Anavar (Oxandrolone) : Kριτική, Παρενέργειες και Εναλλακτικά προϊόντα

Category: Αναβολικά

Anavar (Oxandrolone), ένα προϊόν που υπάρχει στην αγορά για πολλά χρόνια (πιο συγκεκριμένα από το 1964) από τη φαρμακευτική εταιρεία GD Searle, είναι πολύ δημοφιλές στο bodybuilding, που χρησιμοποιείται για την επίτευξη της απόλυτης “ξήρανσης” του σώματος από το περιττό λίπος.

Σε αυτό το άρθρο, προσπαθούμε να περιγράψουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια τα υπέρ και τα κατά αυτού του γνωστού αναβολικού, να μάθουμε τη δράση του, να παρουσιάσουμε τον σωστό τρόπο χρήσης του και βεβαίως να ελέγξουμε όλες τις πιθανές παρενέργειες που προκαλούνται στον οργανισμό μας μετά τη χρήση του.

Επιπλέον, θα προτείνουμε μια νόμιμη εναλλακτική λύση για ένα αθλητικό συμπλήρωμα, που παρέχει παρόμοια οφέλη με το Anavar (Oxandrolone).

Αν ψάχνετε για την καλύτερη νομική εναλλακτική λύση για Anavar τότε κάντε κλικ ΕΔΩ

Anvarol η φυσική εναλλακτική λύση για το Anavar

Χρησιμοποιήστε το Anvarol κατά τη διάρκεια των κύκλων αδυνατίσματος για να κάψετε λίπος, χωρίς να επηρεαστεί ο μυϊκός ιστός για ένα γραμμωμένο και εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Anavar (Oxandrolone) 

Το προϊόν με την εμπορική ονομασία Anavar (που περιέχει τη χημική ουσία Oxandrolone) είναι ένα ανδρογόνο αναβολικό στεροειδές (AAS) που χρησιμοποιείται σε μορφή χαπιών ή ένεσης. Είναι ένα προϊόν κοπής (στεγνώματος του λίπους0 που χρησιμοποιείται ευρέως από διάφορους αθλητές, ωστόσο, είναι πιο δημοφιλές μεταξύ των αθλητών bodybuilding.

Γενικές πληροφορίες

ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ Oxandrolone
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Anavar / Oxandrin
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C19H30O3
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 306.4397
ΕΝΤΥΠΟ Κρυσταλλική σκόνη (λευκό ή υπόλευκο χρώμα)

Anavar – Λόγοι για τους οποίους είναι τόσο δημοφιλές

Το Anavar, χρησιμοποιείται από άνδρες και γυναίκες και είναι ένα στεροειδές πολύ δημοφιλές ειδικά στους αθλητές που ασχολούνται με το fitness. Είναι ένα από τα λίγα τόσο ισχυρά αναβολικά στεροειδή που χρησιμοποιούνται με ασφάλεια (όσο το δυνατόν περισσότερο για ένα επικίνδυνο και απαγορευμένο προϊόν) ακόμη και από τις γυναίκες.

Η σχετικά ήπια δράση του (σε σύγκριση με άλλα στεροειδή), μειώνει το βαθμό των επικίνδυνων παρενεργειών, με αποτέλεσμα να θεωρείται ασφαλές (σημείο που απέχει πολύ από την πραγματικότητα). Ένας άλλος λόγος για τους πολλούς οπαδούς της είναι η δυνατότητα που προσφέρει για μη ενέσιμη, αλλά από του στόματος χορήγηση.

Η Anavar (δηλαδή η χημική ουσία οξανδρολόνη) είναι μέλος της οικογένειας των ανδρογόνων αναβολικών στεροειδών (AAS) ένα χάπι που χορηγείται από το στόμα, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα “δελεαστικό” για μεγάλο αριθμό ατόμων (κυρίως γυναικών) που δεν επιθυμούν να “μπλέξουν” με ενέσεις.

Διαβάστε Επίσης : Clenbuterol CycleDianabol

Avanar πριν και μετά

anavar-prin kai meta

Anavar – Χορήγηση από το στόμα ή ένεση

Πολλοί μπορεί να αναρωτιούνται: “Πρέπει να προτιμήσω το Anavar σε ενέσιμη ή από του στόματος μορφή;” Και οι δύο εκδόσεις έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, θα πρέπει να τα γνωρίζετε. Ως εκ τούτου, σε αυτό το σημείο ας διευκρινίσουμε ένα ή δύο πράγματα που πολλοί άνθρωποι έχουν παρεξηγήσει ή παρερμηνεύσει.

Εκτός αυτού, εξετάζουμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ΚΑΘΕ πιθανός χρήστης του Anavar ή άλλων αναβολικών στεροειδών (με χορήγηση από το στόμα ή με ένεση).

 • Πρώτον. Ένα αναβολικό στεροειδές σε μορφή χαπιού δεν είναι πιο “αθώο” από το αντίστοιχο σε μορφή ένεσης.

Στην πραγματικότητα, τα αναβολικά στεροειδή που παίρνουμε από το στόμα (όχι σε μορφή ένεσης) συχνά καταλήγουν με πολύ περισσότερες παρενέργειες από τα αναβολικά που χορηγούνται με ένεση. Αυτό οφείλεται συνήθως στο ότι σε αντίθεση με τα ενέσιμα αναβολικά που περνούν απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος και προσφέρουν μεγάλα οφέλη, τα αναβολικά που χορηγούνται από το στόμα απαιτούν πολύ υψηλότερη δόση για να δράσουν.

 • Δεύτερον. Τα από του στόματος χορηγούμενα στεροειδή έχουν συνήθως μικρότερο χρόνο ημιζωής, που σημαίνει ότι αρχίζουν να δρουν πολύ πιο γρήγορα (σε σύγκριση με τα ενέσιμα στεροειδή), εξασφαλίζοντας αποτελέσματα ορατά σε λίγες μόνο ημέρες από τη χορήγηση.

Παρ’ όλα αυτά, αυτό σημαίνει ότι απαιτούν συχνότερες δόσεις για τη διατήρηση των υψηλών αναβολικών/ανδρογόνων επιπέδων στον οργανισμό, με αποτέλεσμα πολλές παρενέργειες που δεν προκαλούν τα ενέσιμα στεροειδή (όπως ηπατική τοξικότητα).

 • Τρίτον. Το Anavar ως στεροειδές από το στόμα έχει μικρότερο χρόνο ανίχνευσης σε σύγκριση με την αντίστοιχη μορφή έγχυσης.

Ο σύντομος χρόνος ανίχνευσης που προσφέρουν τα από του στόματος χορηγούμενα στεροειδή (όπως το Anavar στη συγκεκριμένη μορφή του) σας επιτρέπει να βγείτε και πάλι “καθαροί” σε τεστ αντιντόπινγκ σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με μια ένεση στεροειδών. Έτσι, ενώ το από του στόματος χορηγούμενο Anavar έχει χρόνο ανίχνευσης τριών (3) εβδομάδων, το ενέσιμο Anavar έχει χρόνο ανίχνευσης 3 μηνών.

 • Τέταρτον. Τα στεροειδή για χορήγηση από το στόμα προκαλούν μεγαλύτερη βλάβη στην καρδιά, καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι τα στεροειδή που προορίζονται για χορήγηση από το στόμα προκαλούν περισσότερα προβλήματα στην οργανική καρδιαγγειακή λειτουργία.

Εδώ είναι ο λόγος.

 •  Τα επίπεδα της καλής χοληστερόλης (HDL) παίζουν βασικό ρόλο στα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης (ΑΠ).
 • Όταν τα επίπεδα καλής χοληστερόλης είναι υψηλά, τότε τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης είναι χαμηλά.
 • Αντίθετα, όταν τα επίπεδα καλής χοληστερόλης είναι χαμηλά, τότε η αρτηριακή πίεση αυξάνεται.

Παρ’ όλα αυτά, προσοχή. Το γεγονός ότι τα από του στόματος χορηγούμενα στεροειδή προκαλούν μεγαλύτερα καρδιακά προβλήματα δεν σημαίνει ότι τα ενέσιμα στεροειδή είναι “αθώα”.

Τα ενέσιμα στεροειδή προκαλούν επίσης σημαντικές βλάβες στην καρδιά (ειδικά ορισμένα πιο ισχυρά στεροειδή, όπως το Tren), αν και συνήθως είναι λιγότερο σοβαρές από τα από του στόματος στεροειδή.

 • Πέμπτο. Τα ενέσιμα στεροειδή μπορεί να αποβούν μοιραία για τη ζωή σας με ένα μόνο λάθος.

Μια λάθος δοσολογία, μια λάθος εφαρμογή (σε λάθος μέρος του σώματος)- μπορεί να προκαλέσει ακόμη και το θάνατο του χρήστη. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ανθρώπων, οι οποίοι με ένα και μόνο λάθος στην εφαρμογή της ένεσης κατέληξαν σε σηπτικό σοκ, σοβαρή νευρική βλάβη ή ακόμη και αναπηρία.

Για να μην αναφέρουμε τις νοθευμένες ουσίες και τις σοβαρές βλάβες που προκαλούνται (να θυμάστε ότι τα αναβολικά στεροειδή – συμπεριλαμβανομένου του Anavar – διατίθενται παράνομα, συνήθως αμφιβόλου καθαρότητας και ποιότητας).

 • Έκτο. Ένας από τους τεράστιους κινδύνους της χρήσης αναβολικών στεροειδών σε μορφή ένεσης είναι ο HIV.

Σε αντίθεση με τα ενέσιμα στεροειδή, τα αναβολικά από το στόμα δεν παρουσιάζουν κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό HIV.

Διαβάστε Επίσης : Anadrol Kριτική, Παρενέργειες και Εναλλακτικά προϊόντα

Anavar – πώς λειτουργεί

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, το Anavar ανήκει στην κατηγορία των ανδρογόνων αναβολικών στεροειδών (AAS). Ως εκ τούτου, θα περίμενε κανείς να λειτουργεί όπως όλα τα ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή – ωστόσο, αυτό δεν είναι ακριβώς αλήθεια. Η Anavar λειτουργεί λίγο διαφορετικά σε σύγκριση με άλλα προϊόντα της κατηγορίας της όπως πχ το winstrol . Ας δούμε τι σημαίνει αυτό.

Ξεκινάμε διευκρινίζοντας πώς το Anavar δημιουργήθηκε αρχικά για ιατρική χρήση σε περιπτώσεις μυϊκής ατροφίας ή καχεξίας.

Σε κάθε περίπτωση, καθώς έγινε γνωστή η δραστική του δύναμη, έγινε πολύ δημοφιλής στον αθλητικό τομέα. Σήμερα, παρόλο που η χρήση του στον αθλητισμό απαγορεύεται και διώκεται ποινικά σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις – εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές για τους αθλητές του bodybuilding, της άρσης βαρών και του στίβου.

Ο λόγος είναι η ικανότητά του να ενισχύει την ανάπτυξη των μυών και να διεγείρει τα αποθέματα ενέργειας, αλλά ταυτόχρονα να επιτρέπει τη μαζική καύση του σωματικού λίπους για να επιτευχθεί η “απόλυτη ξήρανση” στο σώμα.

Έτσι κατέληξε να είναι μια από τις πιο συνηθισμένες επιλογές για το στέγνωμα στο bodybuilding. Ωστόσο, τι κάνει το Anavar να ξεχωρίζει από άλλα στεροειδή;

Όπως κάθε αναβολικό στεροειδές, το Anavar βελτιώνει σημαντικά την αθλητική απόδοση, αυξάνοντας σημαντικά την αντοχή του χρήστη και βελτιώνοντας την αερόβια και αναερόβια απόδοσή του.

Αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται σε διάφορα αθλήματα εξίσου αποτελεσματικά.

Η ενεργός δύναμή του είναι πολύ υψηλή, εξασφαλίζοντας άμεσα οφέλη στην προπόνηση.

Το μειωμένο αίσθημα κόπωσης συνεπάγεται σκληρότερη και πιο έντονη προπόνηση, αλλά και μικρότερο χρόνο αποκατάστασης.

Η δράση της χημικής ουσίας οξανδρολόνης βασίζεται στη δραματική αύξηση της αναβολικής κατάστασης σε σώμα του χρήστη, που συνεπάγεται μειωμένη ανδρογονική δράση, αυξημένη καύση λίπους και ενισχυμένη μυϊκή αναδόμηση στο σώμα.

Αυτή είναι η κορυφαία διαφορά με την Anavar, καθώς επιτρέπει την ακραία καύση λίπους, ενώ ταυτόχρονα προωθεί την οικοδόμηση των μυών και τη δημιουργία άλιπης μυϊκής μάζας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που δεν αναζητούν μόνο “στέγνωμα”, αλλά στοχεύουν επίσης σε αποτελέσματα διόγκωσης (όγκου).

Διαβάστε επίσης : Deca-Durabolin

Winsol η φυσική εναλλακτική λύση για το Winstrol

Το Winsol είναι μια ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση για το Winstrol, το στεροειδές που χρησιμοποιείται από τους bodybuilders και τους αθλητές παγκοσμίως.

Anavar : Οφέλη από τη χρήση του

Προφανώς, τα οφέλη από τη χρήση μιας τόσο ισχυρής χημικής ουσίας είναι πραγματικά, άμεσα και μεγάλα. Παρακάτω, είναι μια λίστα με τα πιο βασικά από αυτά. Ας δούμε τα οφέλη που επιδιώκουν όλοι οι αθλητές από την Anavar.

1. Μυϊκή ανασυγκρότηση

Η ανάπτυξη άλιπης μυϊκής μάζας είναι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος κάθε bodybuilder. Με το Anavar, η μυϊκή ανάπτυξη γίνεται πολύ πιο εύκολη, πιο γρήγορη και κυρίως πιο εντυπωσιακή. Με την Anavar, επιτυγχάνετε μια θεαματική αύξηση του ΑΤΡ που παράγεται από τα κύτταρα.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό για όσους ασκούνται για έναν βασικό λόγο: Όταν ξεκινάτε την προπόνηση, οι μύες σας χρειάζονται ενέργεια για να ανταπεξέλθουν. Όσο πιο έντονη και απαιτητική είναι η επιλεγμένη προπόνηση, τόσο μεγαλύτερες είναι οι ενεργειακές απαιτήσεις των μυών σας.

Για το λόγο αυτό, ο εγκέφαλος αναγκάζεται να δώσει εντολή στα μιτοχόνδρια να διασπάσουν μόρια ΑΤΡ για την παραγωγή της απαιτούμενης ποσότητας ενέργειας που χρειάζονται οι μύες σας.

Επομένως, περισσότερο ΑΤΡ σημαίνει περισσότερη ενέργεια και περισσότερη ενέργεια σημαίνει σκληρότερη προπόνηση. Τέλος, σκληρότερη προπόνηση σημαίνει μεγαλύτερα και ταχύτερα κέρδη μυών.

2. Τέλειο Στέγνωμα

Το Anavar που θεωρείται ένα από τα κορυφαία (και πιο δημοφιλή) αναβολικά στεροειδή στεγνώματος, σας βοηθά να χάσετε πολύ βάρος γρήγορα από το πραγματικό σωματικό λίπος και όχι από τον μυϊκό ιστό.

Η ισχυρή χημική δομή αυτού του στεροειδούς είναι μια αγαπημένη επιλογή στο bodybuilding, καθώς προωθεί πολύ την απώλεια λίπους στο σώμα χωρίς μυϊκή απώλεια και χωρίς να δημιουργεί αίσθημα εξάντλησης στον χρήστη.

Με άλλα λόγια, χάνετε λίπος, αλλά παραμένετε απόλυτα ενεργητικοί για να ανταπεξέλθετε στις εντατικές και δυναμικές προπονήσεις σας.

3. Ενίσχυση της οστικής πυκνότητας

Ένας άλλος πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίο το Anavar επιλέγεται από bodybuilders και αθλητές γενικά, είναι η ενίσχυση της οστικής πυκνότητας που προσφέρεται.

Στην πραγματικότητα, το Anavar χρησιμοποιείται επίσης ιατρικά ως θεραπεία για την οστεοπόρωση, καθώς προάγει την ενισχυμένη παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό.

Το κολλαγόνο, ως γνωστόν, είναι μια πρωτεΐνη που προσδίδει εκτατή αντοχή στους συνδετικούς ιστούς και αποτρέπει σοβαρούς τραυματισμούς των τενόντων, του δέρματος, των μυών, των αρθρώσεων, των συνδέσμων και φυσικά των οστών.

4. Διέγερση της αθλητικής απόδοσης

Όπως ήδη είδαμε παραπάνω, με την Anavar, αυξάνετε τις διαθέσιμες ποσότητες ενέργειας στο σώμα σας, γεγονός που συνεπάγεται σαφώς πιο έντονη και σκληρότερη προπόνηση. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι μόνο αυτό το τεράστιο αθλητικό όφελος που λαμβάνεται από τη χρήση του.

Με αυτό το στεροειδές, βελτιώνετε επίσης σημαντικά τη φυσική σας κατάσταση (αντοχή, σωματική δύναμη, αερόβια απόδοση).

Αυτό συνεπάγεται βελτιωμένη διαχείριση των ενεργειακών σας αποθεμάτων για την επίτευξη μέγιστων μυϊκών κερδών από κάθε προπόνησή σας. Ωστόσο, τι σημαίνει πραγματικά “βελτιωμένη διαχείριση της ενέργειας” και πώς την επιτυγχάνει η Anavar;

Στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει στο σώμα σας με τη χημική ουσία οξανδρολόνη είναι μια αυξημένη πρωτεϊνοσύνθεση στους μύες. Παρ’ όλα αυτά, η αυξημένη παραγωγή πρωτεϊνών προωθεί επίσης τη βελτιωμένη απορρόφηση των αμινοξέων, εξασφαλίζοντας τελικά την “ακούραστη προπόνηση”.

Με το Anavar επιτυγχάνετε επίσης αυξημένη πρόσληψη οξυγόνου στα κύτταρα του σώματός σας, η οποία σίγουρα προωθεί τις πιο αποτελεσματικές προπονήσεις.

5. Προωθεί την όρεξη

Μπορεί να ακούγεται εντελώς “παράδοξο” ένα προϊόν που προωθεί την ακραία απώλεια λίπους στο σώμα, ενώ από την άλλη πλευρά αυξάνει σημαντικά την όρεξη.

Ωστόσο, αυτός είναι άλλος ένας λόγος για τον οποίο η Anavar είναι ένα αγαπημένο προϊόν στον τομέα του bodybuilding, της άρσης βαρών και γενικά των αθλημάτων που απαιτούν αύξηση του όγκου του σώματος από άπαχο μυϊκό ιστό.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Anavar χρησιμοποιείται ευρέως ως μέθοδος θεραπείας για άτομα που πάσχουν από νευρική ανορεξία, καχεξία και απώλεια μυών (λόγω παθολογικών καταστάσεων).

Στο bodybuilding, είναι πολύ χρήσιμο καθώς βοηθά στην ανάπτυξη άλιπης μυϊκής μάζας, ταυτόχρονα με την απόλυτη “ξήρανση” του σώματος από το περιττό λίπος.

6. Άψογη ραβδώσεις

Η ακραία καύση λίπους, η αυξημένη ενέργεια, η βελτιωμένη αθλητική απόδοση και το απόλυτο “στέγνωμα” του σώματος, σας προσφέρουν την ευκαιρία να αποκτήσετε μια αψεγάδιαστη φιγούρα. Τέλεια γραμμωμένοι μύες, που όλοι θα ζηλεύουν.

7. Αυξημένη κατακράτηση πρωτεϊνών από τους μύες

Η αυξημένη κατακράτηση πρωτεϊνών από τους προσβεβλημένους μύες συνεπάγεται δύο (2) πολύ σημαντικά πράγματα:

 • γρηγορότερη αποκατάσταση
 • αυξημένη αντοχή

Αυτό σημαίνει σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Ποιος χρειάζεται Anavar

Αυτή η ερώτηση έχει πολλές διαφορετικές απαντήσεις.

Η πρώτη βασική διάκριση που γίνεται αφορά το είδος της χρήσης που επιλέγει ένα άτομο με τη χορήγηση του φαρμάκου Anavar. Ως εκ τούτου, η χρήση μπορεί να είναι:

 • ιατρική (ως συνταγογραφούμενη θεραπεία για μια ασθένεια)
 • αθλητικά (ως συμπλήρωμα για την ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης και την αύξηση των αθλητικών οφελών)

Η πρώτη περίπτωση (συνταγογραφούμενο φάρμακο) αποτελεί νόμιμη χρήση του φαρμάκου, ενώ η δεύτερη περίπτωση (αθλητική) είναι παράνομη, επικίνδυνη και αυστηρά απαγορευμένη σε επίσημες αθλητικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, αν αφήσουμε στην άκρη τι είναι νόμιμο και τι όχι, το Anavar απευθύνεται κυρίως σε άτομα (κυρίως αθλητές) που αναζητούν μυϊκή μάζα σε ένα εντελώς “στεγνό” σώμα από λίπος.

Η τεράστια φήμη του Anavar βασίζεται στην ικανότητά της να προάγει την άλιπη μυϊκή μάζα, ενώ ταυτόχρονα ξεκινά τις “γεννήτριες” της καύσης του λίπους και τους μετατροπείς του σε πολύτιμη ενέργεια στο μέγιστο.

Με το Anavar μπορείτε να κάνετε τη διατροφή σας σίγουρα να πετύχει και να επιτύχετε κάθε αθλητικό στόχο.

Ποιες είναι οι κύριες παρενέργειες/επιπλοκές μετά τη χρήση του Anavar; Πότε αντενδείκνυται η χρήση του;

Παρόλο που το Anavar θεωρείται ένα από τα ασφαλέστερα και πιο ήπια αναβολικά στεροειδή (λόγω της χαμηλής ανδρογονικής του δράσης), εξακολουθεί να είναι μια πολύ επικίνδυνη (και απαγορευμένη) χημική ουσία με πολλές και επικίνδυνες παρενέργειες.

Η ακατάλληλη χρήση του φαρμάκου μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στο θάνατο.

Έτσι, η χρήση του αντενδείκνυται αυστηρά από άτομα με σοβαρά προβλήματα/καταστάσεις υγείας όπως:

 • καρκίνο του προστάτη
 • καρκίνος του μαστού
 • νεφροπάθεια
 • Υπερασβεστιαιμία
 • διάφορα προβλήματα στο ήπαρ
 • καρδιαγγειακά προβλήματα
 • εγκεφαλικά προβλήματα
 • εγκυμοσύνη (για γυναίκες)
 • διαβήτης
 • υψηλή χοληστερόλη
 • υψηλά τριγλυκερίδια
 • οποιαδήποτε διαταραχή του θυρεοειδούς
 • ιστορικό θρόμβων αίματος
 • Χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ)

Η χρήση του Anavar γενικά αντενδείκνυται σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε προβλήματα υγείας ή ακολουθείτε χορήγηση φαρμάκων, τα οποία μπορεί να αλληλεπιδράσουν με το στεροειδές.

Μεγάλη προσοχή απαιτείται επίσης σε περίπτωση ταυτόχρονης χρήσης του Anavar με άλλα στεροειδή φάρμακα.

Συνιστάται η άμεση διακοπή του φαρμάκου και η εισαγωγή σε νοσοκομείο με τις πρώτες αντενδείξεις ή παρενέργειες, καθώς μπορεί να αποβούν μοιραίες για τη ζωή του χρήστη. Οι πιο συχνές παρενέργειες που σχετίζονται με τη χρήση του αναβολικού στεροειδούς Anavar είναι:

 • υψηλή αρτηριακή πίεση
 • ερεθισμός της μύτης
 • επιθετικότητα
 • κακή χοληστερόλη υψηλά επίπεδα
 • αυξημένος κίνδυνος καρδιακών προσβολών
 • πόνος στην πλάτη
 • ακμή
 • νευρική ανορεξία (είναι σπάνια αλλά εμφανίζεται σε ορισμένα άτομα)
 • φαλάκρα
 • Γυναικομαστία
 • πονοκέφαλος
 • αλλεργικά επεισόδια
 • ηπατική νόσος

Οι ακόλουθες ανεπιθύμητες ενέργειες αναφέρθηκαν συχνότερα, ειδικά σε γυναίκες που χρησιμοποιούν Anavar για την ενίσχυση της αθλητικής τους απόδοσης:

 • ναυτία
 • πονοκέφαλος
 • τάση για εμετό
 • απώλεια μαλλιών
 • Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS)
 • Ανορεξία
 • λιπαρό δέρμα
 • ακμή
 • αλλαγές στη σεξουαλική διάθεση
 • αλλαγές στον τόνο του δέρματος

Βέβαια, ακόμη και για τις γυναίκες, ισχύουν οι σοβαρές παρενέργειες που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Anvarol η φυσική εναλλακτική λύση για το Anavar

Χρησιμοποιήστε το Anvarol κατά τη διάρκεια των κύκλων αδυνατίσματος για να κάψετε λίπος, χωρίς να επηρεαστεί ο μυϊκός ιστός για ένα γραμμωμένο και εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Πώς είναι ένας κύκλος Anavar;

Ένας κύκλος με το αναβολικό στεροειδές Anavar ποικίλλει ανάλογα με το αν χορηγείται μόνο του ή σε στοίβα με άλλα στεροειδή, καθώς και αν χρησιμοποιείται από άνδρα ή γυναίκα. Ως εκ τούτου, ας ξεκινήσουμε την ανάλυση ενός κατάλληλου κύκλου Anavar ανάλογα με την περίπτωση.

1. Κύκλος Anavar (χωρίς άλλα προϊόντα)

Είναι ένας κοινός κύκλος τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, για έμπειρους χρήστες αλλά και για αρχάριους.

Στην πραγματικότητα, για τις γυναίκες είναι ο κύκλος στεγνώματος, ενώ για τους άνδρες ένας κύκλος με Anavar θεωρείται σχετικά “ήπιος” κύκλος, οπότε συνήθως το “στοιβάζουν” με άλλα στεροειδή που παρουσιάζονται παρακάτω.

Ο ήπιος χαρακτήρας του Anavar (σε σύγκριση με άλλα στεροειδή) το καθιστά την “τέλεια” επιλογή για πολλούς που φοβούνται τις ισχυρές παρενέργειες άλλων στεροειδών.

Σε γενικές γραμμές, ένας κύκλος Anavar είναι η ασφαλέστερη επιλογή για τις γυναίκες, αλλά και για τους αρχάριους στα στεροειδή. Μια τυπική δόση Anavar για τον κύκλο στεγνώματος ενός αρχάριου είναι δεκαπέντε (15) έως είκοσι (20) mg και διαρκεί έως και οκτώ (8) εβδομάδες.

Ένας κύκλος για άνδρες “αρχάριους” στα στεροειδή ξεκινά συνήθως με δεκαπέντε (15) mg για τις τρεις (3) πρώτες εβδομάδες χρήσης και στη συνέχεια αυξάνεται σε είκοσι (20) mg για τις επόμενες τρεις (3) εβδομάδες του κύκλου, ολοκληρώνοντας έτσι έναν κύκλο έξι (6) εβδομάδων.

Ομοίως, ένας κύκλος για γυναίκες που αρχίζουν για πρώτη φορά τη χρήση στεροειδών συνήθως ξεκινά με πέντε (5) mg για την πρώτη εβδομάδα χρήσης και στη συνέχεια αυξάνεται σε δέκα (10) mg για τις επόμενες τέσσερις (4) εβδομάδες του κύκλου, ολοκληρώνοντας έτσι έναν κύκλο πέντε (5) εβδομάδων.

Μετά τον 1ο κύκλο της Anavar για αρχάριους, ο χρήστης (άνδρας ή γυναίκα) μπορεί να αυξήσει ελαφρώς τη δοσολογία χωρίς να υπερβεί το όριο δόσης των είκοσι (20) mg και το χρονικό όριο των οκτώ (8) εβδομάδων κατά μέγιστο.

2. Ενας κύκλος Anavar με τεστοστερόνη

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, οι γυναίκες συνήθως παίρνουν το Anavar μόνο του χωρίς αλλά στεροειδή η φάρμακα, ενώ σε στοίβα προτιμάται κυρίως από τους άνδρες χρήστες. Ειδικά σε στοίβα τεστοστερόνης, η χρήση του από γυναίκες δεν συνιστάται, λόγω της πολύ αυξημένης ανδρογονικής δράσης της τεστοστερόνης που προκαλεί ποικίλες παρενέργειες.

Οι άνδρες είναι πολύ συνηθισμένοι στη συνδυασμένη χρήση αυτών των δύο (2) στεροειδών. Στην πραγματικότητα, ένας κύκλος Anavar και τεστοστερόνης θεωρείται κατάλληλος ακόμη και για αρχάριους (άνδρες).

Παρ’ όλα αυτά, ο συνδυασμός αυτός είναι εξαιρετικά πιθανό να προκαλέσει καταστολή της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης κατά την ολοκλήρωσή του και, κατά συνέπεια, διάφορες παρενέργειες.

Ένας κύκλος Anavar και τεστοστερόνης ξεκινά συνήθως με διακόσια (200) mg τεστοστερόνης και δεκαπέντε (15) mg Anavar για τις πρώτες δύο (2) εβδομάδες.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης (3ης) εβδομάδας, η δόση της τεστοστερόνης αυξάνεται στα τριακόσια (300) mg, ενώ η δόση της Anavar παραμένει στα δεκαπέντε (15) mg.

Κατά την τέταρτη (4η)th) και πέμπτη (5th) εβδομάδα, η δόση της τεστοστερόνης παραμένει στα τριακόσια (300) mg, ενώ η δόση της Anavar αυξάνεται στα είκοσι (20) mg.

Την έκτη (6η) εβδομάδα, η δόση της τεστοστερόνης αυξάνεται στα τριακόσια πενήντα (350) mg, ενώ η δόση της Anavar παραμένει στα είκοσι (20) mg.

Τέλος, την έβδομη (7η) και τελευταία εβδομάδα του κύκλου, η δόση της τεστοστερόνης παραμένει στα τριακόσια πενήντα (350) mg, ενώ η δόση της Anavar διακόπτεται εντελώς.

Στη συνέχεια – και μετά την ολοκλήρωση ενός κύκλου Anavar και τεστοστερόνης για αρχάριους – ο χρήστης μπορεί να αυξήσει τις δόσεις και τις εβδομάδες του κύκλου.

3. Κύκλος Anavar σε στοίβα με Winstrol

Αυτός ο συνδυασμός είναι ένας δημοφιλής (και εξαιρετικά αποτελεσματικός) κύκλος κοπής για έμπειρους αθλητές (άνδρες).

Αυτός ο κύκλος αντενδείκνυται αυστηρά για χρήση από αρχάριους, καθώς είναι αρκετά ισχυρός, δίνοντας υψηλή τοξικότητα και πολλές παρενέργειες.

Εξασφαλίζει ακραία καύση λίπους και τέλεια ξήρανση στο σώμα αρκετά γρήγορα (χωρίς μυϊκή βλάβη). Συνήθως, ένας τέτοιος κύκλος ξεκινά με τη χρήση είκοσι (20) mg Winstrol και δεκαπέντε (15) mg Anavar για τις πρώτες δύο (2) εβδομάδες (πρώτη (1η) και δεύτερη (2η) εβδομάδα χρήσης).

Στη συνέχεια, η δόση του Winstrol αυξάνεται στα είκοσι πέντε (25) mg, ενώ η δόση του Anavar παραμένει στα δεκαπέντε (15) mg για την τρίτη (3η) εβδομάδα χρήσης.

Για την τέταρτη (4η), πέμπτη (5η) και έκτη (6η) εβδομάδα χρήσης, η δόση του Winstrol παραμένει στα είκοσι πέντε (25) mg, ενώ η δόση του Anavar αυξάνεται στα είκοσι (20) mg.

4. Κύκλος Anavar με Clen

Το Anavar σε κύκλο με Clen (το οποίο είναι ένα ισχυρό φάρμακο που ενισχύει το μεταβολισμό και την καύση λίπους) επιτυγχάνει ένα πραγματικά θεαματικό αποτέλεσμα στο σώμα.

Συνήθως, ένας κύκλος Anavar με Clen διαρκεί έως και οκτώ (8) εβδομάδες, με την Anavar να χορηγείται από την πρώτη (1η) έως την όγδοη (8η) εβδομάδα σε σταθερή δόση των είκοσι (20) mg, ενώ το Clen αυξάνεται σταδιακά από τα είκοσι (20) mcg την πρώτη (1η) εβδομάδα χρήσης, φτάνοντας σταδιακά τα εκατόν δέκα (110) mcg την τέταρτη (4η) εβδομάδα χρήσης (όπου και διακόπτεται.

5. Trenbolone & Anavar

Ο συνδυασμός αυτών των δύο (2) ισχυρών αναβολικών στεροειδών είναι ιδιαίτερα συνηθισμένος σε κύκλους κοπής. Το Anavar θεωρείται από τους ειδικούς ως ένα “ήπιο” στεροειδές, και για το λόγο αυτό τείνει να χρησιμοποιείται ευρέως από γυναίκες στο χώρο.

Στην πραγματικότητα, ως ιατρική θεραπεία, συνταγογραφείται σε γυναίκες, αλλά ακόμη και σε μικρά παιδιά (ασφαλώς πάντα με την απαιτούμενη ιατρική καθοδήγηση και επίβλεψη).

Το στεροειδές Anavar δεν χορηγείται με ένεση, αλλά από το στόμα (εξαιρετικά βολικό για τους χρήστες που δεν τους αρέσουν οι ενέσεις, όπως οι περισσότερες γυναίκες bodybuilders). Όπως έχει ήδη αναφερθεί, αυτά τα δύο (2) στεροειδή αποτελούν έναν δυναμικό και πολύ δημοφιλή κύκλο κοπής.

Η συνεργιστική τους δράση δημιουργεί στο σώμα ένα “καμίνι” λίπους, ενώ ταυτόχρονα προάγει την αναδόμηση των μυών και τη διέγερση της ενέργειας.

Παρ’ όλα αυτά, ο συγκεκριμένος συνδυασμός στεροειδών (η στοίβα Trenbolone και Anavar) είναι σαφώς ένας συνδυασμός κοπής και όχι κατάλληλος για διόγκωση. Η Anavar δεν αφήνει πολλά περιθώρια για μυϊκή ανάπτυξη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα εμποδίσει τη μυϊκή σας ανάπτυξη (μέχρι ενός σημείου) κατά τη διάρκεια ενός κύκλου κοπής. Στην πραγματικότητα, όλα τα υπόλοιπα.

Σε γενικές γραμμές, ένας κύκλος στοίβας Τρεμπολόνης και Anavar είναι αρκετά παρόμοιος με έναν κύκλο στοίβας Τρεμπολόνης και Winstrol

Απαιτούνται ορμονικές εξετάσεις μετά την ολοκλήρωση ενός κύκλου Anavar;

Όχι απαραίτητα.

Οι περισσότεροι χρήστες κύκλου Anavar (ωστόσο, χωρίς στοίβα άλλων στεροειδών) δεν χρειάζονται ορμονικές εξετάσεις μετά τη λήξη του. Αυτό οφείλεται στην εξαιρετικά ήπια δράση του Anavar και στη μειωμένη ανδρογόνο δράση του.

Καθώς η Anavar δεν δίνει ισχυρές ανδρογονικές επιδράσεις στον οργανισμό, δεν προκαλεί καταστολή της φυσικής τεστοστερόνης. Ως εκ τούτου, συνήθως (για την πλειονότητα των χρηστών) δεν απαιτείται μετά κανένας ορμονικός κύκλος αποκατάστασης.

Anavar τιμή – Είναι νόμιμη η αγορά του;

Πρώτον, θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η Anavar – παρά το γεγονός ότι διαφημίζεται ως ένα ήπιο και ασφαλές αναβολικό στεροειδές – εξακολουθεί να είναι μια επικίνδυνη, απαγορευμένη και παράνομη χημική ουσία.

Η χρήση του είναι νόμιμη ΜΟΝΟ για ιατρικούς/θεραπευτικούς σκοπούς και ΜΟΝΟ υπό ιατρική συνταγή και συνεχή επίβλεψη του θεράποντος ιατρού.

Οι εμπορικές ονομασίες που χρησιμοποιούνται για το φάρμακο oxandrolone στην αγορά είναι:

 • Γενόσημο Anavar
 • Oxandrin (Savient)
 • Oxandrolon (Balkan Pharmaceuticals)
 • Oxanabolic (Asia Pharma)
 • και Xtendrol (Atlantis)

Στο σημείο αυτό αξίζει να επαναλάβουμε και να τονίσουμε ότι γίνεται αναφορά σε φάρμακα που πωλούνται νόμιμα μόνο με ιατρική συνταγή. Παρ’ όλα αυτά, στην παράνομη αγορά, μπορείτε να βρείτε πολλά προϊόντα με την ονομασία Anavar τα οποία είναι πολύ ακριβά αλλά και αμφιβόλου καθαρότητας και ποιότητας.

Υπάρχει νόμιμη εναλλακτική λύση για το Anavar;

Η νομική εναλλακτική λύση που προτείνουμε στο γνωστό αναβολικό στεροειδές Anavar είναι το 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Anvarol από τη νομική στεροειδή εταιρεία για bodybuilding CrazyBulk.

Το φυσικό συμπλήρωμα Anvarol εν συντομία

Το Anvarol είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα σε κάψουλα για εύκολη χρήση από το στόμα. Είναι ένα συμπλήρωμα νέας γενιάς – ένα ας πούμε φυσικό στεροειδές – που προσφέρει τα οφέλη ενός στεροειδούς (συγκεκριμένα Anavar), με μηδενικούς κινδύνους για την υγεία.

 • Μηδεν (0%) τοις εκατό κίνδυνος τοξικότητας
 • Μηδεν (0%) τοις εκατό κίνδυνος εθισμού
 • Μηδεν (0%) τοις εκατό κίνδυνος καταβολικών παρενεργειών
 • Μηδεν (0%) τοις εκατό κίνδυνος άλλων παρενεργειών

Γιατί να προτιμήσω το Anvarol;

Ο πιο σημαντικός από όλους τους λόγους είναι ότι πρόκειται για ένα απολύτως αποτελεσματικό συμπλήρωμα κοπής (σχεδόν παρόμοιο σε δράση με αυτό του στεροειδούς Anavar), νόμιμο και απολύτως ασφαλές για τον οργανισμό.

Δημιουργήθηκε ειδικά για τις υψηλές απαιτήσεις των επαγγελματιών bodybuilders.

Εάν επιθυμείτε να έχετε έναν άλλο καλό λόγο για την χρήση του Anvarol, εδώ είναι ένας.

Δεν ανιχνεύεται στους ειδικούς ελέγχους ντόπινγκ.

Τα πολυάριθμα οφέλη από τη χρήση του Anvarol – και σίγουρα οι λόγοι για τους οποίους προτιμάται από τους περισσότερους παγκόσμιους επαγγελματίες bodybuilders – είναι:

 • ακραία διάλυση του λίπους
 • μέγιστη ενεργειακή ώθηση
 • τόνωση της αθλητικής απόδοσης
 • αυξημένη ανταγωνιστικότητα
 • ταχεία ανάκαμψη
 • άπαχος μυς εξασφαλισμένος από οποιαδήποτε ζημιά
 • ενισχυμένη εστίαση στην κατάρτιση

Anvarol – σύνθεση

Η σύνθεση του Anvarol είναι 100% φυσική, αποτελούμενη μόνο από υψηλής ποιότητας ειδικά επιλεγμένα συστατικά, επιλεγμένα όχι τυχαία, αλλά με βάση έγκυρες επιστημονικές μελέτες.

Εδώ είναι:

 • Πρωτεΐνη σόγιας 450 mg.
 • Πρωτεΐνη ορού γάλακτος 450 mg.
 • Αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAAs) 2: 1: 1 225 mg.
 • Yam (Dioscurea Composite) (ρίζα) 150 mg.
 • Δισόξινη αδενοσίνη 5′-τριφωσφορική (PeakATP®) 120 mg.

Anvarol που το πουλάνε

Η αγορά του Anvarol είναι 100% νόμιμη και εύκολη, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια από την επίσημη ιστοσελίδα.

 • Μπορείτε να αγοράσετε 1 κουτί Alvarol για θεραπεία ενός μήνα, με έκπτωση 10 ευρώ από 69,99 σε 59,99€
 • Μπορείτε να αγοράσετε 3 κουτιά Alvarol για θεραπεία 3 μηνών με έκπτωση 89,99 ευρω από 209,97 σε 119,98€

Για να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Anvarol και να παραγγείλετε ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Συνοψίζοντας για το Anavar

Η χρήση του Anavar για αθλητικούς σκοπούς απαιτεί μακροχρόνια χρήση, η οποία για μια ισχυρή ουσία όπως η οξανδρολόνη μπορεί να είναι καταστροφική για τον οργανισμό.

Είναι γεγονός- ακόμη και το Anavar – που θεωρείται ένα από τα πιο ήπια και ασφαλή ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή (AAS) – είναι μια πολύ επικίνδυνη ουσία, η μακροχρόνια χρήση της οποίας μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την υγεία.

Η πρότασή μας είναι μια 100% αποτελεσματική αλλά και ασφαλής εναλλακτική λύση, ένα 100% φυσικό προϊόν που προσφέρει δράση παρόμοια και ίση με αυτή του στεροειδούς, χωρίς, ωστόσο, τους κινδύνους που το συνοδεύουν.

Πολλοί είναι αυτοί που μας στέλνουν email και μας ρωτάνε ποιο είναι το καλύτερο anavar, πριν ξεκινήσετε τη χρήση παράνομων και επικίνδυνων φαρμάκων, δοκιμάστε τη φυσική εναλλακτική λύση που είναι το Anvarol από την CrazyBulk.

Anvarol η φυσική εναλλακτική λύση για το Anavar

Χρησιμοποιήστε το Anvarol κατά τη διάρκεια των κύκλων αδυνατίσματος για να κάψετε λίπος, χωρίς να επηρεαστεί ο μυϊκός ιστός για ένα γραμμωμένο και εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Wishlist 0
Continue Shopping
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή