13 τρόποι για να αυξήσετε την διάρκεια σας στο κρεβάτι

Category: Sex
αυξήστε την διάρκεια στο κρεβάτι

Για έναν άνδρα, υπάρχουν λίγα πράγματα πιο απογοητευτικά στην ζωή από την πρόωρη εκσπερμάτιση. Είναι απαίσιο τόσο για εσάς, όσο και για την σύντροφο σας και είναι απολύτως κατανοητό.

Είναι ενοχλητική και απροσδόκητη και μετατρέπει αυτό που υποτίθεται ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής σε μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις. Κανείς δεν θέλει να χρειαστεί να πει συγγνώμη σε οποιοδήποτε σημείο πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το σεξ.

Αλλά οι άνδρες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ενώ ναι, η ΠΕ μπορεί να είναι απίστευτα απογοητευτική, είναι επίσης απίστευτα συχνή. “Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει σχεδόν κάθε άνδρα κάποια στιγμή στη ζωή του”, λέει ο Thomas J. Walsh, M.D., ουρολόγος στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον. Ενώ είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσετε την ΠΕ στα είκοσι και στα τριάντα σας, ένας στους τρεις άνδρες όλων των ηλικιών δηλώνει ότι την έχει αντιμετωπίσει κάποια στιγμή στη ζωή του.

Το να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι σας σε αυτό, μπορεί να είναι ανακουφιστικό, αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται να αλλάξει την πραγματικότητα του τρόπου με τον οποίο η ΠΕ μπορεί να σας επηρεάσει στην κρεβατοκάμαρα.

Δεν μπορείτε να πείτε στον σύντροφό σας αφού εκσπερματώσετε μέσα σε ένα λεπτό: “Λοιπόν, πολλοί άντρες βιώνουν στην πραγματικότητα πρόωρη εκσπερμάτιση, οπότε πραγματικά, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό”. Θα πει: “Εντάξει, αλλά πώς με βοηθάει αυτό εδώ και τώρα;”.

Αλλά υπάρχουν ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να αντέξετε περισσότερο στο κρεβάτι. Ο πολύ γρήγορος οργασμός δεν χρειάζεται να είναι ένα ζήτημα που θα σας ταλαιπωρεί για το υπόλοιπο της ζωής σας. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό αυτών των τεχνικών που θα αναλύσουμε, θα αυξήσετε την πιθανότητα να είστε σε θέση να έχετε μεγαλύτερες σεξουαλικές συνευρέσεις από ό,τι έχετε συνηθίσει.

Το σεξ δεν χρειάζεται να τελειώσει μόλις έρθετε σε οργασμό!

Μπορείτε πάντα να περάσετε 20-25 λεπτά διεγείροντας χειροκίνητα και στοματικά τον σύντροφό σας μετά την κορύφωσή σας. Τελικά, θα ερεθιστεί πραγματικά, η ανθεκτική σας περίοδος θα τελειώσει και θα μπορέσετε να κάνετε ξανά διεισδυτικό σεξ. Αυτή τη φορά, αφού μόλις τελειώσατε, θα πρέπει να είστε σε θέση να αντέξετε περισσότερο από την πρώτη)!

Ποιος είναι ο μέσος χρόνος εκσπερμάτισης;

Σε μια μελέτη του 2005 στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, οι ερευνητές έβαλαν 500 ετεροφυλόφιλα ζευγάρια να χρησιμοποιήσουν χρονόμετρα για να μετρήσουν το χρόνο μεταξύ της κολπικής διείσδυσης και της ανδρικής εκσπερμάτισης σε τέσσερις εβδομάδες σεξουαλικών συνεδριών. Ο συνολικός μέσος χρόνος ήταν 5,4 λεπτά.

Πολλοί άντρες δεν αντέχουν τόσο πολύ. Το 2014 κυκλοφόρησε το βιβλίο The New Naked: The Ultimate Sex Education for Grown-Ups ανέφερε ότι σχεδόν οι μισοί άντρες τελειώνουν μέσα σε δύο λεπτά, σύμφωνα με το New Republic.

Μπορεί να διαγνωστεί ΠΕ εάν εκσπερματώνετε συστηματικά μέσα σε ένα λεπτό από τη διείσδυση, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε να την καθυστερήσετε.

Ένας από τους λόγους που η ΠΕ είναι τόσο τρελή είναι ότι μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε κανέναν έλεγχο πάνω της. Όσο πιο πολύ προσπαθείτε να την αποτρέψετε, τόσο χειρότερα φαίνεται να γίνεται. Ναι, μπορεί να μπορέσετε να αντέξετε μερικά δευτερόλεπτα περισσότερο στο κρεβάτι σκεπτόμενοι τη φανταστική σας ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά ποιος θέλει να σκέφτεται στατιστικά στοιχεία του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια του σεξ; Υπάρχουν ουσιαστικές λύσεις;

Ευτυχώς, η απάντηση είναι ναι. Παρά το πόσο απελπιστική μπορεί να αισθάνεστε την κατάστασή σας, υπάρχουν πράγματι πολλοί έξυπνοι, λογικοί και υγιείς τρόποι για να περιορίσετε, αν όχι να θεραπεύσετε, την πρόωρη εκσπερμάτιση και να αντέξετε ακόμη περισσότερο στο κρεβάτι.

1) Ενισχύστε τους μύες του πυελικού σας εδάφους.

Πιθανώς έχετε ακούσει για τις ασκήσεις kegels ή kegel, όπου γυμνάζετε τους ηβοκοκκυγικούς (PC) μύες του πυελικού εδάφους, μέσω μιας σειράς ασκήσεων συστολής και απελευθέρωσης. Για να καταλάβετε πώς αισθάνονται αυτοί οι μύες όταν είναι ενεργοποιημένοι, δοκιμάστε να διακόψετε τη ροή των ούρων την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα. Αφού τα κόψετε, αφήστε τα να ρέουν, μετά κόψτε τα ξανά, μετά αφήστε τα ξανά να ρέουν.

Για βοήθεια στην απομόνωση αυτών των μυών PC, δοκιμάστε να σταθείτε μπροστά σε έναν καθρέφτη και να τους χρησιμοποιήσετε για να σηκώσετε τους όρχεις σας χωρίς τη βοήθεια των χεριών σας. Φανταστείτε “να σηκώνετε τα καρύδια σας στα σπλάχνα σας” ή “να κονταίνετε το πέος σας”, δήλωσε στο Men’s Health προηγουμένως η Sandra Hilton, PT, DPT, γιατρός φυσικοθεραπείας στο Entropy Physiotherapy and Wellness στο Σικάγο του Ιλινόις.

Μόλις έχετε μια αίσθηση για το πώς να επεκτείνετε και να συστέλλετε τους μυς του PC σας, σφίξτε και κρατήστε τους για μια μέτρηση 10 και μετά αφήστε τους. Εξασκηθείτε σε σετ των 10. Η ομορφιά αυτής της άσκησης, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα τον αυξημένο έλεγχο της εκσπερμάτισης και θα σας βοηθήσει να αντέξετε περισσότερο στο κρεβάτι, είναι ότι μπορείτε να την κάνετε πρακτικά οπουδήποτε.

2) Περιορίστε τις ωθήσεις σας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απολαύσετε τη συνουσία χωρίς να σπρώχνετε σαν λαγός. Μπορείτε να κάνετε ερωτικό μασάζ με την άκρη του πέους σας στην κουκούλα της κλειτορίδας της. Μπορείτε να επικεντρωθείτε στις νευρικές απολήξεις στην είσοδο του κόλπου της αντί να δείτε πόσο βαθιά μπορείτε να φτάσετε. Μπορείτε να πιέσετε το πέος σας στο σημείο G της. Σίγουρα, ρίξτε και λίγη ώθηση εκεί, αλλά αν νιώθετε ότι είστε έτοιμοι να φτάσετε στο σημείο χωρίς επιστροφή, υπάρχουν τρόποι να επιβραδύνετε τα πράγματα χωρίς να θυσιάσετε την ευχαρίστηση της συντρόφου σας.

3) Περιμένετε περισσότερο για την επαφή

Πολύ συχνά, σκεφτόμαστε ότι το σεξ είναι πέος στον κόλπο ή πέος στον πρωκτό. Αλλά αυτός είναι ένας τόσο περιοριστικός και ειλικρινά, βαρετός ορισμός του σεξ. Υπάρχουν πολλές άλλες σεξουαλικές δραστηριότητες που θα σας δώσουν και στους δύο ευχαρίστηση και θα παρατείνουν τη συνολική διάρκεια της σχέσης σας, όπως το ερωτικό μασάζ, ο πειραματισμός με τις στροφές ή η αποκλειστική εστίαση στη διέγερση του συντρόφου σας (στοματικό σεξ).

Μιλώντας για στοματικό, αν ο σύντροφός σας έχει κόλπο, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την πιθανότητα να φτάσει σε οργασμό. Μια μελέτη του 2017 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Sex and Marital Therapy διαπίστωσε ότι μόνο το 18% των κατόχων κόλπου έχουν την ικανότητα να φτάσουν σε οργασμό από την άμεση διείσδυση- οι υπόλοιπες γυναίκες χρειάζονται διέγερση της κλειτορίδας για να φτάσουν σε οργασμό.

4) Αλλάξτε τα πράγματα.

Αντί να επιλέγετε μια στάση και να χτυπάτε σαν το προαναφερθέν λαγό, δοκιμάστε να εναλλάσσεστε μεταξύ μερικών διαφορετικών διαμορφώσεων για να αντέχετε περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ. Η εναλλαγή στάσεων παρέχει λίγο “χρόνο διακοπής” όταν το πέος σας δεν διεγείρεται.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μερικές πιο περίτεχνες στάσεις στο σεξ που απαιτούν σωματική αντοχή. Με αυτές τις “πιο άγριες”, πιο σωματικά επίπονες στάσεις του σεξ, θα είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στην τεχνική και την ισορροπία, οπότε δεν θα μπορείτε να επικεντρωθείτε τόσο πολύ στις σωματικές διεγέρσεις.

5) Επιλέξτε σεξουαλικές στάσεις που θα σας βοηθήσουν να αντέξετε περισσότερο.

Με παρόμοιο τρόπο, θέλετε να παραλείψετε τις στάσεις που παρέχουν υπερβολική διέγερση. Στάσεις όπως το doggy style ή το flatiron, όπου μπορείτε να πάτε σούπερ-ντούπερ βαθιά και να πάρετε όλη την επιπλέον διέγερση από την σύντροφοσας, είναι μάλλον καλό να το παραλείψετε.

Αντ’ αυτού, δοκιμάστε στάσεις που επιτρέπουν μόνο ρηχότερη διείσδυση ή που δεν επιτρέπουν πολλές κινήσεις “μέσα-έξω”. Η CAT (Coital Alignment Technique) είναι ιδανική αν ψάχνετε για κάτι ρηχό. (Επιπλέον, αν ο σύντροφός σας έχει κλειτορίδα, είναι υπέροχο για την ευχαρίστησή του!) Στη συνέχεια, υπάρχει η στάση Lotus, η οποία έχει να κάνει με την τριβή ο ένας πάνω στον άλλον σε αντίθεση με τη σκληρή ώθηση.

6) Δοκιμάστε το edging

Η καθυστέρηση του οργασμού σας ενώ αυνανίζεστε μπορεί να είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να διαρκεί περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό είναι επίσης γνωστό ως edging, και σύμφωνα με τον Walsh, είναι μια από τις πιο κοινές τεχνικές για την αποφυγή της πρόωρης εκσπερμάτισης. Βασικά, φέρνετε τον εαυτό σας στα όρια του οργασμού πριν σταματήσετε κάθε σεξουαλική ή αυνανιστική δραστηριότητα μέχρι να έχετε τον ενθουσιασμό σας υπό έλεγχο.

Η εξάσκηση αυτής της τεχνικής μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις στον εγκέφαλο και το σώμα σου να ελέγχουν καλύτερα την αντίδραση του οργασμού σου και να κάνεις το σεξ να διαρκεί περισσότερο, λέει η σεξοθεραπεύτρια Emily Morse, Ph.D. Απλά φρόντισε να χρησιμοποιείς πολύ λοσιόν ή λιπαντικό ενώ εξασκείσαι στο edging για να αποφύγεις το τρίψιμο, προσθέτει.

7) Δοκιμάστε το ‘The Squeeze’.

Αν νιώθετε τον οργασμό σας να πλησιάζει, σταματήστε και πιέστε ακριβώς κάτω από την κεφαλή του πέους σας. Εφαρμόστε σταθερή πίεση με τον αντίχειρα και τον δείκτη σας και εστιάστε την πίεση στην ουρήθρα, ή τον σωλήνα που τρέχει κατά μήκος της κάτω πλευράς του πέους, συμβουλεύει ο Ian Kerner, Ph.D., σεξοθεραπευτής και συγγραφέας του So Tell Me About the Last Time You Had Sex

Η τεχνική της συμπίεσης μπορεί να σας βοηθήσει να αντέξετε περισσότερο στο κρεβάτι πιέζοντας το αίμα έξω από το πέος και μειώνοντας στιγμιαία τη σεξουαλική ένταση, η οποία καταστέλλει την εκσπερμάτιση, λέει ο Kerner.

8) Αυνανίσου εκ των προτέρων.

Ο αυνανισμός μόνος του πριν από μια σεξουαλική επαφή είναι μια δωρεάν και απλή τεχνική που βοηθά στην καταπολέμηση της πρόωρης εκσπερμάτισης. “Πολλοί από τους ασθενείς μου αυνανίζονται πριν από το σεξ”, εξηγεί ο Evan Goldstein, D.O., πρωκτολόγος που ειδικεύεται στη σεξουαλική υγεία των ανδρών στο Bespoke Surgical.

“Κάποιες φορές η πολύ γρήγορη εκσπερμάτιση οφείλεται στο γεγονός ότι είστε σε έξαψη και δεν έχετε εκσπερματώσει πρόσφατα, πράγμα που σημαίνει ότι ο προστάτης σας είναι πλήρως διογκωμένος”. Όταν έχει περάσει καιρός από την τελευταία σας εκσπερμάτιση, το παραμικρό άγγιγμα, γλείψιμο ή ώθηση μπορεί να σας εκτοξεύσει (κυριολεκτικά).

Ο Goldstein συνεχίζει: “Αν αυνανίζεσαι κοντά στην ώρα που ξέρεις ότι πρόκειται να κάνεις σεξ, ουσιαστικά κάνεις σεξ για δεύτερη φορά, πράγμα που σημαίνει ότι θα σου πάρει λίγο περισσότερο χρόνο για να φτάσεις στην κορύφωση”. Ωστόσο, προειδοποιεί να εξασκείτε τον κατάλληλο συγχρονισμό ανάμεσα στις συνεδρίες, γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να μην μπορείτε μετά να αποδώσετε καθόλου.

Αν παρατηρήσετε ότι εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα με την ΠΕ ακόμη και όταν αυνανίζεστε προηγουμένως, τότε μπορείτε να αυνανίζεστε επανειλημμένα προηγουμένως για να καταπολεμήσετε το πρόβλημα κατά τη διάρκεια του σεξ.

9) Φορέστε το σωστό προφυλακτικό.

Εάν παλεύετε με την πρόωρη εκσπερμάτιση, τα προφυλακτικά μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σας όταν πρόκειται να διαρκέσει περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ. (Επίσης, θα έπρεπε να τα χρησιμοποιείς ούτως ή άλλως, αδερφέ.)

Οι περισσότεροι μεγάλοι κατασκευαστές προφυλακτικών φτιάχνουν πολύ παχιά λάστιχα που λειτουργούν σαν ένα ολισθαίνον απευαισθητοποιητικό για το μέλος σου κατά τη διάρκεια του σεξ, λέει ο Morse, και αυτά μπορούν να σε βοηθήσουν να αποφύγεις την πρόωρη εκσπερμάτιση.

Δοκιμάστε το Pleasures Extended της Trojan, το οποίο έρχεται με έναν παράγοντα αναισθητοποίησης που βοηθά στην παράταση της απόλαυσης και για τους δυο σας.

10) Μιλήστε με το γιατρό σας για τη φαρμακευτική αγωγή

Στην Ευρώπη, υπάρχουν πολλά νόμιμα φάρμακα που υποτίθεται ότι σας βοηθούν να κρατήσετε περισσότερο στο κρεβάτι, λέει ο Walsh. Το πρόβλημα: Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) δεν έχει εγκρίνει αυτά τα φάρμακα για τη θεραπεία της ΠΕ στις ΗΠΑ.

“Αν και οι δοκιμές μέχρι τώρα, δείχνουν ότι αυτά τα φάρμακα ωφέλησαν πραγματικά τους άνδρες με πρόωρη εκσπερμάτιση, ο FDA θέτει πολύ υψηλό πήχη για τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία μη απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων”, εξηγεί.

Υπάρχουν επίσης στοιχεία που υποδηλώνουν ότι ορισμένα αντικαταθλιπτικά μπορούν να βοηθήσουν στην καθυστέρηση του οργασμού, η Παξίλη, ή παροξετίνη, έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική, αλλά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αλλαγές στη διάθεση ή άλλες παρενέργειες και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται εκτός αν συνταγογραφούνται από γιατρό, λέει ο Walsh. Έτσι, στο τέλος της ημέρας, αυτά θα πρέπει να θεωρούνται έσχατη λύση.

11) Χρησιμοποιήστε αναισθητικά μαντηλάκια

Το 2017, μια μικρή μελέτη διαπίστωσε ότι η εφαρμογή μαντηλιών καλυμμένων με μικρή ποσότητα βενζοκαΐνης, ενός ήπιου αναισθητικού, μπορεί να σας βοηθήσει να αντέξετε περισσότερο στο κρεβάτι. Το πρόβλημα; Εάν η σύντροφός σας έχει κόλπο, τα μαντηλάκια θα μπορούσαν να έχουν το ακούσιο αποτέλεσμα να τη μουδιάσουν εκεί κάτω, λέει ο ουρολόγος David Samadi, M.D., με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Αν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε τα αναισθητικά μαντηλάκια, η Roman, η διαδικτυακή υπηρεσία που στέλνει γενόσημα φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία απευθείας στην πόρτα σας,προσφέρει επίσης “Roman Swipes”. Τα Swipes έχουν διάλυμα βενζοκαΐνης 4%, το οποίο φέρεται να μειώνει την υπερδιέγερση χωρίς να εξαλείφει εντελώς την αίσθηση.

Επιπλέον, ο Jamin Brahmbhatt, MD, ουρολόγος και ειδικός σε θέματα σεξουαλικής υγείας στο Orlando Health, προτείνει μουδιάζοντα φάρμακα όπως το Promescent, που κυκλοφορούν σε κρέμες και σπρέι. “Παρόμοια με ένα προφυλακτικό αυτά τα πράγματα μπορούν να σας προκαλέσουν λιγότερη σεξουαλική ευχαρίστηση”, εξηγεί ο Brahmbhatt.

“Επίσης, μπορεί να επηρεάσουν αρκετά και την ικανοποίηση του συντρόφου. Βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας γνωρίζει ότι το χρησιμοποιείτε ως προειδοποίηση και επίσης για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει ιστορικό αλλεργικής αντίδρασης ή πρόβλημα με τη χρήση του”.

12) Δοκιμάστε την τεχνολογία που μπορεί να σας βοηθήσει να αντέξετε περισσότερο

Ένα νέο εγκεκριμένο από τον FDA πρόγραμμα που ονομάζεται Prolong υποτίθεται ότι σας βοηθάει να εκπαιδευτείτε να καθυστερείτε την εκσπερμάτιση, τραβώντας μαλακία με μια ειδική συσκευή. Για 299 δολάρια, παίρνετε ένα δονητικό εργαλείο αυνανισμού, έναν οδηγό και λίγο λιπαντικό.

“Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σας προγράμματος έξι εβδομάδων, οι στύλοι και οι δονήσεις συνδυάζονται άμεσα για να συντονίσουν αυτό το υπερευαίσθητο σημείο κάτω από την κεφαλή του πέους σας τόσο ώστε να σας παραδώσουν τα ηνία της κορύφωσής σας”, αναφέρει η ιστοσελίδα του.

Δεν θέλετε να ξοδέψετε 299 δολάρια, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να περιποιηθείτε την ΠΕ σας; Υπάρχει μια εφαρμογή γι’ αυτό.

Ελέγξτε την εφαρμογή Premature Ejaculation App-ή Pea, για συντομία. Η εφαρμογή, που χρεώνεται ως “εικονικός σεξοθεραπευτής”, σας καθοδηγεί μέσα από ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης αυνανισμού τριών βημάτων για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την ΠΕ σας και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη βελτίωσή σας με την πάροδο του χρόνου.

13) Ρωτήστε έναν εμπειρογνώμονα

Αν αισθάνεστε ότι έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να κάνετε καλύτερο και περισσότερο σεξ χωρίς επιτυχία, ίσως ήρθε η ώρα να συζητήσετε το πρόβλημά σας με έναν γιατρό, λέει η Walsh. “Αρκετές από τις θεραπείες που έχουμε ήδη συζητήσει, όπως το edging και η βιοανάδραση είναι αρκετά απαιτητικές τεχνικές που ένας ειδικός μπορεί να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά”.

Συνιστά να ζητήσετε από τον γιατρό σας παραπομπή σε ουρολόγο, ο οποίος μπορεί είτε να σας θεραπεύσει ο ίδιος είτε να σας παραπέμψει στο κατάλληλο άτομο για το πρόβλημά σας.

“Αυτός ή αυτή θα σας βοηθήσει να το προσεγγίσετε πρακτικά και ρεαλιστικά”, λέει ο Walsh. “Δεν πρόκειται να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας εαυτό. Πρόκειται για την εκμάθηση των σωματικών, αλλά και ψυχικών μηχανισμών που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε την πρόωρη εκσπερμάτιση”.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Wishlist 0
Continue Shopping
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή