7 τρόποι για να δεις την ιεραποστολική στάση με διαφορετικό μάτι

Category: Sex

Στην κλασική εκδοχή της ιεραποστολικής στάσης, ένα ζευγάρι ξαπλώνει πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνδρα από πάνω και τη γυναίκα ανάσκελα. Σίγουρα, είναι “παραδοσιακή”, αλλά αν εσείς και ο σύντροφός σας θέλετε να “κάνετε έρωτα”, το ιεραποστολικό μπορεί να πάει την οικειότητά σας στο επόμενο επίπεδο.

Πολλοί άνθρωποι αγαπούν το ιεραποστολικό επειδή απολαμβάνουν την οπτική επαφή. Το ιεραποστολικό σας επιτρέπει επίσης να φιλιέστε, και η γυναίκα μπορεί να εκτιμήσει τον εραστή της πάνω της από την άποψη του παιχνιδιού εξουσίας…  Το ιεραποστολικό δεν είναι η πιο περίπλοκη σεξουαλική κίνηση, πιθανότατα δεν θα τραβήξετε κανένα μυ.

Επομένως, η ιεραποστολική στάση δεν θα ξετρελάνει κάθε ζευγάρι. Σε μερικούς ανθρώπους δεν αρέσει η πρόσθετη οικειότητα, επειδή μπορεί να αισθάνονται πολύ έντονα ή να αποσπάται η προσοχή. Η γωνία και το βάθος μπορεί να είναι άβολα για κάποιους και να προκαλούν ακούσιο πόνο, και το ιεραποστολικό μερικές φορές μοιάζει με πρόκληση για τα σώματα με πιο γεμάτη κοιλιά.

Σε αυτή την περίπτωση, μερικές μικρές προσαρμογές μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεστε προκειμένου να κάνετε το ιεραποστολικό πιο ευχάριστο.

Μιλώντας για προσαρμογές, οποιαδήποτε στάση στο σεξ γίνεται βαρετή αν την κάνετε ξανά και ξανά, συμπεριλαμβανομένου του ιεραποστολικού, ακόμη και αν είναι ο αγαπημένος σας τρόπος για να τελειώσετε.

Ευτυχώς, υπάρχουν τόσες πολλές παραλλαγές αυτής της στάσης για να ανεβάσετε το σεξ σε άλλο επίπεδο. Ακολουθούν 7 αγαπημένες στάσεις.

1. Κλασικό ιεραποστολικό

Πώς να το κάνετε:  Στην κλασική εκδοχή του ιεραποστολικού, η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα. Ο άνδρας βρίσκεται από πάνω. Τα πόδια της γυναίκας τοποθετούνται δίπλα στις κνήμες του άνδρα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα: Δείτε την εισαγωγή!

2.Κλασικό ιεραποστολικό με ένα δαχτυλίδι δονητή πέους

Πώς να το κάνετε: Είναι το ίδιο με το κλασικό ιεραποστολικό (βλ. παραπάνω), αλλά ο άνδρας φοράει ένα δονητή δαχτυλίδι στο πέος, για να δώσει στη γυναίκα κάποια επιπλέον διέγερση.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα: Τα δαχτυλίδια πέους όχι μόνο μπορούν να ενισχύσουν το μέγεθος και τη δύναμη της στύσης, αλλά οι δονήσεις μπορούν επίσης να αισθανθούν καλά στην κλειτορίδα της γυναίκας. Η προσθήκη τους μπορεί να κάνει τη γυναίκα να αισθάνεται υπέροχα στα εξωτερικά μέρη της κλειτορίδας, ενώ τα εσωτερικά μέρη διεγείρονται μέσω της διείσδυσης.

3. Ο ορειβάτης του βουνού

Πώς να το κάνετε: Είναι σαν το συνηθισμένο ιεραποστολικό, μόνο που ο άνδρας είναι υπερυψωμένος στα χέρια του σε θέση σανίδας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα: Ο άνδρας μπορεί πραγματικά να σπρώχνει σε όλη τη διαδρομή μέσα και έξω σε αυτή τη θέση. Είναι ιδανική για σκληρό σεξ, αλλά πρέπει να έχετε δυνατό κορμό και ώμους. Αυτή η στάση απαιτεί καλή αντοχή του ανδρα και μπορεί επίσης να αισθάνεται υπερβολικά ασυντόνιστη ισχυρή ώθηση η γυναίκα  καθώς είναι πιο δύσκολο να πάρει καλές γωνίες για το σημείο G σε αυτή τη θέση.

4. Ο απλωμένος αετός

Πώς να το κάνετε: Ο άνδρας ανεβαίνει βάζοντας τα χέρια του σε κάθε πλευρά των ώμων της γυναίκας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα: Ο απλωμένος αετός είναι ιδανικός για ζευγάρια που απολαμβάνουν τη βαθιά διείσδυση. Επιπλέον, λειτουργεί καλά για κολπική και πρωκτική διείσδυση. Αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη στάση για τους γοφούς και τους μηρούς για να κρατηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

5. Η ανοιχτή τσιμπίδα

Πώς να το κάνετε: Ο άνδρας κρατά τα πόδια της συντρόφου του σε θέση V για σταθερότητα και για να τα κρατήσει ανοιχτά.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα: Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια ταντρική στάση του σεξ που επιτρέπει μεγάλη οπτική επαφή και βαθιά κολπική ή πρωκτική διείσδυση. Αυτή μπορεί να μην είναι βιώσιμη για τους άνδρες, καθώς μπορεί να είναι σκληρή για τα γόνατα και το εσωτερικό των μηρών.

6. Ο σουγιάς

Πώς να το κάνετε: Από μια κανονική ιεραποστολική στάση, η γυναίκα τυλίγει το ένα της πόδι γύρω από την πλάτη του άνδρα που βρίσκεται πάνω της.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα: Αυτό επιτρέπει βαθύτερη κολπική ή πρωκτική διείσδυση και η γυναίκα μπορεί να τοποθετηθεί έτσι ώστε το πέος του συντρόφου της να χτυπήσει πραγματικά το σημείο G. Αυτή έχει τα ίδια μειονεκτήματα με την κλασική ιεραποστολική στάση, το βάθος της διείσδυσης μπορεί να είναι πολύ έντονο για τη γυναίκα, και για ορισμένα σώματα, η κοιλιά μπορεί να είναι εμπόδιο.

7. Πλήρες περιτύλιγμα

Πώς να το κάνετε: Από το κανονικό ιεραποστολικό, η γυναίκα τυλίγει και τα δύο πόδια της γύρω από την πλάτη του συντρόφου της που βρίσκεται πάνω.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα: Αν η γυναίκα θέλει πολύ βαθιά διείσδυση σε αυτή τη στάση, δοκιμάστε να τοποθετήσετε ένα μαξιλάρι κάτω από το κάτω από τη πλάτη της. Αυτή η στάση είναι ιδιαίτερα καλή αν ο άνδρας δεν είναι καλά προικισμένος.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού