Άρωμα αποπλάνησης

Category: General

«Οι μυρωδιές ταυτίζονται άμεσα με τα συναισθήματά μας» λέει η Rachel Herz, Ph.D., καθηγήτρια στο Brown University και συγγραφέας του The Scent of Desire. Εδώ θα βρεις αγαπημένες καινούργιες μυρωδιές αλλά και συμβουλές για την απόλαυσή τους.

Φέρσου με ευγένεια στη μύτη της

Μία μυρωδιά από αντρικό άρωμα προκαλεί αναστάτωση στις γυναίκες. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα «έχουμε πιο πολλούς υποδοχείς στην όσφρησή μας σε σύγκριση με όλες τις άλλες αισθήσεις, εκτός της όρασης» ισχυρίζεται η Herz. Αν το άρωμά σου γίνεται αντιληπτό σε απόσταση μικρότερη από 1 μ., καλύτερα να μειώσεις την ποσότητα που χρησιμοποιείς.

Ανάδειξε τη φυσική μυρωδιά σου

Η μυρωδιά που αναδύεται από έναν άντρα, είτε προέρχεται από το σώμα του είτε από ένα μπουκάλι αρώματος, διεγείρει τις γυναίκες σεξουαλικά περισσότερο απ’ ό,τι άλλο. Πρέπει να ξέρεις ότι η μυρωδιά σου αναμειγνύεται με το άρωμα και δημιουργείται νέα σύνθεση. Γι’ αυτόν το λόγο φρόντισε να διαλέγεις κάποιο προϊόν, που να δένει ωραία με τη φυσική μυρωδιά σου. Αυτό θα το πετύχεις ψεκάζοντας μία φορά στο στήθος πριν ντυθείς.

Σβήσε τις φλόγες των προηγούμενων αρωμάτων

Αν μια γυναίκα σου έχει πει ότι τρελαίνεται για κάποια κολόνια, μη βιαστείς να την υιοθετήσεις, αφού όταν ο εγκέφαλος έχει συνδυάσει ένα άρωμα με κάτι συγκεκριμένο, είναι δύσκολο να το συνδυάσει με κάτι άλλο (προφανώς δεν θα ήθελες να φέρνει στο μυαλό της παλιές ιστορίες αγάπης με άλλον άντρα). Επίλεξε κάτι καινούργιο από αυτά που σου προτείνουμε.

Βάλε το κατάλληλο, αναλόγως την περίσταση

Ένα άρωμα το συνδέουμε με γεγονότα και στιγμές που έχουμε αγαπήσει, γι’ αυτό φρόντισε να χρησιμοποιείς διαφορετική κολόνια – αναλόγως την περίσταση. Αλλο για κάποιο ειδυλλιακό βράδυ, άλλο για πρωινή εκδρομή κι άλλο για εξόρμηση το Σαββατοκύριακο. Ετσι θα αρχίσει κι αυτή να συνδυάζει τα αρώματα με το κάθε γεγονός.

Άσε τα σημάδια σου Ερευνά που έγινε το 2006 έδειξε πως το 72% των γυναικών κοιμήθηκαν αγκαλιά με κάποιο ρούχο του αγαπημένου τους. Ο πιο συνηθισμένος λόγος ήταν για να τον θυμούνται και να τον νιώθουν κοντά τους. Άσε κι εσύ ένα μπλουζάκι σου στο σπίτι της μετά από μία βραδιά που είδατε ταινίες. Μπορείς ακόμα να της αφήσεις κάποια μπλούζα σου, που φόρεσε το προηγούμενο βράδυ γιατί κρύωνε.

 

Επεμβαίνουν στις αισθήσεις

1. L’ Homme Eau de Toilette, 90 ml, design by Jean Nouvel, Yves Saint Laurent
2. Aqua Azzura, Ferre for Men Eau de Toilette, 50 ml, Vapo
3. Hypnose Home Eau Fraiche, Fresh Fragrant Vapo-Natural Spray, 75 ml
4. The One, Dolce & Cabbana, Eau De Toilette Natural Spray, Vapo, 50 ml

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού