Το κακό ξεκινάει από νωρίς. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να πεις πολλά «όχι» στον πατέρα σου, γιατί χωρίς χαρτζιλίκι δεν μπορείς να την πας ούτε μέχρι τη γωνία. Από τότε που σου φόρτωσαν στο σβέρκο ένα σωρό δασκάλους να σου κάνουν κουμάντο κι εσύ να τους ανέχεσαι, επειδή δεν γίνεται να περνάς δυο τρία χρόνια σε κάθε τάξη. Ούτε να πάρεις σύνταξη και να έχεις ακόμη φοιτητικό πάσο. Αρα ο λόγος του καθηγητή σου στη σχολή ήταν κάτι σαν το Κοράνι. Ιερός.
Ο χειρότερος όμως όλων είναι ο τύπος που κρύβεται πίσω από τη βαριά δρύινη πόρτα και κάθε τρεις και λίγο σε φωνάζει στο γραφείο του, σαν βραχνιασμένος κόκορας, γιατί κάτι σε θέλει. Κάτι δεν του άρεσε. Κάτι δεν έγινε όπως είπε. «Κάτι κακό θα σου συμβεί αν συνεχίσεις έτσι…», σκέφτεσαι εσύ. Και να σκεφτείς ότι με αυτόν τον τύπο περνάς περισσότερες ώρες απ’ όσες με την γκόμενά σου, τη γυναίκα σου, τα παιδιά σου, τον εαυτό σου. Και πρέπει να προσαρμοστείς. Γιατί αν δεν το κάνεις, η δουλειά σου θα θυμίζει Λωρίδα της Γάζας (δράκοι με βατραχοπέδιλα θα κολυμπάνε στη θάλασσα της οργής σου) από τις συγκρούσεις. Και πάνω στην απελπισία σου σκέφτεσαι να γίνεις καμικάζι και να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Μαζί και αυτόν…
Λάθος. Δεν χρειάζεται να βρεθείς εσύ στην ουρά του ταμείου ανεργίας επειδή αυτός θέλει ψυχίατρο. Θα σου φανεί, λοιπόν, χρήσιμο αν συνεχίσεις να διαβάζεις, αφού παρακάτω θα αναγνωρίσεις τρεις τύπους αφεντικών και ορισμένες στρατηγικές, που μπορείς να ακολουθήσεις, ώστε να τους κάνεις να δουν τον κόσμο με τα δικά σου μάτια.
Αυξήστε το μέγεθος του πέους σε μήκος και πάχος
ΑΝ ΘEΛΕΤΕ:
🗸 Να απολαμβάνετε περισσοτερο το σεξ!
🗸 Να μεγαλώσει το πέους σας γρήγορα και με ασφάλεια!
🗸 Να συνεχίσετε την σεξουαλική πράξη αρκετές φορές!
🗸 Να είστε έτοιμοι να κάνετε σεξ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
Διαβάστε επίσης : Στο μυαλό του αφεντικού σου
ΤΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΕΙΔΩΛΟ
Δεν είναι δύσκολο να τον αναγνωρίσεις. Είναι η παχιά, μουσάτη Αίτνα, που εκρήγνυται κάθε τρεις και λίγο, πρήζεται, γίνεται κόκκινος σαν λάβα, ουρλιάζει, σου δείχνει απειλητικά το δάχτυλο (ενίοτε και το μεσαίο), ή και τη γροθιά του, για να δείξει ποιος κάνει κουμάντο και να σε βάλει στη θέση σου. Αν τη βρεις έτσι που σε έχει συγχύσει. Γι’ αυτό, λοιπόν…
Mπες στο κεφάλι του. Προσπάθησε να καταλάβεις τους φόβους του, τις απαιτήσεις του δικού του αφεντικού (αν υπάρχει), που του δημιουργούν τέτοια πίεση, τυχόν χαμένους πελάτες ή οικονομικές χασούρες που τον αγχώνουν. Ετσι, θα μπεις στην ουσία του προβλήματος και θα μπορείς να τον χειριστείς αποτελεσματικότερα.
Πρόσεξε τη γλώσσα του σώματος. Οταν το ηφαίστειο αρχίσει να ξερνάει τη λάβα του, η στάση σώματος θα παίξει το ρόλο της. Στάσου με τα χέρια στο πλάι και προσπάθησε να τον κοιτάζεις στα μάτια – σαν να κάνατε μια φυσιολογική συζήτηση. Οταν σταματήσει, για να πάρει μια ανάσα, μίλα του ήρεμα. Και, προς Θεού, μην τον διακόψεις.
Δείξε (διπλωματική) κατανόηση. Το να του ζητήσεις να ηρεμήσει, την ώρα που σπαρταράει από οργή, είναι σαν να πιάνεις κάρβουνο για να το πετάξεις στον άλλον. Εσύ θα καείς πρώτος. Καλύτερα να του πεις: «Βλέπω ότι έχετε εξοργιστεί και δεν σας κατηγορώ γι’ αυτό. Θα πρέπει όμως να κουβεντιάσουμε ήρεμα για να βρεθεί μια λύση».
Δώσ’ του εναλλακτικές. «Θέλετε να έρθω λίγο αργότερα να συζητήσουμε ή προτιμάτε να κουβεντιάσουμε τώρα;». Αυτή η προσέγγιση τον ωθεί να σκεφτεί παρά να νιώσει.
Συγκρατήσου. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε έναν αγώνα κραυγών. Οταν φωνάζετε και οι δύο, το μόνο βέβαιο είναι ότι η κατάσταση θα ξεφύγει εκτός ελέγχου. Αφησέ τον να ξεσπάσει. Υστερα κάνε τη δική σου νηφάλια αντεπίθεση με επιχειρήματα. Η νίκη είναι δική σου.
Φύγε με χάρη. Αν το ρεσιτάλ του εξοργισμένου τενόρου δείχνει να τραβάει, ζήτα του -όσο πιο ήρεμα και ευγενικά μπορείς- να αποχωρήσεις. «Νομίζω ότι θα είναι καλύτερα αν κατέβω στο γραφείο μου για λίγο. Οταν δείτε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσουμε, χτυπήστε μου και θα έρθω αμέσως». Ο,τι και αν γίνει, πάντως, μην τρέξεις να βγεις από το γραφείο σαν κυνηγημένο ελάφι. Ετσι, θα δώσεις την εικόνα του ενόχου που τρέχει να κρυφτεί.
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Εκείνος: Δεν έχω σκοπό να χάσω το χρόνο μου μαζί σου. Εσύ: Τότε θα κατέβω στο γραφείο μου και όταν θελήσετε, χτυπήστε μου να ανέβω.
Εκείνος: Δεν τελείωσα μαζί σου. Εσύ: Είμαι σίγουρος ότι δεν τα είπαμε όλα. Θα προτιμούσα όμως να έρθω λίγο αργότερα – όταν θα μπορούμε να συζητήσουμε με περισσότερη ηρεμία.
Εκείνος: Πρέπει να τα πούμε όλα και μάλιστα τώρα αμέσως! Εσύ: Τότε ας καθίσουμε και ας δούμε ένα ένα τα θέματα. Αν έχουμε και οι δύο πλήρη εικόνα της κατάστασης, θα μπορέσουμε να βρούμε ευκολότερα μια λύση.
Διαβάστε Επίσης : Οι άντρες έχουμε εμμονή με το χρήμα
Ο ΤΥΡΑΝΝΟΣ
Η συνεργασία μαζί του είναι ένας ψυχολογικός αγώνας kickboxing. Σε κουρελιάζει και όχι τυχαία. Αυτό θέλει. Σκοπός του είναι να νιώθεις ότι ποτέ δεν κάνεις καλή δουλειά. Στόχος του είναι η ψυχολογία σου και πώς να την καταρρακώσει, για να την ελέγχει. Κι έχει master στην απειλή. «Απαιτώ από τους ανθρώπους μου το καλύτερο, όμως δεν το βλέπω και κάτι πρέπει να γίνει γι’ αυτό!». Θέλει να μοιράσει τους ρόλους αυτής της σουρεαλιστικής παράστασης. Στον εαυτό του δίνει το ρόλο του ηγέτη. Σε σένα, του υπάκουου υπηρέτη.
Συνήθως αυτού του τύπου αφεντικό δεν έχει πραγματική δύναμη και βρίσκεται κάπου στη μέση της ιεραρχίας της εταιρείας, με την ανάσα του δικού του αφεντικού να ηχεί απειλητικά στα αυτιά του. Ο συνδυασμός περιορισμένης εξουσίας και μεγάλης πίεσης βγάζει ό,τι χειρότερο στους ανθρώπους. Αν ο ανώτερός του κάνει τη ζωή του κόλαση, αυτός θα σε ψήσει. Υπάρχουν όμως τρόποι για να μη γίνεις μπριζολάκι στα χέρια του.
Κάνε αυθυποβολή. Σίγουρα θα έχει κάποιο κουσούρι, που θα γελοιοποιεί την εικόνα δύναμης που θέλει να προβάλει. Η βλάχικη προφορά, το τικ που έχει στη μύτη, η ψιλή φωνή του, ή κάτι άλλο, σίγουρα θα σε έχουν κάνει πολλές φορές να κρυφογελάσεις. Φέρε στο μυαλό σου αυτές τις εικόνες προτού πας να του μιλήσεις. Η επιρροή του δήθεν μεγαλείου του πάνω σου θα γκρεμιστεί σαν κακοστημένο Jenga.
Αντιμετώπιζέ τον σαν δάσκαλο. Κάθε φορά που ζητάς τη γνώμη του για κάτι, δείχνεις ότι εκτιμάς την κρίση του. Μην ξεχνάς ότι η τυραννική συμπεριφορά είναι συχνά δείγμα μεγάλης ανασφάλειας. Δείχνοντάς του, λοιπόν, ότι είναι κάποιος από τον οποίο μπορείς να μάθεις πολλά προκαλείς την ανασφάλειά του – με θετικό όμως τρόπο. Προσοχή, όμως: μην του δώσεις την εντύπωση ότι ζητάς τη γνώμη του επειδή δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Ανάλυσέ του πώς θεωρείς ότι θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και ύστερα ζήτα τη δική του άποψη. Ετσι, θα τον κάνεις σύμμαχό σου χωρίς να φανείς λίγος στα μάτια του.
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Εκείνος: Μου ζητάς να κάνω τη δουλειά σου για σένα; Εσύ: Οχι, δεν σας ζητάω αυτό. Ζητάω τη συμβουλή σας, ώστε να μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου καλύτερα.
Εκείνος: Πιστεύεις ότι μπορείς να δώσεις κίνητρο στους υπόλοιπους, ώστε να αποδώσουν καλύτερα; Εσύ: Ξέρω ότι μπορώ. Ειδικά με τη βοήθειά σας είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσουμε την κατάσταση προς το δικό μας συμφέρον.
Τζελ για την στυτική δυσλειτουργία
To Provirilia βοηθά στη μεγιστοποίηση της ευχαρίστησης στο sex βελτιώνοντας την ποιότητά της στύσης. Παρέχει ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα στo ανδρικό μόριο χάρη στο συστατικό Mentil Lactate
Ο ΕΝΟΧΙΚΟΣ
Υπουλη κατηγορία, αφού την πίεση που θα σου ασκήσει, θα την καμουφλάρει με ένα παχύ στρώμα από ενοχές και τύψεις. Μην τσιμπάς. Η συμπεριφορά του κινείται σαν εκκρεμές μεταξύ παθητικότητας/επιθετικότητας – ανάλογα με την κρίση του. Αντί να σου ζητήσει ευθέως να δουλέψεις υπερωρίες, θα σε κοιτάξει με ύφος κατανόησης γύρω στις 5.30 και θα σου πει: «Οχι, μη μείνεις. Πήγαινε σπίτι σου να φας σαν άνθρωπος με την οικογένειά σου. Η δική μου οικογένεια έχει συνηθίσει πια να μη με βλέπει παρά αργά το βράδυ». Τέτοιες παγίδες είναι συχνές από αυτόν τον τύπο, γι’ αυτό πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις τις λογικές και αναπόφευκτες απαιτήσεις της δουλειάς από τον ψυχολογικό φόρτο, που θα θελήσει να σου επιβάλει ένας ανώτερος, ο οποίος είναι απαιτητικός. Εντάξει, δεν είπαμε. Κάποιες φορές θα χρειαστεί να δουλέψεις και υπερωρίες, το ενοχικό αφεντικό όμως περιμένει -ή, μάλλον, απαιτεί- από σένα να το κάνεις ακόμα και όταν δεν είναι απαραίτητο.
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Εκείνος: Απ’ ό,τι βλέπω θα μείνω μέχρι αργά και θα κάνω ό,τι χρειάζεται μόνος μου. Εσύ: Γιατί να θυσιάσετε το βράδυ σας, αφού μπορώ να σας βοηθήσω όσο θέλετε αύριο;
Εκείνος: Αντιλαμβάνομαι ότι είναι άδικο να σου ζητάω να δουλέψεις περισσότερο απ’ όσο οφείλεις. Εσύ: Δεν είναι θέμα αδικίας, αλλά αποδοτικότερης χρήσης του χρόνου εργασίας.
Εκείνος: Θα βοηθούσε αν μπορούσες να κανονίσεις κάποια ραντεβού για απόψε. Εσύ: Μακάρι να μπορούσα, δυστυχώς όμως δεν γίνεται να κανονιστούν μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.
H συνέχεια στο τεύχος Νοεμβρίου που κυκλοφορεί.
Διαβάστε Επίσης : Tι κρύβει κάτω από το Χαλάκι