Ραντεβού στα οικονομικά

Category: Best Life
picknick-1958065

Μην αφήσεις την ερωτική ζωή σου να περάσει κρίση. Μπορείς να της φέρεσαι σαν βασίλισσα, χωρίς να χρειαστεί να ζητήσεις καταναλωτικό δάνειο. Μάθε τρεις τρόπους για budget dates.

Μία πρόσφατη έρευνα στη Μεγάλη Βρετανία έδειξε ότι οι άντρες ξοδεύουν 8,3 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο περισσότερα από τις γυναίκες για τα ραντεβού τους, με πολλούς να χρεώνουν τις κάρτες ή ακόμα και τους φίλους τους για να μπορέσουν να ευχαριστήσουν τη φίλη τους. Μπορεί να μην είναι η κατάλληλη εποχή για να την πας στο πρώτο ραντεβού σας στο Παρίσι, αλλά με πολύ απλές κινήσεις μπορείς να φέρεις το Quartier Latin στη γειτονιά σου. Ακολούθησε τα παρακάτω πολύ απλά tips, για να καταφέρεις να σώσεις λεφτά επιλέγοντας εναλλακτικά κόνσεπτ στα ραντεβού σου, τα οποία όμως δεν δείχνουν φθηνά.  

Ανοιξέ της την όρεξη

Της αρέσει: Να τρώτε έξω.
Τι κάνεις συνήθως: Κλείνεις τραπέζι την Παρασκευή το βράδυ στο αγαπημένο σας γαλλικό εστιατόριο.
Η budget εναλλακτική σου: Σχεδίασε ένα πικ-νικ. Τσέκαρε τον καιρό να είναι καλός. Αν το γεύμα το έχεις μαγειρέψει εσύ, παίρνεις μπόνους. «Τα πικ-νικ είναι ρομαντικά, παραμένουν κλασικά και δύσκολα δεν θα ρίξουν κάποια γυναίκα» λέει η Brenda Della Casa, ειδική στις σχέσεις και συγγραφέας του Cinderella Was A Liar, και συνεχίζει: «Δείχνει επίσης το πόσο δημιουργικός μπορείς να γίνεις για να την κάνεις χαρούμενη».
Κερδίζεις: 150 ευρώ

Μάθε της τα βήματα

Της αρέσει: Να χορεύει.
Τι κάνεις συνήθως: Παίρνεις εισιτήρια για το αγαπημένο της συγκρότημα και της τα παρουσιάζεις σαν έκπληξη.
Η budget εναλλακτική σου: Πήγαινέ την ένα βράδυ για δωρεάν μάθημα σάλσα. «Ο συγκεκριμένος χορός είναι πάρα πολύ σεξουαλικός, ειδικά αν έχεις εσύ την πρωτοβουλία κατά τη διάρκειά του» λέει ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος Sam van Rood και συγγραφέας του Teach Yourself Flirting. «Σου επιτρέπει να βρεθείς πιο κοντά της και με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσεις ερωτική ένταση» προσθέτει ο σύμβουλος φλερτ Richard La Ruina.
Κερδίζεις: 60 ευρώ 

Ετοίμασε το Home Theater

Της αρέσει: Να βλέπει θεατρικές παραστάσεις.
Τι κάνεις συνήθως: Κλείνεις θέσεις στις καλύτερες παραστάσεις.
Η budget εναλλακτική σου: Μπορείς να της προτείνεις μία βραδιά dvd στην καινούργια full HD τηλεόρασή σου. Το ιδιαίτερο concept σου πρέπει να είναι η επιλογή των ταινιών. Ρώτα στο βιντεοκλάμπ να σου προτείνουν ταινίες, που είναι μεταφορές από θεατρικά έργα ή που γυρίστηκαν ως θεατρικά έργα – δύο πρόσφατα παραδείγματα είναι το Dogville και τα Παιχνίδια Μυαλού. Μες στις επιλογές σου είναι και τα μιούζικαλ, τύπου Mamma Mia.
Κερδίζεις: 50 ευρώ

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή