Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείς μέσω των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δηλώσεις την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σου.

Οι αποστολές μας εκτελούνται πανελλαδικά από την Easymail, Elta Courier και ACS και τα έξοδα αποστολής είναι 3,50€ για παραγγελίες με συνολικό βάρος έως 2 κιλά. Σε περίπτωση που η συνολική παραγγελία είναι πάνω απο 69,01 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν

Για παραγγελίες με συνολικό βάρος άνω των 3 κιλών θα ενημερωθείτε προτού σας αποσταλεί η παραγελία σας για το συνολικό κόστος των μεταφορικών, αφού υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της courier, ενώ θα υπολογιστεί και το επιπλέον κόστος στο καλάθι σας.

Σε περίπτωση αποστολής με Easymail – Elta Courier – ACS σε δυσπρόσιτη περιοχή το δέμα θα παραμένει στο πλησιέστερο τοπικό γραφείο και θα παραλαμβάνεται από εκεί. Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης ακόμα και σε δυσπρόσιτη περιοχή μετά από συνεννόηση με την Easymail – Elta Courier – ACS και με την κατά περίπτωση επιπλέον χρέωση 1.50€.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το menshealth.gr καθημερινά (εκτός από Κυριακές & αργίες). Ταυτόχρονα με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό email με το αριθμό  αποστολής  καθώς και σύνδεσμο (link) με την ηλεκτρονική διεύθυνση της παραγγελίας σας όπου θα έχετε δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξή της σε πραγματικό χρόνο. Με την άφιξη της παραγγελίας σας στο κατάστημα ταχυμεταφορών της περιοχής σας, θα λάβετε SMS στο κινητό σας με τα στοιχεία της παραγγελίας σας και τα στοιχεία του καταστήματος όπου βρίσκεται η παραγγελία σας.

*Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το κατάστημα ταχυμεταφορών και όχι να έρθει η παραγγελία σας στο χώρο σας τότε, μπορείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας να δηλώσετε “Παραλαβή από το κατάστημα της courier. Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών για να την παραλάβετε οι ίδιοι. Οι ειδοποιήσεις στο κινητό σας και στο email σας ισχύουν κανονικά.

Μενού
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή