Η Περιπέτεια Είναι Αφροδισιακό

Category: Sex

1. Πολέμησε σκληρά, πέσε με τιμή
«Οι άντρες και οι γυναίκες που αγαπάνε την περιπέτεια έχουν υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης» λέει ο Marvin Zuckerman, συγγραφέας του Sensation Seeking and Risky Behavior. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να δεις τα πλεονεκτήματα. Ωστόσο, για να προσεγγίσεις τέτοιου τύπου γυναίκα πρέπει να είσαι ταπεινός. «Πολλοί άντρες κινδυνεύουν να γίνουν γελοίοι, γιατί προσπαθούν πολύ να δείξουν ότι έχουν αυτοπεποίθηση και χιούμορ» υποστηρίζει η Ελενα, 32. «Μου αρέσει όταν ένας άντρας παραδέχεται ότι δεν έχει ιδέα για το τι κάνει». Δοκίμασε καινούργια πράγματα κι αν αποτύχεις, κάν’ το με ένα χαμόγελο. 

2. Μην το παίζεις έξυπνος
Η δυσκολία που έχει η προσέγγιση μιας δραστήριας γυναίκας; Να της κρατήσεις το ενδιαφέρον. «Αυτοί που αναζητούν την περιπέτεια δείχνουν λιγότερη ανέχεια στους βαρετούς ανθρώπους» λέει ο Zuckerman. «Ενα απλό “γεια” στην αρχή είναι αρκετό για να καταλάβω αν υπάρχει χημεία» μας λέει η Κωνσταντίνα, 28. «Αν όμως στη συνέχεια πετάξεις τη λάθος ατάκα ή ένα άκυρο κομπλιμέντο, τότε θα πας κατευθείαν στα αζήτητα» συνεχίζει. Ενα καλό κόλπο για να αποφεύγεις τις λακκούβες είναι να περιμένεις πρώτα να μάθεις πράγματα για εκείνη μέσα από τη συζήτησή σας και μετά να ξεκινήσεις τις κολακείες.

3. Μην τα προγραμματίζεις όλα
«Μερικές φορές, οι καλύτερες αναμνήσεις φτιάχνονται όταν όλα πάνε στραβά» υποστηρίζει η Μαρία, 34. «Οι δραστήριοι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι δεν γίνεται να πηγαίνουν όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αν τους δείχνεις όμως ότι προσπαθείς, τους κάνεις να σε εμπιστευτούν» λέει ο Zuckerman.

4. Κάνε την αδρεναλίνη να χτυπήσει κόκκινο
Η ριψοκίνδυνη συμπεριφορά -κάθε είδους, όχι μόνο οι Red Bull δραστηριότητες- τονώνει τις αισθήσεις, μας λέει ο Alan Booth, καθηγητής κοινωνιολογίας και ανθρώπινης ανάπτυξης στο πανεπιστήμιο Penn State. «Οταν η ζωή είναι βαρετή, το σεξ είναι βαρετό. Πρέπει να βρεις νέους τρόπους, για να κάνεις κάτι το οποίο είναι ίδιο να μοιάζει διαφορετικό κι ενδιαφέρον» μας λέει η Πέγκυ, 24.

5. Ξεκόλλα από πάνω της
Υπάρχει μία διαφορά ανάμεσα στο να είναι μία γυναίκα το κέντρο του κόσμου σου απ’ ό,τι να είναι ο μοναδικός πλανήτης στο σύμπαν σου. «Με ξενερώνει να μου λέει ένας άντρας ότι είμαι όλη η ζωή του. Μου ασκεί πίεση χωρίς να το θέλει κι αυτομάτως με κάνει να νιώθω πως είμαι η μαμά του» λέει η Γιάννα, 29. Η λύση είναι να παθιαστείς με κάτι άλλο (π.χ. ένα χόμπι) το οποίο μπορεί να τραβήξει και το δικό της ενδιαφέρον. 

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού