Βρες το σημείο Τζιν

Category: Style

Θα το βρεις σε όλες τις ντουλάπες. Λίγοι όμως ξέρουν να το φοράνε σωστά. Γίνε η φωτεινή εξαίρεση.

Ψάχνεις για νέο τζιν. Τον τελευταίο χρόνο έχουν βαρεθεί στο γραφείο να σε βλέπουν να φοράς το ίδιο. Ξαφνικά το πετυχαίνεις τέλεια στρωμένο πάνω στην κούκλα της βιτρίνας. Ψήνεσαι να το δοκιμάσεις. Τελικά σου κάνει. Λίγο το χαμόγελο της πωλήτριας, λίγο η μουσική που σε ανεβάζει, λίγο ο καθρέφτης του μαγαζιού που σε κάνει να μοιάζεις με τον Bradley Cooper, πέφτεις τελικά στην παγίδα και το αγοράζεις.

Ένα μήνα μετά και συνεχίζεις να φοράς το παλιό. Το καινούριο θα μείνει για καιρό στη σακούλα, άθικτο όσο και τα ταμπελάκια του. Είτε γιατί πήρες μερικά κιλά και δε νιώθεις άνετα μέσα του, είτε βαριέσαι να το πλύνεις ή γιατί πολύ απλά τελικά δεν το γουστάρεις. Θα περάσουν μήνες μέχρι να πάρεις την απόφαση να το φορέσεις. Όλοι την έχουμε πατήσει έτσι. Ο μέσος άντρας έχει στην γκαρνταρόμπα του 7 τζιν. Τα μάχιμα είναι το πολύ 3.

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και ανέβασε τα ποσοστά σου.  

Tip #1

Είναι λάθος να αγοράσεις ένα τζιν που, όταν το δοκιμάζεις, σου πέφτει τέλεια. Μετά τα πρώτα 10 πλυσίματα, το παντελόνι μεγαλώνει σχεδόν ένα νούμερο. Γι’ αυτό προτίμησε να αγοράζεις τζιν πάντα ένα νούμερο μικρότερο.

Tip #2

Γύρνα το ανάποδα και δες πόσο καλά είναι ραμμένο: όσο πιο καθαρές οι ραφές τόσο πιο καλό θα το αισθάνεσαι πάνω σου.

Tip #3

Όταν δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, φέρε στο μυαλό το ρητό των Nirvana: Less is more. Αγόρασε ένα σκούρο απλό τζιν χωρίς πολλές τσέπες, φαρδιά σκισίματα, σχέδια και φερμουάρ. Όσο και να προχωρήσει η μόδα, τέτοια κομμάτια θα τα φοράς για πάντα.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού