Μάντεψε… – γυναίκες, κατάκτηση

Category: Sex

Πολλές φορές η επιτυχία από την αποτυχία, μαζί της, απέχει μερικές μόνο συλλαβές. Ακολούθησε τις συμβουλές του ΜΗ και θα είσαι πάντα στους νικητές.

Η κατάσταση: Την έχεις δει και σου αρέσει πολύ. Δεν ξέρεις πώς να την πλησιάσεις, ξέρεις όμως ότι πρέπει να της ζητήσεις να βγείτε. Μη νομίζεις ότι συμβαίνει μόνο σε σένα, το πρώτο βήμα δεν είναι ποτέ εύκολο.
Καλύτερα να μασάς: «Θέλεις να σου κάνω το τραπέζι την Παρασκευή το βράδυ;». 
Τι θέλει να ακούσει: «Ξέρω ένα φοβερό ταϊλανδέζικο. Να σου κάνω το τραπέζι την Παρασκευή το βράδυ;».
Γιατί θα τη ρίξεις: «Το κλειδί είναι να φτιάξεις μια ατμόσφαιρα, που θα φέρει στο μυαλό της συγκεκριμένες εικόνες» λέει η Eve Marx, συγγραφέας του Flirtspeak. Δεν έχει νόημα να πετάς σκόρπιες κουβέντες στον αέρα και, άλλωστε, οι γυναίκες πάντοτε προτιμούν έναν άντρα που ξέρει από πριν τι θέλει.

Η κατάσταση: Είσαι ακριβώς εκεί που ήθελες στο πρώτο ραντεβού σας: στο αγαπημένο σου εστιατόριο και την κοιτάς στα μάτια. Πάνω που έχετε αρχίσει να γνωρίζεστε καλύτερα φτάνει το γκαρσόνι με το φαγητό. Ξέρεις ότι πρέπει να της προσφέρεις ένα κομμάτι από το καλύτερο κρέας που έχεις φάει ποτέ.
Καλύτερα να μασάς: «Θέλεις λίγο από το φιλέτο μου;».
Τι θέλει να ακούσει: «Θέλεις να δοκιμάσεις λίγο από το φιλέτο μου; Αυτήν τη γεύση δεν πρέπει να τη χάσεις με τίποτα».
Γιατί θα τη ρίξεις: «Η λέξη “γεύση” από μόνη της λειτουργεί σαν αφροδισιακό» εξηγεί η Marx. Την ώρα που εσύ θα κόβεις το κρέας, εκείνη θα σκέφτεται τι γεύση έχει ο λαιμός σου, τον οποίο σκοπεύει να «δοκιμάσει» λίγο αργότερα. Το τραπέζι, γενικά, προσφέρει πολλές ευκαιρίες για τέτοια σέξι λεκτικά παιχνίδια. Δοκίμασε να της προσφέρεις μία «δαγκωνιά» από το burger σου, να της μιλήσεις για το «ζουμερό» κοτόπουλό σου ή την «τρυφερή» μπριζόλα σου. Αν της δώσεις και μία γλειψιά (μόνο) από το παγωτό σου, την έχεις κάνει δική σου.

Η κατάσταση: Το πρώτο ραντεβού πήγε πολύ καλά. Μοιραστήκατε το φαγητό σας και γέλασε αυθόρμητα με τα αστεία σου. Τώρα έχει έρθει εκείνη η αμήχανη στιγμή της βραδιάς, όπου πρέπει να χωριστείτε. Θέλεις όσο τίποτε άλλο να έρθει στο σπίτι σου, αλλά δεν ξέρεις πώς να της το πεις.
Καλύτερα να μασάς: «Λέω να συνεχίσουμε στο σπίτι μου».
Τι θέλει να ακούσει: «Λέω να συνεχίσουμε στο σπίτι μου, για να σου δώσω κι εκείνο το CD που λέγαμε». 
Γιατί θα τη ρίξεις: Γιατί δεν έχει σημασία το ποια αφορμή θα βρεις, αρκεί να βρεις μία. Το μυστικό είναι αυτό που είπαμε και πιο πάνω: να μην πετάς δηλαδή σκόρπια λόγια στον αέρα. «Οι άνθρωποι λένε κατά 66% πιο συχνά “ναι” σε μία πρόταση αν ακούσουν μέσα τους το “γιατί”, δηλαδή κάτι που να τη δικαιολογεί» λέει ο Kevin Hogan, ψυχολόγος και συγγραφέας του Irresistible Attraction. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τη φωνάξεις σπίτι σου για να θαυμάσει τη συλλογή σου από γραμματόσημα. Σίγουρα αν το σκεφτείς, θα βρεις κάτι πιο πρωτότυπο.

Η κατάσταση: Τρεις μήνες αργότερα, κάνετε όλα αυτά που κάνουν τα ερωτευμένα ζευγάρια. Μόνο που εσύ θέλεις περισσότερα στο κρεβάτι και πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να κάνετε λίγο πιο πικάντικη την ερωτική ζωή σας.
Καλύτερα να μασάς: «Γουστάρεις να σε δέσω;».
Τι θέλει να ακούσει: «Πώς θα σου φαινόταν αν δοκιμάζαμε να δέσουμε ο ένας τον άλλον;».  
Γιατί θα τη ρίξεις: Η ερώτηση είναι το κλειδί. «Λέξεις όπως το “δοκιμάζω” ή τα “μήπως”, “αν” απελευθερώνουν τις γυναίκες, τους δίνουν την ευκαιρία να πουν “ναι” σε κάτι χωρίς να νιώθουν ότι πιέζονται» λέει η Narissra Carter, PH.D., καθηγήτρια επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Τέξας.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή