Τα εργαλεία της επιτυχίας

Category: Style

4 επιδραστικοί άντρες αποκαλύπτουν πώς έφτιαξαν το πετυχημένο στυλ τους

ΤΟ T-SHIRT

Η πραγματική δύναμη προκύπτει μόνο όταν έχεις χειροπιαστά αποτελέσματα. Ολα τα άλλα περιττεύουν. Τα ρούχα μου, πάνω απ’ όλα, θέλω να με κάνουν να νιώθω άνετα. Αν, όμως, καμιά φορά το απαιτεί η περίσταση, θα ντυθώ επίσημα σεβόμενος τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι για μένα.
Mark Cuban – ιδιοκτήτης DALLAS MAVERICKS 

ΤΟ ΡΟΛΟΪ

Περνάω τον περισσότερο χρόνο μου στο Τέξας και δεν μου αρέσει να ντύνομαι φορτωμένα. Συνήθως φοράω καθημερινά ρούχα κι ένα καπέλο. Αυτό που δείχνει το κοινωνικό μου στάτους είναι το Rolex μου. Μου αρέσει αυτό το λιτό στυλ – θεωρώ πως είναι πολύ πιο κλασάτο απ’ το να κουβαλούσα πολλά αξεσουάρ.
HAROLD EVENSKY – πρόεδρος της EVENSKY & KATZ

ΤΟ ΣΤΥΛΟ

Χρησιμοποιώ ένα παραδοσιακό στυλό Cartier, που φυλάω στην τσέπη του σακακιού μου. Τα αξεσουάρ μου τα βλέπω περισσότερο σαν μικρές επενδύσεις στον εαυτό μου, όχι σαν σπατάλη.
ANDREW WEITZ – κυνηγός ταλέντων στο Beverly Hills

Η ΖΑΚΕΤΑ

Έχω μια γαλάζια ζακέτα, που φοράω πολύ συχνά σε σημαντικές συσκέψεις. Εκτός του ότι δίνει στην εμφάνισή μου το χαρακτήρα που θέλω, τη χρησιμοποιώ και σαν γούρι. Κατά κάποιον τρόπο μου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και με κάνει να νιώθω σίγουρος για τον εαυτό μου.
Bill Richardson – συγγραφέας του βιβλίου How to Sweet Talk a Shark

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού