Γυμναστήριο, ο πόθος

Category: Sex

Πέρα από την αυτοπεποίθησή σου (βλ. όγκος και γράμμωση), η άσκηση μπορεί να σου προσφέρει και καλύτερη τεχνική στο σεξ.

«Υπάρχουν κινήσεις, που αυξάνουν την ευλυγισία, βελτιώνουν την αντοχή σου και σταθεροποιούν τον κορμό σου» λέει ο Ben Jones, που είναι personal trainer στο Lifetime Health and Fitness – ό,τι χρειάζεσαι δηλαδή στο κρεβάτι σου. Το προπονητικό πρόγραμμα που σχεδίασε ο Jones το χωρίζει σε τέσσερα σετ, καθένα από τα οποία περιλαμβάνει δύο ασκήσεις. Στόχος σου είναι να φτάσεις σιγά σιγά τις 15-20 επαναλήψεις και να αυξάνεις σταδιακά το χρόνο που θα μένεις στην κάθε άσκηση.

#1 Κορμός
Στόχος είναι να αυξήσεις το χρόνο που συγκρατείς το βάρος σου. Οσο περισσότερο αντέχεις τόσο περισσότερη ώρα θα κάνεις σεξ.
 

Κάμψη με ελβετική μπάλα
Τεχνική:
Ακουμπάς τις κνήμες σου στην μπάλα, έτσι ώστε να βρεθείς σε θέση κάμψης. Αφού χαμηλώσεις το στήθος σου στο πάτωμα, τεντώνεις τα χέρια κι επιστρέφεις στην προηγούμενη θέση.
Δουλεύεις: Ωμους, στήθος, τρικέφαλους. 
Σε βοηθάει: Κάθε φορά που γίνεσαι μέλος ιεραποστολής και προσπαθείς να τη μυήσεις με τον παραδοσιακό τρόπο.

Μισή κυβίστηση
Τεχνική:
Ξαπλώνεις ανάσκελα με τα πόδια στο έδαφος. Επειτα τα φέρνεις στο στήθος σου και τα κρατάς τοποθετώντας τα χέρια σου πίσω από τα γόνατα. Μένεις 30 δεύτερα και κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερες επαναλήψεις.
Δουλεύεις: Μέση και κοιλιακούς.
Σε βοηθάει: Να αντέξει ο κορμός σου το βάρος της ενώ στηρίζει τα πόδια της πάνω στους ώμους σου.

#2 Πόδια
Στόχος σου είναι να αποκτήσεις πιο δυνατά πόδια και μεγαλύτερη ευλυγισία, ώστε να μεγεθύνεις το εύρος των κινήσεών σου.

Ταλάντωση πίσω
Τεχνική:
Γονατίζεις ενώ ο κορμός σου βρίσκεται κάθετα στο πάτωμα. Διατηρώντας το κεφάλι και τη πλάτη σου στην ευθεία των μηρών σου, γείρε το σώμα σου προς τα πίσω και μείνε 2-3 δευτερόλεπτα.
Δουλεύεις: Τετρακέφαλους.
Σε βοηθάει: Φέρ’ της το πισώπλατα ενώ κρατάς ίσιο τον κορμό σου και κάνεις τόξο την πλάτη της.

Πρώτη Προβολή
Τεχνική
: Κάνεις ένα βήμα μπροστά, ώστε τα πόδια σου να απέχουν περίπου ένα μέτρο το ένα από το άλλο. Σπρώχνεις μπροστά τη λεκάνη σου μέχρι να νιώσεις ένα μικρό τράβηγμα. Μένεις 30 δευτερόλεπτα και αλλάζεις πόδι.
Δουλεύεις: Γοφούς.
Σε βοηθάει: Οταν την έχεις στα τέσσερα και στέκεσαι όρθιος στην άκρη του κρεβατιού. 

#3 Αντοχή
Στόχος σου είναι να εξασκήσεις τους μυς που σε στηρίζουν στη διάρκεια του σεξ, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε προδώσουν την κρίσιμη στιγμή.

Μισή Γέφυρα
Τεχνική: Ξαπλώνεις ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα. Σφίγγοντας τους γλουτούς σου, τους ανασηκώνεις από το πάτωμα ώστε το σώμα σου να σχηματίσει ευθεία γραμμή. Μένεις 3 δευτερόλεπτα.
Δουλεύεις: Γλουτούς και οπίσθιους μηριαίους.
Σε βοηθάει: Οταν εκείνη έχει το πάνω χέρι, αλλά εσύ κάνεις όλη τη δουλειά.

Slalom Baby
Τεχνική:
Βάζεις κάλτσες, πηγαίνεις σε ένα δωμάτιο με γλιστερό πάτωμα και παίρνεις θέση για πουσάπς. Κρατώντας σταθερά τα χέρια σου, μετακινείς το σώμα σου προς τα πίσω κι έπειτα μπροστά, ώστε η κοιλιά σου να φτάνει μπροστά από τα χέρια σου.
Δουλεύεις: Ωμους, στήθος, τρικέφαλους.  
Σε βοηθάει: Οταν εσύ είσαι από πάνω κι εκείνη γίνεται βαρελάκι (κρατά τα γόνατα στο στήθος της).

#4 Ευλυγισία  
Στόχος σου είναι να αυξήσεις τη δύναμη και την ευκαμψία, ώστε να φτάνεις τα πράγματα στα άκρα και να κερδίζεις έξτρα ικανοποίηση. 

Crossover stretch
Τεχνική:
Ξαπλώνεις ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα. Φέρνεις το δεξί γόνατό σου στο στήθος και αφού το πιάσεις από την εξωτερική πλευρά το τραβάς προς τον αριστερό ώμο σου. Το κρατάς 30 δευτερόλεπτα κι επαναλαμβάνεις με το άλλο πόδι.

Δουλεύεις: Λεκάνη κι εσωτερικούς κοιλιακούς.
Σε βοηθάει: Οταν εκείνη γίνεται ιεραπόστολος πάνω σου.

Crossover σε κάμψη
Τεχνική: Πέφτεις στα τέσσερα και ισιώνεις το δεξί πόδι σου. Το κατευθύνεις προς τα δεξιά, ενώ τα δάχτυλα των ποδιών σου αγγίζουν το πάτωμα. Επειτα, το σηκώνεις και το μετακινείς πάνω από το αριστερό. Κάνεις το ίδιο με το άλλο πόδι.
Δουλεύεις: Μέση και κοιλιακούς.
Σε βοηθάει: Οταν την κάνεις καροτσάκι – μπαίνεις από πίσω κρατώντας τα πόδια της στο ύψος της μέσης σου.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού