Πώς τα δαχτυλίδια πέους μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερο σεξ

Category: Sex

Πιθανότατα έχετε δει δαχτυλίδια πέους, στο ράφι ενός sex shop ή ακόμα και στο τοπικό σας κατάστημα. Μπορεί όμως να μην γνωρίζετε ότι το δαχτυλίδι πέους είναι ουσιαστικά το superfood των σεξουαλικών παιχνιδιών: Ανεβάζει την απόδοσή σας και ενισχύει την απόλαυσή σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Και σε αντίθεση με άλλα σεξουαλικά παιχνίδια που απαιτούν εκτεταμένη προετοιμασία (π.χ. βύσματα για τον πισινό, μανίκια αυνανισμού και πρωκτικές χάντρες), μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε ένα δαχτυλίδι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Μια κυκλική ζώνη που τυλίγεται γύρω από τη βάση του πέους σας, ένα δαχτυλίδι πέους μπορεί όχι μόνο να κάνει τη στύση σας μεγαλύτερη και πιο σκληρή, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διαρκέσει περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ και ακόμη και να βοηθήσει τον σύντροφό σας να φτάσει σε οργασμό. (Για να μην αναφέρουμε ότι είναι επίσης ευχάριστο να έχετε πρόσθετη πίεση και διέγερση στο πέος σας, και όταν χρησιμοποιείτε ένα ισχυρό δονητικό δαχτυλίδι πέους, βιώνετε έναν πιο ολοκληρωμένο οργασμό, σε αντίθεση με έναν οργασμό που εντοπίζεται στα γεννητικά σας όργανα).

Ανεξάρτητα από τα οφέλη των δαχτυλιδιών πέους, ορισμένοι ;άνδρες μπορεί να εξακολουθούν να φοβούνται την προοπτική να βάλουν τα μέλη τους σε ένα μικρό στεφάνι. (Τι θα γίνει αν κολλήσει;! Τι θα γίνει αν δεν μπορώ να έχω οργασμό με αυτό;) Έτσι, αν είστε περίεργοι να δοκιμάσετε ένα, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πώς να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια ένα δαχτυλίδι πέους, ώστε να μπορέσετε να ανεβάσετε τη σεξουαλική σας ζωή στο επόμενο επίπεδο. (Παρέχουμε επίσης μερικές από τις αγαπημένες μας συστάσεις, αλλά αν θέλετε λεπτομέρειες για κάθε δακτύλιο πέους και γιατί τον προτείνουμε).

Τα οφέλη των δακτυλίων πέους

1) Σας βοηθούν να διατηρήσετε μια στύση, ακόμη και αν έχετε πρόβλημα να την αποκτήσετε αρχικά.

Ανεξάρτητα από το είδος του παιχνιδιού που χρησιμοποιείτε, όλα λειτουργούν παρόμοια: ο δακτύλιος παγιδεύει το αίμα μέσα στον άξονα του πέους σας, γεγονός που σας βοηθά να διατηρήσετε τη στύση, λέει ο Brian Steixner, M.D., επικεφαλής της ουρολογίας στο Atlanticare Regional Medical Center.

Ένας σφιχτός δακτύλιος στη βάση του πέους σας μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη της “φλεβικής διαρροής”, ενός τύπου στυτικής δυσλειτουργίας που προκύπτει από τους ιστούς στο πέος σας που αποτυγχάνουν να κλειδώσουν σωστά το αίμα, προσθέτει ο Steixner.

2) Ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας.

Το άγχος για το αν θα παραμείνετε σκληροί μπορεί να σας αποτρέψει από το να κάνετε ακριβώς αυτό. “Οι στύσεις απαιτούν χαλάρωση”, εξηγεί ο θεραπευτής σεξ και σχέσεων Chris Donaghue, Ph.D. Η χρήση ενός δακτυλίου πέους μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από αυτό το άγχος της απόδοσης, λέει ο Donaghue.

Ένας δακτύλιος πέους μπορεί επίσης να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας ως προς το μέγεθος, λέει η Taylor Sparks, ερωτική παιδαγωγός & θεά του σεξ της OrganicLoven.com, μιας εταιρείας που βελτιώνει τη σεξουαλική υγεία και ευεξία των ενηλίκων μέσω βιολογικών και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων, βιβλίων με θετικό σεξ και εκπαιδευτικών σεμιναρίων. “Οι άντρες όλων των μεγεθών μπορούν να επωφεληθούν από το επιπλέον αίμα στο πέος, “κάνοντας τα σκουπίδια τους να φαίνονται μεγαλύτερα””, επισημαίνει η Sparks.

3) Μπορούν να καθυστερήσουν και να εντείνουν τον οργασμό σας.

Ανεκδοτολογικά, ορισμένοι άνδρες λένε ότι τα δαχτυλίδια πέους μπορούν να βοηθήσουν στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης, συμπιέζοντας την περιοχή που περιβάλλει τη βάση του πέους και τους όρχεις, λέει ο Brandon Bartling, διευθυντής του sex shop Pleasure Chest στη Νέα Υόρκη.

Κάτι που έχει νόημα: Είναι σχεδόν σαν μια τροποποιημένη εκδοχή της τεχνικής της συμπίεσης, μια κοινή τακτική για την καθυστέρηση του οργασμού. Υπάρχουν επίσης δαχτυλίδια πέους που έχουν ένα δεύτερο δαχτυλίδι που τυλίγεται γύρω από τους όρχεις σας. Αυτός ο δεύτερος δακτύλιος τραβάει τους όρχεις σας προς τα κάτω, γεγονός που βοηθά στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης.

4) Μπορούν να κάνουν το σεξ καλύτερο για τον σύντροφό σας.

Αν η σύντροφός σας είναι γυναίκα, μπορεί να χρειάζεται λίγη επιπλέον βοήθεια για να έρθει σε οργασμό: μόνο ένα μικρό ποσοστό των γυναικών μπορεί να φτάσει σε οργασμό μόνο από το διεισδυτικό σεξ. Τα δαχτυλίδια δόνησης του πέους μπορούν να βοηθήσουν στη διέγερση της κλειτορίδας της συντρόφου σας κατά τη διάρκεια της συνουσίας, λέει ο Bartling.

Άλλα μοντέλα δαχτυλιδιών πέους έχουν ενσωματωμένους “επεκτατήρες περιμέτρου” που κάνουν το πέος σας να αισθάνεται ευρύτερο για τη σύντροφό σας όταν είστε μέσα της, αν αυτό είναι κάτι που θέλει να δοκιμάσει.

Διαβάστε επίσης : 43 στάσεις του σεξ

Είναι ασφαλή τα δαχτυλίδια πέους;

Τις περισσότερες φορές, ναι. Ακριβώς ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες.

1) Βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει.

Θέλετε το δαχτυλίδι να είναι σφιχτό αλλά όχι τόσο σφιχτό ώστε να νιώθετε μουδιασμένοι.

“Συνιστώ ρυθμιζόμενα ή ελαστικά σιλικόνης για τους αρχάριους, επειδή προσαρμόζονται ευκολότερα στο μέγεθός σας”, λέει η Kara Emry, διευθύντρια του καταστήματος σεξουαλικών παιχνιδιών The Stockroom στο Λος Άντζελες.

2) Βγάλτε το μετά από 20 λεπτά.

Αυτό είναι αρκετά σημαντικό. “Το πέος μπορεί να τραυματιστεί μόνιμα αν το δαχτυλίδι παραμείνει για πολύ ώρα”, λέει η Steixner. Αν νιώσετε μούδιασμα, πόνο ή παρατηρήσετε ότι το δέρμα αλλάζει χρώμα, αφαιρέστε το αμέσως.

3) Διατηρήστε το manscaping σας.

Είναι έξυπνο να κόβετε ή να ξυρίζετε τις ηβικές σας τρίχες πριν φορέσετε το νέο σας παιχνίδι. “Τίποτα δεν χαλάει τη διάθεση όσο ο ανεπιθύμητος πόνος από το τράβηγμα των τριχών όταν βάζετε ένα δαχτυλίδι πέους”, λέει ο Hernando Chaves, σεξοθεραπευτής με έδρα το Μπέβερλι Χιλς.

Οι 6 τύποι δαχτυλιδιών πέους

1) Ρυθμιζόμενα δαχτυλίδια

Αυτά τα δαχτυλίδια χρησιμοποιούν Velcro, κουμπώματα, δαχτυλίδια D ή ρυθμιστές τύπου λάσο για να σας βοηθήσουν να τυλίξετε και να αφαιρέσετε εύκολα το παιχνίδι, λέει ο Emry. Φοριούνται κάτω από το όσχεο και γύρω από το πέος σας.

2) Ελαστικά δαχτυλίδια

Αυτός ο τύπος δακτυλιδιού είναι συνήθως κατασκευασμένος από μαλακή σιλικόνη και είναι ένας κλειστός κύκλος που τεντώνετε για να τυλίξετε γύρω από το πέος σας και κάτω από το όσχεο.

“Είναι μια δημοφιλής επιλογή επειδή αφαιρούνται εύκολα, αλλά επειδή δεν είναι ρυθμιζόμενα, μπορεί να μην είναι τόσο σφιχτά όσο θα ήθελε ο χρήστης”, εξηγεί ο Emry.

3) Δακτύλιοι δόνησης

Τα δαχτυλίδια δόνησης για το πέος διαθέτουν ένα μικρό μοτέρ που παρέχει δονητικές αισθήσεις για εσάς και τον σύντροφό σας. “Ορισμένοι άνδρες λατρεύουν τη δόνηση, αλλά κυρίως αυτά φοριούνται για να βοηθήσουν τη γυναίκα να επιτύχει μια πιο έντονη κλειτοριδική κορύφωση”, λέει η Emry.

Σε αντίθεση με τα άλλα δαχτυλίδια σε αυτή τη λίστα, τα δαχτυλίδια δονητικού πέους φοριούνται συνήθως στη βάση του άξονα, αλλά όχι κάτω από τους όρχεις.

Η διέγερση της κλειτορίδας της με ένα δονητικό δαχτυλίδι μπορεί να χρειαστεί λίγη εξάσκηση. Μπορεί να χρειαστεί να μείνετε βαθιά μέσα της, δουλεύοντας τους γοφούς σας από τη μία πλευρά στην άλλη αντί να κινείστε μέσα και έξω, λέει ο Chaves. “Η ιεραποστολική στάση και το κορίτσι από πάνω λειτουργούν καλύτερα με τα δαχτυλίδια δόνησης του πέους όταν πρόκειται για την αίσθηση της κλειτορίδας”, λέει.

4) Στερεά δαχτυλίδια

Τα στερεά δαχτυλίδια δεν είναι για αρχάριους. Φοριούνται στη βάση του πέους και πίσω από το όσχεο. Να είστε προσεκτικοί πριν χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά: “Αν ένας άνδρας χρησιμοποιήσει ένα που είναι πολύ μικρό για τη στυτική του ικανότητα, μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο πέος”, λέει ο Donaghue.

Όσον αφορά τα στερεά δαχτυλίδια για το πέος, ο Sparks συνιστά το Jnaja, από την Vel’vor. “Ο δακτύλιος κόκορας Jnaja εφαρμόζει άνετα στο σώμα, καθώς είναι καμπυλωτός, και ταιριάζει γύρω γύρω από το πέος”, λέει ο Sparks. “Έχει επίσης μια μικρή “ουρά” που διεγείρει το περίνεο με κάθε χτύπημα, χαρίζοντάς του έναν πολύ πιο έντονο οργασμό. Αυτό το δαχτυλίδι για το πέος έχει σχεδιαστεί για να φοριέται όλη μέρα, αλλά πρέπει να έχει το σωστό μέγεθος”.

5) Δαχτυλίδια για τον κόκορα και την μπάλα

Ορισμένα δαχτυλίδια πέους έχουν στην πραγματικότητα δύο δαχτυλίδια, ένα που τυλίγεται γύρω από τη βάση του πέους σας και ένα που τυλίγεται γύρω από τους όρχεις σας. Αυτά τα δαχτυλίδια είναι ιδανικά για άτομα που τους αρέσει η διέγερση των όρχεων κατά τη διάρκεια του σεξ (ή που απολαμβάνουν να τραβούν ελαφρά τους όρχεις τους).

Αυτά τα δαχτυλίδια είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμα για την καθυστέρηση της εκσπερμάτισης, επειδή τραβούν τους όρχεις σας μακριά από το σώμα σας (και προκειμένου να εκσπερματώσετε, οι όρχεις σας πρέπει να αποσυρθούν στο σώμα σας).

6) Παιχνίδια συνδυασμού δακτυλιδιού πέους+ βύσματος άκρου

Υπάρχουν ορισμένα δαχτυλίδια για το πέος που συνδέονται με ένα butt plug. Είναι μια συμφωνία δύο για ένα! Τοποθετείτε το δαχτυλίδι πέους γύρω από τη βάση σας και στη συνέχεια εισάγετε το butt plug για πρόσθετη διέγερση.

Share:

Tags:

Δείτε Επίσης:

Μενού