Παίξε μαζί της

Category: Sex

Για να σου δώσει το ελεύθερο να παίξεις μαζί της, θα πρέπει πρώτα να της δείξεις με τα λόγια σου ότι έχεις διαβάσει το μάθημά σου.

Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Πρώτο ραντεβού  Της ζητάς να βγείτε για πρώτη φορά.

Μην πεις: «Θες να βγούμε για φαγητό την Παρασκευή το βράδυ;»

Πες: «Θες να πάμε για κινέζικο την Παρασκευή το βράδυ;»
Γιατί έχει αποτέλεσμα; «Την προσκαλείς σε μία εμπειρία που μπορεί να απεικονίσει νοερά» επισημαίνει η Eve Marx, συγγραφέας του Flirtspeake, κι εξηγεί: «Αντί να κάνεις μία αόριστη πρόταση, τη δεσμεύεις και τη βάζεις σε διαδικασία να σκεφτεί τη συγκεκριμένη στιγμή: σας φαντάζεται να τρώτε κινέζικο».
Αστάθμητος παράγοντας: Να έχει πάθει, στο παρελθόν, δηλητηρίαση από κινέζικο. Ψάρεψε, πριν της το προτείνεις, ή αυτή ή τις φίλες της, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα κάνεις γκάφα.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Δοκιμαστικός γύρος  Εχουν έρθει τα κυρίως πιάτα και θέλεις να της δώσεις να δοκιμάσει λίγο από το δικό σου.

Μην πεις: «Θες να δοκιμάσεις κάτι;»

Πες: «Θες να γευτείς λίγο σούσι;»
Γιατί έχει αποτέλεσμα; «Οι γεύσεις είναι σέξι» σου λέει η Marx κι εξηγεί: «Την προκαλείς να σκεφτεί τον τρόπο, με τον οποίο θα γευθείτε αργότερα ο ένας τον άλλο. Αλλες σέξι λέξεις είναι “δαγκώνω”, “χυμώδης” και “τρυφερός”».
Αστάθμητος παράγοντας: Να σου αρέσει τόσο πολύ αυτό που τρως, που να μη θες να στερηθείς ούτε μπουκιά. Φρόντισε εξαρχής να παραγγείλεις 2-3 ορεκτικά. Ετσι θα υπάρχει πάντα κάτι άλλο να την ταΐσεις και να παίξεις με τις λέξεις.

Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το μεγάλο άλμα Θες να περάσετε από τον καναπέ στο κρεβάτι και δεν ξέρεις πώς να το πεις.

Μην πεις: «Θέλω πολύ να κάνουμε σεξ».

Πες: «Φαντάζεσαι πόσο όμορφο θα ήταν να κάναμε σεξ;»
Γιατί έχει αποτέλεσμα; «Παρουσιάζοντας την επιθυμία σου ως ερώτηση, την αναγκάζεις να σκεφτεί το σεξ μαζί σου» λέει ο Kevin Hogan, συγγραφέας του The Science of Influence.
Αστάθμητος παράγοντας: Να έχει το λόγο της και να μην είναι έτοιμη. Θα πρέπει να κόψεις αντιδράσεις. Αν τη δεις να χαμογελάει πονηρά, προφανώς θέλει. Αν τη δεις διστακτική, συμπλήρωσε τη φράση σου με ένα «…όταν φυσικά νιώθεις έτοιμη».

Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Πείραμα σε εξέλιξη Θέλεις να κάνεις το σεξ λίγο πιο kinky.

Μην πεις: «Σου πήρα αυτές τις γούνινες χειροπέδες, γιατί ήλπιζα… αν φυσικά θέλεις κι εσύ… ότι ίσως τις χρησιμοποιήσουμε στο κρεβάτι».

Πες: «Ας δοκιμάσουμε αυτές τις χειροπέδες».
Γιατί έχει αποτέλεσμα; Λέξεις όπως “ήλπιζα”, “ίσως” και “αν” αποδυναμώνουν αμέσως την πρότασή σου, σύμφωνα με την ειδικό στην ερμηνεία της γλώσσας του σώματος Judi James (www.judijames.com). Σβήσ’ τις από το λεξιλόγιό σου.
Αστάθμητος παράγοντας: Να είναι εκείνη πιο kinky και να βρεθείς από λεπτό σε λεπτό με τα χέρια δεμένα. Φρόντισε λοιπόν να την αφοπλίσεις, προτού την αιφνιδιάσεις.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού