Πηγαινε και Εσυ στο Τριτο Συμποσιο Ηλεσιον

Στην υγεία μας γιορτάζει το Ηλέσιον και κερνάει αρχαιοελληνικό οινό στο Αλεξάνδρα!
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
14/5/2012

Τετάρτη, 16 Μαίου, στις 20:00, γιορτάζουμε και σε περιμένουμε στο εστιατόριο Αλεξάνδρα να σε κεράσουμε τον δικής μας παραγωγής Άκρατο Οίνο και το Ειδύλλι του.

Θα σε ενημερώσουμε για τις καινοτομικές οινοποιήσεις μας, για τον απόλυτα φυσικό τρόπο παραγωγής του οίνου μας που είναι στην ίδια φιλοσοφία με την διαδικασία των αρχαίων χρόνων καθώς και για τη σημαντικότητα αυτής για την υγεία.

Το κοκκινέλι του Ηλέσιον προέρχεται από τις τρεις παραδοσιακές Ελληνικές ποικιλίες Αγιωρίτικο, Ροδίτη και Σαββατιανό και είναι απόγονος του φλιάσιου οίνου.

Σε μια τέτοια γιορτή που αφορά στο καλό κρασί του Ηλέσιον δεν θα μπορούσε να λείπει ένας αυθεντικός μουσικός.Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων θα είναι κοντά μας και θα μας ταξιδέψει με τη μουσική του!

Εκείνος έχει βαθιά μέσα του την παράδοση και την παντρεύει μοναδικά με νέους ήχους.Εμείς έχουμε γνώμονα την παράδοση και την παντρεύουμε με το σήμερα στη διατροφή μας!

 

Ξαναγεννάμε τις αρχαιοελληνικές μας παραδόσεις!

 

Έλα να αναβιώσουμε τα γόνιμα συμπόσια του Διόνυσου, όπου ο οινοχόος νέρωνε τον Άκρατο Οίνο! Σήμερα τον νερώνουμε με το Ειδύλλι, το σταφυλόνερο, δημιουργώντας έτσι το κρασί, δηλαδή τον ΑρχαιοΕλληνικό Κεκραμμένο Οίνο! Μα πάνω απ' όλα έλα να πιούμε στην <<υγειά μας>> γιατί ο Άκρατος Οίνος του Ηλέσιον, δαιτηρώντας τα φυσικά συστατικά του σταφυλιού, προσφέρει...υγεία!!!Το Αλεξάνδρα, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα, φιλοξενεί την εκδήλωση μας και σου προσφέρει ένα πλήρες γεύμα στην τιμή των 10 ευρώ, ποσό που θα ισχύει για όλη την εβδομάδα (από 14/05 μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 19/05) για όσους θέλουν να έρθουν τον οίνο και το κρασί μας εντελώς δωρεάν. Η καινοτομία του Ηλέσιον είναι μία και μοναδική. Καθώς ο οίνος μας νερώνεται με Ειδύλλι, γίνεται ιδανικός για τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ