Τι προσέχει μία γυναίκα πάνω σου

Category: Sex
w_nice20man20face-5589344

Οι γυναίκες που αναζητούν κάτι εφήμερο φαίνεται ότι επικεντρώνεται σε μεμονωμένα χαρακτηριστικά αντί για ολόκληρο το πρόσωπο, σύμφωνα με έρευνα στο Journal of Experimental Psychology.

ΦΡΥΔΙΑ

Τα μεγάλα ή με τάση προς τα πάνω φρύδια δείχνουν κυριαρχία, αλλά δεν χρειάζεται να τα αφήνεις απεριποίητα σαν άνθρωπος των σπηλαίων. Κάποιες γυναίκες βρίσκουν τα υπερβολικά αντρικά χαρακτηριστικά απρόσητα, λέει o συγγραφέας της έρευνας Robert Franklin.

ΜΑΤΙΑ

Τα μικρότερα αμυγδαλωτά ή οβάλ μάτια είναι πιό αρρενωπά από τα στρογγυλά, λέει ο Franklin. Αρκεί να μην αλληθωρίζεις.

ΜΥΤΗ

Οι γυναίκες βρίσκουν πιο αρρενωπές τις μύτες που είναι λίγο πιό μεγάλες και με γωνίες. “Τονίζουν πιό πολύ τα υπόλοιπα αντρικά χαρακτηριστικά σου”, λεει ο Franklin.

ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ

“Τα μεγαλύτερα, πιό χαμηλά ζυγωματικά δείχνουν μεγαλύτερα επίπεδα τεστοστερόνης”, λέει ο Franklin. Κι αυτό γιατί τα ζυγωματικά μεγαλώνουν κατά την διάρκεια της εφηβείας, όταν έχεις περισσότερες αντρικές ορμόνες.

ΠΙΓΟΥΝΙ

Ένα πλατύ με γωνίες πιγούνι δείχνει σεξουαλική δύναμη, αλλά δείχνει και την κατάσταση σου, λέει ο Franklin. Αν χάσεις βάρος και καθαρίσεις τα γένια σου, θα δείχνεις κατευθείαν πιό περιποιημένος.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή