11 νέοι τρόποι για να διεγείρετε την κλειτορίδα της συντρόφου σας

Category: Sex
Γυναικείος οργασμός

Αν η σύντροφός σας έχει αιδοίο, μπορεί να απολαμβάνει το διεισδυτικό σεξ, αλλά θα πρέπει να διεγείρετε την κλειτορίδα για να φθάσει στην κορύφωση. Μια μελέτη του 2017 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Sex and Marital Therapy διαπίστωσε ότι μόνο το 18% των γυναικών μπορεί να έρθει σε οργασμό μόνο από την κολπική διείσδυση.

Οι υπόλοιπες είτε απαιτούν είτε προτιμούν τη διέγερση της κλειτορίδας για να έρθουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Η κλειτορίδα έχει περίπου 8.000 νευρικές απολήξεις, αριθμός περίπου διπλάσιος από αυτόν του πέους. Στο βιβλίο της Come As You Are, η ερευνήτρια του σεξ Emily Nagoski γράφει ότι η κλειτορίδα είναι ο “Μεγάλος Κεντρικός Σταθμός της ερωτικής αίσθησης”. Αλλά παρά τον κρίσιμο ρόλο της στην ευχαρίστηση και τη διέγερση, οι ερευνητές δεν έδιναν πάντα στην κλειτορίδα την προσοχή που της αξίζει.

Η κλειτορίδα παραλείφθηκε από ορισμένα πρώιμα ιατρικά εγχειρίδια. Δεν είχαμε καν ένα τρισδιάστατο μοντέλο της κλειτορίδας μέχρι το 2009. Ευτυχώς, τώρα γνωρίζουμε περισσότερα για τη δομή της από ποτέ και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη γνώση για να διεγείρετε την κλειτορίδα.

Πού βρίσκεται η κλειτορίδα;

Η κλειτορίδα είναι σαν ένα παγόβουνο, είναι μεγαλύτερη απ’ ό,τι νομίζετε. Υπάρχει ένα μικροσκοπικό εξόγκωμα στην κορυφή του αιδοίου, όπου συναντιούνται τα εσωτερικά χείλη (αυτό είναι η βάλανος), αλλά το μεγαλύτερο μέρος της κλειτορίδας βρίσκεται στην πραγματικότητα κάτω από το δέρμα. Η πλήρης κλειτορίδα έχει σχήμα κάπως σαν κόκκαλο ευχών που εκτείνεται κατά μήκος των πλευρών του αιδοίου και εκτείνεται έως και πέντε ίντσες μέσα στο σώμα.

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι το αιδοίο του συντρόφου σας φουσκώνει πριν ή κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό συμβαίνει επειδή η κλειτορίδα αποτελείται από στυτικό ιστό που διογκώνεται κατά τη διάρκεια της διέγερσης, όπως ακριβώς και το πέος. Επειδή η κλειτορίδα είναι τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική δομή, ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι οι “οργασμοί του σημείου G” δεν υπάρχουν, στην πραγματικότητα είναι εσωτερικοί κλειτοριδικοί οργασμοί. Για αυτό το κομμάτι, ωστόσο, θα επικεντρωθούμε στα μέρη της κλειτορίδας στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση εξωτερικά.

Παρόλο που η κλειτορίδα είναι μια ιδιαίτερα ερωτογενής ζώνη, δεν είναι ένα μαγικό κουμπί. Δεν μπορείτε απλά να την τρυπήσετε και να περιμένετε από τον σύντροφό σας να βογκήσει σε έκσταση. Για την καλύτερη διέγερση της κλειτορίδας, πρέπει να είστε συνεπείς και να δίνετε προσοχή στα σχόλια του συντρόφου σας. Πριν δοκιμάσετε κάτι νέο, θα πρέπει να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να σας πει ή να σας δείξει τι του αρέσει. Αλλά σε περίπτωση που δεν είναι σίγουρος για το τι ακριβώς αισθάνεται ωραία (ή έχει διάθεση να εξερευνήσει), εδώ είναι μερικές συμβουλές από ειδικούς του σεξ σχετικά με το πώς να προχωρήσετε στη διέγερση της κλειτορίδας.

Ζητήστε οδηγίες

Το πιο ευαίσθητο σημείο της κλειτορίδας βρίσκεται εκεί που συναντιούνται τα χείλη, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το σωστό σημείο, ειδικά αν είστε σε χαμηλό φωτισμό. “Ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε την κλειτορίδα με την αφή είναι να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να τοποθετήσει τα δάχτυλά σας πάνω της, δεν είναι ντροπή αυτό”, εξηγεί η Allison Moon, σεξουαλική παιδαγωγός και συγγραφέας του βιβλίου Girl Sex 101. “Ορισμένες κλειτορίδες είναι πιο εμφανείς από άλλες. Είναι προτιμότερο να ρωτάς παρά να χαϊδεύεις ένα σημείο που σίγουρα δεν είναι αυτό”.

Αφήστε τον σύντροφό σας να αναλάβει τον έλεγχο

Αν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, βάλτε το κύπελλο στο αιδοίο του συντρόφου σας και αφήστε τον να ελέγξει την κίνηση και την πίεση. “Δημιουργήστε μια σταθερή βάση με την παλάμη σας, στην οποία ο σύντροφός σας μπορεί να έρθει σε διέγερση”, λέει η Moon. “Ζητήστε τους να κινήσουν τους γοφούς τους ενάντια στο χέρι σας για να επιδείξουν το είδος της κίνησης που τους αρέσει”.

Δώστε έμμεση διέγερση

Ενώ μερικοί άνθρωποι λατρεύουν την άμεση διέγερση της κλειτορίδας στη βάλανο, άλλοι μπορεί να τη βρίσκουν πολύ έντονη. Αν ο σύντροφός σας έχει ιδιαίτερα ευαίσθητη κλειτορίδα, η Moon συνιστά να διεγείρετε την περιοχή γύρω από τη βάλανο, χαϊδεύοντας το κάλυμμα της κλειτορίδας ή οποιαδήποτε πλευρά του άξονα της κλειτορίδας.

Παίξτε το παιχνίδι “Clit Clock”

“Φανταστείτε ότι η κλειτορίδα έχει ένα ρολόι πάνω της, όπου το ανώτερο σημείο, πιο κοντά στον αφαλό τους, είναι δώδεκα και το σημείο που είναι πιο κοντά στο άνοιγμα του κόλπου τους είναι έξι”, λέει ο sex-hacker και sexpert Kenneth Play. “Κινηθείτε κατά μήκος της κλειτορίδας τους γύρω από το ρολόι με το ένα δάχτυλο ή κάποιο ερωτικό παιχνίδι, ξεκινώντας από το δώδεκα και κάνοντας έναν κύκλο αργά, ζητώντας τους να σας ενημερώσουν ποιο σημείο αισθάνεται καλύτερα”.

Εξασκηθείτε στη βαθμονόμηση της ηδονής

Μόλις βρείτε το σωστό σημείο, δοκιμάστε διαφορετικούς τρόπους να το αγγίζετε, εξηγεί ο Play. “Τα πράγματα που μπορείτε να διαφοροποιήσετε είναι η πίεση, η τριβή, η ταχύτητα και η γωνία”, λέει. Μπορείτε να τους πείτε να κάνουν έναν θόρυβο, να σφίξουν το χέρι σας ή να πουν κάτι όταν νιώθουν ιδιαίτερα καλά.

Δώστε μικτή πίεση

“Γλιστρήστε ή φέρτε τη φτέρνα του χεριού σας στην κουκούλα της κλειτορίδας τους”, λέει ο Burdett. Βάλτε τον σύντροφό σας να αναπνεύσει και ρωτήστε τον αν θέλει περισσότερη ή λιγότερη πίεση. “Μπορεί σε κάποια περίπτωση να θέλετε να το επαναλάβετε, να κάνετε παλμό ή να γλιστρήσετε”. Μπορείτε επίσης να ασκήσετε πίεση και με άλλα πράγματα εκτός από τα χέρια σας, συμπεριλαμβανομένων των ερωτικών παιχνιδιών.

Δοκιμάστε την τεχνική “Rock-A-Bye Labia”

“Απλώστε τα δάχτυλά σας και τοποθετήστε τα επίπεδα πάνω στα εξωτερικά χείλη του συντρόφου σας και στη συνέχεια εναλλάσσετε την πίεση μεταξύ των δαχτύλων σας”, λέει ο Burdett. Όπως πάντα, εξερευνήστε την πίεση και τον ρυθμό και ρωτήστε τον σύντροφό σας τι αισθάνεται καλύτερα. “Εδώ διεγείρετε σε μεγάλο βαθμό τους βολβούς της κλειτορίδας κάτω από τα εξωτερικά χείλη, που είναι ένας ουσιώδης τρόπος για να δώσετε σήμα στο σώμα να παράγει λίπανση και να γεμίσει την περιοχή με αίμα για να αυξήσει την ευχαρίστηση και την ευαισθησία κατά πολύ”.

Χρησιμοποιήστε έναν δονητή που ρουφάει την κλειτορίδα

Το μέλλον του σεξ είναι εδώ και υπάρχουν εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί για να διεγείρουν άμεσα την κλειτορίδα. Υπάρχει ακόμη και μια έξαρση στις συσκευές αναρρόφησης κλειτορίδας (γνωστές και ως clit suckers) που παρέχουν μια μοναδική διέγερση που τα χέρια σας απλά δεν μπορούν, όσο σκληρά κι αν προσπαθείτε.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή