Τι κάνει ένα πέος ελκυστικο στις γυναίκες. Τι λέει η επιστήμη

Category: Sex

Είναι ένα μεγάλο πέος πιο ελκυστικό από ένα μεσαίου μεγέθους μοντέλο; Τι γίνεται με ένα μικρό πέος; Υπάρχει κάποια συναίνεση σχετικά με το μέγεθος του πέους που τείνουν να προτιμούν οι γυναίκες; Είναι οι άνδρες με μεγάλα πουλιά που πακετάρουν το προτιμώμενο μοντέλο;

Τα πέη μπορεί να είναι περισσότερο πρακτικά παρά όμορφα, αλλά για τους στρέιτ άντρες, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση το μέγεθος του πέους που προτιμούν οι γυναίκες και το τι αντιπροσωπεύει ένα ελκυστικό πέος. Καλλωπισμός; Συντήρηση; Το σχήμα; Ομαλότητα; Αγγείωση; Ο παράγοντας “Χ”, κάποιο είδος je ne sais quoi;

Η ουσία είναι ότι όταν πρόκειται για το τι κάνει ένα όμορφο πέος όμορφο, οι διαστάσεις έχουν σημασία. Και παρόλο που δεν υπάρχει αρκετά σαφής “χρυσή αναλογία πέους”, η έρευνα δείχνει σε μεγάλο βαθμό ότι η περίμετρος του πέους μπορεί να είναι πιο σημαντική από ό,τι οι άνθρωποι συνειδητοποιούν όταν πρόκειται για το τι κάνει ένα ωραίο πέος.

Είτε έχετε γεννηθεί με μεγάλο ή μικρό πέος, είτε με μέση περίμετρο, λεπτό ή χοντρό, θυμηθείτε ότι οι γυναίκες φαίνεται να είναι πιο επιεικείς σε ό,τι αφορά το τι κάνει ένα πέος ελκυστικό από ό,τι οι άνδρες.

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι γυναίκες αξιολόγησαν τη συνολική εμφάνιση των γεννητικών οργάνων και τις περιποιημένες ηβικές τρίχες ως τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τον προσδιορισμό του τι κάνει ένα πέος όμορφο. (Πιστώστε το κίνημα του manscaping ότι είναι κάτι περισσότερο από απλή διαφημιστική εκστρατεία και μάρκετινγκ.)

Οι γυναίκες δεν έκαναν διάκριση μεταξύ ανδρών με χειρουργικά διορθωμένο υποσπαδία (μια κατάσταση όπου το άνοιγμα της ουρήθρας βρίσκεται στην κάτω πλευρά του κεφαλιού) και “κανονικής εμφάνισης”, δηλαδή συμβατικά ελκυστικών, περιτμημένων πέων.

“Οι πληροφορίες μπορεί να βοηθήσουν στην πρόληψη της ανάπτυξης ντροπής ή διαταραγμένης αντίληψης των γεννητικών οργάνων σχετικά με την εμφάνιση του πέους”, δήλωσε η συγγραφέας της μελέτης Dr. Norma Ruppen-Greeff σε ανακοίνωσή της.

Λοιπόν, τι μέγεθος πέους προτιμούν οι γυναίκες;

Όσο μπορούν να υποθέσουν οι ειδικοί, οι γυναίκες ενδιαφέρονται περισσότερο για την αναλογικότητα του πέους. Η συντήρηση έρχεται σε δεύτερη μοίρα, παρά το μέγεθος ή η περίμετρος του πέους. Αυτό θα πρέπει να είναι ενθαρρυντικό για κάθε άνδρα που φοβάται ότι έχει στην κατοχή του ένα υπομεγέθες μέλος.

Εξάλλου, μπορείτε πάντα να κόψετε τους φράχτες. Αλλά αν πρέπει να επιλέξετε έναν παράγοντα που σχετίζεται με το μέγεθος, η περίμετρος παραμένει το πιο σημαντικό στοιχείο που προτιμούν οι γυναίκες όταν πρόκειται για το τέλειο μέγεθος πέους.

“Υπάρχει μια λίγο μεγαλύτερη διαφορά στην προτίμηση της περιμέτρου μεταξύ των γυναικών, η οποία θα μπορούσε να ερμηνευτεί ότι η περίμετρος είναι ένας ελαφρώς καλύτερος προγνωστικός δείκτης της προτίμησης του πέους”, δήλωσε στο Fatherly η Nicole Prause, PhD, νευροεπιστήμονας που έχει μελετήσει ποιο μέγεθος πέους προτιμούν οι γυναίκες.

“Υπάρχει κάποια προτίμηση στην αναλογικότητα του μήκους και της περιμέτρου και όχι στα άκρα ενός από τα δύο μεμονωμένα. Δεν κάναμε καμία ανάλυση ειδικά για το μικρόσωμο που ονομάζεται “pencil dick”. Αλλά οι προτιμήσεις έτειναν να πέφτουν κατά μήκος του γραμμικού μήκους και της περιμέτρου”.

Για την Prause, η προτίμηση των γυναικών για μια ωραία περίμετρο πέους έχει το πιο φυσιολογικό νόημα. Οι κόλποι δεν είναι πολύ ευαίσθητοι στη θερμότητα ή στη δόνηση, αλλά διαθέτουν πολλούς μηχανοϋποδοχείς που ανιχνεύουν το τέντωμα και διακρίνουν ένα μεγάλο, περιμετρικό πέος από ένα στενότερο.

Άλλες περιοχές, όπως ο τράχηλος της μήτρας, που θα μπορούσαν να διεγερθούν από μεγαλύτερα πέη, δεν έχουν αυτούς τους “ανιχνευτές τεντώματος” και ως εκ τούτου είναι λιγότερο ευαίσθητες. Παρόλα αυτά, οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν η περίμετρος να συνδυάζεται με ένα ωραίο μήκος.

Τα περισσότερα πειράματα σχετικά με τις προτιμήσεις των γυναικών για τα πέη έχουν περιοριστεί σε δισδιάστατες εικόνες πέους και αυτοαναφορές προηγούμενων εμπειριών. Γι’ αυτό ο Prause έβαλε 75 γυναίκες συμμετέχουσες να συγκρίνουν 33 τρισδιάστατα εκτυπωμένα μοντέλα όρθιων πέων.

Όταν επρόκειτο για εφάπαξ συνευρέσεις, οι γυναίκες προτιμούσαν τα μεγάλα πέη με το μεγαλύτερο μήκος και περιφέρεια. Ωστόσο, για μακροχρόνιους συντρόφους, οι γυναίκες προτιμούσαν πέη που δεν ήταν γιγαντιαία – περίπου 6,3 ίντσες μήκος και περιφέρεια 4,8 ίντσες. Αυτό θα πρέπει να καθησυχάσει κάθε άνδρα που βρίσκεται σε μια δεσμευμένη σχέση.

Η έλξη για ένα μεγάλο πέος σε εφάπαξ συντρόφους είναι επίσης λογική. Ένα μεγάλο πέος μπορεί να είναι ελκυστικό για ένα βράδυ. Αλλά ο πόνος μετά το σεξ που σχετίζεται με τους συντρόφους που συσκευάζουν ένα μεγάλο πέος κάνει μια μακροπρόθεσμη δέσμευση σε ένα τεράστιο μέλος ελαφρώς λιγότερο ελκυστική.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι οι γυναίκες γενικά θυμόντουσαν ότι τα πέη ήταν μικρότερα σε μέγεθος από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα, όταν ρωτήθηκαν γι’ αυτά αργότερα. Έτσι, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο πέος συσκευάζει ένας άνδρας, δεν υπάρχουν εγγυήσεις ως προς το τι λέει η σύντροφός του στις φίλες της.

“Αξίζει να θυμόμαστε κάθε φορά που κάποιος μας λέει για το μέγεθος του συντρόφου του, καυχιέται ή υποτιμά, ότι οι αναμνήσεις αυτές μπορεί να είναι ανακριβείς ή να επηρεάζονται εύκολα”, λέει η Prause.

Συνοψίζοντας, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι γυναίκες κατέταξαν χαρακτηριστικά όπως η αξιοπιστία και η συνολική ελκυστικότητα ως πιο σημαντικά από το μέγεθος του πέους.

Επιπλέον, οι προτιμήσεις των περισσότερων γυναικών για το πέος είχαν να κάνουν περισσότερο με τη λειτουργικότητα παρά με την αισθητική. Είναι η κίνηση στον ωκεανό που έχει μεγαλύτερη σημασία.

Τελικά, το μέγεθος μπορεί να κάνει ένα πέος όμορφο, αλλά οι άνθρωποι είναι κάτι περισσότερο από το άθροισμα των μελών του σώματός τους.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Wishlist 0
Continue Shopping
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή