Ο βαθμός σου στο κρεβάτι

Category: Sex

Οι κοιλιακοί σου είναι αυτοί που θα την τραβήξουν στο κρεβάτι σου, αλλά για να ξανάρθει χρειάζονται κι άλλα πράγματα. Πάρε άριστα στις εξετάσεις της και μπες πρώτος στην ακαδημία του sex. Μάθε ποια είναι αυτά.

1. Ποιο είναι το εβδομαδιαίο πρόγραμμα γυμναστικής σου;

Α. Δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα εκτελώ 45λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής υψηλής έντασης. +3
Β. Πέντε φορές την εβδομάδα βγάζω βόλτα το σκύλο μου και περπατάμε κάνα 20λεπτο. -1
Γ. Ανεβαίνω με τις σκάλες στο γραφείο όταν είναι χαλασμένο το ασανσέρ. -2

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, 30 λεπτά τρεξίματος τρεις φορές την εβδομάδα για ένα μήνα μπορούν να εκτοξεύσουν την ερωτική ζωή σου. Στην έρευνα -και το μηνιαίο πρόγραμμα γυμναστικής- συμμετείχαν 3.000 άντρες, οι οποίοι κατά 75% ανέφεραν ότι βελτίωσαν τη στύση τους, κατά 72% ότι αυξήθηκε η ερωτική επιθυμία τους και κατά 60% ότι μπορούσαν να ανταποκριθούν σε δεύτερο γύρο μέσα σε ένα 10λεπτο.

2. Πώς θα έφτιαχνες το τέλειο περιβάλλον για σεξ;

Α. Μία ακατάλληλη ταινία στο dvd player είναι ό,τι πρέπει. +2
Β. Ορεξη να υπάρχει και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. -1
Γ. Ενα καλό μπουκάλι κρασί και μουσική στο χαλαρό. -1

Μία βραδιά που θα ξεκινήσει από dvd έχει σίγουρα καλές προοπτικές στο να εξελιχθεί σε καυτή. Αν το περιεχόμενο της ταινίας είναι πονηρό, ακόμα καλύτερα, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που βλέπουν πορνοταινίες ενεργοποιούν τα κέντρα του εγκεφάλου, που σχετίζονται με τις ενδορφίνες και για ένα δίωρο διατηρούν καλή διάθεση. Αν δεις πάντως ότι η δική σου σοκάρεται, μην επιμείνεις. Διάλεξε έναν καλό δίσκο για το πικάπ σου. Η indie μουσική (όπως, για παράδειγμα, οι Placebo) μπορεί να αυξήσει την επιθυμία της για σεξ.

3. Ποια είναι η στρατηγική σου στα προκαταρκτικά;

Α. Μασάζ στα χέρια και τα πόδια. +2
Β. Φιλιά σε όλο το σώμα. +1
Γ. Είμαι άνθρωπος που μπαίνει κατευθείαν στο ψητό. -1

Το κλειδί για την επιτυχία περνάει στην κυριολεξία από τα χέρια σου. Η εφημερίδα Nature Neuroscience αναφέρει ότι τα νεύρα της ευχαρίστησης στο σώμα της που ερεθίζονται πρώτα βρίσκονται στο εσωτερικό των χεριών της και στο πίσω μέρος των ποδιών της. Πέντε λεπτά χαλαρού μασάζ, ακουμπώντας περίπου δύο έως τέσσερα εκατοστά από το σώμα της ανά δευτερόλεπτο, θα την κάνουν να λιώσει.

4. Ποια είναι η αγαπημένη σου θέση;

Α. Εγώ από πάνω. -1
Β. Αυτή από πάνω. +2
Γ. Και οι δύο παραπάνω, και μερικές άλλες που χρειάζονται σκίτσο για να τις καταλάβεις. +3

Οσο περισσότερες στάσεις αλλάζεις κατά τη διάρκεια του σεξ τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να φτάσει στον οργασμό. «Ο κόλπος της, η ουρήθρα και η κλειτορίδα της χρειάζονται τη μεγαλύτερη δυνατή διέγερση, για να έχει πιθανότητες να φτάσει σε οργασμό» λέει ο Gert Holstege, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Groningen, και συνεχίζει: «Το κλειδί είναι ένας συνδυασμός εξωτερικής κι εσωτερικής διέγερσης, που μπορεί να επιτευχθεί με προκαταρκτικά κι εναλλαγή στάσεων».

5. Πόση ώρα κρατάει η στύση σου κατά τη διείσδυση;

Α. Πάνω από 13 λεπτά. -1
Β. Μεταξύ 3 και 13 λεπτών. +3
Γ. Λιγότερο από 3 λεπτά. -1

Οταν κρατάς λιγότερο από 3 λεπτά, μειώνεις κατά 80% τις πιθανότητές της να φτάσει σε οργασμό. Τα προφυλακτικά με επιβραδυντικό υγρό μπορούν να αυξήσουν μέχρι και 70% το χρόνο μέχρι να τελειώσεις. Μην το παρακάνεις όμως. Μετά τα 13 λεπτά διείσδυσης δημιουργούνται αισθήματα δυσφορίας και για τους δύο συντρόφους.

6. Τι κάνεις αμέσως μετά το σεξ;

Α. Δεν την αφήνω από την αγκαλιά μου και συνεχίζω να τη φιλάω. +2
Β. Τη ρωτάω πού θέλει να της κάνω μασάζ. +2
Γ. Συνήθως, πίνω μία μπύρα και βλέπω τηλεόραση. -1

«Οι άντρες που μετά το τέλος του σεξ δείχνουν προθυμία να συνεχίσουν να φιλούν την παρτενέρ τους έχει αποδειχθεί ότι έχουν 30% περισσότερες πιθανότητες να ξανακάνουν σεξ μαζί της σε σχέση με αυτούς που μένουν απόμακροι» λέει ο συγγραφέας σχετικής με το θέμα μελέτης Gordon Gallup.

Το σκορ σου

+6 μέχρι +15

Σε αγαπάει, αλλά μην το θεωρείς δεδομένο. Συνέχισε να χρησιμοποιείς τα tips της σελίδας για να είσαι πάντα πάνω.

Από 0 μέχρι +5

Είσαι κοντά στο να ανέβεις στην από πάνω κατηγορία: την Πρέμιερ Λιγκ του σεξ. Πρόσεξε τις λεπτομέρειες και η κατηγορία είναι δική σου.

Από -8 μέχρι -1

SOS. Βελτίωσε τις επιδόσεις σου, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να μείνεις σόλο.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Wishlist 0
Continue Shopping
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή