Κλεισε τισ Μαυρεσ Τρυπεσ

Οι πόροι στην αντρική επιδερμίδα είναι πιο διευρυμένοι απ’ ό,τι στις γυναίκες και τα προβλήματα στο δέρμα σου μπορεί να επιδεινωθούν από την κακή διατροφή.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
24/2/2015

Μάθε τα μικρά μυστικά, που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στο πρόσωπό σου. 

Ξεφλούδισμα της Επιδερμίδας
--------------------------------------------------------------
Πολλές φορές συσσωρεύονται νεκρά κύτταρα στην ανώτερη στιβάδα του δέρματος, με αποτέλεσμα να δείχνει θαμπό και οι πόροι να φράζουν.
Λύση: Η Σωστή Ενυδάτωση
Χρησιμοποίησε μια ενυδατική κρέμα με υαλουρονικό οξύ και ουρία μετά από ένα ζεστό ντους. Επίσης, μην παραλείπεις να πίνεις άφθονο νερό, δηλαδή τουλάχιστον 6 ποτήρια καθημερινά. 

Χαλάρωση
--------------------------
Το πρόβλημα συνήθως σχετίζεται με την ηλικία, τον τρόπο ζωής και τη χρόνια έκθεση στον ήλιο. Τι συμβαίνει ακριβώς; Το κολλαγόνο του δέρματος αποσυντίθεται ανοίγοντας το δρόμο στη χαλάρωση των ιστών και των μυών του προσώπου.
Λύση: Ενίσχυσε την Προστασία σου
Η ρετινόλη, το διάσημο παράγωγο της βιταμίνης Α, είναι η δραστική ουσία που μπορεί να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Η θεραπεία είναι μη επεμβατική.

Διεύρυνση των Πόρων
-----------------------------------------------
Οι πόροι της επιδερμίδας σου έχουν την τάση να διευρύνονται, καθώς ο ρυθμός ανανέωσης των κυττάρων και της παραγωγής του κολλαγόνου επιβραδύνεται.  
Λύση: Απολέπιση Τώρα
Κάνε απολέπιση τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα, για να απομακρύνεις τα επιφανειακά, νεκρά κύτταρα. Μια θεραπεία για τους πόρους είναι η μικροδερμοαπόξεση αλλά και το fractional laser. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ