Γιατί θα πρέπει να εξετάσετε τη χρήση ενός μανικιού πέους

Category: Sex

Πολύ συχνά, τα πέη μας δεν λειτουργούν όπως θέλουμε. Δεν μπορούμε να αποκτήσουμε ή να διατηρήσουμε στύση, ακόμη και αν είμαστε πραγματικά ερεθισμένοι. Στη συνέχεια, φυσικά, πολλοί cisgender άντρες εύχονται να είχαν ένα μεγαλύτερο και παχύτερο πέος.

Εάν έχετε ποτέ αγωνιστεί με στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) ή είστε συσκευασμένος στην πολύ μικρότερη πλευρά, ίσως έχετε ακούσει για ένα μανίκι πέους, ή ίσως για ένα από τα πολλά άλλα ονόματα για την επαναστατική συσκευή: μανίκι πέους, επέκταση πέους, εξωτερική προσθετική πέους ή θήκη πέους. Είναι πιθανό να σας άφησε να σκεφτείτε: τι ακριβώς είναι αυτό το παράξενο μαραφέτι, πώς λειτουργεί και χρειάζομαι (ή θέλω) ένα;

Λοιπόν, για αρχή, “τα θηκάρια πέους είναι συσκευές που περνούν πάνω από το πέος, προκειμένου να τροποποιήσουν την ικανότητά του”, λέει ο Michael Ingber, M.D., ουρολόγος και ουρογυναικολόγος στο Garden State Urology. “Υπάρχουν διάφοροι τύποι. Εκείνοι που προσθέτουν μήκος σε άνδρες που αισθάνονται λίγο πολύ κοντοί, εκείνοι που προσθέτουν περίμετρο σε εκείνους που θέλουν ένα παχύτερο πέος για τη σύντροφό τους, και εκείνοι που προσθέτουν υφή (π.χ. ραβδωτό εξωτερικό περίβλημα)”.

Για να απαντήσουμε στις υπόλοιπες ερωτήσεις, μιλήσαμε όχι μόνο με τον Ingber, αλλά και με τον Jessie Cheung, M.D., έναν πιστοποιημένο δερματολόγο που έχει μεγάλη εμπειρία στη θεραπεία ανδρών με διάφορα προβλήματα πέους. Μαζί, βοήθησαν να παράσχουν σχεδόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις θήκες πέους.

Πώς λειτουργεί ένα μανίκι πέους ή μια επέκταση πέους;

Τα περισσότερα μανίκια πέους γλιστρούν πάνω στο πέος όπως ένα προφυλακτικό και λειτουργούν για να ενισχύσουν την ευχαρίστηση ή να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα. “Τα μανίκια πέους αναπτύχθηκαν αρχικά για ιατρικούς σκοπούς”, λέει ο Cheung. “Σε κύριο πλάνο, δημιουργήθηκαν για να επιτρέπουν τη διείσδυση σε άνδρες με στυτική δυσλειτουργία ή για να παγιδεύουν το αίμα στο πέος για να διατηρούν τη στύση ή για να μειώνουν την αίσθηση για άνδρες με πρόωρη εκσπερμάτιση”.

Πιο πρόσφατα, ωστόσο, τα μανίκια πέους ή οι επεκτατήρες έχουν γίνει δημοφιλή ως σεξουαλικά παιχνίδια. “Αυξάνουν την περίμετρο και το μήκος και μπορεί να έχουν εξογκώματα ή νευρώσεις στο εξωτερικό ή το εσωτερικό τοίχωμα για να παρέχουν διέγερση και στους δύο συντρόφους”, λέει ο Cheung. Έτσι, αν το πέος σας είναι σημαντικά κάτω από το μέσο όρο, θυμηθείτε ότι το μέσο πέος σε στύση είναι μόνο 5,16 ίντσες ένα μανίκι πέους θα μπορούσε να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να προσθέσετε μερικές ίντσες στο πέος σας.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι μανικιών πέους και επεκτάσεων πέους;

Ναι, γεγονός που εξηγεί εν μέρει γιατί υπάρχουν τόσα πολλά ονόματα για τη συσκευή. Υπάρχουν μανίκια πέους για άνδρες που δεν μπορούν να σκληρύνουν καθόλου, και υπάρχουν μανίκια που λειτουργούν εφόσον αρχίσετε να είστε σε στύση και στη συνέχεια είστε σε θέση να τοποθετήσετε τη συσκευή. Αυτές οι συσκευές θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε στύση.

Στη συνέχεια, υπάρχουν μανίκια με πλήρη επένδυση, όπου καλύπτεται ολόκληρο το πέος σας. Άλλα μανίκια με μερική θήκη έχουν ένα άνοιγμα για το κεφάλι του πέους σας, ενώ άλλα μανίκια επικεντρώνονται στην προσθήκη περιμέτρου στη βάση του πέους σας (για άνδρες που είναι ευλογημένοι με μήκος αλλά θέλουν να προσθέσουν περιφέρεια). Στη συνέχεια, υπάρχουν μανίκια κεφαλής πέους, εάν επιθυμείτε να αυξήσετε το μέγεθος της κεφαλής σας. (Οπότε ναι, υπάρχουν επιλογές για κάθε σχήμα πέους που υπάρχει!)

Τέλος, έχετε συσκευές όπως το Elator και το Erektor, οι οποίες δεν είναι τόσο μανίκια όσο επεκτάσεις. Σε αντίθεση με τα μανίκια, δεν προσθέτουν τεχνητή περίμετρο ή μήκος. Αυτές οι εξωτερικές συσκευές πέους διαθέτουν δύο προσαρμοσμένους δακτυλίους, ο ένας που περνάει γύρω από τη βάση του πέους σας και ο άλλος γύρω από το κεφάλι σας. Υπάρχει μια ράβδος που συνδέει τους δύο δακτυλίους, διατηρώντας το πέος σας σε στύση και τεντωμένο. Είναι μια πιθανή επιλογή για άνδρες με ήπια έως μέτρια ΣΔ.

Από τι αποτελούνται τα μανίκια πέους και οι επεκτάσεις πέους;

Τα μανίκια πέους είναι συνήθως κατασκευασμένα από σιλικόνη, αν και ορισμένα είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ, λατέξ ή πλαστικό. “Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ευαισθησία στο υλικό που χρησιμοποιείται”, λέει ο Ingber. “Αρκετά μανίκια πέους μπορεί να περιέχουν λατέξ και πολλοί άνθρωποι έχουν αλλεργία σε αυτό. Άλλα είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη, η οποία είναι γενικά καλά ανεκτή”. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα δονούμενο μανίκι, το οποίο μπορεί να είναι απολαυστικό τόσο για εσάς όσο και για τον σύντροφό σας.

Είναι ασφαλή τα μανίκια πέους και οι επεκτάσεις πέους;

Ασφαλώς! “Ένα μανίκι πέους είναι μια απολύτως ασφαλής και αποτελεσματική εναλλακτική λύση στη χειρουργική επέμβαση ή τη φαρμακευτική αγωγή για τους άνδρες με ΣΔ και είναι ένα εύκολο εργαλείο για να προσθέσετε ποικιλία στη σεξουαλική σας ζωή”, λέει ο Cheung. Τούτου λεχθέντος, τα μανίκια πέους και οι επεκτάσεις πέους είναι προσωρινά μέτρα. Δεν φτάνουν στη ρίζα αυτού που προκαλεί τη στυτική δυσλειτουργία σας. Απλώς σας βοηθούν στη στιγμή, αν η ΣΔ είναι κάτι με το οποίο παλεύετε. Αυτό είναι αρκετό για ορισμένους άνδρες, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο να μιλήσετε με το γιατρό σας για άλλες μεθόδους που βοηθούν μακροπρόθεσμα στην ΣΔ.

Φροντίστε όμως να τα πλένετε τακτικά για να αποφύγετε τυχόν μολύνσεις, προσθέτει ο Ingber. “Και όπως και στο κανονικό σεξ, να είστε προσεκτικοί, το να έχετε ένα μανίκι πέους δεν σας προστατεύει από πράγματα όπως τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ή τραυματισμούς όπως το κάταγμα του πέους”, λέει. Γι’ αυτό, πάρτε το αργά, χρησιμοποιήστε πολύ λιπαντικό και απολαύστε το.

Υπάρχουν άλλες μη χειρουργικές επιλογές για την ενίσχυση του μεγέθους του πέους;

Ναι, και έχουμε γράψει γι’ αυτές εκτενώς, αλλά η Cheung παρέθεσε τρεις επιλογές που συνιστά για μακροπρόθεσμη αύξηση του μεγέθους: ενέσεις πλήρωσης πέους, ενέσεις P-Shot και θεραπείες με λέιζερ πέους.

“Τα δερματικά πληρωτικά δεν έχουν εγκριθεί από τον FDA για χρήση στο πέος, αλλά μπορούν να χορηγηθούν με ασφάλεια από έναν έμπειρο γιατρό για να αυξήσουν την περίμετρο και μπορούν επίσης να αυξήσουν την ευαισθησία”, λέει ο Cheung. Το P-Shot είναι μια διαδικασία με εμπορικό σήμα που περιλαμβάνει ενέσεις πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια στο πέος και μηχανική άντληση για τη βελτίωση του μεγέθους και της λειτουργίας.

Βλαστοκύτταρα και εξωσώματα μπορούν να προστεθούν στο κλασικό P-Shot για μεγαλύτερη αναζωογόνηση των ιστών, προσθέτει ο Cheung. Τέλος, ο Cheung σημειώνει ότι τα λέιζερ χρησιμοποιούνται για την αύξηση της κυκλοφορίας και την ενίσχυση του κολλαγόνου, “δίνοντας μόνιμες βελτιώσεις στο μέγεθος και τη στυτική λειτουργία”.

Share:

Tags:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Wishlist 0
Continue Shopping
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή