malakies einai ayta ta vivlia....dn exoun pws na bgaloun lefta oi tipades kai to paizoun episthmones tou pesimatos....stin ousia tsarlatanoi einai dioti ekmetaleuonte tis fadasiwseis twn anthrwpwn gia na kanoun opadous pou tha tous pistepsoun kai etsi tha agorasoun ta vivlia tous.10 loosers kai anasfalhs tipous na vreis se auto to thema kai tous peis oti eimai daskalos kai me kapoia mathimata epi plirwmi tha sas kanw anthrwpous e den thes tpt allo to bgales to merokamato.. johny boy se prokalw...me ta shmerina dedomena tis ellinikis koinwnias....na pasxiseis kai na prospathiseis na rikseis mia mounara h opoia ftanei to epipedo ths poutanas..... pistepse me...dn tha to petuxeis oxi giati eisai den eisai arketa wraios h MH ikanos...KAMIA SXESH...apla etsi einai h koinwnia shmera... mounares...pragmatika MOUNARES... me ta apla....(diladi na ksereis na milas,na exeis emfanisi kai na exeis xioumor) den prokeitai na pesoun....theloun kai alla pragmata...opos XRHMA, KOINWNIKO STATUS kai ta loipa.kai afiste TI LENE.... OTI DN KOITANE TA FRAGKA ayta einai apla ta propetasmata pou rixnoun gia na prostateusoun tous eautous tous.
Alkibiadis
Ένταξη: 20 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 3182
Δημοσιεύθηκε: 10-7-2009, 19:33
Θέμα δημοσίευσης:
exeis dei esu MOUNARA...na exei katalavei tin aksia ths...kai na mn doulevei san barwoman...h san modelo? pes m exeis dei esu kamia tetoia? ... kseroun pws to paizoun aytes....tha pane gia modela...kai molis fane ta makapia tous...kai ftasoun kai 30ares pou pleon dn tha mporoun na poulane tin emfanisi tous tote tha poun...AX TELIKA H AGAPH METRAEI STON KOSMO....ta vlepw sunaisthimatika pleon ta pragmata= psaxnw enagwniws na vrw ena koroido afou pia dn pernaei h mpogia mou na me padreftei kai etsi na swthw apo ta lathi pou ekana otan eimoun amuali kai pisteva oti ola EINAI H EMFANISH ...pious pane na koroidepsoun dn kserw omws giati egw den peithome apo tetoies pipes...
Alkibiadis
Δημοσιεύθηκε: 10-7-2009, 19:36
Θέμα δημοσίευσης:
opou kai an koitakseis.....mounares pou exoun katalavei tin aksia tous....kinounte ponira kai dolia...px sta panepisthmia.... pidiounte MONO ME MEGALOUPEUTHINOUS sundukalistes kai as einai kai o xeiroteros pithikos autos... oi barwomens???? kai genika oi mounares pou einai porta sta ksenuxtadika??? PIDIOUNTE MONO ME TA AFEDIKA...kai m les esy meta tha tin rikseis me tin aksia sou....poia aksia....aksia simera einai oti kleinei h tsepi sou.
johny_boy
Ένταξη: 28 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 898
Δημοσιεύθηκε: 10-7-2009, 19:37
Θέμα δημοσίευσης:
Oles apo ta kallisteia mexri tis parousiastries gamiontai epi plirwmi.....kai einai kai mounares kai diasimes......se ayto exeis dikio...alla den mporei na exeis sxesi me mia tetoia...apla tin gamas kai feugeis....kai kati akoma...stin ellada epeidi exw paei arketes fores ekswteriko oi gomenes einai para ma para poli pswnismenes.....exoun mia terastia idea gia ton eauto tous akoma kai autes pou den blepontai....alla TO Na breis mia p dn einai toso etsi kai kaneis paixnidi mazi tis eisai perfect....to paixnidi p kaneis me tin gomena prin tin rikseis exei kai ayto tin glika tou....
Alkibiadis
Δημοσιεύθηκε: 10-7-2009, 19:43
Θέμα δημοσίευσης:
ναι δεν σου ειπα οχι....αλλα οταν δεν εισαι δεσμευμενος απο αυτο το παιχνιδι...για να χορτασεις την διψα σου...τοτε το παιζεις πιο καλα ετσι? και δειχνεις οτι δεν τις εχεις και τοσο αναγκη οσο θελουν να ελπιζουν....γιατι ο τυπας ο οποιος εχει 3 μηνες να γαμησει....και κανει καμακι...ειναι δεσμευμενος απο την τυπισσα που τις την πεφτει εκεινη την ωρα...και αυτα τα καταλαβαινουν οσο και αν θες να τα κρυψεις...ειπαμε οι γυναικες ειναι και καλα το αδυναμο φυλο ως προς την μυικη δυναμη...αλλα καποιες το εχουν παρατραβηξει...προσπαθουν με αυτο το αλλοθι να φτασουν οσο πιο ψηλα γινεται και να καταπατησουν τους περισσοτερους.
Alkibiadis
Δημοσιεύθηκε: 10-7-2009, 19:45
Θέμα δημοσίευσης:
και οταν γαμας επι πληρωμη αυτες απο τα καλλιστεια....δεν πληρωνεις τις ιδιες...πληρωνεις και την φημη τους....θες κανα 1000 ευρω δηλαδη...ενω μπορεις με ενα 50-100 να γαμησεις πολυ ανωτερη...αλλα μερικοι δεν τα ξερουν αυτα...κοιμουνται ολορθοι και οταν κοιμασαι πιανεσαι ΚΟΡΟΙΔΟ
johny_boy
Δημοσιεύθηκε: 10-7-2009, 19:45
Θέμα δημοσίευσης:
ok se auto...den eipame na paw kai san ligouris....Kai stin teliki den exoume kai tpt na xasoume....dld. oute prokeite na tin ksanadoume an pei oxi alla oute prokeite kai na xasoume ama pei nai....ara mono kerdismenoi mporoume na bgoume apo tin oli ipo8esi......
Alkibiadis
Δημοσιεύθηκε: 10-7-2009, 19:47
Θέμα δημοσίευσης:
τα εχω πει αυτα για το εξωτερικο...και καποιες με ειχαν αποκαλεσει κομπλεξικο...στα αρχιδια μου πραγματικα....αλλωστε ξερω οτι χτυπαω τον εγωισμο τους οταν λεω την ΑΛΗΘΕΙΑ...και ας με λενε κομπλεξικο μετα...ειναι σαν την νευρωτικη αντιδραση που ξεσπαει ενα μικρο παιδι οταν δεν του κανουν τα χατηρια.
johny_boy
Δημοσιεύθηκε: 10-7-2009, 19:49
Θέμα δημοσίευσης:
stin ellada psaxnoun ena toumpano me galazia matia kai kouklo.....mono ayton 8ewroun wraia antra....oute styl koitane oute tpt....eidika ama o allos exei lefta oso xalia kai na einai tou anoigoun ta podia kat'eu8eian.....
Alkibiadis
Δημοσιεύθηκε: 11-7-2009, 1:22
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ειναι ολες ετσι....νταξει η καθεμια εχει τις προτιμησεις της .... αλλα το οτι γενικα στην Ελλαδα δεν αναγνωριζεται (ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ) Ενας βαρβατιλας μελαχροινος αρρενωπος αντρας...ναι ειναι μια πραγματικοτητα...επειδη εχουν μαθει να θεωρουν ωραιο τον ΦΡΟΥΛΗ ΜΕ τα γαλαζια ματακια.
AlexTheGr8
Ένταξη: 06 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 13
Δημοσιεύθηκε: 11-7-2009, 10:11
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ επιθετικού σας ΄"διαβάζω" και δεν χρειάζεται..Αρχικά θα ήθελα να πω πως και μεις με τα γαλαζια ματια έχουμε ψυχή και αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα όσον αφορα στο πέσημο...Παρόλα αυτά, αν και όσα έχετε πει για το υφάκι των γυναικών στην Ελλάδα είναι σωστά, έχω να πω πως το συγκεκριμένο βιβλίο και γω όπως και σεις δεν πιστευα πως μπορεί να κάνει δουλειά και απλά πως κάποιος θέλει να βγάλει λεφτά βγάζοντας στην φόρα τις "δήθεν" τεχνικές του για το πέσημο ... Όμως προς διαψευση όλων όσων πίστευα όταν το αγόρασα είδα πως το παλικάρι που το έγραψε, ο οποίος δεν είναι καθόλου εμφανίσιμος ..(ένας κακομοίρης με κεφάλι σαν αβγό ), αντιμετώπιζε και αυτός το ίδιο πράβλημα...και όσο διάβαζα τόσο αντιλαμβανόμουν πως όσα έλεγε είναι λογικά και απορούσα πως δεν τα είχα σκεφτείμέχρι τότε από μόνος μου..Δεν λέει τιποτα περίεργο απλά πραγματάκια..Τεσπα εγω είδα αποτέλεσμα με τις ατάκες που έχει μέσα και τις διάφορες τεχνικές (όχι πως είναι και όλα σωστά) αλλά όπως είπε και κάποιος παραπάνω το όλο ζουμί και η νοστημάδα είναι το μέρος πριν την ρήξεις...όλη η διαδικασία μέχρι να την κάνεις δική σου...αυτό έχει νόημα γτ στην τελική sex αν έχεις τόοοσο μεγάλο προβλημα (στην έσχατη των περιπτώσεων) αγοράζεις..(..πράξη για την οποία διαφωνώ κάθετα αλλά αποδεκτή για κάποιους..).
Για να μην φλυαρώ λοιπόν το Βιβλίο λέγεται "ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ,εκδόσεις IntroBooks, συγγραφέας Neil Strauss, ISBN:960-6680-13-4
AlexTheGr8
Δημοσιεύθηκε: 11-7-2009, 11:14
Θέμα δημοσίευσης:
Συνεχίζοντας να παρατηρω μια επιθετικότητα έχω να πω τούτο.Αυτά που είπα για το βιβλίο δεν είναι απόλυτα όπως επίσης και αυτά περί έμφυτων που διάβασα πάλι δεν πολυϊσχύουν..Με συγχωρείτε αλλά αν δεν έχεις τρόπο δεν καταφέρνεις τίποτα...Δεν είπα πως το βιβλίο αυτό είναι ένας κατάλογος με ατάκες ούτε και ένα σύνολο αλγορίθμων με τεχνικές ( του στύλ Βήμα 1, Βήμα 2, ....κλπ) Όχι!...Προς Θεού!...Ούτε είπε κανείς πως το βιβλίο θα τον σώσει όπως επίσης και δεν αποτελεί και αναγκαίο παράγοντα επιτυχίας η αναγνωση του (Άλλωστε τόσα χρόνια πριν από το συγκεκριμένο βιβλίο πως γνωρίζανε οι άντρες τις γυναίκες..;.Παρατηρώ μία επιθετικότητα η οποία στο πλαίσιο του forum δεν θα έπρεπε να υπάρχει...τουλάχιστον εγώ έτσι πιστεύω..(βέβαια εγώ είμαι και καινούριος και αρκετά μικρός..). Παρόλα αυτά, πιστεύω πως πρέπει να είμαστε πιο ανοιχτοί σε τέοιου είδους ιδέες...ΟΚ! Δεν είπα πως είναι και το Ευαγγέλιο αλλά μην το απορρίπτουμε έτσι...στην τελική είναι πολύ καλό για την παραλία διαβάζεται και εύκολα (παρά τις 500 σελίδες του..) .
Ελπίζω να έχω καταστήσει σαφές τι θέλω να πω με το βιβλίο..και συνεχίζω να πιστεύω βέβαια πως ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ 'Η ΜΗ...
Αλίμονο αν θεωρούμε προβληματίκό όποιον προσπαθεί να βρει τρόπους να ρήξει μια γυναίκα...ακόμα και αν αυτός προτείνεται από κάποιον άλλο...Δηλαδή θέλετε να με πείσετε πως όοολοι εσείς ας πούμε ποτέ δεν έχετε συζητησει με φίλους θέματα του στύλ "Πφφφ εχω βάλει στο μάτι την τάδε και δεν ξέρω πως να την πλησιάσω"....Αυτό συγγνώμη αλλά αρνούμαι να το πιστέψω...
AlexTheGr8
Δημοσιεύθηκε: 11-7-2009, 14:53
Θέμα δημοσίευσης:
Τα προφανή δεν τα επαναλαμβάνουμε....Δηλαδή έλεος ... Εννοείται πως δεν διαβάζεις το βιβλίο και μετά "ω του θαύματος" τις ρήχνεις όλες με μια ματιά...! Προφανώς το εξασκείς το θέμα και με τον καιρό γίνεσαι όλο και καλύτερος...Το μόνο που μου φαίνεται άσχημο είναι η απόλυτη στάση απέναντι σε κάτι που προφανώς (αν δεν κάνω λάθος) δεν΄έχει διαβάσει κανείς... Διαβάστε το και μετά τα λέμε...
AlexTheGr8
Δημοσιεύθηκε: 11-7-2009, 20:07
Θέμα δημοσίευσης:
πφφφ τι να σου πω...το συγκεκριμενο βιβλίο το εχεις διαβασει; εγω απλα δεν μπορω να καταλαβω την συνεχη αρνηση για ενα βιβλίο που στην τελική μπορεί και να σου δωσει ιδεες..ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ αλλα για την παραλία (οπως εχω πει και σε παραπαρνω ποστ) είναι πολυ καλο.. και στην τελικη το να σαι διαλλακτικος κακο δεν κανει..