Sex Home Edition

Category: Sex

Το σπίτι είναι γεμάτο ευκαιρίες για σεξ, αρκεί να ξέρεις που να κοιτάξεις.

ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η ΣΤΑΣΗ: Βάλ’ τη να κάτσει στην άκρη του πάγκου (και το τραπέζι της κουζίνας ή ο νεροχύτης κάνει) και στάσου μπροστά της, με τα πόδια της να ακουμπούν τους γοφούς σου ή να αγκαλιάζουν τον κώλο σου.

Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ: «Η σκληρή επιφάνεια θα σε κάνει να είσαι πιο αργός και πιο smooth καθώς θα μπαίνεις μέσα της» υποστηρίζει η Isadora Alman, συγγραφέας του Real People Having Really Good Sex.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Η ΣΤΑΣΗ: Κατά την ιεραποστολική στάση, τοποθέτησε ένα ή δύο αφράτα μαξιλάρια κάτω από τον κώλο της. Αφησε τα χέρια σου να γλιστρήσουν κάτω από τους ώμους της και κινήσου προς τα εμπρός μέχρι το στήθος σου να έρθει στην ίδια ευθεία με το πρόσωπό της. Κουνήσου μπρος-πίσω και τρίβε το πέος σου πάνω στην κλειτορίδα της.

Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ: Σύμφωνα με το περιοδικό The Hite Report, το 65% των γυναικών έρχεται σε οργασμό κατόπιν κλειτοριδικής διέγερσης. Με αυτήν επίσης την κίνηση μπορείς να ερεθίσεις κι άλλα σημεία του αιδοίου της, ενώ «κι εσύ μπορείς να εντείνεις την ευχαρίστησή σου» υποστηρίζει ο Joy Davidson, συγγραφέας του Fearless Sex.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Η ΣΤΑΣΗ: Βάλε τα ρούχα για πλύσιμο και κάθισε την παρτενέρ σου πάνω στο πλυντήριο, με τα πόδια της ελαφρώς λυγισμένα να ακουμπούν τους ώμους σου. Περίμενε τις στροφές να φτάσουν στο μέγιστο, κάτσε γονατιστός ή σε μία καρεκλίτσα και κάν’ της στοματικό σεξ.

Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ: Οι δονήσεις του πλυντηρίου θα κάνουν τη γλώσσα σου ανεξέλεγκτη και την ηδονή της τεράστια. Επιπλέον bonus: δεν θα πιαστεί ο λαιμός σου.

ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η ΣΤΑΣΗ: Αφησε τη βούρτσα πάνω στο κομοδίνο και όταν έρθει η σωστή στιγμή, πάρ’ τη στα χέρια σου και βάρα την εκεί που ξέρεις.

Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ: «Το light spanking υπερδιεγείρει τα νεύρα εντείνοντας την ηδονή» λέει ο Richard Emerson, συγγραφέας του The Best Sex You ‘ll Ever Have.

ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ

Η ΣΤΑΣΗ: Στηθείτε πλαγίως στον καθρέφτη, βάλ’ τη στα τέσσερα και πάρ’ την από πίσω. Ζήτα της να κοιτάξει στον καθρέφτη καθώς θα μπαίνεις μέσα της.

Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ: Το να βλέπεις τον εαυτό σου να κάνει σεξ σε real time έχει δύο αποτελέσματα: διεγείρεται το G-spot κι εσύ γίνεσαι πιο σκληρός από ποτέ. «Πρόκειται για πιο έντονη ερωτική επαφή», υποστηρίζει ο Emerson.

ΟΙ ΣΚΑΛΕΣ

Η ΣΤΑΣΗ: Κάτσε στις σκάλες κοιτώντας τα κάγκελα, με το ένα πόδι να στηρίζεται σε ένα ή δύο σκαλοπάτια πιο κάτω και το άλλο ελαφρώς λυγισμένο. Ζήτα της να καθίσει πάνω σε σένα και να κρατιέται από τα κάγκελα.

Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ: «Αυτή η στάση βοηθά τις γυναίκες που δεν έχουν αρκετά μακριά πόδια να γίνουν cowgirls από την ανάποδη» λέει ο Davidson.

ΚΑΝΑΠΕΣ

Η ΣΤΑΣΗ: Ζήτα της να καβαλήσει το μπράτσο του καναπέ με το κεφάλι κάτω και πάρ’ την από πίσω. Πάρε bonus: βάλε ένα μεταξωτό μαντίλι πάνω στο μπράτσο. «Το στήθος και η κλειτορίδα της θα τριφτούν πάνω στο ύφασμα» λέει ο Davidson.

Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ: Πολλαπλή διέγερση, μικρή προσπάθεια. «Μερικές φορές το κρεβάτι είναι τόσο μαλακό, τόσο χαμηλό ή τόσο βαρετό για να κάνεις τις στάσεις που θέλεις» μας λέει η Suzi Godson, συγγραφέας του Sexploration. Με αυτήν εδώ την «πόζα», τα απαλά μέρη του κορμιού της θα ανατριχιάσουν με την τριβή στο μπράτσο του καναπέ.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Wishlist 0
Continue Shopping
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή