Κάτι σου Kρύβει

Category: Sex
kati-sou-krivei

Επτακόσιες και βάλε γυναικες βγάζουν τα βρώμικα μυστικά τους στη φόρα.

Μυστικό #1 – Εχει πάει με πιο πολλούς άντρες απ’ όσους νομίζεις

1 στις 3 γυναίκες δεν σου λέει τον σωστό αριθμό

Πότε να ανησυχήσεις: Μόνο αν υπάρχει περίπτωση να είναι φορέας κάποιου σεξουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος.

Πώς να δράσεις: Οι γυναίκες ενδιαφέρονται περισσότερο να κρατήσουν το παρελθόν στο παρελθόν σε σχέση με τους άντρες, καταλήγουν οι ερευνητές σε νέα έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας. Αν θέλεις οπωσδήποτε να μάθεις, ξεκίνα κάνοντάς τη να νιώσει άνετα λέγοντάς της ιστορίες από το παρελθόν σου. «Αν υποπτεύεται ότι θα είσαι επικριτικός, έχεις λιγότερες πιθανότητες να μάθεις την αλήθεια» λέει ο σεξολόγος Tim Cole.

Μυστικό #2 – Σε έχει απατήσει

Σε απάτησε: 32%
Είναι πιστή: 68%

Πότε να ανησυχήσεις: Αν ξαφνικά θέλει περισσότερο χρόνο μόνη ή δεν ενδιαφέρεται πια να περιποιείται τον εαυτό της για σένα. «Οι γυναίκες απατούν τους συντρόφους τους όταν εγκαταλείπουν συναισθηματικά τη σχέση» λέει ο σεξοθεραπευτής Ian Kerner. «Θέλουν να παγιώσουν την αίσθηση ότι είναι έτοιμες να φύγουν».

Μυστικό #3 – Προσποιείται οργασμούς της

Εχει προσποιηθεί: 48%
Είναι πάντα αληθινοί: 52%

Πότε να ανησυχήσεις; Οταν το ενδιαφέρον της για σεξ είναι ισχνό. Ερευνα του 2009 συμπέρανε ότι το 63% των γυναικών που προσποιήθηκαν οργασμό δεν ήταν αυτές που ξεκίνησαν το σεξ.

Πώς να δράσεις: Βάλε αυτό στο μυαλό σου: «Οι άντρες νομίζουν ότι ο οργασμός είναι ο απόλυτος αυτοσκοπός, το τέλος όλων» λέει η σεξοθεραπεύτρια Lori Buckley. Ομως για μια γυναίκα, το σεξ αυτό καθαυτό της δίνει ικανοποίηση. Πολλές γυναίκες δίνουν διάφορους λόγους ως προς το γιατί προσποιήθηκαν οργασμό: βαριούνταν, ήθελαν ο σύντροφός τους να μπορέσει να φτάσει σε οργασμό. Αν πιστεύεις ότι κάτι δεν πάει καλά, θίξε το χαλαρά, λέει η Lou Paget, συγγραφέας του How to Be a Great lover. Συζήτα το μαζί της εκτός κρεβατοκάμαρας, ώστε να μη νιώσει πως πιέζεται. Ρώτα την αν θέλει να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο.

Μυστικό #4 – Μιλάει με τον πρώην της κρυφά από σένα

Πότε να ανησυχήσεις: Το 75% των ανθρώπων, σύμφωνα με έρευνα στο CyberPsyghology & Behavior, προσθέτουν στους «φίλους» τους στο Facebook πρώην ερωτικούς συντρόφους τους. Να ανησυχήσεις αν λέει στον πρώην της κάτι που δεν θα ήθελε να διαβάσεις ή να ακούσεις.

Πώς να δράσεις: Μην αρχίσεις τις online λογοκρισίες. Αυτό θα τη φρικάρει και θα οδηγήσει σε περισσότερη μυστικότητα. Αντί γι’ αυτό, ενθάρρυνε τη διαφάνεια στη σχέση σας αναφέροντάς της κάθε φορά που κάποια από το παρελθόν σου εμφανίζεται και σου γράφει λέγοντάς της και τι της απάντησες, λέει η Paget.

Μυστικό #5 – Φαντασιώνεται άλλους άντρες

Φαντασιώνεται μερικές φορές άλλους άντρες ενώ κάνετε σεξ  32%
Σκέφτεται πάντα άλλους άντρες όταν κάνετε σεξ 3%
Εχει μόνο εσένα στο μυαλό της 65%

Πότε να ανησυχήσεις: Ποτέ. «Είναι απολύτως φυσιολογικό να σκέφτεσαι άλλα πρόσωπα ενώ κάνεις σεξ με τον νυν σύντροφό σου» λέει η Buckley.

Πώς να δράσεις: Μην κάνεις τίποτα. Αλλά αν αγχώνεσαι πραγματικά ότι το μυαλό της είναι αλλού, άναψε τα φώτα. «Οταν τα ανάψεις, μπορείς να την κοιτάξεις στα μάτια, που είναι ένας από τους πιο ισχυρούς τρόπους να κερδίσεις την προσοχή της» λέει η Paget. Επειδή πολλές γυναίκες δεν νιώθουν άνετα στο φως, θα περιμένει από σένα να την κάνεις να νιώσει άνετα με το κορμί της.

Μυστικό #6 – Αναζητά μόνη της την ικανοποίηση

Αυνανίζεται μερικές φορές την εβδομάδα 25%
Αυνανίζεται μερικές φορές το μήνα 23%
Βλέπει πορνοταινίες μόνη της τουλάχιστον μία φορά το μήνα 30%

Πότε να ανησυχήσεις: Ούτε στιγμή. Θεώρησε πως ό,τι κάνει μόνη της στο σαλόνι της, το κάνει για καλό. «Οι γυναίκες τείνουν να αυνανίζονται περισσότερο όταν κάνουν πολύ σεξ» λέει η Buckley. «Αν τον τελευταίο καιρό κάνει πολύ σεξ ή καλό σεξ, πιθανότατα θέλει ακόμα περισσότερο».

Πώς να δράσεις: Πρότεινέ της να δείτε μαζί μια ταινία πορνό ή βγείτε για ψώνια στο sex shop της γειτονιάς σας. Βλέποντας πορνό, οι γυναίκες  νιώθουν πιο άνετα να δοκιμάσουν νέα πράγματα και να εκφράσουν τις επιθυμίες τους, σύμφωνα με έρευνα του 2008.

Μυστικό #7 – Δεν τη διεγείρεις

Πότε να ανησυχήσεις: Αν δείχνει να αποφεύγει τη σωματική επαφή ή μοιάζει να μην απολαμβάνει τόσο το σεξ, τότε ίσως έχετε πρόβλημα. Ενα τρομακτικό ποσοστό (42%) των γυναικών λέει ότι ορισμένες φορές ο σύντροφός τους είναι απωθητικός και το 3% δηλώνει ότι ο σύντροφός τους δεν τις εξιτάρει ποτέ. Γιατί όμως;

Είναι άσχετος στο κρεβάτι 18%
Δεν νιώθω σωματική έλξη για εκείνον 16%
Είναι εγωκεντρικός ως εραστής 13%
Εχει κακή υγιεινή 11%
Δεν μπορεί να διατηρήσει τη στύση του 9%
Εχει μικρό πέος 7%
Αλλο 26%

Πώς να δράσεις: Κάτι έχει αλλάξει από εκείνον τον ένδοξο παλιό καιρό. Οπότε φτιάξε μία λίστα για το τι κάνεις διαφορετικά σε σχέση με τότε. Εχεις σταματήσει το γυμναστήριο; Τρως σαν γουρούνι; Πίνεις περισσότερο; Παραλείπεις τα προκαταρκτικά; Οτιδήποτε. Επειτα προσπάθησε να διορθώσεις το καθένα χωριστά. Θα εκπλαγεί ευχάριστα όταν βελτιώσεις εκείνο που την απώθησε, λέει η Yvonne K. Fullbright, συγγραφέας του Sultry Sex to Seduce Any Lover. Και μην παλινδρομείς. «Οι άντρες έχουν ένα σωρό μικρές κακές συνήθειες» λέει. «Αν οι γυναίκες είχαν τα ίδια ελαττώματα, οι άντρες ούτε που θα μας πλησίαζαν».

Μυστικό #8 – Θέλει να βγάζεις πιο πολλά

Πότε να ανησυχήσεις: Δεν υπονοούμε ότι είναι χρυσοθήρας. Ερευνα του 2007 που δημοσιεύτηκε στο Family and Consumer Sciences Research Journal συμπέρανε ότι οι παντρεμένες γυναίκες που δίνουν μεγάλη αξία στα χρήματα και στα υλικά αγαθά είναι κατά 40% πιο πιθανό να μεταφέρουν τα εκάστοτε οικονομικά προβλήματα στη σχέση τους. Και ο υλισμός της συζύγου είναι πιθανό να επηρεάσει τη συζυγική ικανοποίηση του άντρα της, σύμφωνα με την συγκεκριμένη έρευνα. Ο υλισμός του συζύγου, το πιθανότερο είναι να επηρεάσει μόνο τη δική του ικανοποίηση.

Πώς να δράσεις: «Και ποιος δεν θέλει περισσότερα χρήματα;» λέει η Fullbright. «Ομως οι περισσότερες γυναίκες είναι ρεαλίστριες ως προς αυτό». Απλώς δείξε της ότι όσα χρήματα έχεις είναι για να περνάτε καλά και ότι είναι η προτεραιότητά σου. Ζήτησέ της να σου πει τρία πράγματα που θα ήθελε να αποκτήσει ή τρία μέρη που θα ήθελε να επισκεφθεί. Επειτα κάνε ό,τι πιο κοντινό σε αυτά σύμφωνα με τις δυνατότητες της τσέπης σου, λέει η Buckley. Αν τα Φίτζι πέφτουν αρκετά μακριά για τις δυνατότητές σου, πεταχτείτε για ένα τριήμερο μέχρι τις Κυκλάδες.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Wishlist 0
Continue Shopping
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή