Clenbuterol για απώλεια βάρους – Αποτελέσματα και Παρενέργειες

Category: Αναβολικά

Η κλενβουτερόλη (Clenbuterol) είναι ένα βρογχοδιασταλτικό που δρα τόσο ως αποσυμφορητικό όσο και ως βρογχοδιασταλτικό. Έχει εγκριθεί για ιατρική χρήση σε ορισμένες χώρες εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Προκαλεί παρόμοιες επιδράσεις στον οργανισμό με την επινεφρίνη και τις αμφεταμίνες. Λειτουργεί στενεύοντας και συστέλλοντας τα αιμοφόρα αγγεία, ως εκ τούτου, μειώνοντας τη συμφόρηση και χαλαρώνοντας τον λείο μυϊκό ιστό που συνθέτει τους αεραγωγούς, επιτρέποντας την εύκολη αναπνοή.

Η κλενβουτερόλη χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο για άτομα που επιλέγουν τα αναβολικά στεροειδή για την απώλεια βάρους. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχουν ολοκληρωθεί όλα τα άλλα σχέδια απώλειας βάρους, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ο μηχανισμός δράσης της κλενβουτερόλης για την καύση του επίμονου λίπους γίνεται μέσω δύο αρχών. Έχει θερμογόνο δράση που σημαίνει ότι αυξάνει τη θερμοκρασία του πυρήνα του σώματος με αποτέλεσμα ταχύτερο μεταβολισμό και καύση λίπους. Και με το άνοιγμα των αεραγωγών, η ροή του οξυγόνου αυξάνεται, αυξάνοντας την ενέργεια του σώματος και κάνοντάς σας να ιδρώνετε, άρα να καίτε περισσότερο λίπος.

Άλλες επιδράσεις περιλαμβάνουν:

 • Αυξημένος μεταβολισμός που οδηγεί σε απώλεια βάρους και διεγερσιμότητα
 • Ενισχυμένη δύναμη και αντοχή
 • Νευρικότητα
 • Αυξημένη ενέργεια
 • Μεγαλύτερη αποφασιστικότητα

Έχει επίσης αποδειχθεί ότι ανιχνεύσιμα ίχνη μπορούν να παραμείνουν στον οργανισμό και να έχουν ενεργό δράση έως και 6 ημέρες μετά την κατανάλωση. Ως εκ τούτου, εκτός από την απώλεια βάρους, χρησιμοποιείται επίσης για την αύξηση της αθλητικής απόδοσης.

Clenbutrol η φυσική εναλλακτική λύση για το Clebuterol

Το Clenbutrol καίει το λίπος, βελτιώνει τις προπονήσεις και δυναμώνει το σώμα σας

Δοσολογία κλενβουτερόλης για απώλεια βάρους

Ως βήτα-2-αγωνιστής, η κλενβουτερόλη διατίθεται με ιατρική συνταγή μόνο για τη θεραπεία του άσθματος και μερικές φορές της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ). Το φάρμακο είναι σε μορφή δισκίου ή εισπνευστήρα στη συνιστώμενη δόση των 20-30mcg (0,02-0,03mg) την ημέρα.

Για απώλεια βάρους, η κλενβουτερόλη διατίθεται ως δισκίο, υγρό ή ένεση σε δόση μεταξύ 60-100 mcg (0,06-0,10 mg) την ημέρα. Η κλενβουτερόλη πρέπει να χρησιμοποιείται με τρόπο που να διατηρεί το μέγιστο αποτέλεσμα σε όλη τη διάρκεια του κύκλου σας. Η δοσολογία θα πρέπει να προσαρμόζεται, ξεκινώντας από χαμηλότερη δόση στην αρχή του κύκλου και στη συνέχεια αυξάνοντάς την σταδιακά καθώς το σώμα προσαρμόζεται στις επιδράσεις του φαρμάκου.

Σε αντίθεση με τα στεροειδή, με την κλενβουτερόλη, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες χρησιμοποιούν παρόμοιες δόσεις. Ωστόσο, οι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ελαφρώς υψηλότερη δόση. Η δοσολογία πρέπει επίσης να προσαρμόζεται ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος του σώματος. Πρέπει να δίνεται προσοχή γιατί η κλενβουτερόλη χορηγείται σε μικρογραμμάρια και όχι σε χιλιοστόγραμμα.

Διαβάστε επίσης : Deca-Durabolin

Κύκλος κλενβουτερόλης για απώλεια βάρους

Συνιστάται η χρήση της κλενβουτερόλης για συνολικά 16 εβδομάδες μόνο εντός 12 μηνών. Επομένως, δύο κύκλοι 8 εβδομάδων μέσα στο έτος θα ήταν το ιδανικό σχέδιο για να ακολουθήσετε. Άλλες επιλογές εξακολουθούν να είναι ανοιχτές, ανάλογα με τους επιδιωκόμενους στόχους σας, εφόσον βρίσκονται εντός του προτεινόμενου χρονικού πλαισίου.

Όταν ξεκινάτε έναν κύκλο για πρώτη φορά, είναι σημαντικό να έχετε ανοιχτό μυαλό γιατί μπορεί να επανεξετάσετε την αύξηση της δόσης στην πορεία λόγω των σοβαρών επιπτώσεων του φαρμάκου στο σώμα σας. Ο κύκλος θα πρέπει να προγραμματιστεί προσεκτικά ανεξάρτητα από τους στόχους σας για να διασφαλίσετε ότι?

 1. Έχετε αρκετό χρόνο για να φτάσετε τη μέγιστη επιθυμητή δόση
 2. Συμμορφώνεστε με τη συνιστώμενη στρατηγική αύξησης της πρόσληψης κλενβουτερόλης

Ένας τυπικός κύκλος για τις γυναίκες θα έχει μια αρχική δόση 20 mcg την ημέρα, που αυξάνεται κατά 10-20mcg κάθε 2-3 ημέρες μέχρι να φτάσετε στο μέγιστο των 80-100mcg ημερησίως.

Διαβάστε Επίσης : Winstrol Κριτική

Κλενβουτερόλη για την απώλεια βάρους των γυναικών

Λόγω των φυσιολογικών διαφορών, οι γυναίκες τείνουν να συσσωρεύουν περισσότερο λίπος, ειδικά γύρω από τους μηρούς, την κοιλιά και τους γλουτούς. Όντας ένας ισχυρός καυστήρας λίπους, η κλενβουτερόλη είναι χρήσιμη για να απαλλαγούμε από επίμονες εναποθέσεις λίπους. Η κλενβουτερόλη από μόνη της δεν μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Ως εκ τούτου, οι γυναίκες πρέπει να επιμείνουν σε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα απώλειας λίπους. Αυτό συνεπάγεται?

 • Συνεπές πρόγραμμα προπόνησης με προπόνηση καρδιο υψηλής έντασης
 • Τρώγοντας μια κατάλληλη δίαιτα για απώλεια λίπους και συσσώρευση μυών

Εκτός από την αύξηση του μεταβολισμού, η κλενβουτερόλη έχει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • Μείωση της όρεξης
 • Αυξημένη μυϊκή αντοχή

Οι γυναίκες έχουν χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης και ως εκ τούτου χρειάζονται λίγο χρόνο για να αυξηθούν, αλλά με την κλενβουτερόλη, μπορούν να χάσουν βάρος πιο γρήγορα από τους άνδρες. Ωστόσο, δεν υπάρχει διαφορά στο αποτέλεσμα εάν και τα δύο φύλα ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα διατροφής και τον ίδιο κύκλο.

Αποτελέσματα απώλειας βάρους κλενβουτερόλης

Οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν κλενβουτερόλη μόνη της ως συμπλήρωμα απώλειας λίπους. Τα αποτελέσματα του κύκλου κλενβουτερόλης σας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, οι οποίοι περιλαμβάνουν:

 • Οι σωματότυποι
 • Η ποσότητα του σωματικού λίπους πριν από την έναρξη του κύκλου
 • Συμμόρφωση με τη διατροφή και την προπόνηση
 • Η δοσολογία κλενβουτερόλης και οποιαδήποτε άλλα συμπληρώματα χρησιμοποιούνται στον κύκλο
 • Ο κύκλος της κλενβουτερόλης που χρησιμοποιείται

Μετά την έναρξη ενός κύκλου, θα πρέπει να περιμένετε να αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα στις εβδομάδες 2-3. Η κλενβουτερόλη επιταχύνει τον μεταβολισμό σας αυξάνοντας τον ρυθμό απώλειας λίπους. Επομένως, θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτό τηρώντας ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και πρόγραμμα άσκησης με την καθοδήγηση ενός ειδικού.

Λοιπόν, πώς μοιάζει ένα ιδανικό αποτέλεσμα μετά την ολοκλήρωση ενός κύκλου κλενβουτερόλης; Θα πρέπει να περιμένετε να έχετε μια πιο καθορισμένη και τονισμένη σωματική διάπλαση. Αυτή η επίδραση είναι πιο σημαντική στις γυναίκες λόγω των φυσιολογικών διαφορών που αναφέρθηκαν προηγουμένως. Το λίπος τους θα αντικατασταθεί με νέο μυ και ο υπάρχων μυς θα διατηρηθεί. Το σημαντικό πλεονέκτημα της χρήσης κλενβουτερόλης είναι ότι δεν υπάρχει απώλεια μυών.

Τα αποτελέσματα της κλενβουτερόλης σε άτομα που είναι υπέρβαρα είναι αισθητά μεγαλύτερα καθώς θα έχανε περισσότερο βάρος σε σύντομο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τα αδύνατα άτομα.

Διαβάστε Επίσης : Trenbolone Κριτική

Clenbutrol η φυσική εναλλακτική λύση για το Clebuterol

Το Clenbutrol καίει το λίπος, βελτιώνει τις προπονήσεις και δυναμώνει το σώμα σας

Παρενέργειες της κλενβουτερόλης

Όπως κάθε άλλο αναβολικό, η κλενβουτερόλη έχει κάποιες παρενέργειες όταν γίνεται υπερβολική ή κακή χρήση. Οι παρενέργειες περιλαμβάνουν:

 • Αυξημένος υδρώτας και άγχος
 • Πόνοι στο στήθος
 • Μυϊκοί σπασμοί
 • Διαταραχή της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών
 • Αύξηση των παλμών της καρδιάς και επίγνωση του καρδιακού παλμού
 • Αυξημένος καρδιακός ρυθμός και ασυνήθιστος καρδιακός ρυθμός
 • Αϋπνία
 • Πονοκέφαλος
 • Ναυτία, έμετος και αφυδάτωση
 • Αλλαγές στη διάθεση, διέγερση και κατάθλιψη

Η κλενβουτερόλη προσλαμβάνεται και από άλλους ιστούς του σώματος εκτός από τους μύες των αεραγωγών. Ως εκ τούτου, το φάρμακο αντενδείκνυται σε ορισμένες καταστάσεις, όπως η καρδιακή νόσος, καθώς ενέχει κίνδυνο πρόκλησης θανάτου.

 

Η κλενβουτερόλη απαγορεύεται από το FDA για αισθητική χρήση από ανθρώπους. Έχει αναβολικά αποτελέσματα, οδηγώντας σε διάφορα ανεπιθύμητα συμπτώματα. Ωστόσο, υπάρχει μια καλύτερη εναλλακτική προς πώληση με το όνομα Clenbutrol (κλενβουτερόλη) η οποία κατασκευάζεται για να έχει λιγότερες παρενέργειες. To Clenbutrol μπορεί να αγοραστεί χωρίς ιατρική συνταγή. Σχόλια από ανθρώπους που έχουν αγοράσει το υποκατάστατο του Clenbuterol έχουν δείξει ότι είναι αποτελεσματικό στην απώλεια βάρους και την οικοδόμηση των μυών.

Anadrole η φυσική εναλλακτική λύση για το Anadrol

Το Anadrole είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα και μια εναλλακτική λύση για το κοινό Anadrol, ασφαλές και αποδεδειγμένα το πιο ισχυρό προϊόν για τη βελτίωση της μυϊκής μάζας.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο αποτελεσματική είναι η κλενβουτερόλη για την απώλεια βάρους

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η κλενβουτερόλη δεν είναι ένα μαγικό φάρμακο και δεν μπορεί να λειτουργήσει από μόνη της για να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, είναι μόνο ένα συμπλήρωμα. Συνιστάται να έχετε ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής σε συνδυασμό με μια ρουτίνα άσκησης. Ακόμη και αν τηρείτε τον συνιστώμενο κύκλο, θα είναι μάταιο αν συνεχίσετε να τρώτε ανθυγιεινά. Θα αντικαταστήσετε απλώς το λίπος.

Πώς να πάρετε την κλενβουτερόλη

Η κλενβουτερόλη για την απώλεια βάρους πρέπει να λαμβάνεται σε κύκλους που δεν υπερβαίνουν τις 16 εβδομάδες ανά 12 μήνες. Μπορείτε να επιλέξετε τον πιο αποτελεσματικό κύκλο ανάλογα με τους προσωπικούς σας στόχους και το ποσοστό σωματικού λίπους.

Ένας τυπικός κύκλος θα πρέπει να περιλαμβάνει μια αρχική δόση 20 mcg την ημέρα, αυξάνοντας κατά 10-20 mcg κάθε 2-3 ημέρες μέχρι να επιτευχθεί μια μέγιστη δόση 80-100 mcg ημερησίως. Λόγω των αναβολικών επιδράσεων των φαρμάκων, ενδέχεται να έχουν κάποιες ανεπιθύμητες ενέργειες στο σώμα σας και είναι ζωτικής σημασίας να δώσετε στον εαυτό σας επαρκή χρόνο για να επιτρέψετε στο σώμα σας να προσαρμοστεί και να επιτύχει την επιθυμητή μέγιστη δόση.

Πόση κλενβουτερόλη να πάρετε

Η κλενβουτερόλη για την απώλεια βάρους και την ενίσχυση των επιδόσεων διατίθεται ως δισκίο, υγρό ή ένεση. Κατά τη διάρκεια κάθε κύκλου, θα πρέπει να ξεκινάτε με μια δόση 20 mcg την ημέρα, αυξάνοντας τη δόση σταδιακά σε μια δόση που δεν υπερβαίνει τα 100 mcg την ημέρα.

Τελικά λόγια

Η κλενβουτερόλη (Clenbuterol) χρησιμοποιείται παράτυπα για την απώλεια βάρους, καθώς δεν έχει εγκριθεί από τον FDA για χρήση σε ανθρώπους. Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης, περιλαμβάνεται στον απαγορευμένο κατάλογο του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA). Κάθε επαγγελματίας αθλητής που θα βρεθεί θετικός σε αυτό θα αποκλειστεί από τη συμμετοχή του σε αγώνες.

Το Clenbutrol είναι μια ασφαλής εναλλακτική λύση για την κλενβουτερόλη που μπορεί να αγοραστεί χωρίς ιατρική συνταγή. Έχει λιγότερες παρενέργειες και κάνει τη δουλειά εξίσου καλά. Συνιστάται να μιλήσετε με έναν επαγγελματία εάν έχετε αμφιβολίες και θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε το φάρμακο για την απώλεια βάρους.

Anvarol η φυσική εναλλακτική λύση για το Anavar

Χρησιμοποιήστε το Anvarol κατά τη διάρκεια των κύκλων αδυνατίσματος για να κάψετε λίπος, χωρίς να επηρεαστεί ο μυϊκός ιστός για ένα γραμμωμένο και εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού