Πέντε ασκήσεις τρικεφάλου που πρέπει να κάνετε

Category: Fitness

Για μερικούς γυμναστές, κάθε μέρα είναι μέρα βραχίονα. Αυτοί οι τύποι ξοδεύουν άπειρες ώρες δημιουργώντας και βελτιώνοντας (και στη συνέχεια δημιουργώντας ξανά και ξανά) νέες ρουτίνες για να αποκτήσουν μεγαλύτερες και καλύτερες, με μια λίστα ασκήσεων που είναι εκτενέστερη και από ένα λεξικό.

Και όμως, όλος αυτός ο χρόνος που ξοδεύεται για να βρουν τις νέες τέλειες ασκήσεις για τους τρικέφαλους, η πλειοψηφία των επισκεπτών του γυμναστηρίου τελικά επιστρέφει στη διαπίστωση ότι το βασικό και βαρετό εξακολουθεί να λειτουργεί καλύτερα. Ξέρετε, αυτές οι πολυδοκιμασμένες και αληθινές κινήσεις που εξακολουθούν να εκτοξεύουν τα χέρια σας με τον ίδιο τρόπο σήμερα.

Το επιβεβαιώνουν ο διευθυντής γυμναστικής του Men’s Health Ebenezer Samuel, C.S.C.S.S. και ο διάσημος γυμναστής και μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου του MH Don Saladino. Καθώς αναλύουν τις πέντε κορυφαίες ασκήσεις για τους τρικέφαλους, θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχουν μόδες ή υπερβολικά φανταχτερές κινήσεις στις επιλογές τους, μόνο το τυπικό κρέας και οι πατάτες της παραδοσιακής προπόνησης των τρικέφαλων. Το ζευγάρι των κορυφαίων γυμναστών μοιράζεται επίσης τις απόψεις του σχετικά με το γιατί αυτές οι κινήσεις λειτουργούν καλύτερα και τι πρέπει να προσέχετε όταν τις εκτελείτε στην προπόνησή σας.

5 ασκήσεις προπόνησης τρικεφάλων που πρέπει να κάνετε

Επέκταση καλωδίου τρικέφαλων πάνω από το κεφάλι

Αυτή η κίνηση μπορεί να είναι μία από τις καλύτερες κινήσεις απομόνωσης για τους τρικέφαλους, μια που θα νιώσετε ένα σίγουρο κάψιμο καθώς συνεχίζετε να κάνετε επαναλήψεις. Ωστόσο, ο Saladino δηλώνει ότι είναι μία από τις ασκήσεις που πρέπει να έχετε αξιοπρεπή εξωτερική περιστροφή των ώμων και κινητικότητα του θώρακα για να την εκτελέσετε σωστά. Συμβουλεύει να έχετε επίγνωση οποιουδήποτε είδους καμπύλης χαμηλά στην πλάτη, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα στην πορεία. Κρατήστε τις επαναλήψεις υψηλές, στο εύρος 10 ή περισσότερο.

Τρικέφαλων καλώδιο Pressdown

Πλέον είναι δύσκολο να βρείτε ένα άτομο που δεν έχει ενσωματώσει αναμφισβήτητα την πιο δημοφιλή άσκηση για τους τρικέφαλους στο οπλοστάσιό του. Και υπάρχει λόγος γι’ αυτό.

Η κίνηση είναι εύκολη στην εκτέλεση και σχετικά ασφαλής. Ένα από τα πλεονεκτήµατα του pressdown είναι ότι µπορείτε να χρησιµοποιήσετε διαφορετικά εξαρτήµατα, σχοινί, ίσια µπάρα, µπάρα V, για να χτυπήσετε διαφορετικές περιοχές του µυός.

Είναι επίσης αρκετά ευπροσάρμοστη, στην οποία μπορείτε είτε να κάνετε επαναλήψεις με ελαφρύτερο βάρος (σκεφτείτε 15 ή περισσότερο) είτε να μειώσετε τις επαναλήψεις και να συσσωρεύσετε λίγο περισσότερο βάρος από το συνηθισμένο.

“Μπορείτε να το φορτώσετε λίγο, να αποκτήσετε λίγη ορμή και να έχετε αυτή την πραγματικά καλή συμπίεση με ένα βαρύ βάρος, το οποίο νομίζω ότι είναι το κλειδί”, λέει ο Samuel.

Dip

Αυτή είναι άλλη μια άσκηση της παλιάς σχολής που χτυπάει δυνατά τους τρικέφαλους, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να είναι προβληματική για όσους δεν έχουν κινητικότητα στους ώμους.

Αν δεν έχετε προβλήματα με τους ώμους, τότε αυτές είναι μια ουσιαστική άσκηση για την πυρπόληση των τρικεφάλων, είτε επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μόνο το βάρος του σώματός σας είτε να προσθέσετε επιπλέον βάρος.

Πίεση πάγκου στενής λαβής

Ξεκινώντας με αυτή την άσκηση με την καλύτερη σχέση κόστους-οφέλους, σύμφωνα με τον Saladino. Δεν δουλεύουν μόνο οι τρικέφαλοί σας, αλλά και οι ώμοι και οι μύες. Εκτοξεύστε την πρέσα ενώ διατηρείτε έναν αργό και ελεγχόμενο ρυθμό κατά το κατέβασμα καθώς προσθέτετε χρησιμοποιείτε βαρύτερο βάρος για λιγότερες επαναλήψεις.

Σπαστήρας κρανίου

Μια κίνηση απομόνωσης στην οποία μπορείτε να σπρώξετε βαρύ βάρος είναι αυτό που κάνει το skull crusher την κορυφαία άσκηση για τους τρικέφαλους, σύμφωνα και με τους δύο. Χρησιμοποιώντας μια μπάρα EZ αποφορτίζει τους καρπούς, ωστόσο αυτές μπορούν να γίνουν με μια ευθεία μπάρα ή αλτήρες. Το να κρατάτε το εύρος των τεσσάρων έως έξι επαναλήψεων λειτουργεί καλύτερα αν προσθέτετε βαρύτερο βάρος.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Wishlist 0
Continue Shopping
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή