Ρίξ’ τη με στυλ

Category: Style
beach-style-7036769

Αντί να μένεις στην ουδέτερη ζώνη, περιμένοντας μια τυχαία ματιά της, πέρνα στην αντεπίθεση με ρούχα και αξεσουάρ σε έντονα χρώματα και ρίξ’ τη στην ξαπλώστρα.

Γύρνα στη φύση
Εκτός του ότι σε βάζουν στο κλίμα της εποχής, χρώματα, όπως το μπλε και το πράσινο της φύσης, σε βοηθούν να νικήσεις την αμηχανία της στιγμής. Δεδομένου δε ότι οι συγκεκριμένες αποχρώσεις συνδέονται με την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωσή της, επιλέγοντάς τις την κατευθύνεις να κάνει focus σε σένα. Αν θες κάποια στιγμή να πατήσει και το zoom, δεν έχεις παρά να φωτίσεις το κατάλληλο σημείο με κίτρινο. Μπορεί στην υπερβολή του να είναι κουραστικό, αλλά μια μικρή δόση την κάνει πιο ζωηρή και ανυπόμονη.

Αντίθετη άποψη 
Μπορεί να πιστεύεις ότι το κόκκινο ταιριάζει μόνο σε καπέλο, στη φανέλα της ομάδας σου, άντε και σε κάνα T-shirt σου. Μην ξεχνάς όμως ότι ο δικός της κόκκινος συναγερμός χτυπάει κάτω από τη ζώνη σου. Δώσε λοιπόν ένα κλικ στην έντασή του φορώντας κόκκινο παντελόνι κι άσε το πάθος να την κάψει. Βεβαιώσου μόνο ότι δεν θα ψηθείς κι εσύ στον κόκκινο πυρετό, φορώντας ένα cool και ουδέτερο λευκό Τ-shirt, που δίνει navy touch σε λουκ της πόλης.

Βρες το ταίρι σου
Δεν είναι ανάγκη να ξεφύγεις εντελώς από τα standards σου, ώστε να ανακαλύψεις το διαφορετικό που σου ταιριάζει. Αν θες, μείνε πιστός στο στυλ των ρούχων σου και κάνε τους πειραματισμούς στα αξεσουάρ σου. Ετσι, και το άχτι σου θα βγάζεις με τα χρώματα, και θα είσαι βέβαιος ότι δεν παίζει να σε κράξουν. Για αρχή, επίλεξε πορτοκαλί στις λεπτομέρειες (βλ. ρολόι και παπούτσια) και κέρδισε με μία κίνηση την προσοχή και τον ενθουσιασμό της.

City cowboy 
Για να μη φαίνεσαι φτωχός και, πάνω απ’ όλα, να μην είσαι μόνος cowboy, προσάρμοσε το σαλούν λουκ στο λουκ της πόλης. Τις μπότες ξέχνα τις, αλλά κάνε τα πάντα να αποφύγεις και τις σαγιονάρες. Οσο για τα χρώματα, βγες από τη μουντάδα του καφέ δείχνοντας την προτίμησή σου στις καλοκαιρινές αποχρώσεις κόκκινο-άσπρο-μπλε και θα πετύχεις διάνα: σε λίγο θα την έχεις τυλιγμένη με το λάσο σου.

Παίξε pink pong
Πέτα της το μπαλάκι φορώντας ένα χρώμα, που ναι μεν παρουσιάζει εσένα ως πιο παθητικό, αλλά δίνει σε εκείνη την ώθηση να κάνει το πρώτο βήμα. Οσο κι αν το απεχθάνεσαι, έχε υπόψη σου ότι το ροζ είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τη βάλεις σε love mood και ρόλο κυνηγού. Αν εξακολουθείς, παρόλα αυτά, να μην τα βλέπεις όλα ροζ, συνδύασέ το με army style βερμούδα και δώσε macho ύφος στις ροζ ιστορίες σου.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή