Πέη Attention

Category: Sex

Ακόμα και ένας καθωσπρέπει κύριος έχει ενίοτε συμπεριφορά που απάδει ενός τζέντλεμαν. Να τι να κάνεις με του πέους σου τα παράξενα.

Τόσα χρόνια που ζεις μαζί του θα έχεις ανακαλύψει ότι το πέος σου έχει την προσωπικότητά του! Kάνει πράγματα χωρίς να πάρει τη γνώμη σου.

Πιθανώς να εκλαμβάνεις την αυτονομία του πέους σου ως ένδειξη της μοναδικότητας και της υπεροχής του ή πάλι να αναρωτιέσαι τι να σημαίνουν τα καπρίτσια του.Καθώς οι περισσότεροι άνδρες δεν βλέπουν και… πολλά άλλα πέη στη ζωή τους, πολλές φορές ανησυχούν για τα καμώματα το δικού τους χωρίς λόγο, ενώ άλλες φορές αδιαφορούν για πράγματα τα οποία θα έπρεπε να τους οδηγήσουν στον κοντινότερο ουρολόγο. Διάβασε εδώ για τα συνήθη και ασυνήθιστα καμώματα του πέους σου, και αν θές να εντρυφήσεις περισσότερο, ψάξε να βρεις το πρώτο τεύχος του Men’s Health. Εκεί θα λυθούν όλες οι απορίες σου.

1. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΛΙΠ

Το είπε ο Χάρρυ Κλυνν, αλλά και να μην το έλεγε… Μην ανησυχείς όμως! Το εργαλείο είναι έτσι από τον κατασκευαστή: βλέπεις, ο σφιγκτήρας μυς, ο οποίος κλείνει την ουρήθρα, εντοπίζεται μερικά εκατοστά πάνω από την άκρη του πέους.

Ετσι, πάντα υπάρχουν μερικές σταγόνες ούρων που θα μείνουν κατά μήκος του. Μπορείς να αποφύγεις να βρέξεις το εσώρουχό σου (και καμιά φορά το παντελόνι σου) αν «αρμέξεις» το υπόλοιπο των ούρων και σκουπιστείς προσεκτικά. Αν και… όσο και να τον τινάξεις…

2. ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Οταν κατά τη διάρκεια της άσκησης συσπώνται οι μύες της λεκάνης, ασκείται πίεση στον προστάτη με αποτέλεσμα να ξεφεύγει λίγο σπερματικό υγρό.

Ο καλύτερος τρόπος να πάψεις να λεκιάζεις τη φόρμα σου είναι να εκσπερματίζεις συχνότερα, συμβουλεύουν οι ουρολόγοι. (Μάλλον δεν θα πρέπει να υπάρχουν αντιρρήσεις σε αυτή τη σοφή ιατρική συμβουλή…)

3.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΤΕΝΕΣ

Όπως τα φτηνά πλαστικά παιχνίδια, το ανθρώπινο σώμα δημιουργείται από δύο μισά τα οποία συνενώνονται.

Κατά τη διάρκεια της εμβρυογένεσης, λοιπόν, τα δύο μισά αναπτύσσονται με ελαφρώς διαφορετικές ταχύτητες και αυτό αφήνει το σημάδι του: το πέος έχει μια μικρή κάμψη. Η κάμψη αυτή, η οποία παρατηρείται σε όλους τους άνδρες, είναι αβλαβής. Αυτό βεβαίως όταν είναι μικρή. Γιατί όταν το πέος σου διαθέτει κλίση μεγαλύτερη των 90 μοιρών, καλό είναι να δεις έναν ουρολόγο: ακόμα και αν δεν έχεις τώρα πρόβλημα στύσης, ίσως δημιουργηθεί στο μέλλον.

4. ΧΑΝΕΙ ΥΓΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ

Οταν είσαι ερεθισμένος, οι αδένες του Κόουπερ (Cowper, στοιχηματίζω ότι αγνοούσες την ύπαρξή τους, αλλά βρίσκονται στη βάση του πέους) παράγουν ένα υγρό το οποίο λιπαίνει την ουρήθρα, έτσι ώστε το σπέρμα να μπορέσει να εκτιναχθεί χωρίς αντίσταση.

Οσο περισσότερο παραμένεις σε στύση τόσο περισσότερο υγρό παράγεται. Να θυμάσαι δε ότι περιέχει και σπέρμα! (Για να μην αναρωτιέσαι μετά πώς έμεινε έγκυος….)

5. ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΚΟ

Ενας στους 10 άνδρες εμφανίζει δυσκολία στην ούρηση όταν βρίσκεται σε κοινόχρηστες τουαλέτες. Επειδή όμως δεν πρέπει να αναβάλλεις την ούρηση μέχρι να πας σπίτι (ολέθριο για τον προστάτη και τους νεφρούς), οι ειδικοί συμβουλεύουν πώς να χαλαρώνεις: μη στέκεσαι δίπλα στους άλλους, προτίμησε μια ξεχωριστή τουαλέτα που κλειδώνει και δεν είναι σε κοινή θέα.

Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό και είσαι αναγκασμένος να σταθείς δίπλα στους άλλους, πάρε μια βαθιά ανάσα, σφίξε τους μυς της λεκάνης, χαλάρωσε και κάνε μια εκπνοή. Επανέλαβε μέχρι να πετύχεις το σκοπό σου….

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού