Το υγρό πυρ

Category: Διατροφή

Εξι τρόποι να κάψεις πιο πολύ λίπος τώρα.

Φάε πρωτεΐνη

Δεν χρειάζεται να είναι κρέας. Οταν καταναλώνεις πιο πολύ ψάρι, όσπρια και αυγά, μπορείς να χάσεις πιο πολύ λίπος. Σύμφωνα με αμερικανική έρευνα, άτομα που λάμβαναν 40% των θερμίδων τους από πρωτεΐνη έχασαν πολύ περισσότερο λίπος από άτομα που λάμβαναν μόνο 15% των θερμίδων τους από αυτήν. Σημείωση: και οι δύο ομάδες κατανάλωναν τον ίδιο αριθμό θερμίδων.

Κάνε ένα διάλειμμα με καφέ

Η καφεΐνη που βρίσκεται σε δύο φλιτζάνια φίλτρου (ή σε ένα φραπέ) μπορεί να σπρώξει τον μεταβολισμό σου για 1 1/2 ώρα  μετά. Ωστόσο αν προσθέσεις γάλα ή ζάχαρη, αυτή η δράση ακυρώνεται, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Φάε ολικής αλέσεως δημητριακά το πρωί

Σύμφωνα με Βρετανούς ερευνητές, άτομα που έτρωγαν ολικής αλέσεως κορν φλέικς έκαιγαν πιο πολύ λίπος κατά τη διάρκεια της ημέρας  σε σχέση με άτομα που έτρωγαν επεξεργασμένους υδατάνθρακες για πρωινό.

Φόρα τζιν

Ερευνα από το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον έδειξε ότι, όταν φοράς τζιν, κάνεις 491 περισσότερα βήματα (8% μεγαλύτερη κίνηση) την ημέρα σε σχέση με όταν φοράς καλά ρούχα της δουλειάς.

Πιο πολύ λάδι

Αυστραλοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι άτομα που κατανάλωναν πιο πολλά μονοακόρεστα λιπαρά -όπως ελαιόλαδο και αβοκάντο- έκαψαν πιο πολύ λίπος σε ένα μήνα απ’ ό,τι άτομα που κατανάλωναν πιο πολλά κορεσμένα λιπαρά, δηλαδή ζωικά λιπαρά όπως βούτυρο.

Γιαούρτι

Ενα δροσερό γιαουρτάκι θα σε βοηθήσει να χάσεις 22% περισσότερο βάρος και 61% περισσότερο σωματικό λίπος. Αυτό έδειξε έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Τενεσί όπου συνέκριναν άτομα που προσέθεσαν ένα γιαούρτι στη διατροφή τους με άτομα που δεν έτρωγαν γιαούρτι.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Wishlist 0
Continue Shopping
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή