Σεξ το καλοκαίρι

Category: Sex
sex to kalokairi

Παρακαλώ, έλεγξε τις αποσκευές σου. Δεν χρειάζεται να πας στη Μύκονο ή την Ιο για να βάλεις στις βαλίτσες σου και μερικά κουτιά προφυλακτικά. Μάθε και τι άλλο να πακετάρεις εκτός από αυτά:

Το χάπι της επόμενης ημέρας (για εκείνη):

Το εν λόγω χάπι πρέπει να χορηγηθεί εντός 72 ωρών από τη στιγμή της σεξουαλικής επαφής. Και τι σε νοιάζει αυτό εσένα; Το γεγονός ότι κυκλοφορεί σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες κάνει την ανεύρεσή του λίγο δύσκολη και σένα μπαμπά, γι’ αυτό βάλ’ το κάπου ανάμεσα στα ξυραφάκια και το roll on. Παρόλα αυτά, μην είσαι σίγουρος ότι θα δεχτεί να το πάρει, αφού οι παρενέργειες που μπορεί να έχει είναι αιμορραγίες, πόνοι στην κοιλιά, εμετός, ναυτία, πτώση της αρτηριακής πίεσης, ζαλάδες και πυρετός.

Αντισυλληπτικά (για εκείνη)

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, τα αντισυλληπτικά χάπια εμποδίζουν τη γονιμοποίηση και τη σύλληψη κατά 99%. Και αν εσύ είσαι τόσο γκαντέμης και πέσεις στο 1%, τι γίνεται;

Χαρτομάντιλα και safe λιπαντικά (για σένα):

«Οι αντηλιακές λοσιόν ή ακόμα και τα διάφορα λιπαντικά που είναι φτιαγμένα με λάδι, όπως, για παράδειγμα, η βαζελίνη και το baby oil, καταστρέφουν το προφυλακτικό», προειδοποιεί η Dr Marianne Parry της Marie Stopes Clinic του Λονδίνου. Πλένε, λοιπόν, καλά τα χέρια σου και φρόντιζε τα λιπαντικά, που θα χρησιμοποιείς για τα kinky παιχνίδια σου, να έχουν την ένδειξη «Condom Compatible».

Νερό (για σένα):

Εντάξει, στις διακοπές σου θα είσαι κύριος. Θα κάνεις σεξ μόνο με τη νόμιμη συνοδό σου. Μην είσαι όμως και τόσο σίγουρος ότι δεν θα κολλήσεις κάποιο αφροδίσιο νόσημα. Η αφυδάτωση, που προκαλείται από την ηλιοθεραπεία, είναι υπεύθυνη -εκτός των άλλων- και για την κυστίτιδα. Τι να κάνεις για να μην πάθεις; Πίνε δύο λίτρα νερό την ημέρα και πήγαινε τουαλέτα αμέσως μετά το σεξ.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού