Πως είναι το σεξ μετά από χειρουργική επέμβαση επιμήκυνσης πέους

Category: Sex
Sex μετά απο επιμήκυνση πέους

Τα μηνύματα για το μέγεθος του πέους βρίσκονται παντού. Από το πορνό μέχρι τους στίχους τραγουδιών (κοιτάζω την επιτυχία της Lily Allen, “Not Big”), η διαπόμπευση του πέους είναι μια τοξική πρακτική που παραμένει πολύ συνηθισμένη. Το θέμα είναι το εξής: το μέγεθος του πέους δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον ανδρισμό.

Ο Marcus (όχι το πραγματικό του όνομα), από το Σαν Αντόνιο του Τέξας, δεν είχε ανοσία σε αυτό το θέμα, το οφείλει εν μέρει στην παρακολούθηση πορνό από νεαρή ηλικία. Ως αποτέλεσμα, ο 38χρονος μεγάλωσε με μια μη ρεαλιστική ιδέα για το πώς πρέπει να μοιάζει ένα “φυσιολογικό” πέος.

Σκεφτόταν την αύξηση του πέους για σχεδόν δύο δεκαετίες προτού αποφασίσει να πάρει ένα Penuma, συντομογραφία για το Penis New Man, ένα εμφύτευμα πέους που αναπτύχθηκε από τον Dr. James Elist στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Όπως η αύξηση του στήθους έχει αγκαλιαστεί από την κυρίαρχη κουλτούρα, ο Marcus είδε την μεγέθυνση του πέους του ως έναν παρόμοιο τρόπο για να βελτιώσει την εμφάνισή του και να αυξήσει την αυτοπεποίθησή του.

Ρωτήσαμε τον Marcus 20 ερωτήσεις σχετικά με τις προσδοκίες, τα αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένου του πώς ήταν το σεξ μετά την επέμβαση, αλλά και τι συμβουλές έχει για άλλους άνδρες που σκέφτονται να κάνουν επέμβαση διεύρυνσης πέους.

1) Τι σας ώθησε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μεγέθυνσης του πέους

Λοιπόν, πάντα ήμουν ένα άτομο μεσαίου μεγέθους εκεί κάτω και λίγο αμήχανος. Υποθέτω ότι μεγάλωσα έχοντας μια μη ρεαλιστική ιδέα για το μέγεθος ενός άνδρα εκεί κάτω.

Παρακολουθούσα πορνογραφία μάλλον πολύ νωρίς στη ζωή μου, και αυτό δίνει μια στρεβλή εικόνα για το τι είναι ένα άτομο με φυσιολογικό μέγεθος, σωστά; Έτσι, αυτό με επηρέασε κατά κάποιο τρόπο με την πάροδο των χρόνων.

Πάντα πίστευα ότι θα έπρεπε να είμαι μεγαλύτερος, παρόλο που ποτέ δεν είχα παράπονα, ποτέ δεν είχα προβλήματα, γιατί όχι; Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν πλαστική στήθους. Γιατί όχι και εγώ;

2) Πότε αρχίσατε να σκέφτεστε την μεγέθυνση πέους;

Λοιπόν, ήμουν νέος. Όταν ήμουν περίπου 18 ή 19 ετών, έψαξα για αύξηση του μορίου. Τότε, το μόνο που έκαναν ήταν να κόβουν τους συνδέσμους και άλλα πράγματα που δεν ήταν, πρώτον, αποτελεσματικά ή δεύτερον, πολύ μόνιμα.

Υπήρχαν τόσες πολλές επιπλοκές, οπότε είπα, εντάξει, αυτό δεν είναι για μένα. Δεν είναι αυτό που θέλω. Κοίταζα την αυξητική για χρόνια και το όνομα του Dr. Elist εμφανίστηκε και όλα τα διάφορα άρθρα γι’ αυτόν.

Μου άρεσε πολύ ότι είχε έγκριση από τον FDA για το εμφύτευμα Penuma, αυτό ήταν τεράστιο για μένα. Άρχισα να το εξετάζω και στη συνέχεια του έγραψα ένα γράμμα για να του κάνω ερωτήσεις και διάφορα άλλα και μου απάντησε. Κατέληξα να πετάξω εκεί και να του μιλήσω.

3) Μιλήστε μου λίγο για τη νοοτροπία σας κατά την έναρξη αυτής της διαδικασίας

Ξέρετε, δεν φροντίζουμε πάντα τον εαυτό μας αρκετά. Ως κοινωνία, δεν το κάνουμε. Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορώ να κάνω. Ξέρεις, ασχολούμαι με το bodybuilding. Μου αρέσει να γυμνάζομαι. Μου αρέσει να σηκώνω βάρη. Μπορώ να το κάνω αυτό για να γίνω μεγαλύτερος ή μικρότερος αν το θέλω.

Δεν μπορώ να αλλάξω το μέγεθος του πέους μου. Αλλά αν έχω την ευκαιρία να το κάνω αυτό, θα με κάνει να νιώσω λίγο καλύτερα, θα ενισχύσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή μου. Γιατί όχι; Ποιος είναι ο δισταγμός; Κάπως έτσι το προσέγγισα.

4) Τι συνέβη όταν πήγατε στο γραφείο του Dr. Elist;

Πέταξα λοιπόν εκεί και κάναμε μια διαβούλευση. Την επόμενη μέρα έκανα την επέμβαση. Ήταν πραγματικά πολύ άβολο, επειδή η σύζυγός μου δεν μπορούσε να έρθει μαζί μου. Έτσι, η μητέρα μου πήγε μαζί μου, ήταν στην αίθουσα αναμονής, προφανώς. Δεν μπορούσε να επιστρέψει μαζί μου και ένιωθε λίγο άβολα.

Αλλά η μητέρα μου έχει κάνει αυξητική στήθους, έχει κάνει μπότοξ, έχει κάνει όλα τα ίδια πολύ παρόμοια πράγματα. Έτσι, ήταν πολύ υποστηρικτική, δεν είχα τέτοια θέματα. Ήθελε να βεβαιωθεί ότι ήμουν καλά, οπότε με φρόντισε εκείνη την πρώτη νύχτα. Στη συνέχεια, επέστρεψα στο σπίτι της για μερικές ημέρες πριν πετάξω στην πατρίδα.

5) Η μητέρα σας ακούγεται σαν ένας καταπληκτικός άνθρωπος.

Έχω πολύ δυνατές γυναίκες στη ζωή μου.

6) Ουάου. Δηλαδή είχες σχεδόν αποφασίσει πριν καν φτάσεις στο Λος Άντζελες;

Η διαδικασία είναι εγκεκριμένη από τον FDA και το ποσοστό επιτυχίας που έχει, ειλικρινά, πήρα την απόφασή μου πριν φτάσω εκεί. Εκτός αν μου έλεγε όχι για κάποιο λόγο, θα το έκανα.

7) Πώς σας προετοίμασαν, όσον αφορά τις προσδοκίες

Έπρεπε να κάνω μια εξέταση συμπεριφορικής υγείας πριν πάω για να σιγουρευτώ ότι είχα ρεαλιστικές προσδοκίες για το τι επρόκειτο να κάνει αυτό, και ότι δεν ήμουν κυνηγός χειρουργικών επεμβάσεων.

Θέλω να πω, όπως μερικοί άνθρωποι είναι εθισμένοι μόνο στις πλαστικές επεμβάσεις και τα λοιπά. Ήθελε απλώς να βεβαιωθεί ότι ήμουν υγιής και ότι καταλάβαινα ότι δεν πρόκειται να σας κάνει John Holmes. Δεν είναι αυτό που κάνει. Πρέπει να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες.

8) Ποιες ήταν οι προσδοκίες σας κατά την εγχείρηση

Ήθελα να έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ήθελα να γίνω ντους και όχι να μεγαλώνω. Αν είχα μεγαλύτερο μήκος, θα ήταν υπέροχο. Ήξερα σίγουρα ότι θα έπαιρνα περιφέρεια, επειδή πρόκειται για εμφύτευμα, και ό,τι κι αν γινόταν, θα το έπαιρνα.

9) Είχατε οποιεσδήποτε ανησυχίες ή προβληματισμούς

Υπάρχει πάντα μια ανησυχία ότι, τι θα συμβεί αν δεν δουλέψει; Αλλά αν κάνεις την έρευνά σου, συνειδητοποιείς ότι δεν επηρεάζει την λειτουργία με κανέναν τρόπο. Το εμφύτευμα μπαίνει ανάμεσα στον μυ και το δέρμα.

Δεν επηρεάζει τη λειτουργία του πέους ή οτιδήποτε άλλο. Έχω κάνει 14 χειρουργικές επεμβάσεις στη ζωή μου με αναισθησία, οπότε δεν ανησυχούσα γι’ αυτό. Απλά ήμουν λίγο νευρικός επειδή κάποιος θα άγγιζε το πράμα μου. Έχω πάει μόνο με τη γυναίκα μου, οπότε προφανώς υπήρχε κάποια αμηχανία, αλλά το περίμενα κάπως λόγω της φύσης αυτού που θα έκανα.

10) Διαλέξατε το μέγεθος του εμφυτεύματός σας

Μου εξήγησαν ότι δεν διαλέγετε εσείς το μέγεθός σας, το διαλέγει ο γιατρός για εσάς. Έτσι, βασίζεται σε κάθε άτομο ξεχωριστά. Επιλέγουν το μέγεθός σας, και όταν σας ανοίγουν, βασίζεται σε αυτό που ο γιατρός πιστεύει ότι μπορεί να κάνει, μέσα σε λογικά πλαίσια. Δεν πρόκειται απλά να χώσουν ένα 12 ιντσών εκεί μέσα, μέχρι τα όργανά σας.

Πρέπει να το προσαρμόσουν σε εσάς και να είναι ρεαλιστές – δεν πρόκειται να κάνουν κάτι που μπορεί να σκάσει. Και έτσι, μου το εξήγησαν αυτό. Συναντήθηκα με τον γιατρό και με ρώτησε γιατί το ήθελα. Μιλήσαμε γι’ αυτό και του εξήγησα τους λόγους και στη συνέχεια με εξέτασε. Μου είπε: “Ξέρεις, νομίζω ότι μπορώ να σε φέρω σε αυτό το μέγεθος, σε αυτή την περιφέρεια, και αυτό είναι περίπου αυτό που νομίζω ότι μπορείς να βγάλεις από αυτό”. Έτσι, συμφωνήσαμε και το επόμενο πρωί έκανα την επέμβαση.

11) Πώς ήταν η ανάρρωση;

Έχω κάνει πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, οπότε η έξοδός μου από την αναισθησία ήταν αρκετά εύκολη για μένα. Προφανώς υπήρχε κάποιο σφίξιμο. Νιώθεις σαν να έχεις μια πολύ δυνατή στύση μόλις βγεις, επειδή είναι γεμάτο, το δέρμα διαστέλλεται, οπότε νιώθεις λίγο λίγο γεμάτο εκεί κάτω, λίγο σφιχτό. Και μετά, δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα με αυτόν τον τρόπο, αλλά πριν, έκανε μια τομή στην ηβική σας περιοχή. Είχατε μια αποστράγγιση εκεί μέσα και έπρεπε να την αποστραγγίζετε κάθε τόσες ώρες.

Νομίζω ότι το κάνει διαφορετικά τώρα, όπου δεν υπάρχουν ουλές, αλλά ήταν λίγο περίεργο να βλέπω ένα μεγάλο σωλήνα να βγαίνει από μέσα μου. Αλλά η ανάρρωση ήταν αρκετά εύκολη. Βγήκα, επέστρεψα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου με τη μαμά μου, ηρέμησα και πήγα για ύπνο. Το επόμενο πρωί, πήγαμε ξανά για έλεγχο και για να μιλήσουμε ξανά με τον γιατρό.

Μετά από αυτό, πήγα στο σπίτι της μητέρας μου για μερικές ημέρες, επέστρεψα για να βγάλω τον σάκο, πέταξα σπίτι και έβγαλα τα ράμματα μόνo μoy, περίπου δύο εβδομάδες αργότερα.

12) Υπήρχαν εκπλήξεις;

Το χειρότερο ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε να κατουρήσω. Αυτό ήταν τρομακτικό. Αυτό το μέρος ήταν άσχημο επειδή σε γέμισαν με αντιβιοτικά και ό,τι άλλο. Οπότε, κατουράς σαν αντιβιοτικά με έντονο κόκκινο χρώμα. Αυτό το σημείο δεν ήταν ευχάριστο σε καμία περίπτωση.

13) Τίποτα άλλο;

Δεν το είχα συνειδητοποιήσει αυτό. Μου εξήγησε ότι τη νύχτα, οι άνδρες έχουν πολλές στύσεις. Δεν το συνειδητοποίησα αυτό επειδή κοιμάμαι, οπότε δεν το ήξερα. Οι πρώτες δύο φορές σε ξυπνούν.

Το νιώθεις πολύ σφιχτό. Αισθάνεσαι σχεδόν σαν να θέλει να σκάσει, αλλά όχι άσχημα, όχι βασανιστικά, ο πόνος. Δεν θυμάμαι καν να έχω πάρει παυσίπονα.

14) Τι πέρασε από το μυαλό σας την πρώτη φορά που είδατε το πέος σας με το εμφύτευμα;

Ήμουν ενθουσιασμένος. Ήμουν χαρούμενος. Ήμουν συγκλονιστικά ενθουσιασμένος με αυτό. Δεν είναι ότι έγινα ο John Holmes εκείνη την ημέρα, προφανώς. Αλλά αισθάνθηκα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση – ότι αν ήταν να περπατήσω εκείνη την ημέρα σε μια παραλία γυμνιστών ή να πάω σε ένα κλαμπ swinger ή κάτι τέτοιο, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Θα αισθανόμουν αρκετά σίγουρος για να κάνω ντους και να κάνω αυτά τα πράγματα.

15) Πόση περιφέρεια αποκτήσατε;

Δύο ίντσες.

16) Έχετε πάρει καθόλου μήκος;

Τα τελευταία δύο χρόνια [ο Marcus έκανε την επέμβαση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019], έχω πάρει μόλις μια ίντσα σε μήκος. Έτσι, αποκτάς λίγο μήκος αργότερα, λόγω της βαρύτητας. Επειδή το επιπλέον βάρος, το τραβάει σιγά-σιγά λίγο.

17) Τι γνώμη είχε η σύζυγός σας για την επέμβαση;

Η γυναίκα μου δεν ήθελε να την κάνω. Αλλά δεν θα μου έλεγε όχι. Αλλά δεν ήθελε καθόλου να το κάνω. Ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη μαζί μου εκείνη τη στιγμή, δεν υπήρχε κανένα θέμα και δεν ήθελε να προκύψουν επιπλοκές ή προβλήματα από αυτό. Οπότε, ήταν υποστηρικτική.

18) Πώς σας φάνηκε το σεξ την πρώτη φορά μετά το εμφύτευμα;

Είχα άγχος. Μου αρέσει να προχωράω πιο δυνατά και πιο γρήγορα όταν είμαι έτοιμος να τελειώσω. Και ανησυχούσα επειδή δεν ήθελα να σκίσω τις τομές. Οπότε αυτό ήταν που ήταν νευρικό και προσπάθησα να πάω αργά γιατί ήταν κάτι καινούργιο για τη γυναίκα μου. Έτσι, ήταν λίγο νευρικό και για τους δυο μας.

Αλλά δεν υπήρξε πραγματική απώλεια αισθήσεων. Όπως το φοβάσαι αυτό, σωστά; Αυτό είναι ένας φόβος που υπάρχει, ακριβώς επειδή αν δεν έχεις αίσθηση, και δεν έχει νόημα να την έχεις, δεν πρόκειται να λειτουργήσει πια. Αλλά δεν παρατήρησα καμία απώλεια αίσθησης ή κάτι τέτοιο. Υπήρχε απλώς ένας αρχικός φόβος ότι θα σκίσω τομές. Αλλά μετά από αυτό, ξέρετε, πηγαίναμε αργά τις πρώτες δύο φορές για να βεβαιωθούμε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα.

Ο Δρ Elist μας προειδοποίησε γι’ αυτό. Είπε: “Πρέπει να πάτε αργά και σταθερά τις πρώτες φορές με τη σύζυγό σας, γιατί ούτε αυτή το έχει βιώσει αυτό. Οπότε για να είστε σίγουροι. Να είστε προσεκτικοί. Μην το παρακάνετε”. Η σύζυγός μου ήταν νευρική την πρώτη φορά που άρχισε να μου τον παίζει. Δεν ήθελε να το πιάσει υπερβολικά ή να το πληγώσει, οπότε υπήρχαν νεύρα και από την πλευρά της. Ξέρετε, τα πράγματα της πρώτης φοράς.

19) Τι θα λέγατε στους άνδρες που σκέφτονται να κάνουν την επέμβαση;

Κάθε πέος είναι διαφορετικό και οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μέτριοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει ένας μέσος όρος, δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Αλλά αν θέλετε να είστε περισσότερο, αν θέλετε να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αν θέλετε να είστε ντους ή όχι, τότε κάντε το.

Κάνε αυτό το βήμα και πήγαινε να δεις τον Dr. Elist. Και γίνετε πιο σίγουροι, σωστά; Να είστε πιο ευτυχισμένοι με τον εαυτό σας. Αν είστε πιο ευτυχισμένη με τον εαυτό σας, ο σύντροφός σας θα είναι πιο ευτυχισμένος. Όχι εξαιτίας της διαφοράς στο μέγεθός σας, αλλά επειδή έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση επειδή είστε πιο ευτυχισμένη.

20) Είσαι ευχαριστημένη με την εμπειρία σου;

Σε γενικές γραμμές, μου άρεσε πολύ η εμπειρία μου. Θα το έκανα ξανά. Μου αρέσει το προσωπικό εκεί. Μου άρεσαν τα αποτελέσματα. Δεν ένιωσα ποτέ άβολα. Ποτέ δεν ένιωσα άβολα. Ήταν μια πολύ, πολύ καλή εμπειρία. Πολύ επαγγελματική, πολύ ανακουφιστική. Ο Dr. Elist κατάλαβε γιατί ήμουν εκεί και τι ήθελα να βγάλω από αυτό. Και ανταποκρίθηκε σε αυτό, αν αυτό έχει νόημα. Ειλικρινά, αν είχα τα χρήματα, θα προσπαθούσα να πάω σε μεγαλύτερο μέγεθος, αν με άφηνε. Δεν ξέρω αν θα το έκανε, αλλά γιατί όχι;

Πηγή: Mens Health

 

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού