Anadrol Kριτική, Παρενέργειες και Εναλλακτικά προϊόντα

Category: Αναβολικά

Τι είναι το Anadrol

Το Anadrol (oxymetholone) είναι ένα ισχυρό αναβολικο στεροειδές που αυξάνει τον σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και βελτιώνει τη σύνθεση πρωτεϊνών, με αποτέλεσμα τεράστια μυϊκά κέρδη. Είναι ένα δημοφιλές στεροειδές που χρησιμοποιείται ευρέως από τους bodybuilders για να αυξήσουν τον όγκο. Το Anadrol δρα αυξάνοντας τα επίπεδα της  ερυθροποιητίνης , η οποία είναι η ορμόνη που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Επίσης γνωστό ως Oxymetholone, κάθε δισκίο αναδρόλης περιέχει συνήθως περίπου 50 mg της ουσίας.

Πώς λειτουργεί το Anadrol;

Το Anadrol 50 (οξυμεθολόνη) συνταγογραφείται συχνά σε ασθενείς που πάσχουν από αναιμία – που προκαλείται από ανεπάρκεια μυελού των οστών. Βελτιώνει επίσης την ισορροπία αζώτου του σώματος μετατοπίζοντας το σώμα σας σε αναβολική λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας θα έχει πολύ καλύτερες συνθήκες για να χτίσει άπαχο μυϊκό ιστό .

Για τους bodybuilders που θέλουν να χτίσουν μυς, υψηλότερος αριθμός ερυθρών αιμοσφαιρίων σημαίνει περισσότερη ροή αίματος στους μύες που λειτουργούν. Ως αποτέλεσμα, είναι πιθανό να βιώσετε τεράστιες αντλίες, καλύτερη αντοχή και αυξημένη αγγείωση.

Διαβάστε Επίσης : Clenbuterol

Anadrole η φυσική εναλλακτική λύση για το Anadrol

Το Anadrole είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα και μια εναλλακτική λύση για το κοινό Anadrol, ασφαλές και αποδεδειγμένα το πιο ισχυρό προϊόν για τη βελτίωση της μυϊκής μάζας.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Anadrol

Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείτε αυτό το αναβολικό είναι πολύ σημαντικός για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα υγείας. Θα σας συμβουλεύαμε να ακολούθησετε τις οδηγίες της εταιρείας και να μην αλλάξετε τίποτα όσον αφορά την δοσολογία.

Λένε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν για 8 εβδομάδες και στη συνέχεια να κάνετε ένα διάλειμμα για 6 εβδομάδες. Αυτό θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης, θα πρέπει να παίρνετε μόνο ένα χάπι κάθε φορά. Περιμένετε 30 λεπτά πριν κάνετε οποιαδήποτε άσκηση ή δραστηριότητα. Πάρτε τα ακόμη και τις ημέρες που δεν ασκείστε.

Τα οφέλη του Anadrol

Το Anadrol είναι ίσως το μεγαλύτερο στεροειδές στον κόσμο για την οικοδόμηση τεράστιων ποσοτήτων μυϊκής μάζας.

Υπάρχουν πολλά οφέλη που σχετίζονται με τη χρήση του Anadrol.

– Ένα μέσο κέρδος 20-30 κιλών άλιπης μυϊκής μάζας σε 4-6 εβδομάδες χρήσης
– Ανεβάζει την τεστοστερόνη σε αφύσικα υψηλά επίπεδα προκαλώντας ταχεία μυϊκή ανάπτυξη
– Διευκολύνει τους πόνους των αρθρώσεων, που συχνά παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της προπόνησης με βάρη
– Προκαλεί μεγαλύτερη κατακράτηση υγρών στο εσωτερικό των μυών, αυξάνοντας την δύναμη των μυών.

Ωστόσο, όλα αυτά τα κέρδη έρχονται με ένα τίμημα, καθώς οι παρενέργειές είναι περισσότερες (σε σύγκριση με τη λήψη άλλων αναβολικών)

Τα μειονεκτήματα του Anadrol

 • Κακό για το συκώτι
 • Κατακράτηση υγρών
 • Σας ρίχνει ψυχολογικά 
 • Υψηλή αρτηριακή πίεση (υπέρταση)
 • Κίνδυνος γυναικολογικής διαταραχής
 • Στρες στο συκώτι

(Όπως και άλλα στεροειδή, το anadrol μπορεί επίσης να προκαλέσει βλάβη στο συκώτι)

Προφυλάξεις

Οι άντρες είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εμφανίσουν υψηλή αρτηριακή πίεση , διακοπή των επιπέδων τεστοστερόνης, σημαντική ποσότητα κατακράτησης νερού και πιθανότητα γυναικείας επέμβασης.

Οι γυναίκες που σκέφτονται να λάβουν δισκία αναδρόλης θα πρέπει να παρακολουθούν τακτικά τους εαυτούς τους για σημάδια αρρενωποποίησης , που χαρακτηρίζεται από εμβάθυνση της φωνής, ακμή και μεγέθυνση της κλειτορίδας. Για να αποφευχθούν μόνιμες σωματικές αλλαγές, το anadrol θα πρέπει να διακόπτεται όταν εντοπιστούν για πρώτη φορά τέτοια συμπτώματα.

Η αρρενοποίηση εμφανίζεται συχνά όταν το στεροειδές χρησιμοποιείται σε υψηλές δόσεις . Ορισμένες αλλαγές στις γυναίκες μπορεί να είναι μη αναστρέψιμες ακόμη και αφού ένα άτομο σταματήσει να χρησιμοποιεί το anadrol. Η λήψη οιστρογόνων επίσης δεν θα αποτρέψει αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες. Η λήψη αναδρόλης είναι πιθανό να προκαλέσει επίσης διαταραχές της εμμήνου ρύσεως, λόγω μιας πλήρους αλλαγής στα επίπεδα τεστοστερόνης σας.

Το Anadrol δεν πρέπει να χορηγείται σε άτομα κάτω των 18 ετών. Η λήψη στεροειδών πολύ νωρίς μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στην ανάπτυξη και τη σεξουαλική ανάπτυξη για τις οποίες οι χρήστες μπορούν να μετανιώσουν αργότερα στη ζωή τους.

Το να πάρετε μερικά δισκία αναδρόλης είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποκτήσετε μυς όταν συνδυάζεται με άρση βαρών. Ωστόσο, είναι εξίσου ένα από τα πιο ισχυρά στεροειδή στον πλανήτη, επομένως πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί (τρέχοντας χαμηλότερες δόσεις μόνο για σύντομους κύκλους).

Σε σύγκριση με άλλα διογκωτικά στεροειδή, ο κίνδυνος εμφάνισης παρενεργειών είναι μεγαλύτερος με την αναδρόλη. Ωστόσο, οι χρήστες είναι πιθανό να βιώσουν καλύτερα κέρδη από το anadrol σε σύγκριση με άλλες ενώσεις διόγκωσης.

Είναι το Anadrol ασφαλές;

Αν κάποιος πει “ναι, το anadrol είναι ασφαλές”, λέει ψέματα. Μιλάμε για μια πολύ ισχυρή και τοξική ένωση. Ωστόσο, εάν είστε καλά στην υγεία σας, κάνετε τακτικές εξετάσεις με το γιατρό σας και λαμβάνετε μια χαμηλή μέτρια δόση οξυμεθολόνης. παίρνετε ένα πολύ ισχυρό στεροειδές με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

Κύκλοι Anadrol

Κύκλος μόνο Anadrol

week Anadrol
1 50mg/day
2 50mg/day
3 50mg/day
4 75mg/day
5 75mg/day
6 75mg/day

Ο παραπάνω κύκλος στεροειδών είναι προσαρμοσμένος για κάποιον που θέλει μεγάλα κέρδη σε μάζα αλλά δεν έχει χρησιμοποιήσει το Anadrol πριν. Επομένως, οι δόσεις είναι αρκετά προσεκτικές, εισάγοντας σιγά σιγά τον οργανισμό σε αυτή την τοξική ένωση.

Οι έμπειροι χρήστες που ανέχονται καλά το Anadrol μπορούν να επιλέξουν να κάνουν κύκλο Anadrol για 8 εβδομάδες, με δόσεις να αυξάνονται έως και 100 mg.

Διαβάστε επίσης : Deca-Durabolin

Trenorol η φυσική εναλλακτική λύση για το Trenbolone

 

Το Trenorol δίνει τη δυνατότητα στον μυϊκό ιστό σας να διατηρεί περισσότερο άζωτο, ένα από τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης. Περισσότερο άζωτο και περισσότερες πρωτεΐνες σημαίνουν τεράστια κέρδη μυών και γρήγορο κάψιμο λίπους.

Ενναλακτικό φυτικό προιόν του Anadrol είναι το Anadrole

Σύμφωνα με το NASP Center: Anadrole είναι ένα φυσικό προϊόν που λειτουργεί όπως το τεχνητό στεροειδές Anadrol. Έχει πολλά φυσικά και ασφαλή συστατικά, αποτελεσματικά για την λειτουργία του. Το προϊόν παρασκευάζεται από την διάσημη εταιρεία Crazybulk.

Μερικές φορές οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα πράγματα για λάθος λόγους επειδή δεν γνωρίζουν για ποιο λόγο χρησιμοποιούνται. Αυτό μπορεί να συμβεί και με τα ναρκωτικά. Στο παρελθόν, κάποιοι χρησιμοποιούσαν αναβολικά στεροειδή για να βοηθήσουν αγόρια που είχαν προβλήματα ανάπτυξης. Αυτή ήταν μια καλή χρήση αυτών των φαρμάκων και χρειάζονταν την άδεια ενός γιατρού για να τα χρησιμοποιήσουν.

Στη συνέχεια όμως κάποιοι παρατήρησαν ότι τα φάρμακα αυτά είχαν και άλλες επιδράσεις. Έκαναν τους μύες μεγαλύτερους και ισχυρότερους και βελτίωναν τις επιδόσεις στα αθλήματα. Αυτά ήταν επίσης καλά αποτελέσματα, αλλά κάποιοι άνθρωποι άρχισαν να χρησιμοποιούν αυτά τα φάρμακα χωρίς την άδεια γιατρού και με λάθος τρόπο. Αυτό ήταν λάθος και επικίνδυνο, οπότε τα φάρμακα αυτά απαγορεύτηκαν.

Τι θα λέγατε όμως αν σας έλεγα ότι υπάρχουν φυσικά προϊόντα που μπορούν να κάνουν τα ίδια πράγματα με αυτά τα απαγορευμένα στεροειδή χωρίς να προκαλούν κακές ή επιβλαβείς επιδράσεις; Δεν υπάρχουν πολλά από αυτά, αλλά ένα από αυτά είναι το Anadrole. Είναι μια φυσική, νόμιμη και ασφαλής εναλλακτική λύση στα τεχνητά στεροειδή.

Σήμερα, θα επικεντρωθούμε στο Anadrole. Τι είναι, γιατί είναι καλύτερη επιλογή και άλλα σημαντικά πράγματα.

Anadrol ή Anadrole?

Ενώ αυτά τα δύο προϊόντα κάνουν σχεδόν τα ίδια πράγματα, υπάρχουν διαφορές;

Φυσικά και υπάρχουν. Το Andadrole είναι στην πραγματικότητα εγκεκριμένη και φυσική μορφή του συνθετικού, παράνομου Anadrol χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες. Ωστόσο, ενώ η τιμή για την απόκτηση του Anadrol θα μπορούσε να είναι αρκετά υψηλή, το Anadrole είναι σχετικά φθηνό.

Τι είναι το Anadrole

Το Anadrole είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα και μια εναλλακτική λύση για το κοινό Anadrol, ασφαλές και αποδεδειγμένα το πιο ισχυρό προϊόν για τη βελτίωση της μυϊκής μάζας. Το Anadrole είναι σε θέση να αντιγράψει την αρχική επίδραση του Anadrol, αλλά αυτή τη φορά χωρίς παρενέργειες!

Ο συνδυασμός των συστατικών από τα οποία παρασκευάζεται αυξάνει την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων, RBC, τα οποία βελτιώνουν περαιτέρω τη ροή του πλούσιου σε οξυγόνο αίματος στους μυς, παρατείνοντας έτσι την αντοχή μας όταν ασχολούμαστε με τις συνήθεις δραστηριότητές μας, όπως η άσκηση, ενισχύοντας και τη δύναμή μας.

Ποια είναι τα οφέλη του Anadrole 

 • Είναι ένα φυσικό προϊόν που δεν βλάπτει την υγεία σας
 •  Δεν έχει καμία κακή επίδραση
 •  Σας βοηθά να γίνετε πιο δυνατοί και να χτίσετε περισσότερους μυς
 •  Βοηθά το σώμα σας να παράγει περισσότερες πρωτεΐνες
 •  Δεν χρειάζεστε την άδεια του γιατρού για να το χρησιμοποιήσετε
 •  Βοηθά το σώμα σας να παράγει περισσότερα ερυθρά αιμοσφαίρια
 •  Ενισχύει τα ερυθρά αιμοσφαίρια

Το κύριο πλεονέκτημα του Anadrole είναι ότι σας βοηθά να χτίσετε μύες.

Συνιστούμε αυτό το προϊόν σε όποιον θέλει να βελτιώσει την άσκηση και την απόδοσή του. Αλλά, αυτό το προϊόν δεν είναι για έγκυες γυναίκες ή άτομα κάτω των 18 ετών.

Anvarol η φυσική εναλλακτική λύση για το Anavar

Χρησιμοποιήστε το Anvarol κατά τη διάρκεια των κύκλων αδυνατίσματος για να κάψετε λίπος, χωρίς να επηρεαστεί ο μυϊκός ιστός για ένα γραμμωμένο και εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Είναι το Anadrole ασφαλές;

Anadrole είναι ένα νόμιμο αναβολικό στεροειδές και είναι απολύτως ασφαλές για χρήση. Στην πραγματικότητα, έχει πολλές θετικές επιδράσεις στην υγεία. Αλλά για να απαντήσω στην ερώτησή σας, δεν υπάρχουν μειονεκτήματα ή κίνδυνοι για την υγεία κατά τη λήψη αυτού του συμπληρώματος πρωτεΐνης. Έχει ελεγχθεί κατάλληλα από αξιόπιστα εργαστήρια και έχει πιστοποιηθεί από αξιόπιστους οργανισμούς.

Πόσο κοστίζει Anadrole

Συμπληρώματα πρωτεΐνης και στεροειδή συνήθως κοστίζουν πολύ, και Anadrole δεν αποτελεί εξαίρεση, επειδή γίνεται από μια κορυφαία μάρκα όπως Crazy Bulk.

Κάθε πακέτο Anadrole έχει 60 χάπια και κοστίζει περίπου 59,99€. Σύμφωνα με τις οδηγίες, θα πρέπει να πάρετε δύο χάπια με νερό πριν από το πρωινό, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε δύο πακέτα σε ένα μήνα.

Που μπορείτε να το αγοράσετε

Μπορείτε να αγοράσετε το Anadrole από την επίσημη ιστοσελίδα τους.

Συστατικά του Anadrole

Το Anadrole έχει ουσίες που είναι καλές για τον οργανισμό σας, όπως ζελατίνη, μαλτοδεξτρίνη, στεατικό μαγνήσιο, αλεύρι ρυζιού και διοξείδιο του πυριτίου. Τα συστατικά του συμβάλλουν σε τεράστιο βαθμό στα καταπληκτικά αποτελέσματά του. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά.

Ακετυλο L-καρνιτίνη: Αυτό το συστατικό χρησιμοποιείται κυρίως για το σκοπό της μεταφοράς των λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια, όπου το οξύ στη συνέχεια διασπάται για την παραγωγή ενέργειας για το σώμα. Αυτή η ενέργεια που παράγεται δίνει αντοχή και δύναμη- ως εκ τούτου, δεν κουράζεστε το συντομότερο δυνατό.

Shilajit/Asphaltum: Τα οφέλη αυτού του συστατικού δεν μπορούν να υπερτονιστούν, καθώς συμβάλλει επίσης στη συνολική ποσότητα ενέργειας που δίνεται στο σώμα. Αυξάνει την παραγωγή RBCs που έχει ισχυρή συγγένεια με το οξυγόνο, ως εκ τούτου, χαρίζει στο σώμα αντοχή και μειώνει σημαντικά την κόπωση. Βοηθά επίσης στην οικοδόμηση της μυϊκής μάζας και στην καύση των λιπών.

Tribulus Terrestris: Είναι ένα από τα πιο διάσημα παγκοσμίως ενισχυτικά τεστοστερόνης. Είναι γνωστό ότι τα χαμηλά επίπεδα Τ στους άνδρες συμβάλλουν σε τεράστιο βαθμό στην αδυναμία τους. Ωστόσο, μια ώθηση στα επίπεδα Τ αυξάνει τη δύναμη κάποιου, αυξάνει τα κέρδη των μυών και βοηθά στη μείωση των σωματικών λιπών.

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος & σόγιας: Ακριβώς όπως και άλλες πρωτεΐνες, βοηθούν την αναγέννηση και την ανάπτυξη των μυών.

 

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το Anadrole;

Οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει Anadrole επειδή είναι ένα από τα λίγα νομικά στεροειδή στην αγορά που δεν έχουν επιβλαβή ή εθιστικά συστατικά στον τύπο τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα όλων των ηλικιών και των φύλων, αρκεί να ακολουθήσετε τη συνιστώμενη δόση.

Τελικά λόγια

Αν θέλετε πραγματικά να αισθάνεστε δυνατοί στο σώμα σας και γίνετε μυώδης, τότε προτείνω να δώσετε δοκιμάσετε το Anadrole. Βοηθά στην οικοδόμηση των μυών και της αντοχής μαζί με την αύξηση της ενέργειας και της μυϊκής δύναμης. Προσθέτοντάς το στη ρουτίνα σας θα μεταφέρει το ταξίδι μετασχηματισμού του σώματός σας στο επόμενο επίπεδο.

Και κάτι τελευταίο, θα αποκτήσετε αυτό το “σώμα των ονείρων” κάποια μέρα- απλά μην ξεχνάτε να διασκεδάζετε στην πορεία!

Winsol η φυσική εναλλακτική λύση για το Winstrol

Το Winsol είναι μια ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση για το Winstrol, το στεροειδές που χρησιμοποιείται από τους bodybuilders και τους αθλητές παγκοσμίως.

Διαβάστε Επίσης

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού