Έχει σχέση το μέγεθος της μύτης με αυτό του πέους;

Category: Sex
Μεγάλη Μύτη

Υπάρχουν ένα σωρό λαϊκές εικασίες γύρω από το πώς μπορείτε να καταλάβετε το μέγεθος του πέους κάποιου απλά κοιτάζοντάς το. Συχνά έχουν επισημανθεί τα μεγάλα πόδια, ενώ σχεδόν όλοι στην πιο παιδική ηλικία θα έλεγαν ότι αρκεί να τεντώσετε τον αντίχειρα και τον δείκτη σας για να διαπιστώσετε πόσο μεγάλο θα είναι το πέος σας όταν είναι σε στύση.

Ένα νέο βίντεο στο κανάλι της ουρολόγου και χειρουργού πυέλου Dr. Rena Malik στο YouTube ρίχνει μια ματιά σε μια νέα έρευνα που μπορεί να παρέχει έναν πιο αξιόπιστο και επιστημονικά ακριβή δείκτη του μεγέθους του πέους.

Σε μια μελέτη 136 ανδρών, όλοι ηλικίας μεταξύ 30 και 50 ετών, μια ομάδα ερευνητών στην Ιαπωνία έλαβε μια σειρά μετρήσεων του πέους, συμπεριλαμβανομένης της χαλαρής και της τεντωμένης κατάστασης, καθώς και το βάρος των όρχεων και του προστάτη τους. “Εμείς στην ουρολογία ως ερευνητές χρησιμοποιούμε το μήκος του τεντωμένου πέους ως υποκατάστατο δείκτη για το μήκος του στυτικού πέους, οπότε γενικά το μήκος του τεντωμένου πέους και το μήκος του στυτικού πέους είναι περίπου το ίδιο”, εξηγεί ο Malik.

Στη συνέχεια, μέτρησαν άλλα όργανα και διαπίστωσαν ότι ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος συσχετιζόταν με όλες τις μετρήσεις του πέους που είχαν κάνει: Η μύτη. Οι ερευνητές μέτρησαν το μήκος της μύτης από το μέσο μεταξύ των ματιών μέχρι την αριστερή και τη δεξιά πλευρά, και στη συνέχεια επέλεξαν τη μέτρηση που ήταν μεγαλύτερη (δεδομένου ότι τα πρόσωπα δεν είναι ακριβώς συμμετρικά).

“Είναι ενδιαφέρον ότι το ύψος, το βάρος και όλοι οι άλλοι παράγοντες που μέτρησαν δεν συσχετίστηκαν με το μήκος του πέους”, λέει ο Malik. “Αυτό ήταν το μόνο όργανο που συσχετίστηκε πραγματικά με το μήκος του πέους”.

Αλλού, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Asian Journal of Andrology δείχνει ότι τα δάχτυλά σας μπορεί να είναι ο πραγματικός δείκτης του μεγέθους του πέους: συγκεκριμένα, η διαφορά στο μέγεθος μεταξύ του δείκτη και του δακτύλου. Αν ο δείκτης σας είναι μικρότερος, συγχαρητήρια.

 

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού