King of The Kinky

Κεριά, ανταλλαγή ρόλων και bondage. Εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι, για να γίνεις ο βασιλιάς των πιο βρώμικων φαντασιώσεών της.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
20/1/2017

Πάνω που νόμιζες πως έχεις μάθει τα πάντα για τη σεξουαλικότητα, μια νέα έρευνα έρχεται για να σε κάνει να νιώσεις όπως την πρώτη φορά που έπιασες στο χέρι σου κινητό με ενσωματωμένη κάμερα. Ή τότε που δεν χρειαζόταν να βάλεις κάπου το CD για ν’ ακούσεις μουσική. Πιθανότατα λοιπόν να νιώσεις ότι γκρεμίζεται ο κόσμος γύρω σου όπως τον ήξερες. Ο λόγος για το άρθρο Sensual, Erotic and Sexual Behaviors of Women from the Kink Community, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Archives of Sexual Behavior. Λογικά δεν το έχεις διαβάσει, γι’ αυτό, όμως, είμαστε εμείς εδώ. Εκεί, λοιπόν, η Jennifer Rehor, ερευνήτρια, μίλησε με 1.580 γυναίκες, που ανήκουν στην πιο kinky πλευρά του κρεβατιού, σχετικά με τη συμμετοχή τους σε 126 διαφορετικές ερωτικές και σεξουαλικές δραστηριότητες. 

Τα Hot Ευρήματα

Μερικά από τα αποτελέσματα δεν θα σε σοκάρουν τόσο: το 85% των συμμετεχόντων απολαμβάνει ένα καλό spanking, το 75% θέλει να δαγκώνει τους ερωτικούς του συντρόφους, ενώ υπάρχει κι ένα 85% που δηλώνει πως του αρέσει το «ελαφρύ bondage».
Σου ακούγονται soft; Λίγο παρακάτω πέφτουν οι φράσεις «παιχνίδια με μαχαίρια και ξυράφια». Κάπου εδώ ξεκινούν οι άγνωστες λέξεις, μιας και είναι φυσιολογικό να απορείς με το τι είδους άνθρωποι μπορεί να πραγματοποιούν τέτοιες τεχνικές. Πάντως, μην ανησυχείς, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Το μαχαίρι χρησιμοποιείται συνήθως σαν πείραγμα, απλώς για να ανέβει η αδρεναλίνη σας. Δείχνεις στη σύντροφό σου ένα πολύ κοφτερό, μεγάλο μαχαίρι. Μετά της δένεις τα μάτια και τη βάζεις να ξαπλώσει. Αφήνεις στην άκρη αυτό το μαχαίρι και παίρνεις κάτι άλλο με παρόμοιο σχήμα που να μην είναι επικίνδυνο, όπως, ας πούμε, μια μεταλλική σπάτουλα. Πρέπει να είναι από το ίδιο υλικό, για να είναι κρύο όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Ακούγεται creepy, αλλά είναι ένας τρόπος να διασκεδάσεις, να κάνεις κάτι διαφορετικό, χωρίς να έχεις σκοπό να κάνεις κακό σε κάποια.  
«Το καλύτερο, όπως καταλαβαίνεις, σου το κρατήσαμε για το τέλος (aka κατάποση σπέρματος από την παρτενέρ). Για την ακρίβεια, το 70% των γυναικών δηλώνουν φαν του συγκεκριμένου κοκτέιλ».

Το Συμπέρασμα
Είτε φτιάχτηκες είτε σου πέρασαν αδιάφορα αυτά που διάβασες, δεν έχει νόημα να βάζεις ταμπέλες ούτε στα ίδια τα βίτσια, αλλά ούτε και στα θηλυκά που τα προτιμούν. Δύσκολο μεν, αλλά αν δεν σου αρέσει αυτό που ζητά επιτακτικά η γυναίκα με την οποία μοιράζεσαι το ίδιο κρεβάτι, μπορείς να φύγεις.
Φυσικά, εξίσου απλό είναι και να της εξομολογηθείς την επιθυμία σου να έχετε μια κοινή πρώτη γνωριμία με τον κόσμο του kinky sex. «Εξαρτάται από το ποια έχεις απέναντί σου. Αν είστε γενικά της αναζήτησης και του παιχνιδιού στην ερωτική επαφή, τότε το αίτημα, κατά συνέπεια η φαντασίωση, θα ικανοποιηθεί» καταλήγει η Rehor. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ