Όχι στο κρεβάτι

Category: Sex
bed sex

Βάλε φαντασία και κάνε σεξ παντού εκτός από το κρεβάτι.

Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο να εκφράζεται και να κάνει σεξ. Ο Γούντι Αλεν, για παράδειγμα, είχε υποστηρίξει παλαιότερα πως η τελευταία φορά που ήρθε σε οργασμό ταυτόχρονα με τη γυναίκα του ήταν όταν υπέγραψαν χαρτί του διαζυγίου τους. Αυτό είναι που λέμε «τελείωσαν» και οι δύο μαζί. Πού να τρέχεις όμως καλοκαιριάτικα σε δικηγόρους; Γι’ αυτό άκουσε τη συμβουλή μας: βγες από τη ρουτίνα και κάνε το καλύτερο σεξ της ζωής σου. Ο τρόπος; Να το κάνεις παντού εκτός από το κρεβάτι.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑ

Δυσκολίες: Το ζεστό νερό μπορεί να καταστρέψει το προφυλακτικό, να απομακρύνει το σπερμοκτόνο και να αυξηθούν οι πιθανότητες να σπάσει τόσο αυτό όσο και τα νεύρα σου. Λύση: Χρησιμοποίησε την μπανιέρα για να κάνεις τα προκαταρκτικά, αλλά όταν έρθει η ώρα για το «επιδόρπιο», φρόντισε να έχεις βγει από αυτήν. Εχε μία πετσέτα, την οποία θα στρώσεις, για να συνεχίσεις τα παιχνίδια σου.

ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ

Δυσκολίες: Αν είσαι πιο ψηλός από εκείνη, τότε θα πρέπει να λυγίσεις τα γόνατά, ή να τη σηκώσεις, πράγμα το οποίο μπορεί να βλάψει την πλάτη σου. Και το χειρότερο: σε περίπτωση που εκείνη γλιστρήσει, ο κίνδυνος να σου σπάσει (ξέρεις ποιος) είναι μεγάλος. Λύση: Πάρ’ την από πίσω (όχι από την πίσω πόρτα). Γύρισέ την ώστε να βλέπεις την πλάτη της κι εκείνη τα πλακάκια. Με αυτό τον τρόπο όχι απλά δεν θα γίνει κάποιο ατύχημα, αλλά θα αγγίξεις και το G.

ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δυσκολίες: Σε αυτοκίνητο είπαμε, όχι σε Αutobianchi. Στο θέμα μας τώρα: το πίσω κάθισμα δεν είναι και τόσο βολικό, άσε που το καλοκαίρι ιδρώνεις, τα καθίσματα βρέχονται και η όλη ατμόσφαιρα δεν αντέχεται καθόλου. Αν πάλι πας μπροστά, υπάρχει το ενδεχόμενο, εκτός από αυτό που θα της βάλεις εσύ, να της μπει και τίποτα άλλο. Λύση: Πήγαινε το κάθισμά της όσο πίσω γίνεται και ρίξε την πλάτη του. Βάλ’ τη να ξαπλώσει και πήγαινε από πάνω της. Αν κουραστείς, σήκωσε την πλάτη του καθίσματος και πες της να καθίσει πάνω σου.

ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Δυσκολίες: Με τα σημερινά δεδομένα, υπάρχουν δύο μέρη που μπορείς να το κάνεις. Το πρώτο και πατροπαράδοτο είναι η τουαλέτα. Η δυσκολία εκεί είναι ο χώρος: μικρός και απαραίτητος και για τους υπόλοιπους. Το δεύτερος μέρος είναι τα νέα καθίσματα, τα οποία μετατρέπονται σε κρεβάτια. Εκεί μπορεί να είναι λίγο δύσκολη η διείσδυση, αλλά με λίγη προσοχή μπορεί να σε ερεθίσει στοματικά ή χειροκίνητα. Ο κίνδυνος όμως να σε διακόψει κάποια γλυκανάλατη αεροσυνοδός είναι και πάλι μεγάλος. Λύση: Και οι δύο κάντε την παρουσία σας στην τουαλέτα πολύ διακριτική. Πήγαινε πρώτα εσύ και μετά από λίγα λεπτά ας έρθει κι εκείνη. Και ακριβώς με αυτή τη σειρά, ας επιστρέψετε στις θέσεις σας. Στα καθίσματα η λύση είναι να είστε απλά αθόρυβοι. Σσσς…

ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ

Δυσκολίες: Αν πατήσεις το Stop, τότε αμέσως θα αρχίσει να χτυπάει ο συναγερμός, θα έρθουν οι πυροσβέστες και σένα θα σου έρθει ο θάνατος. Λύση: Τσέκαρε πού βρίσκεται το ασανσέρ για τα εμπορεύματα, το οποίο είναι και μεγάλο.

ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Δυσκολίες: Να σε πάρουν μάτι -και όχι απλά μάτι αλλά και βίντεο- και μετά από λίγες ημέρες εσύ κι εκείνη να έχετε γίνει οι άξιοι συνεχιστές του Tommy και της Pamela στο Internet.

Λύση: Διάλεξε κάποιο μέρος το οποίο το έχεις επισκεφθεί κι άλλη φορά στο παρελθόν και ξέρεις ότι είναι ασφαλές. Και, κυρίως, πες της να κρατήσει την ηδονή της σε σιωπηλά επίπεδα.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή