Άλλαξε Ταχύτητα

Category: Style

Εάν οι μετακινήσεις σου μες στη μέρα σε κάνουν να δείχνεις απεριποίητος, τότε δοκίμασε καλύτερα να «σπάσεις» τις αποστάσεις με αυτές τις βασικές αρχές του στυλ που σου προτείνουμε.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Τα προβλήματα έρχονται αναπόφευκτα κατά τη διάρκεια της διαδρομής, είτε οδηγείς αυτοκίνητο είτε χρησιμοποιείς τα ΜΜΜ ή το ποδήλατό σου. Τα κακά νέα είναι ότι μια ατημέλητη εμφάνιση μπορεί να βλάψει την καριέρα σου, σύμφωνα με έρευνα του Center for Talent Innovation.

Στην πραγματικότητα, 3 στα 4 ανώτερα διοικητικά στελέχη υποστηρίζουν ότι τα «ατυχήματα» που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς τη δουλειά αφαιρούν πόντους από την εμφάνισή σου.

Από την άλλη, μια προσεγμένη εμφάνιση δείχνει σεβασμό προς εσένα αλλά και προς τους συναδέλφους σου, σου λέει ο Mark Stephanz, αντιπρόεδρος της τράπεζας Merrill Lynch. Δοκίμασε τις παρακάτω εναλλακτικές και μη σταματάς να κινείσαι.

Κάνε Ορθοπεταλιά

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότεροι προτιμούν το ποδήλατο όχι μόνο για τη γυμναστική τους, αλλά και ως μέσο μετακίνησης από και προς τη δουλειά σου. Για να φτάνεις ατσαλάκωτος, όμως, κάνε μερικές διορθωτικές κινήσεις, για να αναβαθμίσεις το στυλ σου με αδιάβροχα ρούχα και υφάσματα που «αναπνέουν». Έτσι ο διευθυντής σου δεν θα σε περάσει για delivery boy κι εσύ θα κάψεις πολλές θερμίδες παραπάνω.

Πέτα Ψηλά

Αν ταξιδεύεις συχνά για δουλειά είτε με τρένο είτε με αεροπλάνο, ξέρεις πόσο σημαντική είναι η πρώτη εντύπωση. Ερευνα του PLOS One έδειξε ότι κάποιοι που σε παρατηρούν χρειάζονται μόλις 1/4 του δευτερολέπτου για να αξιολογήσουν την ικανότητα, το πόσο συμπαθής είσαι και την ελκυστικότητά σου, βάσει της εμφάνισής σου. Για να κάνεις καλή εντύπωση από τις αφίξεις του αεροδρομίου μέχρι την τελική συμφωνία, τσέκαρε τα προϊόντα που σου προτείνουμε.

Μην Μπλέξεις στην Τσάκιση

Πάνω από το 86% χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς προς τη δουλειά του και ο μέσος όρος της διαδρομής είναι 25-30 λεπτά. Αυτός ο χρόνος είναι υπεραρκετός για να τα κάνεις μαντάρα με την εμφάνισή σου από τις τσαλάκες. Τα υφάσματα, όμως, έχουν αναβαθμιστεί και τα ρούχα σχεδιάζονται, έτσι ώστε να μη ζαρώνουν. Μπορεί να κλέβουν πολλά στοιχεία από τα αθλητικά σου ρούχα, αλλά στέκουν μια χαρά στο χώρο εργασίας.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού