Μάθε τα πάντα για το Spanking

Category: Sex

Έχετε παρακολουθήσει ποτέ το “Secretary”; Ή το Bonding; Ή, χρειάζεται να ρωτήσουμε για τις Πενήντα αποχρώσεις του γκρι; Όλες αυτές οι σέξι σειρές και οι σοβαρά καυτές ταινίες διαθέτουν μερικές πικάντικες σκηνές που δεν μπορούμε παρά να έχουμε εμμονή.

Δεν καταλαβαίνετε τη διαφημιστική εκστρατεία για το spanking; Αφήστε μας να σας εξηγήσουμε.

To spanking μπορεί να είναι μια διασκεδαστική προσθήκη στο κρεβάτι και βασικά κάνει αυτό που λέει η ονομασία: συναινετικό χαστούκι στον πισινό κάποιου. Μπορεί να γίνει με την παλάμη ενός χεριού ή με ένα ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο (περισσότερα γι’ αυτό αργότερα) ή, αν θέλετε να τολμήσετε το BDSM, με ένα μαστίγιο.

Το spanking μπορεί να είναι μια πτυχή του BDSM, αλλά είναι επίσης μια διαδρομή προς το παιχνίδι ρόλων, αν αυτό είναι το φόρτε σας.

Φυτικό Cialis με άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα

BigErection για ισχυρή και μεγάλης διαρκείας στύση
Κάνετε σεξ όποτε έχετε όρεξη
Μεγαλύτερη σεξουαλική ευχαρίστηση
Aυξημένη σεξουαλική ενέργεια

Ένας οδηγός για αρχάριους στο spanking…

Θέλετε να κάνετε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα; Δεν είστε o μόνoς που θέλετε να τολμήσετε να μπείτε σε πιο τολμηρά σεξουαλικά παιχνίδια.

Το 30% των γυναικών δήλωσαν ότι έχουν γίνει πιο εκδηλωτικές σχετικά με το τι θέλουν στην κρεβατοκάμαρα και πάνω από το ένα τέταρτο (29%) είναι ανοιχτές στο να δοκιμάσουν νέα σεξουαλικά παιχνίδια. Ακόμα καλύτερα, το 34% θα περιέγραφε τη σεξουαλική του ζωή ως “kinky”.

Διαβάστε επίσης: Επτασφράγιστα Μυστικά

Γιατί αρέσει στους ανθρώπους το spanking

To spanking μπορεί να είναι ένας πραγματικά προσιτός τρόπος για να εξερευνήσετε τη δυναμική της υποταγής και της κυριαρχίας, ιδιαίτερα επειδή είναι μια μορφή πειραματισμού με χαμηλό κίνδυνο και δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο κιτ για να ξεκινήσετε.

To spanking είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να φέρει κανείς το BDSM στην κρεβατοκάμαρα. Αυτό συμβαίνει για μια πληθώρα λόγων, κυρίως όμως μεταξύ αυτών είναι το γεγονός ότι είναι ένας εύκολος και ασφαλής τρόπος να πειραματιστείτε χωρίς να δεσμευτείτε υπερβολικά σε ένα kink ή φετίχ με το οποίο δεν είστε ακόμα εξοικειωμένοι.

Είναι επίσης εντελώς δωρεάν και δεν απαιτεί εξοπλισμό, απλώς έναν πρόθυμο συμμετέχοντα και μια παλάμη.

Το spanking μπορεί επίσης να εντείνει τα συναισθήματα ευχαρίστησης και να σας κάνει να ανταποκρίνεστε περισσότερο στη διέγερση.

Πώς μπορώ να μιλήσω στον σύντροφό μου για το spanking ή να τον ζητήσω κατά τη διάρκεια του σεξ;

Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να πούμε τι θέλουμε στο κρεβάτι, είτε λόγω ντροπής είτε λόγω του γεγονότος ότι απλά αισθανόμαστε λίγο αμήχανα να ανοιχτούμε για τις πιο διεστραμμένες επιθυμίες μας.

Πάντα θα λέμε ότι είναι καλύτερο να ανοίγεστε για τις φαντασιώσεις σας με τον σύντροφό σας, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, έχουμε μερικές συμβουλές για το πώς να αναφέρετε το θέμα του spanking.

Εκτός από το να μιλήσετε ανοιχτά και ειλικρινά για τις επιθυμίες σας, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα σενάριο παιχνιδιού ρόλων όπου τo spanking είναι κατάλληλο ή αναμενόμενο ή θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε πορνό με spanking με τον σύντροφό σας και να μετρήσετε την αντίδρασή του.

Το να κάνετε ανοιχτές συζητήσεις για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το σεξ είναι επίσης πολύ σημαντικό για την ικανοποίηση των αναγκών του συντρόφου σας και το αντίστροφο, από την αντισύλληψη μέχρι το spanking.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τις ασφαλείς λέξεις

Το πιο σημαντικό μέρος κάθε σεξουαλικής ανταλλαγής είναι η συναίνεση, προφανώς. Για το BDSM, είναι συχνά κοινή πρακτική να συζητάτε για το τι είδους σεξουαλικές πράξεις ή σενάρια θέλετε και οι δύο, και ποιες πράξεις θέλετε να αποφύγετε, πριν ξεκινήσετε με τα σεξουαλικά πράγματα, έτσι ώστε να είστε και οι δύο στο ίδιο μήκος κύματος σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει.

Είναι επίσης αρκετά τυπικό να χρησιμοποιείτε το σύστημα του φωτεινού σηματοδότη (“κόκκινο” σημαίνει να σταματήσετε αμέσως, “πορτοκαλί” σημαίνει να επιβραδύνετε ή δεν είμαι σίγουρος, και “πράσινο” σημαίνει να συνεχίσετε) ή μια λέξη ασφαλείας (η οποία ενημερώνει ότι το παιχνίδι πρέπει να σταματήσει αμέσως) όταν κάνετε οποιαδήποτε μορφή BDSM.

Πριν εμπλακείτε σε οποιαδήποτε μορφή παιχνιδιού BDSM βεβαιωθείτε ότι έχετε συμφωνήσει μια ασφαλή λέξη και ότι είναι κάτι που δεν λέτε συνήθως στην κρεβατοκάμαρα. Συνήθεις ασφαλείς λέξεις είναι το πορτοκάλι, η μπανάνα και ακόμη και ο Ντόναλντ Τραμπ!

Η ασφαλής σας λέξη θα πρέπει να σηματοδοτεί στον σύντροφό σας ότι δεν αισθάνεστε πλέον άνετα και ότι το παιχνίδι πρέπει να σταματήσει αμέσως.

Πότε είναι καλό να εισαγάγετε το soanking στο σεξ

Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε μετάξυ των στάσεων στο σεξ πότε να εισάγετε το spanking στο κρεβάτι. Είναι καλύτερο ως δραστηριότητα προθέρμανσης; Μήπως θέλετε να το κάνετε κατά τη διάρκεια του ίδιου του κυρίως σεξ;

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να αποφασίσετε, είναι ένα, ας το πούμε έτσι, παντός καιρού γεγονός…

Mπορεί να είναι μια πραγματικά σπουδαία προσθήκη στη συνουσία ή μέρος των προκαταρκτικών. Το spanking είναι φανταστικό, καθώς ανεβάζει το αίμα στην επιφάνεια της περιοχής που δέρνεται, καθιστώντας την πιο ευαίσθητη, και ανταποκρινόμενη στο άγγιγμα και τη διέγερση.

Και να θυμάστε, μην το σκέφτεστε υπερβολικά, αφήστε το να έρθει φυσικά. Εφόσον όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν συμφωνήσει να δοκιμάσουν το spanking, είναι καλύτερο να μην σκέφτεστε υπερβολικά το πού, το γιατί και το πότε.

Είτε είστε νέοι στο spanking είτε όχι, είναι πάντα καλό να ελέγχετε τακτικά τον σύντροφό σας για να βεβαιωθείτε ότι περνάει καλά.

Διαβάστε επίσης: Παίξε μαζί της

Πώς προθερμαίνεστε για το spanking

Αποφασίσατε λοιπόν ότι η ώρα είναι κατάλληλη, αλλά πώς ξεκινάτε; Πρέπει να προετοιμάσετε την περιοχή;

Ξεκινήστε χαϊδεύοντας απαλά το δέρμα, αργά και σταθερά. Αυτό βοηθάει στη δημιουργία θετικής προσμονής και μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο ευχάριστη εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους.

Αν χρησιμοποιείτε μαστίγιο, ξεκινήστε απαλά και ανεβείτε προς τα πάνω, φροντίζοντας να μετράτε αν το επίπεδο του “χτυπήματος” λειτουργεί ή όχι για τον σύντροφό σας.

Έχετε λίγη εμπειρία και θέλετε να ανεβάσετε το επίπεδο; Επενδύστε σε ένα πιο βαρύ εξοπλισμό, όπως ένα μαστίγιο.

Αν θέλετε μια πιο έντονη εμπειρία, δοκιμάστε να πειραματιστείτε με διαφορετικά προϊόντα. Υπάρχουν διαθέσιμοι αρκετοί διαφορετικοί τύποι συσκευών spanking, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία.

Μερικές συμβουλές τεχνικής

Ξεκινήστε αργά και απαλά και με την πάροδο του χρόνου αυξήστε την ένταση. Δοκιμάστε διαφορετικά μέρη του σώματος και χρησιμοποιήστε το χέρι σας ή το παιχνίδι spanking με διαφορετικούς τρόπους για να δημιουργήσετε διαφορετικές αισθήσεις.

Όσο πιο ποικιλόμορφη είναι η αρχή, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να βρείτε το γλυκό σημείο του συντρόφου σας όταν πρόκειται για spanking.

Τι γίνεται με τη μετέπειτα φροντίδα και την ολοκλήρωση

Το σεξ δεν τελειώνει με το ίδιο το σεξ, τουλάχιστον όχι όταν εμπλέκεται οτιδήποτε σχετίζεται με το BDSM. Το BDSM δίνει έμφαση στη σωματική και συναισθηματική μεταχείριση ως έναν τρόπο προστασίας της σωματικής και ψυχικής υγείας όλων των εμπλεκόμενων ατόμων.

Το “after-play” είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη σεξουαλική ευεξία, αλλά ιδιαίτερα αν συμμετέχετε σε BDSM παιχνίδι οποιουδήποτε είδους.

Βρείτε λίγο χρόνο για να μιλήσετε για την εμπειρία σας, καθώς ο χρόνος μετά το παιχνίδι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε τι λειτούργησε και τι όχι.

Επίσης, σας δίνει και στους δύο την ευκαιρία να συνδεθείτε τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε σωματικό επίπεδο.

Εξαφανίστε τα σεξουαλικά προβληματα απο την ζωή σας

Το Erectil είναι ένα προϊόν κατάλληλο για όλους εκείνους τους άνδρες που επιθυμούν να αυξήσουν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, χωρίς να διακινδυνεύσουν την υγεία τους και χωρίς να ξοδέψουν τεράστια ποσά σε ακριβές θεραπείες

Ποιος εξοπλισμός είναι καλός για χρήση

Τέλος, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι αξεσουάρ spanking ψάχνετε.

Θα συνιστούσαμε ένα μπαστούνι spanking, καθώς όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια τόσο πιο ομοιόμορφα κατανεμημένο θα είναι το χτύπημα. Αν είστε καινούργιοι στο spanking, θα προτιμούσαμε ένα σε σχήμα ρακέτας του πινγκ πονγκ.

Θα συνιστούσαμε επίσης να επενδύσετε σε ένα δροσιστικό τζελ ή βάλσαμο για μετά, ώστε να φροντίσετε καλύτερα το δέρμα.

Αυτό ήταν: τώρα είναι καιρός να δοκιμάσετε όλη αυτή τη θεωρία. Καλό spanking…

Διαβάστε επίσης: 13 νέοι τρόποι που θα κάνουν τον αυνανισμό καλύτερο

Τζελ για την στυτική δυσλειτουργία

To Provirilia βοηθά στη μεγιστοποίηση της ευχαρίστησης στο sex βελτιώνοντας την ποιότητά της στύσης. Παρέχει ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα στo ανδρικό μόριο χάρη στο συστατικό Mentil Lactate

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού