Επαγγελματικη Εμφανιση

Σε περιμένει μια μεγάλη συνέντευξη; Συγκεντρώσαμε 5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις για να μην κάνεις κακή εντύπωση.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
27/1/2017

Κομμένες οι Τρίχες
Οι τρίχες στο λαιμό, στη μύτη ή στα αυτιά σίγουρα δεν είναι ωραίο θέαμα και θα τραβήξουν τα βλέμματα - όχι για καλό λόγο. Γι' αυτόν το λόγο, το βράδυ πριν από τη συνέντευξη, μην ξεχάσεις να περάσεις κι αυτές τις περιοχές του προσώπου με ένα ειδικό multi groomer. Ετσι θα είσαι έτοιμος για τη μεγάλη μέρα. 

Καυτή Ανάσα
Δεν αρκεί να βουρτσίσεις τα δόντια σου το πρωί. Πάρε μαζί σου ένα οδοντικό διάλυμα σε συσκευασία ταξιδίου και χρησιμοποίησέ το στην τουαλέτα, πριν σε φωνάξουν για τη συνέντευξη. Εναλλακτική λύση είναι μια τσίχλα ή μια μέντα πριν μπεις στο κτίριο. Θυμήσου όμως να την πετάξεις πριν μπεις μέσα.

Περίεργες Μυρωδιές
Το άγχος μπορεί να προκαλέσει επιπλέον έκκριση ιδρώτα, οπότε είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις ένα καλό αποσμητικό. Ωστόσο, μη διαλέξεις κάτι πολύ έντονο και μη βάλεις άρωμα, γιατί θα εντείνει τη μυρωδιά. Αντίθετα, διάλεξε ένα αποσμητικό με ουδέτερη και διακριτική μυρωδιά, που δεν θα σε ενοχλεί. 

Μικρά Γράμματα
Τσέκαρε πολλές φορές στον καθρέφτη για πράγματα που μπορεί να μην έχεις προσέξει και να σε ντροπιάσουν, όπως πιτυρίδα στους ώμους, οδοντόπαστα στο πουκάμισό σου, κ.λπ. Η λύση. Κάνε το check της τελευταίας στιγμής στο ασανσέρ ή χρησιμοποίησε το κινητό σου πριν μπεις στο γραφείο.

Δεύτερος και Καταϊδρωμένος
Δεν υπάρχει χειρότερος τρόπος για να ξεκινήσει μια υπηρεσιακή γνωριμία από μια υγρή χειραψία. Σε περίπτωση που το χέρι σου είναι ιδρωμένο, ο άλλος θα σκεφτεί κατευθείαν ότι έχεις μικρόβια. Στέγνωσέ τα λοιπόν με ένα αντιβακτηριακό μαντιλάκι με οινόπνευμα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ