Εξαγρίωσε τα πάθη της

Category: Sex

Κάν’ την τίγρη στο κρεβάτι σου. Προκάλεσέ την με 3 τρόπους και γίνε άμεσα το θήραμά της.

1. Βάλε φωνή Στο σεξ ισχύει το μία λέξη τροφοδοτεί χίλιες εικόνες. Το μυστικό είναι να κάνεις το αντίστροφο απ’ ό,τι συνήθως: οδήγησέ τη με τα χέρια και με το σώμα σου σε ένα οριακό σημείο κι έπειτα ξέχνα τις πράξεις κι επικεντρώσου στα λόγια. Από εκείνη τη στιγμή δεν θα την αγγίξεις ξανά όσο κι αν το θέλει. Πρέπει να είσαι περιγραφικός κι ακριβής αν θες να τη δεις να επιταχύνει άμεσα τις διαδικασίες προς τους τίτλους τέλους.

Προσοχή! Τέτοιες ώρες που νιώθει ευάλωτη, η φωνή σου απέχει ελάχιστα από τη φωνή της συνείδησής της. Πρόσεξε πολύ τι θα της πεις και με ποιον τρόπο θα το πεις. Η Sari Locker, σεξολόγος και συγγραφέας του The Complete Idiot’s Guide to Amazing Sex (www.sarilocker.com), σε συμβουλεύει να μην κρύψεις τον ενθουσιασμό σου: «Αν αφήσεις τον εαυτό σου να εκφραστεί ελεύθερα, τότε οι λέξεις και οι ήχοι που θα ακουστούν θα είναι απολύτως φυσικοί».

2. Πέσε στα πόδια της   
Για να κάνεις τη γατούλα σου να βγάλει νύχια, πρέπει πρώτα να υποκλιθείς μπροστά της. Αιφνιδίασέ τη με μία κίνηση, στην οποία δεν σε έχει συνηθίσει: γονάτισε μπροστά της και φίλα τη στα πόδια, και συγκεκριμένα ανάμεσα στα γόνατα και τους μηρούς. Σύμφωνα με την Barbara Keesling,  συγγραφέα του The Good Girl’s Guide to Bad Girl Sex, πίσω από τις αναδιπλώσεις του δέρματος, σε αυτήν την περιοχή κρύβονται άπειρες νευρικές απολήξεις.
Προσοχή! Αν το παρακάνεις με τα χάδια και τα φιλιά, το πιθανότερο είναι να καταφέρεις, αντί να την ερεθίσεις, να την εξοργίσεις. Η περιοχή είναι τόσο ευαίσθητη, που η υπερβολική προσήλωση γίνεται γρήγορα ανυπόφορη.

3. Δείξε ότι το φυσάς Μην περιμένεις να αποκτήσει μόνη της τον αέρα που θες να έχει στο κρεβάτι σου. Δώσ’ της την ώθηση που χρειάζεται για να γίνει ασυγκράτητη. Η Locker σου προτείνει να ξεκινήσεις με ζέσταμα πριν της βγάλεις τα ρούχα. «Ακούμπα τα χείλη σου στον καβάλο του παντελονιού της και πάρε συνεχείς βαθιές αναπνοές. Αυτός είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να περάσεις στο στοματικό». Μόλις αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα η θερμοκρασία, απομακρύνσου ελάχιστα και φύσα απαλά. Επανάλαβέ το δύο ή τρεις φορές και ανακάλυψε τα όριά της. Πρόσεξε μόνο μην καταλήξεις να σου κάνει εκείνη αέρα για να συνέλθεις από το σοκ.

Προσοχή! Μη βιαστείς να φωνάξεις αέρα πριν προετοιμάσεις κατάλληλα το έδαφος. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας, αφού σύμφωνα με τη Locker «όσο πιο πολύ τη ζεστάνεις τόσο πιο καυτή θα γίνεται και η θερμοκρασία θα ανεβαίνει και για τους δύο». Να θυμάσαι ακόμα ότι σε αυτό το παιχνιδάκι, όσο διασκεδαστικός είναι ο πρώτος γύρος τόσο ενοχλητική μπορεί να γίνει η συνέχεια, αφού πρόκειται για εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού