Σεμιναριο kickboxing με τον Andy Souwer

Στις 13 Γενάρη του 2018 θα παρευρεθεί στην Αθήνα, ένας εκ των κορυφαίων πρεσβευτών του παγκόσμιου αθλητισμού, ο Ολλανδός θρύλος του kickboxing Andy Souwer, για να πραγματοποιήσει ένα τρίωρο πρακτικό σεμινάριο kickboxing.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
15/11/2017

Στο σεμινάριο αυτό, θα μυήσει αθλητές, μικρούς και μεγάλους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, καθώς και προπονητές, στα μυστικά του kickboxing μέσα από την προσωπική του πείρα. Ο ίδιος - ηλικίας 35 χρόνων - εξακολουθεί να αγωνίζεται στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου. Έχει διανύσει ένα θρυλικό ταξίδι, με περισσότερα από 20 χρόνια αγωνιστικής πορείας, με 180 αγώνες στο ενεργητικό του, οι περισσότεροι από αυτοί νικηφόροι (ποσοστό επιτυχίας 91%).

O Andy Sower κατάφερε να γίνει κάτοχος πολλαπλών παγκόσμιων και πανευρωπαϊκών τίτλων νικώντας μάλιστα όλους τους θρυλικούς μαχητές με όρους Κ1:

Mike Zambidis - Greece

Buakaw - Thailand

Nieky Holzken - Holland

Artur Kyshenko - Ukraine

Andy Ristie - Suriname

Yodsanklai Fairtrex - Thailand

Masato - Japan

Albert Kraus - Holland

Carlos Condit - USA

Yasuhiro Kido - Japan

Η σπουδαιότητα της επίσκεψης του έγκειται στο γεγονός ότι, σε συνεργασία με τον προπονητή και διοργανωτή του σεμιναρίου κ. Ανδρέα Ορφανίδη, θα επιλέξει αθλητές για να τους προωθήσει στα μεγαλύτερα αθλητικά events του εξωτερικού, σε απόλυτη συνεννόηση πάντα με τους Έλληνες και ξένους μάνατζερ και προπονητές των αθλητών. 

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όπου ο κ. Ανδρέας Ορφανίδης διοργανώνει αθλητικό σεμινάριο στο kickboxing. Το 2017, σε συνεργασία με τον Μιχάλη Νικήτογλου και τον Δήμο Νέο Ηρακλείου, πραγματοποίησε ένα πολύ πετυχημένο σεμινάριο με τον παγκοσμίου φήμης προπονητή του kickboxing Mike Passenier, από το Mike’s Gym της Ολλανδίας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ