Ετοιμάσου για τα καλύτερα

Category: Sex

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή ενός άντρα, που το σεξ ξεφεύγει από το πλαίσιο του συνηθισμένου, το κρεβάτι σπάει, το παρκέ τρυπάει και οι γείτονες στήνουν αυτί. Πάρε δύο λεπτά. Απόψε θα ζήσεις μία από αυτές τις στιγμές. Πάλι, και πάλι, και πάλι, και… Ισως νομίζεις ότι τα έζησες όλα.

Κι εμείς μαζί σου. Εχεις δίκιο. Τα είδες όλα, τα έκανες όλα και τα δοκίμασες όλα. Ποτέ όμως δεν είναι αργά να ξαναρχίσεις και πάλι από την αρχή. Κυρίως όταν πρόκειται για σεξ. Ποια είναι, ωστόσο, τα συστατικά εκείνα που θα κάνουν την επανάληψη να φαίνεται σαν κάτι καινούργιο;

Σαν πρεμιέρα; Σαν κάτι που θα ανεβάζει εκείνη στα ύψη και θα «ρίχνει» εσένα μετά από ώρες; Εξαρτάται πάντα από τις προτιμήσεις σου. Μπορεί να είναι το πάθος, η ανωνυμία, η βιασύνη, το σπάσιμο των πιάτων, η έκπληξη. Ή μπορεί να είναι όλα αυτά μαζί. Το θέμα μας δεν είναι αυτό. Το θέμα μας είναι να αναπαράγεις ό,τι σε αναστατώνει με τρόπο διαφορετικό από την προηγούμενη φορά και να το κάνεις σαν να είναι η πρώτη σου φορά.

Για να σε βοηθήσουμε στο ευχάριστα δύσκολο αυτό έργο, μαζέψαμε τις πιο σέξι στιγμές στη ζωή ενός άντρα, βρήκαμε τους τρόπους για να τις ξαναζήσεις και τους μοιραζόμαστε μαζί σου. Μην περιμένεις άλλο. Πάτα το repeat. Περισσότερα σχήματα μπορούν να υλοποιηθούν κατόπιν συμφωνίας.

Το Σεξ της Πρώτης Νύχτας του Γάμου

Γιατί πρέπει να το θυμάσαι: Είναι η μέρα που άκουγε από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Η μέρα την οποία περίμενε μια ζωή. Η μέρα την οποία η μητέρα της περίμενε μια ζωή. Σε περίπτωση που δεν έχεις ακόμη καταλάβει, είναι η μέρα ΤΗΣ. Δείχνει πιο όμορφη από ποτέ (και το ξέρει, αφού το έχει ακούσει τουλάχιστον 493 φορές μέσα στις τελευταίες 4 ώρες).

Ολο το σόι της -ανιψάκια, παρανυφάκια, θείες, ξαδέρφες, παππούδες, γιαγιάδες και πάει λέγοντας- είναι συγκεντρωμένο γύρω της. Ολα τα φώτα έχουν ανάψει και πέφτουν πάνω της. Εκείνη στέκεται στο πλευρό του συζύγου της και μπορεί πλέον να νιώθει ασφάλεια και άνεση.

Ολη αυτή η κοινωνικοψυχολογική τριλαλί τριλαλό κατάσταση μεταφράζεται ιατρικά ως εξής: σύμφωνα με την Helen Fisher, ανθρωπολόγο στο Rutgers University: «Είναι ευτυχισμένη και θέλει να το ανταποδώσει στον άντρα της». Ο εγκέφαλός της είναι πλημμυρισμένος από ντοπαμίνη και οι φλέβες της από αδρεναλίνη, γεγονός που την κάνει να νιώθει απίστευτη ευφορία, συγκλονιστική ευφορία, τεραστίων διαστάσεων ευφορία. Κι όλο αυτό δεν θέλει να το περάσει μόνη της. Θέλει να το μοιραστεί. Μαζί σου.

Κάν’ το ξανά:

Ακόμα και αν το ταξίδι του μέλιτός σας έγινε πριν από δύο δεκαετίες, ή ακόμα και αν δεν σκοπεύεις να πραγματοποιήσεις ένα για τις επόμενες δύο δεκαετίες, μπορείς -παρόλα αυτά- να κάνεις τις ορμόνες του οργανισμού της να χτυπήσουν κόκκινο.

Κάνε ό,τι σου λέμε:

Το πρωί άφησε, ή καλύτερα γράψε, πάνω στο σώμα της ένα σημείωμα. Προτίμησε την περιοχή των μηρών (ιδιόκτητος χώρος με πολύ μικρή έκθεση στο ευρύ κοινό). «Οι γυναίκες ερεθίζονται πολύ με τις λέξεις», επισημαίνει η Fisher. Ξεκίνα τη φράση σου με το «Θέλω να» και τελείωσέ τη βάζοντας όποιο ρήμα σε εκφράζει περισσότερο (ανάλογα, δηλαδή, με τις ορέξεις σου). Το γεγονός ότι θα βλέπει και θα σκέφτεται τη «σφραγίδα» σου, τουλάχιστον 9-10 ώρες, θα θέσει σε λειτουργία όλες τις φυσικές και χημικές κατεργασίες.

Επιφύλαξέ της μία μικρή έκπληξη όταν γυρίσει σπίτι. Καθώς θα την κοιτάς, κράτα το κεφάλι της με τα δύο σου χέρια και απαλά φίλα της το λαιμό. «Αν αγγίξεις μια γυναίκα με τον τρόπο που θέλει να την αγγίζουν», λέει η Paget, συγγραφέας του βιβλίου «The Big O», «μπορεί και να λιώσει». Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις όλα όσα ήξερες, δηλαδή να μπαίνεις κατευθείαν στο θέμα και να ασχολείσαι με τα αναμενόμενα. Αντίθετα, φίλα τη στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, στο εσωτερικό των αγκώνων της ή στα κόκαλα των γοφών της. Τώρα βάλε στο μενού και το στοματικό σεξ.

Η Paget προτείνει την πασίγνωστη ταϊτινή μέθοδο Kivin. Θα σου εξηγήσουμε αμέσως πώς γίνεται: βάλ’ τη να ξαπλώσει και ξάπλωσε κι εσύ δίπλα της, με το σώμα σου κάθετα στο δικό της (περίπου σε σχήμα Τ). Με τα δύο δάχτυλά σου άνοιξε το αιδοίο της και παίξε με τη γλώσσα σου βάζοντάς τη μέσα, έξω, αριστερά, δεξιά. Επανάλαβε όλο και πιο γρήγορα. Με το δάχτυλο του άλλου χεριού πίεσε το σημείο που βρίσκεται κάτω από την κλειτορίδα και τη στιγμή που θα καταλάβεις ότι είναι έτοιμη να νιώσει τον Big O!, γλείψε την κλειτορίδα της.

Η όλη διαδικασία θα σου πάρει από τρία έως δώδεκα λεπτά, όσο δηλαδή λένε οι έρευνες ότι θα χρειαστεί για να έρθει σε οργασμό με τη συγκεκριμένη μέθοδο. Μετά από αυτό θα νιώθει υποχρεωμένη για την επόμενη εικοσαετία.

Το Σεξ της Επιστροφής

Γιατί πρέπει να το θυμάσαι: Αν δεν έχεις φάει μία ολόκληρη μέρα, τότε το βράδυ θα πέσεις με τα μούτρα στην πρώτη πιατέλα που θα βρεις μπροστά σου. Το ίδιο συμβαίνει και με το σεξ. Ενα τετραήμερο ταξίδι επαγγελματικής φύσεως ισοδυναμεί με 96 σεξουαλικά στερημένες ώρες (ο αυνανισμός -πληρώνοντας και βλέποντας ταινίες ενηλίκων στο δωμάτιο του ξενοδοχείου- δεν πιάνεται).

Λοιπόν, όταν γυρίσεις σπίτι μετά από κάτι τέτοιο, το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να επιβεβαιώσεις τη θεωρία του Δαρβίνου και να βγάλεις στην επιφάνεια όλα τα ζωώδη ένστικτα, που με το ζόρι καταπίεζες για τόσες ώρες. Εκτός, όμως, από πάθος μπορείς να βγάλεις και ρομαντισμό. Σύμφωνα με τη σεξολόγο και συγγραφέα του «Stock Market Orgasm», Ava Cadell: «Οταν επιστρέφεις από κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, το σεξ που θα κάνεις με τη σύντροφό σου είναι από τα πιο ρομαντικά στη ζωή ενός ζευγαριού, αφού σχεδόν πάντα ξεκινάει με ένα μεγάλης διάρκειας χυμώδες φιλί».

Κάν’ το ξανά: Μπορείς να ζήσεις και πάλι αυτό το πάθος -είτε ήσουν μακριά της 4 ημέρες είτε 4 λεπτά- με το να δώσεις ακριβώς αυτό το φιλί, με ακριβώς αυτή τη σειρά: – Φίλα της απαλά όλο το πρόσωπο. – Γλείψε την επιφάνεια των χειλιών της. – Φίλα το κάτω χείλος της. «Υπάρχει ένας δεσμός μεταξύ του κάτω χείλους μιας γυναίκας και του αιδοίου της», υποστηρίζει η Cadell. – Η τελευταία κίνηση είναι να ρουφήξεις τη γλώσσα της.

Το Σεξ της Επανασύνδεσης

Γιατί πρέπει να το θυμάσαι: Φωνάζεις, βρίζεις, βαράς τις πόρτες, σπας και κάνα πιάτο. Κι αφού έχεις ξεθυμάνει ο άνθρωπος, τα ξαναβρίσκεις μαζί της και πάτε κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα, όπου και θα συνεχίσετε τις φωνές. Αυτή τη φορά όμως δεν θα σπάσετε πιάτα, αλλά τις τάβλες του κρεβατιού και το φράγμα του ήχου. «Οταν τσακώνεσαι, ο θυμός ανεβάζει τα επίπεδα τεστοστερόνης τόσο του άντρα όσο και της γυναίκας.

Οπότε, αν όλη αυτή η κατάσταση σε οδηγήσει στην κρεβατοκάμαρα, στο τραπέζι της κουζίνας, στον καναπέ, στην μπανιέρα, οπουδήποτε, τότε όλη αυτή η τεστοστερόνη και ο αναβρασμός θα σου δώσει ως έπαθλο ένα από τα καλύτερα σεξ της ζωής σου», λέει η Fisher. Κάν’ το ξανά: Δεν εννοούμε να βριστείς, αλλά να κάνεις μερικά πράγματα, τα οποία ναι μεν θα βγάλουν στην επιφάνεια όλα τα συναισθήματα και τις αλχημείες ενός τσακωμού, αλλά δεν θα πληγωθεί κανείς.

Η Cadell, πάντως, προτείνει να κάνεις κάτι το οποίο θα δημιουργήσει μικρή ένταση ανάμεσά σας. Οπως, για παράδειγμα…

– Να παίξετε Tekken στο PlayStation. «Οτιδήποτε είναι ανταγωνιστικό, είναι και σέξι», λέει η σεξολόγος Gloria Brame. «Απαξ και ξεκινήσει ο ανταγωνισμός, τα αίματα ανάβουν» και μαζί κι εκείνη. – Να παίξετε μαξιλαροπόλεμο. «Τα μαλλιά της ανεμίζουν, το στήθος της ανεβοκατεβαίνει και αγωνίζεται να αναπνεύσει» και, σύμφωνα με την Brame, «όλο αυτό είναι πολύ ερεθιστικό». – Να παλέψετε γυμνοί. Εδώ δεν χρειάζονται επεξηγήσεις παρά μόνο μία συμβουλή: άφησέ τη να κερδίσει.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού