8 τρόποι για να κρατήσεις τα μπαλάκια σου στο παιχνίδι

Category: Sex

Τοξίνες όπως τα PCB και οι διοξίνες δεν καταστρέφουν μόνο το περιβάλλον, αλλά σου δίνουν και ύπουλα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη μειώνοντας τα ποσοστά του σπέρματος και ρίχνοντας τα επίπεδα τεστοστερόνης σου. Να ένας οδηγός για να θωρακίσεις τον ανδρισμό σου.

Φόρα προστατευτική μάσκα 
Οι τσιμεντένιοι τοίχοι μπορούν να εκλύσουν υψηλά επίπεδα PCB όταν κονιορτοποιηθούν. Οταν εισπνέεις αυτήν τη σκόνη, οι όρχεις σου είναι πιθανό να ξεφουσκώσουν.

Φάε ψάρια αλμυρού νερού  
Τα PCB και οι διοξίνες συσσωρεύονται ταχύτερα στο σολομό ιχθυοτροφείου, στο γοφάρι ή στο λαβράκι του γλυκού νερού, επειδή απορροφούν περισσότερες τοξίνες. Προτίμησε ψάρια της ανοιχτής θάλασσας.

Απόφυγε τα σεξουαλικά βοηθήματα και τα δολώματα  
Το υλικό από το οποίο φτιάχνονται -λάστιχο με μορφή γέλης- περιέχει φθαλάτες, οι οποίοι μπορούν να εισχωρήσουν στο σώμα μειώνοντας την ποιότητα του σπέρματος. Για να είσαι σίγουρος, προτίμησε το αληθινό πράγμα (σκουλήκια για δόλωμα, βοηθήματα όπως η γλώσσα ή τα δάχτυλα στο σεξ).

Ενίσχυσε τις περιβαλλοντικές οργανώσεις   
Οι δράσεις τους μπορούν να συνεισφέρουν στο να αποκτήσουμε όλοι πιο καθαρό περιβάλλον, απαλλαγμένο από τοξικά δηλητήρια. 

Πέτα τα παλιά φάρμακα που χρησιμοποιείς στον κήπο σου  
H Υπηρεσία για την Προστασία του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ απαγόρευσε τις πωλήσεις προϊόντων που περιείχαν το παρασιτοκτόνο chlorpyrifos, το οποίο είχε αποδειχθεί ότι μειώνει την τεστοστερόνη. Φρόντισε να απαλλαχθείς από όλα τα προϊόντα που περιέχουν την ουσία. Πρέπει να υπακούς -για καλό και για κακό- την πινακίδα «μείνε μακριά από το γρασίδι».

Προστάτευσε τις εγκύους  
Γυναίκες που εκτίθενται σε ορμονικούς διαταράκτες, όπως τα PCB, οι διοξίνες ή οι φθαλάτες, γεννούν αγόρια με υψηλότερα ποσοστά γενετικών προβλημάτων, όπως η κρυψορχία (όρχεις που δεν έχουν κατέβει στη σωστή θέση τους), η υποσπαδία (δυσμορφία του πέους) και ο καρκίνος των όρχεων.

Αγόρασε καινούργια σέλα ποδηλάτου  
Οι στενές σέλες πιέζουν το περίνεο (επιφάνεια ανάμεσα στην ηβική υπόφυση και στον κόκκυγα) προκαλώντας στυτική δυσλειτουργία. Αγόρασε μία σέλα που μεταφέρει την πίεση στα ισχία σου και χρησιμοποίησέ τη σε όλες τις προπονήσεις σου. Κράτα την πιο στενή σέλα μόνο για την ημέρα του αγώνα.

Αγόραζε βιολογικά προϊόντα 
Τα φυτοφάρμακα είναι σαν το χρέος: η έκθεση σε μικρές ποσότητες κάθε μέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί κάποια στιγμή να οδηγήσει σε σοβαρό πρόβλημα. Απόφυγε αυτούς τους δολοφόνους της τεστοστερόνης σου αγοράζοντας βιολογικά προϊόντα ή καλλιεργώντας τα δικά σου φρούτα και λαχανικά.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή