Εραστής 24 mbps

Category: Sex

Στο σύγχρονο καμάκι, πέρα από ατάκες, θέλεις και ECDL. Μάθε την αλήθεια για τα online ραντεβού.

Δεν καταλαβαίνεις πότε υπάρχει χημεία
ΨΕΜΑ
Για να προβλέψεις από την πρώτη γνωριμία το πώς θα πάει μια σχέση και να μην πέσεις έξω, πρέπει να ακολουθήσεις την τακτική της Πυθίας. Από μελέτη του Πανεπιστημίου του Μπαθ φαίνεται ότι τα ζευγάρια που επικοινωνούν εξαρχής από site γνωριμιών και όχι μέσω e-mail έχουν μία στις τρεις πιθανότητες να ταιριάξουν στη live συνάντησή τους. Ο επικεφαλής της μελέτης Jeff Gavin εξηγεί: «Τα online ραντεβού υπερτερούν των άλλων μεθόδων προσέγγισης, γιατί και οι δύο μεριές μπορούν να πάρουν αποφάσεις συνυπολογίζοντας τους παράγοντες εμφάνιση, κοινωνικοοικονομική κατάσταση και προσωπικότητα». Δεν φταίει λοιπόν το ντύσιμό σου που δεν τα φτιάξατε. Απλώς χρειαζόταν το βιογραφικό σου.

Σε ένα εξάμηνο το πολύ θα έχεις σχέση
ΑΛΗΘΕΙΑ

Ερευνα του Harvard Business School συμπεραίνει ότι ο χρόνος που μεσολαβεί από το sign up μέχρι το fall in love μόλις που υπερβαίνει τους πέντε μήνες. Σου φαίνεται πολύ; Είναι στο χέρι σου να κάνεις ρεκόρ χρόνου αποφεύγοντας ό,τι την ξενερώνει περισσότερο στο προφίλ σου. Σε βοηθούν οι ερευνητές του University of Wisconsin, που αφού έβαλαν ένα δείγμα γυναικών να αξιολογήσει πάνω από 200 ηλεκτρονικά προφίλ αντρών κατέληξαν στα δύο χειρότερά τους. Το πρώτο είναι τα κλισέ και το δεύτερο η ανορθογραφία. Γι’ αυτό όσο κι αν θέλεις να της πεις πως «απ’ την πρότη στυγμή που ίδες την φοτωγραφεία της, την εροτεύτικες», μην το κάνεις. Αν δεν θέλεις πολλά πολλά με τον Μπαμπινιώτη, απόφυγε τα λάθη χρησιμοποιώντας greeklish. 

Θα έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση
ΑΛΗΘΕΙΑ
Μπορεί στην πραγματική ζωή ο χαρακτηρισμός «Καλιγούλας» να απομακρύνει τις γυναίκες από δίπλα σου, αλλά στην ηλεκτρονική πραγματικότητα τονώνει τον εγωισμό σου και σε κάνει περιζήτητο. Απόδειξη είναι το συμπέρασμα μίας σειράς αυστραλιανών ερευνών, που διατείνονται ότι το να έχεις μεγάλη γκάμα υποψηφίων για online ραντεβού είναι το μυστικό για να νιώσεις πιο επιθυμητός. Η επικεφαλής της έρευνας Kirsty Best στο κάνει λιανά: «Το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές επιλογές κάνει ακόμα και τους πιο ντροπαλούς άντρες να έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση». Ποια είναι η παγίδα που πρέπει να αποφύγεις; Τα μαζικά μηνύματα. Οι γυναίκες είναι εκπαιδευμένες να αναγνωρίζουν τα spam. 

Η επιστήμη θα σε βοηθήσει να βρεις το άλλο μισό σου
ΑΛΗΘΕΙΑ
Ζητείται ψηλή, έξυπνη, ακτιβίστρια, με πτυχίο ψυχολογίας και αδυναμία στα σκυλιά. Οσο εξεζητημένες κι αν είναι οι προτιμήσεις σου, έχεις αρκετές πιθανότητες να τις ικανοποιήσεις. Αρκεί να μπεις σε ένα site γνωριμιών που διαθέτει ψυχομετρικά τεστ, όπως αυτά του eharmony.co.uk. Από έρευνα που διεξήχθη στο Massachusetts Institute of Technology φαίνεται ότι οι σχέσεις που προκύπτουν σε sites που χρησιμοποιούν τέτοια τεστ διαρκούν οκτώ μήνες περισσότερο από αυτές που γεννώνται σε sites που δεν τα διαθέτουν. Μόνο που για να έχουν ισχύ τα αποτελέσματά τους, πρέπει να δίνεις αυθόρμητες απαντήσεις. «Μην πολυσκέφτεσαι τις ερωτήσεις» σε συμβουλεύει η Barbara Bloomfield, συγγραφέας του The Relate Guide To Finding Love. «Οσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο πιο πιθανό είναι να απαντήσεις βάσει των θετικών μιας προηγούμενης σχέσης σου».

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή