Μέχρι το τελευταίο ευρώ

Category: General
euro-pig-1281328

Γλίτωσε αρκετά χρήματα χρησιμοποιώντας αυτά τα γυαλιστερά γκάτζετ.

Ο δρόμος για τη δουλειά
Είναι 100% οικολογικό, έχει σούπερ απόδοση. Το χαρακτηριστικό όμως αυτού του τρίτροχου σκούτερ που σου γλιτώνει λεφτά, είναι ότι δουλεύει με ηλεκτρισμό. Το βάζεις στην πρίζα από το προηγούμενο βράδυ και φορτίζει με αρκετή ενέργεια για 60 χλμ. «Σκέψου ότι δεν θα ξαναπληρώσεις ποτέ ούτε 1 ευρώ για βενζίνη» σου λέει ο James Holland, συντάκτης του www.electricpig.co.uk. Με τις τιμές της βενζίνης να έχουν τον πληθωρισμό της Ζιμπάμπουε, είναι σοφή κίνηση.
Ετήσια κατανάλωση βενζίνης: 1.200 ευρώ
Κάνεις απόσβεση σε… 4 χρόνια
Piaggio MP3 HyS, 9.050 ευρώ

Ο πρωινός καφές σουΗ κούραση σου θολώνει το μυαλό – τι άλλο θα σε έκανε να δώσεις 2 ευρώ για κάτι που μπορείς να κάνεις σπίτι σου καλύτερα; Πάρε τη μικρότερη εσπρεσομηχανή, που μπορείς να την προγραμματίσεις για πίεση και θερμοκρασία νερού. «Σου δίνει φρέσκο εσπρέσο πριν προλάβεις καν να ντυθείς» σου λέει ο Holland.

Ετήσια κατανάλωση καφέ: 960 ευρώ

Κάνεις απόσβεση σε… 5 μήνες
Krups Citiz & Co. XN7505 Grey, 329 ευρώ, NESPRESSO HELLAS

ΑναψυκτικάΗ τιμή που αγοράζεις ένα smoothie απέξω είναι ακριβή. Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να φτιάχνεις εσύ το χυμό που σου αρέσει. Αρκεί να έχεις τον ιδανικό σύμμαχο. Ο μεγάλος σωλήνας αυτού του μπλέντερ σού επιτρέπει να πετάς μέσα ολόκληρα φρούτα και λαχανικά κι αποσυναρμολογείται εύκολα για να μπει στο πλυντήριο πιάτων. Οι αποχυμωτές συνήθως θέλουν 400 πορτοκάλια για να γεμίσουν μία αυγοθήκη – αυτός εδώ στύβει και την τελευταία σταγόνα.

Μέση ετήσια κατανάλωση αναψυκτικών: 200 ευρώ

Κάνεις απόσβεση σε… 16 μήνες
Philips HR1865, 172, 75 ευρώ,

ΒιβλίαΠίστευες ότι τα βιβλία δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν καλύτερα. To Sony Reader έχει προεγκατεστημένα 100 κλασικά έργα και μπορείς να μπεις στο gutenberg.org για να βρεις περισσότερους από 25.000 δωρεάν τίτλους. Είναι πιο λεπτό από ένα βιβλίο, μπορεί να χωρέσει χιλιάδες μυθιστορήματα και την οθόνη πρέπει να τη δεις για να την πιστέψεις. «Μπορεί να παιδευτείς για να κατεβάσεις μουσική νόμιμα, αλλά τα βιβλία είναι άλλο θέμα» σου λέει ο Holland. Και θα σου γλιτώσει και πολύ χώρο.

Μέση ετήσια αγορά βιβλίων: 95 ευρώ

Κάνεις απόσβεση σε… 28 μήνες
Sony Reader, 228 ευρώ,

Downloads μουσικήςΤο να κατεβάζεις μουσική από το Διαδίκτυο είναι μεγάλη ευκολία, αλλά πριν το καταλάβεις έχεις ξοδέψει περισσότερα κι από αφηνιασμένη φασιονίστα σε φεστιβάλ μόδας. Σύνδεσε το iPod σου με ενός φίλου σου με το MiShare και θα αντιγράψεις νόμιμα ένα κομμάτι σε περίπου 10 δευτερόλεπτα. «Είναι το ψηφιακό αντίστοιχο του να ανταλλάζεις CD με τους κολλητούς σου» σου λέει ο Holland.

Μέση ετήσια κατανάλωση μουσικής: 100 ευρώ

Κάνεις απόσβεση σε… 9 μήνες
MiShare, 132 ευρώ,

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού