Για να ξαναβρείς τον εαυτό σου πρέπει πρώτα να ξεσκαρτάρεις

Category: Best Life

1. Την έπαρση που έχεις επειδή μπορείς να ρευτείς σαν αγουροξυπνημένο λιοντάρι.

2. Tο μενίρ που έχεις στο γραφείο του σπιτιού σου και αποκαλείς computer.

3. Ολες αυτές τις στοίβες από δίσκους heavy metal, που μάζευες ως έφηβος, αλλά πρέπει να ξεφορτωθείς ως ενήλικας.

4. Το κυνικό, πικρόχολο, δήθεν απαισιόδοξο, «είμαι επαναστάτης χωρίς αιτία» attitude. Είναι λίγο δύσκολο να πείσεις πια πίσω από την καρέκλα του πολυτελούς γραφείου σου.

5. Ακόμη εξακολουθείς να αγχώνεσαι για το μέγεθός του; Ακόμη έχεις τη μεζούρα στο κομοδίνο σου και δεν χάνεις ευκαιρία να προκαλείς (δήθεν στην πλάκα) τους φίλους σε «αναμετρήσεις»; Ακόμη σε παίρνουν στα σοβαρά;

Αυξήστε με φυσικό τρόπο τα επίπεδα της τεστοστερόνης σας

✅ ΥΨΗΛΗ Δύναμη και αντοχή
✅ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Μυικά Κέρδη
✅ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
✅ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ Όρεξη & Απόδοση στο Σεξ

6. Τις αμέτρητες ώρες ύπνου τα πρωινά του Σαββάτου. Καιρός είναι να τις αντικαταστήσεις με λίγο γυμναστική, τρέξιμο, να δεις φίλους ή να πλύνεις το αυτοκίνητο.

7. Οτιδήποτε μπορεί να είναι αυτό που σε κράτησε μακριά από το να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με κάποιον δικό σου άνθρωπο τους τελευταίους 3 μήνες.

8. Τους πανηγυρισμούς αλά Ρόκυ Μπαλμπόα, που συνηθίζεις να κάνεις μετά από κάθε γκολ που βάζεις στο μουντιαλίτο.

9. Καιρός είναι να πάψεις να παίρνεις τηλέφωνο τη μάνα σου κάθε φορά που θες να φτιάξεις περίπλοκα φαγητά, όπως ένα μελάτο αυγό.

10. Το παρατσούκλι σου. Ειδικά αν είναι κάποιο του τύπου «όργιο», «ρούχλας», «χλέπας» κι άλλα κολακευτικά.

11. Είναι ώρα να απαλλαγείς από ψευδαισθήσεις. Λυπούμαστε που στο χαλάμε, αλλά τελικά μάλλον δεν θα ζήσεις τη ζωή του Χιου Χέφνερ, ούτε θα είσαι τόσο επιθυμητός όσο ο Μπραντ Πιτ.

12. Τη δικαιολογία του «ανεξήγητου βήχα», που σε πιάνει κάθε φορά που θα πάρεις τη μεγάλη απόφαση να κλοτσήσεις για λίγο μια μπάλα. Με αυτή τη δικαιολογία έχεις να την κλοτσήσεις 10 χρόνια.

13. Την πεποίθηση ότι η ζωή τελειώνει ύστερα από μια αποτυχία. Γιατί η αλήθεια είναι ότι εκείνη τη στιγμή ξαναρχίζει.

14. Την αίσθηση είναι-καιρός-να-αράξω-πια που σε καταλαμβάνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο.

Τζελ για την στυτική δυσλειτουργία

To Provirilia βοηθά στη μεγιστοποίηση της ευχαρίστησης στο sex βελτιώνοντας την ποιότητά της στύσης. Παρέχει ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα στo ανδρικό μόριο χάρη στο συστατικό Mentil Lactate

15. Τις εκφράσεις του τύπου «Τα μαθήματα της ζωής», «Εχω δει τόσα», «Τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση» κάθε φορά που γνωρίζεις μια γυναίκα. Αν τα πεις όλα αυτά, μάλλον θα είναι και η τελευταία (γυναίκα).

16. Ακόμη σε τρώει το πόδι σου στο γκάζι κάθε φορά που ανάβει πράσινο; Kαι πρώτος να φύγεις, είναι μάλλον απίθανο να ακούσεις χειροκροτήματα.

17. Απορείς ακόμη που σε θεωρούν γραφικό όταν δίνεις δήθεν φιλικά χτυπήματα στην πλάτη λέγοντας «Σούπερ», «Τζάμι», «Μεγάλε»;

18. Τα κλειδιά του σπιτιού της. Μην μπεις καν στον κόπο να την πάρεις τηλέφωνο. Δεν είναι πια δική σου.

19. Η ακαταστασία, η βρόμα και η δυσωδία δικαιολογούνται μέχρι ενός σημείου στην εφηβεία. Τώρα όμως είναι ανεπίτρεπτος παλιμπαιδισμός και τεμπελιά.

20. Τη συλλογή από κόμικς. Πούλησέ την και αγόρασε συλλεκτικά κομμάτια DVD. Γιατί τα αγόρια συλλέγουν. Οι άντρες επενδύουν.

21. Την ανασφάλεια για το ποιος είσαι ή πρέπει να είσαι. Αυτό καλύτερα απ’ όλους το ξέρεις εσύ.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή