Απογειώστε τον σύντροφο σας με αισθησιακό μασάζ

Category: Sex

Υπάρχουν τα συνηθισμένα μασάζ, τα οποία οι περισσότεροι βρίσκουν χαλαρωτικά, και υπάρχουν και τα ερωτικά μασάζ, τα οποία μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας.

Το ερωτικό μασάζ είναι μια εξαιρετική τεχνική χαλάρωσης, ένα μέσο με το οποίο οι δυο σύντροφοι μπορούν να το χρησιμοποιησούν για να αποκτήσουν μεγαλύτερη άνεση και συναισθηματική οικειότητα μεταξύ τους. Γενικά τα ερωτικά μασάζ χρησιμοποιούνται ως τρόπος επίτευξης της σεξουαλικής διέγερσης και για αυτό το λόγο τα ερωτικά μασάζ γίνονται κυρίως στις ερωτογενείς ζώνες του σώματος

Τα ερωτικά μηνύματα είναι παρόμοια με τα κανονικά, με τη διαφορά ότι στοχεύουν στην απελευθέρωση της έντασης και τη μείωση του στρες στον παραλήπτη είτε ενισχύοντας είτε επιτυγχάνοντας τη σεξουαλική διέγερση.

Αν κάνετε ερωτικό μασάζ, δεν μπορείτε να το κάνετε με μισό τρόπο. Δώστε στο σώμα του συντρόφου σας όλη την προσοχή που του αξίζει.

Υπάρχουν δύο βασικά συστατικά του αισθησιακού μασάζ και πρέπει να είστε καλοί και στα δύο για να φτάσετε τη πράξη αυτή σε άλλο επίπεδο. Το πρώτο είναι το πραγματικό μέρος του μασάζ. Το δεύτερο μέρος είναι να το κάνετε αισθησιακό.

Η ιστορία του Ερωτικού Μασάζ

Παρά το γεγονός ότι τα πρώτα έγγραφα για τα μασάζ προέρχονται από την αρχαία Αίγυπτο, η Άπω Ανατολή θεωρείται το πραγματικό λίκνο για το ερωτικό μασάζ. Το πιστεύουμε λόγω του φόντου της ίδιας της λέξης «μασάζ», η οποία εξακολουθεί να είναι μυστηριώδης, αλλά πιθανώς προέρχεται από το αραβικό «massa», που σημαίνει «αγγίζω» ή το ινδικό «amassar» που φέρει την έννοια «ζυμώνω».

Κίνα

Όλα άλλαξαν όταν οι Κινέζοι ανακάλυψαν το ταοϊστικό ερωτικό μασάζ – την τελετουργική εμπειρία που ενσωματώνει την εργασία με την αναπνοή, το μασάζ με το ερωτικό άγγιγμα και την τόνωση της εσωτερικής σεξουαλικής ενέργειας. Αν και είναι εξαιρετικά συναρπαστικό, ο στόχος δεν είναι η εκσπερμάτωση, αλλά να αφήσουμε αυτή την ενέργεια να τρέξει ελεύθερα σε ολόκληρο το σώμα για να ανοίξει η καρδιά και να διεγείρει τα Τσάκρα . Πράγματι, αυτό επιτρέπει στον δέκτη να έχει μια πολύ βαθύτερη και πληρέστερη εμπειρία από σεξουαλικές πράξεις.

Ιαπωνία

Το ιαπωνικό μασάζ Nuru είναι ένα αρχαίο ερωτικό τελετουργικό που εξακολουθεί να είναι διαδεδομένο στις μέρες μας. Είναι ένα είδος μασάζ σώματος με σώμα όταν ο μασέρ γλιστρά, γλιστρά και τρίβει το σώμα του δέκτη χρησιμοποιώντας εξαιρετικά ολισθηρό τζελ. Η εστίαση είναι στη διανοητική σύνδεση μεταξύ των συμμετεχόντων, ενδυναμώνοντας την ικανότητα να δημιουργήσει έναν βαθύ συναισθηματικό δεσμό, αμοιβαίο σεβασμό και εμπιστοσύνη, αλλά και να αυξήσει την αυτοεκτίμηση και να αναγνωρίσει τις αντιδράσεις του σώματος.

Ινδία

Στην κατανόηση της σημασίας της σεξουαλικότητας κάποιου, οι Ινδοί ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά. Ποιος δεν έχει ακούσει ακόμα για τα μασάζ Kamasutra και tantra που επικεντρώνονται ειδικά στη διέγερση των γεννητικών οργάνων; Πιστεύεται ότι το σωστό άγγιγμα μπορεί να ξυπνήσει αδρανείς σεξουαλικές ενέργειες, να ξεμπλοκάρει διάφορα τραύματα και να βελτιώσει τη ζωή σε λογοτεχνικές 360 μοίρες!

Ελλάδα

Ήταν στην αρχαία Ελλάδα και στην συνέχεια στην Ρώμη όπου αναπτύχθηκαν τα κλασικά μασάζ από φιλοσόφους και γιατρούς. Τόσο οι Έλληνες όσο και οι Ρωμαίοι ήταν ιδιαίτερα γνωστοί για πολλά σεξουαλικά πάρτι ακόμη και στην αυτοκρατορική αυλή. Δεν ήταν έκπληξη που οι Αρχαίοι Έλληνες άφησαν το στίγμα τους ακόμα και στο ερωτικό μασάζ.

Μεσαίωνας

Στο Μεσαίωνα, το θέμα του σεξ, της σωματικής απόλαυσης και του ερωτισμού ήταν αυστηρά ταμπού και είχε απαγορευτεί σχεδόν σε όλη την Ευρώπη. Ευτυχώς, όλα άλλαξαν τον 16ο αιώνα με την έναρξη της Αναγέννησης, όταν ανακαλύφθηκαν ξανά οι θεραπευτικές δυνατότητες των ερωτικών μασάζ.

Διαβάστε επίσης : 13 τρόποι για να αυξήσετε την διάρκεια σας στο κρεβάτι

Πώς να κάνετε ερωτικό μασάζ

Ακολουθούν 7 βήματα για να κάνετε στο σύντροφό σας ένα ανεπανάληπτο αισθησιακό μασάζ που θα το θυμάται.

1. Ρυθμίστε τη διάθεση

Βάλτε τον σύντροφό σας να βγάλει τα ρούχα του και να ξαπλώσει μπρούμυτα σε ένα σταθερό κρεβάτι. Μπορεί να καλυφθεί πλήρως ή εν μέρει με ένα σεντόνι.

Χαμηλώστε τα φώτα, ανάψτε μερικά κεριά και βάλτε χαλαρωτική μουσική, δεν χρειάζεται να είναι τυπική μουσική για σπα ή ο ήχος του τροπικού δάσους, αλλά θα πρέπει να είναι κάτι που ξέρετε ότι ο σύντροφός σας βρίσκει καταπραϋντικό.

Αν θέλετε πραγματικά να εντείνετε το παιχνίδι σας, χρησιμοποιήστε έναν διαχυτήρα αιθέριων ελαίων για να διοχετεύσετε στον αέρα χαλαρωτικές μυρωδιές.

Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν αρχίσει το μασάζ.

  1. Ενημερώστε τον σύντροφό σας για τα όριά του (υπάρχουν περιοχές στο σώμα του συντρόφου σας που δεν θέλει να του κάνουν μασάζ ή να τον αγγίξουν;).
  2. Ορίστε μαζί κάποιες προθέσεις. Προσφέρετε απελευθέρωση από κάτι από το οποίο θέλετε να απαλλαγείτε, πίεση, άγχος, αίσθημα ζάλης κ.λπ. και στη συνέχεια ανάψτε ένα κερί για αυτό που θέλετε και οι δύο να φέρετε στην εμπειρία, βαθιά αναπνοή, αγάπη, αποδοχή του σώματος κ.λπ.

2. Αφυπνίστε τις αισθήσεις

Πριν αρχίσετε να ψάχνετε τους κόμπους στους ώμους του συντρόφου σας, βοηθήστε τον να νιώσει προσγειωμένος και παρών στο σώμα του χρησιμοποιώντας ελαφρύ άγγιγμα ή παιχνίδια με αισθήσεις.

Τα παιχνίδια αίσθησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πριν από τη χρήση οποιουδήποτε λαδιού είναι φτερά, γούνες, μεταξωτά μαντήλια, δερμάτινα μαστίγια.

3. Χρησιμοποιήστε πραγματικό λάδι μασάζ

Όταν έρθει η ώρα για το μασάζ, μην αρπάξετε απλώς το μεγάλο μπουκάλι λάδι για μαγείρεμα που βρίσκεται στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη. Χρησιμοποιήστε λάδι για να δημιουργήσετε μια αυθεντική εμπειρία αισθησιακού μασάζ, όπως είναι το βιολογικό λάδι καρύδας για το καλοκαίρι ή το αμυγδαλέλαιο για το χειμώνα.

Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε λάδι μασάζ για να κάνετε τα πράγματα ιδιαίτερα χαλαρωτικά. Απλώς φροντίστε να ενημερωθείτε εκ των προτέρων για τις δερματικές αλλεργίες του συντρόφου σας.

Pro tip: Αν κάνετε μασάζ σε γυναίκα και σκοπεύετε να τελειώσετε το μασάζ με διέγερση των γεννητικών οργάνων, μείνετε στο λάδι καρύδας ή πλύνετε τα χέρια σας πριν από οποιαδήποτε κολπική διείσδυση. Ορισμένα συστατικά μπορεί να διαταράξουν την ευαίσθητη ισορροπία του pH του κόλπου.

4. Ξεκινήστε (και συνεχίστε) αργά

Τουλάχιστον για τα πρώτα 20 λεπτά του ερωτικού μασάζ, θα πρέπει απλά να μοιάζει με ένα κανονικό μασάζ. Μην κατευθυνθείτε κατευθείαν στις ερωτογενείς ζώνες του συντρόφου σας. Θα πρέπει να τον βοηθήσετε να χαλαρώσει και να κινηθείτε προς τις ευαίσθητες περιοχές του αργά.

Με αυτόν τον τρόπο, μέχρι να φτάσετε προς τα γεννητικά όργανα του συντρόφου σας, αυτός θα βρίσκεται σε ένα σωματικό και ψυχικό χώρο για να σας δεχτεί πλήρως.

Χρησιμοποιήστε τη παλάμη του χεριού σας για να κάνετε συνεχείς κινήσεις και να δουλέψετε σε όλο το μήκος του μυός. Βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το χρόνο σας και ότι επικεντρώνεστε σε κάθε μυ πριν προχωρήσετε στον επόμενο (τουλάχιστον δύο λεπτά ανά περιοχή). Αν νιώσετε έναν κόμπο σε ένα σημείο, πιέστε τον πριν προχωρήσετε σε άλλο σημείο του σώματός.

Διαβάστε επίσης: Μάθε τα πάντα για το Spanking

5. Αφού κάνετε ασθησιακό μασάζ σε κάθε μυ, αρχίστε να τον πειράζετε

Εντάξει, μέχρι τώρα έχετε κάνει μασάζ στο λαιμό, στην πλάτη, οπότε ήρθε η ώρα να προχωρήσετε σε… ακριβώς, ναι. Αλλά πέρα από τα αστεία, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει στο σύντροφό σας μασάζ σε όλο το σώμα.

Τώρα μπορείτε να περάσετε στα διασκεδαστικά πράγματα και να αρχίσετε να τον πειράζετε. Πλησιάστε στο να αγγίξετε τις ερωτογενείς ζώνες του συντρόφου σας χωρίς να τις αγγίξετε πραγματικά. Αντί να πάτε κατευθείαν στις θηλές, κάντε μασάζ γύρω από το στήθος. Αντί να πάτε κατευθείαν στον κόλπο ή το πέος, κάντε μασάζ στην πτυχή όπου ο μηρός του συντρόφου σας συνδέεται με τη λεκάνη του. κ.λπ.

6. Αρχίστε να κάνετε μασάζ στις ερωτογενείς ζώνες

Μόλις πειράξετε αρκετά τον σύντροφό σας, τότε και μόνο τότε μπορείτε να αγγίξετε πραγματικά τα σέξι μέρη του. Μέχρι αυτό το σημείο, θα πρέπει να βράζει μέσα στη σεξουαλική ένταση, οπότε ακόμα και το πιο ελαφρύ άγγιγμα μπορεί να τον κάνει να βογκήσει.

Ξεκινήστε με κυκλικές κινήσεις γύρω από την κλειτορίδα της συντρόφου σας για να τη διεγείρετε. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο, είτε αυτό είναι διείσδυση, πιο έντονη χειρονακτική εργασία, άμεση διέγερση της κλειτορίδας ή στοματικό σεξ.

Αν θέλετε ο σύντροφός σας να απολαύσει πολλαπλές αισθήσεις ταυτόχρονα, ζητήστε από τον σύντροφό σας να “βοηθήσει”. Ίσως μπορεί να αγγίξει τη δική της κλειτορίδα ενώ εσείς διεισδύετε στον κόλπο της.

7. Αφήστε τους να τελειώσουν

Αν έχετε κάνει τα πάντα σωστά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο σύντροφός σας να έρθει σε οργασμό μετά από όλη αυτή την προετοιμασία και να νιώθει πολύ χαλαρός. Καθίστε με τον σύντροφό σας αγκαλιά μετά τον οργασμό.

Στη συνέχεια,κρατήστε όλα όσα μάθατε για το σώμα του συντρόφου σας και χρησιμοποιήστε τα την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο κρεβάτι.

Συνοψίζοντας

Συνεχίστε να εξασκείστε και στο ερωτικό μασάζ! Αν εσείς και ο σύντροφός σας κάνετε τακτικά μασάζ ο ένας στον άλλον, μπορεί να σας φέρει πιο κοντά.

Κάντε το αισθησιακό μασάζ μια τελετουργία. Μια φορά το μήνα, για να μαθαίνετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού