Το Μεγάλο Φινάλε

Category: Sex

Οι τελευταίες επιστημονικές έρευνες το λένε καθαρά: ο μέσος όρος του απανταχού γυναικείου πληθυσμού χρειάζεται 20 λεπτά για τον Big O! – κοινώς για να φτάσει σε οργασμό. Χρησιμοποίησε λεπτό προς λεπτό τον οδηγό που ακολουθεί και, πίστεψέ μας, δεν θα βγεις εκτός χρόνου ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Αλήθεια.

1-3 ΛΕΠΤΑ Ξεκίνα με τα προκαταρκτικά. Σύμφωνα με τους σεξολόγους, τα χάδια, οι αγκαλιές και τα φιλιά είναι ο καλύτερος τρόπος για να της χαράξεις το δρόμο του οργασμού. Ρούφηξε το πάνω ή το κάτω χείλος της. Με αυτό τον τρόπο θα πρηστούν και θα γίνουν πιο ευαίσθητα.

3-4 ΛΕΠΤΑ Κατευθύνσου προς τις ρώγες. Με τα χείλη και τη γλώσσα σου ασχολήσου μαζί τους και με την περιοχή γύρω από αυτές. Δάγκωσέ τις προσεκτικά χωρίς να χρησιμοποιήσεις τα δόντια σου.

4-7 ΛΕΠΤΑ Ερέθισε τις ευαίσθητες περιοχές της. Ψάξε σε όλο της το κορμί και βρες ποιες είναι. Για να σε διευκολύνουμε, σου λέμε ότι οι πιο συνηθισμένες είναι ο λαιμός, η κοιλιά της, ακόμα και τα δάχτυλα των ποδιών της. Χρησιμοποίησε και τη γλώσσα και τα χέρια σου και θυμήσου να μην πας κατευθείαν στους δύο σημαντικούς στόχους, που δεν είναι άλλοι από το αιδοίο και το στήθος της.

7-10 ΛΕΠΤΑ Παίξε μαζί της. Αγγιξέ τη στο εσωτερικό των μηρών της και φίλησέ τη χαμηλά στην κοιλιά. Πρόκειται για ένα teaser, που έχει σίγουρα αποτελέσματα επιτυχίας και που θα την κάνει να σε παρακαλάει να μπεις μέσα της.

10-13 ΛΕΠΤΑ Μη βάζεις γλώσσα μέσα σου. Για όσους δεν κατάλαβαν, εννοούμε να της μιλάς καθώς θα την αγγίζεις. Ερέθισε τον εγκέφαλό της, όπως και το σώμα της. Πες της πόσο σε ανάβει, ρώτα την πώς θέλει να την πιάνεις και ανάλογα πόσο την ξέρεις μίλα της βρόμικα.

13-15 ΛΕΠΤΑ Χρησιμοποίησε τους δείκτες σου. Είναι το καλύτερο μέσο για να ερεθίσεις την κλειτορίδα της. Ξεκίνα αργά και στη συνέχεια επίσπευσε τους ρυθμούς.

15-20 ΛΕΠΤΑ Η άλωση της Πόλης. Σύμφωνα με τους σεξολόγους, η στάση που είναι ιδανική για να τη φέρεις σε οργασμό είναι η ιεραποστολική, με τους ώμους σου να είναι στο ίδιο ύψος με το πρόσωπό της. Αυτό σημαίνει ότι εσύ καθυστερείς να τελειώσεις, καθώς η διείσδυση δεν είναι μεγάλη, αλλά εκείνη ερεθίζεται τόσο όσο χρειάζεται για να φωνάξει Οοοο! Επανάλαβε όσες φορές χρειάζεται.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού