Biggersize χάπια μεγέθυνσης πέους

Category: Sex

ΚΑΨΟΥΛΕΣ BIGGERSIZE ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗΣ ΠΕΟΥΣ

Τιμή : 33,95€

Ποσότητα : 1  | Παράδοση 2 έως 4 ημέρες

Τι είναι το biggersize;

Το Bigger Size είναι ένα φυσικό προϊόν σε μορφή κάψουλας που έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει το μέγεθος του πέους και να βελτιώνει την ένταση των οργασμών. Συνιστάται για άνδρες με μικρό πέος, αδύναμες ή χαλαρές στύσεις ή μειωμένη ευαισθησία κατά τη σεξουαλική επαφή. Το Bigger Size παρασκευάζεται με 100% φυσικά συστατικά, προσεκτικά επιλεγμένα και χρησιμοποιούνται μέσω του συνδυασμού προηγμένης επιστήμης και παραδοσιακής ιατρικής, για να προσφέρει έναν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο επίλυσης των πιο κοινών προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό σύστημα.

Λειτουργεί με δύο τρόπους ταυτόχρονα και σας προσφέρει μέγεθος και διάρκεια πέους στο κρεβάτι!

  • Προμηθεύει τον οργανισμό με πολύτιμα συστατικά που επηρεάζουν τη λίμπιντο και αυξάνουν την παραγωγή σπέρματος.
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ώστε να κατευθύνεται σωστά στο πέος
  • Διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης και βελτιώνει τη σεξουαλική απόδοση

Μέχρι τώρα, όταν ένας άντρας ήθελε να μεγεθύνει το πέος του, έπρεπε να καταφύγει σε χειρουργική επέμβαση. Αυτό ενέχει κινδύνους, καθώς θα μπορούσε να καταστραφεί, να διακυβευτεί η ευαισθησία του αρσενικού μέλους και, αν κάτι δεν πήγαινε καλά, και η λειτουργία του.

Τα 100% φυσικά συστατικά που περιέχονται στο Bigger Size είναι υπεύθυνα για την τόνωση της ανάπτυξης των ιστών του πέους, αυξάνοντας το πλάτος και το μήκος τους.

Το μέγεθος ενός μέσου πέους κυμαίνεται από 13 έως 15 cm. Χάρη στη δράση αυτού του προϊόντος, μπορεί να μεγαλώσει έως και 5 cm όταν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα. με άλλα λόγια, είναι δυνατόν να αποκτήσετε πέος περίπου 19-20 εκατοστών σε λίγες μόνο εβδομάδες!

Πώς λειτουργεί το Bigger Size;

Αυτές οι κάψουλες κάνουν το όνειρο πολλών ανδρών πραγματικότητα. Όλοι θέλουμε καλύτερη απόδοση στο κρεβάτι και εντυπωσιακή εικόνα πέους. Το καλύτερο από όλα, το Bigger Size δίνει αποτελέσματα με σταθερό ρυθμό και είναι απολύτως ασφαλές, καθιστώντας το το καλύτερο προϊόν ανδρικής βελτίωσης στον κόσμο.

Κάψουλες Biggersize

Μετά από κάθε εφαρμογή, ειδικά για τη μεγέθυνση του πέους, οι κάψουλες προκαλούν αγγειοδιαστολή που φέρνει περισσότερο αίμα στο όργανο και με την πάροδο του χρόνου τα σηραγγώδη σώματα αρχίζουν να προσαρμόζονται στις νέες διαστάσεις. Με αυτόν τον τρόπο το πέος επιμηκύνεται και διογκώνεται, αποκτώντας το οριστικό και μόνιμο σχήμα του.

Για τη φυσική μεγέθυνση του πέους είναι απαραίτητο να εξαλειφθεί η αντίσταση της ελαστικότητας των σηραγγωδών σωμάτων. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την ανάπτυξη της παροχής αίματος, αυξάνοντας έτσι το μέγεθος του πέους. Για αυτό χρειάζεστε ένα καθημερινό μασάζ και με ένα από τα τζελ μας, το οποίο περιέχει αγγειοδιασταλτικά και διεγερτικά ικανά να αναπτύξουν το πέος και να προσθέσουν μερικά εκατοστά σε αυτό. Δείτε : χάπια μεγέθυνσης πέους

Τι περιέχει – Συστατικά :

Ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσετε πώς λειτουργεί ένα προϊόν ή εάν έχει αποτελέσματα είναι να εξετάσετε τη σύνθεση ή τα συστατικά του. Όπως ήδη αναφέρθηκε, το Bigger Size είναι κατασκευασμένο από 100% φυσικά συστατικά. Αυτά περιλαμβάνουν:

Tribulus Terrestris:

Το Tribulus Terrestris είναι ένα ανθοφόρο φυτό χαμηλής ανάπτυξης με μικρά κίτρινα άνθη. Πιστεύεται ότι είναι χρήσιμο για τη θεραπεία ορισμένων καρδιαγγειακών παθήσεων όπως στηθάγχη, υψηλή αρτηριακή πίεση, υψηλή χοληστερόλη, αναιμία και κακή κυκλοφορία. Στην κινεζική ιατρική χρησιμοποιείται ως τονωτικό του ήπατος και για τροφικές δηλητηριάσεις και υπερκατανάλωση τροφής. Έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία μιας μεγάλης ποικιλίας καταστάσεων, αλλά σήμερα χρησιμοποιείται κυρίως για την αύξηση της δύναμης και της μυϊκής μάζας, καθώς και για τη βελτίωση της σεξουαλικότητας τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.
Το Tribulus φαίνεται να λειτουργεί αυξάνοντας τα επίπεδα της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH), η οποία σηματοδοτεί το σώμα να αρχίσει να παράγει τεστοστερόνη, γι’ αυτό και έχει γίνει ένα δημοφιλές φάρμακο για την τόνωση της λίμπιντο και τη βελτίωση της γονιμότητας. Η δημοτικότητα του Tribulus ως φυτικής θεραπείας για τη στυτική δυσλειτουργία μπορεί να οφείλεται στην ικανότητά του να χαλαρώνει τους λείους μύες, επιτρέποντας έτσι περισσότερο αίμα να ρέει στα γεννητικά όργανα.

Μαύρη βρώμη:

Αυτό το βότανο πιστεύεται ότι είναι καταπραϋντικό για τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα και αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία και την απόδοση τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Περιέχει ηρεμιστικές και καταπραϋντικές ενώσεις για τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα. Προφανώς, το αφροδισιακό αποτέλεσμα φαίνεται να λειτουργεί χαλαρώνοντας το σώμα το οποίο, με τη σειρά του, επιτρέπει μια φυσική αύξηση της επιθυμίας: ΣΕΞ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΕΣ!!!

Η μαύρη βρώμη χρησιμοποιείται για υψηλή αρτηριακή πίεση, υψηλή χοληστερόλη, ηπατικά προβλήματα και διαβήτη. Χρησιμοποιείται για πόνο στις αρθρώσεις, κόπωση και μείωση του ουρικού οξέος. Έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση. Η βρώμη χρησιμοποιείται επίσης για άγχος, διέγερση και στρες. Χρησιμοποιείται επίσης για αδύναμη νόσο της ουροδόχου κύστης και των νεφρών. Άλλες χρήσεις περιλαμβάνουν διαταραχές του συνδετικού ιστού και δερματικές παθήσεις.

Μάκα:

Η ρίζα μάκα βοηθά στην εξισορρόπηση των φυσικών ορμονικών επιπέδων του σώματος. Οι φυσικές του ιδιότητες βοηθούν στη δημιουργία αφροδισιακής απόκρισης σε άνδρες που πάσχουν από ανικανότητα, χαμηλή σεξουαλική ορμή και προβλήματα γονιμότητας. Η ρίζα μάκα είναι γνωστό ότι βελτιώνει την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος σε άνδρες που έχουν χαμηλότερο από το κανονικό αριθμό σπερματοζωαρίων, συμβάλλοντας στην αύξηση του επιπέδου γονιμότητας. Πιστεύεται επίσης ότι αυξάνει την σεξουαλική ορμή και την αντοχή.

Σαρσαπαρίλλα:

Η ρίζα Sarsaparilla είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για τις φαρμακευτικές της ιδιότητες. Το Sarsaparilla χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ουρικής αρθρίτιδας, της γονόρροιας, των ανοιχτών πληγών, της αρθρίτιδας, του βήχα, του πυρετού, της υψηλής αρτηριακής πίεσης, του πόνου, της δυσπεψίας, του προστάτη και της έλλειψης σεξουαλικής ορμής στους άνδρες. Πιστεύεται ότι αυξάνει τη σεξουαλική ισχύ.

L-αργινίνη:

Η L-Αργινίνη έχει προωθηθεί ως διεγερτικό ανάπτυξης και ως θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες. Η L-Αργινίνη είναι ένα αμινοξύ που συμβάλλει στη δημιουργία πρωτεϊνών. Επίσης, γίνεται το αέριο μονοξείδιο του αζώτου στο σώμα. Το μονοξείδιο του αζώτου είναι σημαντικό για τη στυτική λειτουργία επειδή αυτό το αέριο βοηθά τα αιμοφόρα αγγεία να χαλαρώσουν και να κυκλοφορούν περισσότερο αίμα πλούσιο σε οξυγόνο μέσω των αρτηριών. Η υγιής ροή αίματος στις αρτηρίες του πέους είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική στυτική λειτουργία. Τα θετικά αποτελέσματα οφείλονται στο γεγονός ότι αυτό το αμινοξύ βοηθά το αίμα να φτάσει στα άκρα, συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων. Η L-αργινίνη είναι επίσης ένα σημαντικό δομικό στοιχείο για την παραγωγή σπερματικού υγρού και σπέρματος, επομένως βοηθά επίσης στην παραγωγή υγιούς ποσότητας εκσπερμάτισης και χρησιμοποιείται στη θεραπεία της υπογονιμότητας στους άνδρες.

Αμερικανικό τζίνσενγκ:

Το τζίνσενγκ χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς για πάνω από 4.000 χρόνια. Το αμερικανικό τζίνσενγκ βοηθά στην αύξηση της σεξουαλικής αντοχής, στην ενίσχυση της σεξουαλικής απόδοσης, στην αύξηση της ενέργειας, στην αύξηση του μήκους και της περιφέρειας του ανδρισμού.
Το αμερικανικό ginseng βελτιώνει την ευαισθησία και την παροχή αίματος στα γεννητικά όργανα και αυξάνει τη σεξουαλική απόδοση. Ενισχύει την απόδοση του εγκεφάλου και βοηθά να είσαι καλύτερος εραστής.

Σύνθεση σε κάψουλες BiggerSize:
Maca Root 4:1 95 mg
American Ginseng 4:1 90 mg
Tribulus 20:1 80 mg
Sarsaparilla 4:1 75 mg
L-αργινίνη 70 mg
Black Sativa 10:1 50 mg

Πιστοποιητικό συστατικών από το εργαστήριο παραγωγής

Οι κάψουλες δρουν γρήγορα και με διάρκεια, εξασφαλίζοντας όχι μόνο πλήρη στύση και ικανοποίηση στο κρεβάτι, αλλά και αυξάνοντας την παροχή αίματος στο πέος, επηρεάζοντας την ευαισθησία και τις σεξουαλικές του αισθήσεις, αυξάνοντας τη λίμπιντο και τη δύναμη και την ποιότητα του οργασμού.

Είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά σκευάσματα στύσης στην αγορά, το οποίο είναι σημαντικό και χωρίς ιατρική συνταγή. Το BiggerSize άλλαξε τη ζωή χιλιάδων ανδρών που για εβδομάδες, μήνες ή και χρόνια δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τη στυτική δυσλειτουργία και τα προβλήματα στο κρεβάτι.

Χάρη στη σύνθεση συστατικών που προέρχονται αποκλειστικά από φυσικές πηγές, δεν αλληλεπιδρά με άλλα φάρμακα ή συμπληρώματα διατροφής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε κατάσταση και σε οποιαδήποτε ηλικία μετά τα 18 χρόνια.

Το BiggerSize είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για άνδρες που θέλουν να προωθήσουν τη διαδικασία αύξησης της ροής του αίματος σε όλα τα σωληνάρια του πέους και έτσι να αυξήσουν την αρρενωπότητά τους. Για το σκοπό αυτό, αναπτύχθηκε μια φόρμουλα βασισμένη σε εκχυλίσματα υψηλής συγκέντρωσης (συγκέντρωση έως 20:1), τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να επηρεάζουν τη σεξουαλική απόδοση. Η δράση βασίζεται στη βέλτιστη αύξηση της ροής του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία της δομής του αρσενικού μέλους. Τα σπηλαιώδη σώματα, υπό την επίδραση της αυξημένης παροχής αίματος, μπορούν να τεντωθούν. Χάρη σε αυτό, είναι δυνατό να έχουμε μεγαλύτερη αρρενωπότητα. Αυτό που διακρίνει το BiggerSize είναι μια φυσική σύνθεση που σας επιτρέπει να υποστηρίξετε μεγαλύτερη δύναμη, αντοχή και σεξουαλικό σθένος.

Διαβάστε επίσης : Erectil τιμή

Έρευνα για την αποτελεσματικότητα του BiggerSize

Ο σκοπός της έρευνας για το συμπλήρωμα διατροφής BiggerSize ήταν η απόκτηση αξιόπιστων πληροφοριών και απόψεων χρηστών σχετικά με το προϊόν.
Η ανώνυμη έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 70 ερωτηθέντων που δοκίμασαν το συμπλήρωμα διατροφής BiggesrSize.

Το μέγεθος μετράει:

  • Το BiggerSize προορίζεται για τακτική καθημερινή χρήση, χάρη στο οποίο ένας άντρας μπορεί να απολαμβάνει αυξημένη αρρενωπότητα και αυτοπεποίθηση ανά πάσα στιγμή.
  • Το BiggerSize είναι το τέλειο συμπλήρωμα όταν χρησιμοποιείτε επεκτατικά πέους, τζελ μεγέθυνσης και αντλίες κενού ή νερού.
  • Ένα μεγαλύτερο, πιο ογκώδες και σκληρότερο πέος μπορεί να κάνει τον σύντροφο να αισθάνεται πλήρως ικανοποιημένος.
  • Μπορεί να σας βοηθήσει να τονώσετε πλήρως όλες τις ευαίσθητες περιοχές του κόλπου της, οι οποίες παραμένουν πάντα ανενεργές όταν το πέος δεν φτάνει στο σωστό μέγεθος.
  • Παρατηρήστε ότι αποκτώντας περισσότερη αρρενωπότητα, θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε τον σύντροφό σας με τρόπο άφθονο από πριν.

Χρήση προϊόντος:

  • 1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα με νερό.
  • Μην υπερβαίνετε τις 2 κάψουλες την ημέρα.

Ας λύσουμε τις απορίες σχετικά με τις κάψουλες μεγέθυνσης πέους Bigger Size:

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το μεγαλύτερο μέγεθος;

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το μεγαλύτερο μέγεθος; Η σύνθεσή του είναι φυσική με συστατικά που ενισχύουν την ανδρογόνο αύξηση, επομένως δεν έχει παρενέργειες ή αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία.

Πότε θα αρχίσω να βλέπω αποτελέσματα με κάψουλες μεγέθυνσης πέους;

Συνήθως αρχίζετε να βλέπετε αποτελέσματα μέσα στην 3η-4η εβδομάδα θεραπείας, αλλά είναι επίσης σύνηθες οι πελάτες μας να βλέπουν αποτελέσματα εντός δύο εβδομάδων. Αυτό εξαρτάται από άλλους μεμονωμένους παράγοντες κάθε ατόμου, επομένως τα αποτελέσματα θα διαφέρουν ανάλογα με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα;

Ναι, τα αποτελέσματα που λαμβάνονται με τη θεραπεία δεν είναι μόνιμα. Τα αποτελέσματα που λαμβάνονται με τη θεραπεία δεν εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου, αλλά παραμένουν.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μεθόδους;

Σίγουρα. Το ιδανικό του Bigger Size είναι να συνδυάζεται με οποιοδήποτε από τα τζελ μεγέθυνσης.

Είναι εξίσου αποτελεσματικό σε άνδρες όλων των ηλικιών;

Όχι. Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να λάβετε μεγαλύτερο μέγεθος, καθώς πριν από αυτήν την ηλικία το πέος δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως. Ως ενήλικας, το

Bigger Size λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί σε νεαρή ή ώριμη ηλικία.

Υπό ποιες συνθήκες δεν συνιστάται η χρήση του Bigger Size;

Το Bigger Size δεν είναι φάρμακο, αλλά ένα φυσικό προϊόν που βασίζεται σε φυτικά συστατικά που δεν έχει γνωστές παρενέργειες και δεν απαιτεί ιατρική συνταγή. Η χρήση του συμπληρώματος διατροφής BiggerSize από άτομα που λαμβάνουν αντιδιαβητικά φάρμακα απαιτεί ιατρική συμβουλή… Επιπλέον, δεν συνιστάται η λήψη του εάν είστε αλλεργικοί σε κάποιο από τα φυσικά συστατικά του, γι’ αυτό καλό είναι να ελέγξετε τη σύστασή τους πριν το πάρετε. Οι πληροφορίες και τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτή τη σελίδα δεν αντικαθιστούν τις ιατρικές συμβουλές. Είναι δική σας ευθύνη να συμβουλευτείτε έναν ειδικό στον τομέα εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την υγεία σας ή εάν υποβάλλεστε σε ιατρική θεραπεία. * Το Bigger Size παράγεται στην ΕΕ (Πολωνία) και διαθέτει το διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό GMP και HACPP.

Διαβάστε επίσης : 10 τύποι πέους

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού