Trenbolone (tren) : Kριτική, Παρενέργειες και Εναλλακτικά προϊόντα

Category: Αναβολικά

Όποιος ασχολείται με το bodybuilding έχει σίγουρα σκεφτεί να χρησιμοποιήσει ένα ανδρογόνο αναβολικό στεροειδές (AAS), όπως το Trenbolone (επίσης γνωστό ως Tren). Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες, συμβουλές και υποδείξεις που θα σας βοηθήσουν σε περίπτωση που είστε νέοι στα αναβολικά στεροειδή, ή ακόμα και αν είστε παλιός χρήστης που επιθυμεί να τα χρησιμοποιήσει σε άλλο επίπεδο.

Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να δηλώσω ξεκάθαρα τη θέση μου ότι δεν θα συνιστούσα ποτέ τη χρήση μιας τόσο επικίνδυνης χημικής ουσίας, όπως η Τρεμπολόνη (Tren), καθώς κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τόσες πολλές παρενέργειες που έχουν αναφερθεί μέχρι σήμερα

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Trenbolone είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα αναβολικά σύμφωνα με την WADA και η χρήση της είναι παράνομη και απαγορευμένη.

Σε περίπτωση που εντοπιστεί η χρήση του σε επίσημες αθλητικές εκδηλώσεις, ο χρήστης μηδενίζεται και διώκεται ποινικά σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Trenorol η φυσική εναλλακτική λύση για το Trenbolone

 

Το Trenorol δίνει τη δυνατότητα στον μυϊκό ιστό σας να διατηρεί περισσότερο άζωτο, ένα από τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης. Περισσότερο άζωτο και περισσότερες πρωτεΐνες σημαίνουν τεράστια κέρδη μυών και γρήγορο κάψιμο λίπους.

Tι είναι η Trenbolone  και πώς λειτουργεί

Το Trenbolone ή Tren, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή όλων των εποχών, είναι το πιο ισχυρό αναβολικό στεροειδές, καθώς έχει πολύ υψηλή αναλογία αναβολικής δράσης προς ανδρογόνο δράση.

Αυτό πρακτικά οδηγεί σε μια τεράστια αναβολική δύναμη που μπορεί να υποστηρίξει μια σκληρή και απαιτητική προπόνηση, δίνοντας, επιπλέον, μια πολύ μεγάλη ανδρογόνο δράση που λειτουργεί τέλεια στον πρώτο κύκλο στεροειδών.

Αυτό το γεγονός σε αριθμούς σημαίνει ότι η Τρεμπολόνη μπορεί να προσφέρει αποτελέσματα 5 φορές πιο ισχυρά ακόμη και από την τεστοστερόνη, πιο συγκεκριμένα, μια ανδρογόνο και αναβολική βαθμολογία 500 για το καθένα.

Ο λόγος για τον οποίο όλοι όσοι ασχολούνται με το bodybuilding και την άρση βαρών αγαπούν την Τρεμπολόνη είναι επειδή προωθεί την αποτελεσματική μείωση του σωματικού λιπώδους ιστού, προωθώντας την αύξηση του σωματικού βάρους. Η αύξηση του βάρους είναι ιδιαίτερα απαιτητική από τους bodybuilders καθώς χρειάζονται ενίσχυση με άλιπη μυϊκή μάζα.

Διαβάστε Επίσης :  Dianabol πριν και μετά

Αυτό το αναβολικό δεν προκαλεί κατακράτηση νερού ή φούσκωμα στον οργανισμό, βοηθώντας στη δημιουργία ενός στεγνού, μυώδους, ραβδωτού και εξαιρετικά ογκώδους σώματος.

Η χημική ουσία Trenbolone λειτουργεί προωθώντας την ενδογενή παραγωγή μιας πολύ ισχυρής αναβολικής ορμόνης, που ονομάζεται IGF-1. Αυτός ο ινσουλινόμορφος αυξητικός παράγοντας είναι παρών στο σώμα (και συγκεκριμένα στον μυϊκό ιστό), διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην αναβολική του απόδοση.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η χρήση του AAS Trenbolone θα σας βοηθήσει να αλλάξετε και να αναμορφώσετε το σώμα σας. Πράγματι, τα σωματικά σας κέρδη θα είναι τεράστια, ωστόσο πόσο τεράστιοι θα είναι οι κίνδυνοι στους οποίους θα εκθέσετε το σώμα σας.

Ακόμη και σε μικρές δόσεις, το Tren μπορεί να προσφέρει μεγάλα οφέλη λόγω της πολύ ισχυρής χημικής δομής του που λειτουργεί γρήγορα και στοχευμένα.

Τρεμπολόνη – Χορήγηση με δισκία ή ενέσεις;

Σε αντίθεση με άλλα αναβολικά στεροειδή που διατίθενται μόνο σε μορφή ένεσης, η Τρεμπολόνη σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ ενέσεων ή δισκίων. Ωστόσο, η ενέσιμη μορφή του σκευάσματος φαίνεται να παραμένει πολύ πιο δημοφιλής από τη μορφή χαπιού, για τον ακόλουθο λόγο.

Τα χάπια έχουν πολύ χαμηλότερη αποτελεσματικότητα σε σύγκριση με την ένεση που λειτουργεί ταχύτερα και πιο ενεργά στο σώμα. Ωστόσο, αυτό όχι μόνο οδηγεί σε μικρότερα οφέλη, αλλά δημιουργεί και την ανάγκη λήψης υψηλότερων δόσεων (άρα και μεγαλύτερο κίνδυνο σοβαρών και μη αναστρέψιμων παρενεργειών), καθώς τα ηπατικά ένζυμα τα “καταστρέφουν”, με αποτέλεσμα να μην απορροφώνται επαρκώς από την κυκλοφορία του αίματος και να μην αποδίδουν στον επιθυμητό βαθμό.

Παρ’ όλα αυτά, σε αυτό το σημείο θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε τους πολύ υψηλούς κινδύνους από τη χρήση τόσο των ενέσιμων όσο και των χαπιών στεροειδών (όπως η Trenbolone που χορηγείται με ένεση ή χάπι).

Παρόλο που τα στεροειδή που χορηγούνται με ένεση έχουν ισχυρότερη ανδρογόνο δράση (βοηθώντας πολύ στις σκληρές προπονήσεις bodybuilding), τα χάπια φαίνεται να προκαλούν πολύ περισσότερες παρενέργειες, καθώς τα επεξεργάζεται το συκώτι.

Ο κίνδυνος έκθεσης στον ιό HIV αποτελεί σημαντικό κίνδυνο για τους χρήστες αναβολικών στεροειδών που χορηγούνται με ένεση. Η ηπατίτιδα Β και C είναι επίσης εξίσου διαδεδομένες ασθένειες μεταξύ των χρηστών χημικών ουσιών που χορηγούνται με ένεση, ενισχύοντας την αναβολική/ανδρογόνο απόδοσή τους. Τέλος, ένας άλλος σημαντικός κίνδυνος είναι η σοβαρή ηπατική τοξικότητα.

Διαβάστε Επίσης : Clenbuterol Αγορά

Είναι νόμιμη η Trenbolone;

Όχι, σαφώς και κατηγορηματικά, σε καμία περίπτωση η χημική ουσία με την εμπορική ονομασία Trenbolone δεν πωλείται νόμιμα, ούτε για αθλητική χρήση ούτε για ιατρική χρήση. Η Trenbolone δεν έχει εγκριθεί για ανθρώπινη χρήση, παρουσιάζει πολλές και πολύ σοβαρές παρενέργειες που προκαλούνται στον οργανισμό.

Η τρεμπολόνη διατίθεται νόμιμα μόνο για κτηνιατρική χρήση, για την ενίσχυση της άπαχης μυϊκής μάζας των βοοειδών. Ωστόσο, μπορεί αυτό να σημαίνει επίσης υψηλό κίνδυνο “ντοπαρίσματος” με αναβολικό κρέας;

Θα μπορούσα να βρεθώ θετικός στα αναβολικά, μετά την κατανάλωση μοσχαρίσιου κρέατος με ντοπαρισμένη Τρεμπολόνη;

Αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι ο έλεγχος του βοείου κρέατος είναι υποχρεωτικός πριν από τη διάθεσή του στην αγορά από τους αρμόδιους φορείς. Η αξιολόγηση είναι προαιρετική και δεν είναι πάντα διαθέσιμη. Το κρέας που πωλείται σε κρεαταγορές και σούπερ μάρκετ μπορεί να υπόκειται σε αξιολόγηση που συνήθως αναγράφεται στη συσκευασία.

Οι χαμηλότερες κατηγορίες (Standard, commercial, utility, cutter και κονσέρβες) αφορούν κυρίως προϊόντα κρέατος που έχουν υποστεί διάφορες μορφές επεξεργασίας (όπως ο κιμάς).

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, η έκθεση του κρέατος που παράγεται από τον άνθρωπο σε ισχυρά φάρμακα όπως το Tren έχει καταδικαστεί και απαγορευτεί.

Για το λόγο αυτό, οι σχετικές έρευνες πραγματοποιούνται συνήθως για ίχνη του φαρμάκου Tren και των μεταβολιτών του, πριν το “ντοπαρισμένο” κρέας διατεθεί στην ελεύθερη αγορά προς πώληση και κατανάλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο φορέα, έναν αμερόληπτο, ανεξάρτητο και διεθνώς διαπιστευμένο οργανισμό που θα σας παράσχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το ισχύον σύστημα ασφάλειας τροφίμων.

Τέλος, η χρήση της Τρεμπολόνης στο Bodybuilding τελεί υπό δίωξη;

Σε καμία περίπτωση, η χρήση Trenbolone για αθλητικούς σκοπούς δεν θα μπορούσε να είναι νόμιμη και αποδεκτή. Δεν είναι αποδεκτή (στις περισσότερες χώρες του κόσμου) ούτε νομικά, ούτε για αθλητικούς σκοπούς (δεδομένου ότι η χρήση τέτοιων παράνομων ουσιών ανιχνεύεται και διώκεται ποινικά). Οι bodybuilders χρησιμοποιούν Trenbolone με δική τους ευθύνη, καθώς κανείς δεν μπορεί να τον/την προστατεύσει από πολλούς πιθανούς κινδύνους.

Η πιο συνηθισμένη μορφή Trenbolone που χρησιμοποιείται από bodybuilders σε όλο τον κόσμο (ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου) είναι η Trenbolone Acetate, η ίδια μορφή που χρησιμοποιείται συνήθως για κτηνιατρικούς σκοπούς (όπως αναφέρθηκε παραπάνω) σε ορισμένα μέρη του κόσμου ακόμα και σήμερα.

Tren – Υπάρχουν πολλές μορφές του;

Ναι. Η χημική ουσία Τρεμπολόνη διατίθεται σε τρεις (3) διαφορετικούς τύπους.

 • Οξική τρεμπολόνη (Tren Ace)
 • Τρεμπολόνη Enanthate (Tren E)
 • Εξαϋδροβενζυλοκαρβονική τρεμπολόνη (Tren-Hex ή Parabolan)

Αυτοί οι τρεις (3) διαφορετικοί τύποι Trenbolone παρουσιάζουν εντελώς διαφορετική δράση στον οργανισμό, λόγω των σημαντικών διαφορών στη χημική τους δομή.

Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τη μορφή της Trenbolone που επιλέγεται, καθώς αυτή ποικίλλει ως προς το χρόνο δράσης, τα αποτελέσματα και ενδεχομένως τις παρενέργειες που ενδεχομένως παρουσιάζονται.

Διαβάστε Επίσης : Anadrol Kριτική, Παρενέργειες και Εναλλακτικά προϊόντα

Trenbolone πριν και μετά

Trenbolone – οι 3 τύποι

#1. Οξική τρεμπολόνη (Tren Ace)

Η μορφή που αναφέρθηκε προηγουμένως, που αναπτύχθηκε για κτηνιατρική χρήση (κυρίως σε βοοειδή). Η οξική τρεμπολόνη (επίσης γνωστή ως Tren Ace) έχει πολύ σύντομο χρόνο ημιζωής μόλις 2 έως 3 ημέρες, αυξάνοντας δυναμικά την άλιπη μυϊκή μάζα, εξασφαλίζοντας μεγάλο όγκο στο σώμα. Συμπτωματικά ως η πιο ισχυρή μορφή εστέρα Trenbolone, χρησιμοποιείται ευρέως στο bodybuilding.

Η δυσκολία με την οξική τρεμπολόνη είναι ότι, λόγω του σύντομου χρόνου ημιζωής της, απαιτεί συχνή εφαρμογή (σχεδόν σε καθημερινή βάση) για την απόκτηση των αναβολικών και ανδρογονικών οφελών σε υψηλό επίπεδο. Είναι σύνηθες να εφαρμόζονται βραχυπρόθεσμοι κύκλοι.

#2. Ενανθική τρεμπολόνη (Train E)

Δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα, ούτε για ιατρικούς σκοπούς, ούτε για αθλητικούς σκοπούς, αλλά ούτε καν για κτηνιατρικούς σκοπούς.

Η Trenbolone Enanthate (ή Tren E) έχει μεγαλύτερο χρόνο ημιζωής σε σύγκριση με το Tren Ace, που συνήθως φτάνει τις 6 έως 7 ημέρες, προσφέροντας μια πιο αργή δράση στον οργανισμό.

Ως εκ τούτου, παρόλο που δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ (για οποιονδήποτε σκοπό) νόμιμα στην αγορά, υπάρχει και πωλείται ευρέως στη μαύρη αγορά σε αθλητές που αναζητούν μια τεράστια ώθηση στα μυϊκά κέρδη τους από την προπόνηση. Με το Tren E θα βιώσετε πραγματικά μια κολοσσιαία ώθηση ενέργειας, σωματικής δύναμης και αθλητικής αντοχής.

Παρόλο που σε γενικές γραμμές έχει δράση παρόμοια με την προαναφερθείσα οξική τρεμπολόνη, η Enanthate Trenbolone προωθεί μια πιο ενισχυμένη παραγωγή πρωτεϊνών που οδηγεί σε μια πιο έντονη μυϊκή αναδόμηση στο σώμα.

Λόγω του μεγαλύτερου χρόνου ζωής του (επομένως της λιγότερο συχνής εφαρμογής του), αποτελεί μια πιο προσιτή επιλογή για τους bodybuilders. Η συνήθης εφαρμογή είναι δύο (2) φορές την εβδομάδα, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού του ουλώδους ιστού (όπως με το Tren Ace).

#3. Εξαϋδροβενζυλοκαρβονικό τρεμπολόνης (Tren-Hex ή Parabolan)

Η επόμενη μορφή της τρεμπολόνης είναι αυτή της Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate (επίσης γνωστή ως Tren-Hex ή Parabolan). Η παραγωγή του έχει σταματήσει από τη δεκαετία του ’90 και είναι ένα εξαιρετικά μακράς δράσης στεροειδές.

Το Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate (Tren-Hex ή Parabolan) είναι μια πολύ δυναμική επιλογή, καθώς μπορεί πραγματικά να επιτύχει οποιονδήποτε από τους φυσικούς σας στόχους. Με μεγαλύτερο χρόνο ημιζωής από οποιαδήποτε άλλη μορφή Trenbolone, το Tren-Hex, έχει αναβολική και ανδρογόνο δράση 10 έως 14 ημερών.

Από άποψη δραστικής ικανότητας θεωρείται παρόμοιο με το Tren Ace, αλλά με μια κύρια διαφορά που απαιτεί χρήση μόνο μία φορά την εβδομάδα (σε αντίθεση με το Tren Ace όπου είναι απαραίτητη η καθημερινή χρήση).

Μπορώ να συνδυάσω διαφορετικές μορφές Trenbolone;

Πολλοί bodybuilders τείνουν να χρησιμοποιούν διαφορετικές μορφές Trenbolone σε συνδυασμό (σε μια στοίβα) για να ενισχύσουν τα οφέλη από τις προπονήσεις τους. Ωστόσο, αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, ειδικά για άτομα που δεν γνωρίζουν ακριβώς τι κάνουν και πώς το κάνουν.

Η παρόμοια χημική δομή των τριών (3) εστέρων Trenbolone αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο παρενεργειών σε μια συνδυαστική χρήση. Ο λόγος είναι ότι αυτό ενέχει τον κίνδυνο λανθασμένου υπολογισμού της δοσολογίας (και της αναλογίας μεταξύ τους), αυξημένου κινδύνου σοβαρών παρενεργειών λόγω υπερδοσολογίας.

Οι περισσότεροι έμπειροι χρήστες Trenbolone συνηθίζουν να στοιβάζουν με άλλα αναβολικά στεροειδή (αντί να συνδυάζουν διαφορετικούς τύπους Trenbolone).

Συνήθεις κύκλοι Trenbolone (Χρόνος/Δόσεις/Οφέλη)

#1.Trenbolone & Anavar

Ο συνδυασμός αυτών των δύο (2) ισχυρών αναβολικών στεροειδών είναι ιδιαίτερα συνηθισμένος σε κύκλους κοπής. Το Anavar θεωρείται από τους ειδικούς ως ένα “ήπιο” στεροειδές, και για το λόγο αυτό τείνει να χρησιμοποιείται ευρέως από γυναίκες στο χώρο.

Στην πραγματικότητα, ως ιατρική θεραπεία, συνταγογραφείται σε γυναίκες, αλλά ακόμη και σε μικρά παιδιά (ασφαλώς πάντα με την απαιτούμενη ιατρική καθοδήγηση και επίβλεψη).

Το στεροειδές Anavar δεν χορηγείται με ένεση, αλλά από το στόμα (εξαιρετικά βολικό για τους χρήστες που δεν τους αρέσουν οι ενέσεις, όπως οι περισσότερες γυναίκες bodybuilders). Όπως έχει ήδη αναφερθεί, αυτά τα δύο (2) στεροειδή αποτελούν έναν δυναμικό και πολύ δημοφιλή κύκλο κοπής.

Η συνεργιστική τους δράση δημιουργεί στο σώμα ένα “καμίνι” λίπους, ενώ ταυτόχρονα προάγει την αναδόμηση των μυών και τη διέγερση της ενέργειας.

Παρ’ όλα αυτά, ο συγκεκριμένος συνδυασμός στεροειδών (η στοίβα Trenbolone και Anavar) είναι σαφώς ένας συνδυασμός κοπής και όχι κατάλληλος για διόγκωση. Η Anavar δεν αφήνει πολλά περιθώρια για μυϊκή ανάπτυξη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα εμποδίσει τη μυϊκή σας ανάπτυξη (μέχρι ενός σημείου) κατά τη διάρκεια ενός κύκλου κοπής. Στην πραγματικότητα, όλα τα υπόλοιπα.

Σε γενικές γραμμές, ένας κύκλος στοίβας Τρεμπολόνης και Anavar είναι αρκετά παρόμοιος με έναν κύκλο στοίβας Τρεμπολόνης και Winstrol (που παρουσιάζεται λεπτομερώς παρακάτω).

Ο κύκλος Τρεμπολόνης και Anavar είναι ένας ήπιος κύκλος με λίγες (σε σύγκριση με άλλους κύκλους στεροειδών) παρενέργειες. Σε κάθε περίπτωση, σχεδόν όλες οι παρενέργειες που προκαλούνται από έναν κύκλο Τρεμπολόνης και Anavar οφείλονται στην Τρεμπολόνη (και όχι στην Anavar).

Δυστυχώς, ακόμη και μια ήπια δράση της Anavar δεν μπορεί να μειώσει τη “ζημιά” που προκαλεί στον οργανισμό η Τρεμπολόνη. Συνήθως οι χρήστες αυτής της στοίβας αναφέρονται σε υψηλή καταστολή της τεστοστερόνης (αλλά και πάλι όχι τόσο μεγάλη όσο με άλλα στεροειδή ή συνδυασμούς αυτών).

Εκτός αυτού, μεταξύ των συνηθισμένων παρενεργειών είναι η αύξηση της αρτηριακής πίεσης (και οι συνέπειές της). Ωστόσο, η από του στόματος χρήση της Anavar βοηθά στη μικρότερη επιβάρυνση του ήπατος και στη μείωση του κινδύνου σοβαρής ηπατικής τοξικότητας &amp- ηπατικής δυσλειτουργίας.

Οι συνήθεις δόσεις σε έναν κύκλο Trenbolone και Anavar οκτώ (8) εβδομάδων φαίνονται στον παρακάτω πίνακα.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΚΛΟΥ TRENBOLONE ANAVAR
1 150 mg 20 mg / ημέρα
2 150 mg 20 mg / ημέρα
3 150 mg 20 mg / ημέρα
4 150 mg 20 mg / ημέρα
5 225 mg 20 mg / ημέρα
6 225 mg 20 mg / ημέρα
7 225 mg 20 mg / ημέρα
8 225 mg 20 mg / ημέρα

Εννοείται ότι μετά από έναν τέτοιο κύκλο με Trenbolone (που προκαλεί πολύ μεγάλη καταστολή της παραγόμενης τεστοστερόνης) απαιτείται ένας κύκλος PCT (Post Cycle Therapy).

Anvarol η φυσική εναλλακτική λύση για το Anavar

Χρησιμοποιήστε το Anvarol κατά τη διάρκεια των κύκλων αδυνατίσματος για να κάψετε λίπος, χωρίς να επηρεαστεί ο μυϊκός ιστός για ένα γραμμωμένο και εξαιρετικό αποτέλεσμα.

#2.Trenbolone & Winstrol

Μια άλλη πολύ δημοφιλής στοίβα Trenbolone που χρησιμοποιείται από τους λάτρεις του bodybuilding, αφού το Winstrol (όπως και το Anavar) είναι ένα ισχυρό στεροειδές για χρήση από το στόμα που υπόσχεται μια θεαματική μεταμόρφωση στο σώμα σας.

Αυτό το ισχυρό δίδυμο (Trenbolone και Winstrol) χρησιμοποιείται τόσο σε κύκλους κοπής όσο και σε κύκλους διόγκωσης, λόγω της απίστευτης ικανότητάς του να εξαλείφει κάθε ίχνος σωματικού λίπους, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει δυναμικά στην ανοικοδόμηση των μυών.

Εάν στοχεύετε σε έναν κύκλο διόγκωσης, τότε Trenbolone και Anavar δεν είναι η λύση που ψάχνετε, αλλά Trenbolone και Winstrol είναι.

Ένας νέος χρήστης αυτής της δυναμικής στοίβας στεροειδών θα έχει πραγματικά απίστευτα σωματικά οφέλη.

Δυστυχώς, με τα χρόνια χρήσης, το σώμα γίνεται πιο ανεκτικό στις ουσίες και τα σωματικά οφέλη μειώνονται, αναγκάζοντας τους έμπειρους χρήστες να αυξάνουν συνεχώς τη δοσολογία, γεγονός που οδηγεί σε μια όλο και πιο επικίνδυνη κατάσταση και σε πολλές παρενέργειες, πολλές από τις οποίες μάλιστα είναι μη αναστρέψιμες.

Μια σημείωση σε αυτό το σημείο για κάτι εξαιρετικά σημαντικό.

Τόσο το στεροειδές Trenbolone όσο και το Winstrol δεν προκαλούν κατακράτηση υγρών ή φούσκωμα, έτσι ο χρήστης μπορεί εύκολα (σε συνδυασμό με δυναμική προπόνηση) να επιτύχει το εντελώς ραβδωτό σώμα χωρίς ίχνος σωματικού λίπους.

Μυϊκή μάζα (καθαρή και σκληρή) αγγείωση γραμμής

Ωστόσο, αυτό ενέχει κίνδυνο για την υγεία; Θα ήταν τεράστιο ψέμα να πούμε ότι δεν ενέχει κανένα κίνδυνο. Η στοίβα Trenbolone & Winstrol είναι ένας από τους πιο “σκληρούς” και “επιθετικούς” συνδυασμούς στεροειδών. Ανεξάρτητα από το πόσο τεράστια είναι τα οφέλη που επιτυγχάνονται έτσι είναι και οι συνέπειες.

Πολύ συνηθισμένα παραδείγματα παρενεργειών ενός τέτοιου κύκλου είναι οι σοβαρές βλάβες στο συκώτι και στο καρδιαγγειακό σύστημα. Προσωπικά, (σαφώς) δεν θα συνιστούσα τη χρήση τέτοιων επιθετικών χημικών ουσιών σε κανέναν – ούτε καν σε έμπειρους χρήστες.

Ωστόσο, είναι σημαντικό ότι όσοι λαμβάνουν την απόφαση να χρησιμοποιήσουν Winstrol (μόνοι τους ή σε στοίβα με Trenbolone) σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν την περίοδο των οκτώ (8) εβδομάδων

Μια πολύ θετική παράμετρος (για τους άνδρες χρήστες) είναι ότι ένας τέτοιος κύκλος στοίβας Trenbolone και Winstrol μειώνει τις πιθανότητες ανάπτυξης γυναικομαστίας.

Επομένως, ενώ η Τρεμπολόνη τείνει να αυξάνει τη γυναικεία ορμόνη προγεστερόνη στο σώμα (προδιαθέτοντας το σώμα να αναπτύξει γυναικομαστία), το Winstrol δεν μετατρέπεται καθόλου σε καμία ορμόνη οιστρογόνου, πράγμα που σημαίνει ότι το Winstrol δεν πρόκειται να προκαλέσει ανάπτυξη των μυών του μαστού, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες γυναικομαστίας σε έναν κύκλο Τρεμπολόνης και Winstrol.

Οι συνήθεις δόσεις σε έναν τέτοιο κύκλο όπως φαίνεται στον πίνακα

ΚΥΚΛΟΣ ΤΡΕΝΒΟΛΟΝΗΣ & WINSTROL ΟΚΤΩ (8) ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΚΛΟΥ TRENBOLONE WINSTROL
1 150 mg 20 mg / ημέρα
2 150 mg 20 mg / ημέρα
3 150 mg 20 mg / ημέρα
4 150 mg 20 mg / ημέρα
5 225 mg 25 mg / ημέρα
6 225 mg 25 mg / ημέρα
7 225 mg 25 mg / ημέρα
8 225 mg 25 mg / ημέρα

Σαφώς – όπως και στον κύκλο Trenbolone και Anavar, η καταστολή της τεστοστερόνης είναι τεράστια (και ακόμη μεγαλύτερη από ό, τι στον κύκλο Winstrol) που απαιτεί έναν κύκλο PCT και ένα από τα πιο ισχυρά πράγματι.

Winsol η φυσική εναλλακτική λύση για το Winstrol

Το Winsol είναι μια ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση για το Winstrol, το στεροειδές που χρησιμοποιείται από τους bodybuilders και τους αθλητές παγκοσμίως.

#3. Trenbolone & Anadrol

Η επόμενη στοίβα Trenbolone και Anadrol είναι αναμφίβολα μία από τις πιο δημοφιλείς στοίβες για έναν κύκλο διόγκωσης. Ναι, αναπόφευκτα μιλάμε για έναν από τους πιο ισχυρούς και επικίνδυνους (όσον αφορά τις παρενέργειες) κύκλους.

Αξεπέραστα μυϊκά οφέλη από μύες που “πλημμυρίζουν” με γλυκογόνο. Η προσθήκη Anadrol σε ένα πολύ ισχυρό στεροειδές όπως το Trenbolone είναι ακριβώς σαν να βάζετε φωτιά σε δυναμίτη.

Σωματική δύναμη/Απίστευτα κέρδη μυών/μεγάλος όγκος Οι περισσότεροι χρήστες Anadrol μιλούν για 25 κιλά ή περισσότερο στις ανυψώσεις τους.

Οι δοσολογίες με αυτή τη στοίβα είναι συνήθως σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.

ΔΕΚΑ (10) ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΡΕΝΒΟΛΟΝΗΣ & ΑΝΑΔΡΟΛΗΣ
ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΚΎΚΛΟΥ TRENBOLONE ANADROL
1 150 mg N / A
2 150 mg N / A
3 150 mg 50 mg / ημέρα
4 150 mg 50 mg / ημέρα
5 150 mg 100 mg / ημέρα
6 150 mg 100 mg / ημέρα
7 150 mg 100 mg / ημέρα
8 150 mg 100 mg / ημέρα
9 150 mg 100 mg / ημέρα
10 150 mg 100 mg / ημέρα

Το Anadrol είναι ένα στεροειδές ταχείας δράσης με τεράστια οφέλη… αλλά και με τεράστιες παρενέργειες για τον οργανισμό. Χρειάζονται μόλις λίγες ημέρες μετά την πρώτη δόση για να δείτε ξεκάθαρα τα οφέλη στο σώμα σας.

Παρ’ όλα αυτά, οι παρενέργειες δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Τα ηπατικά ένζυμα AST και ALT θα αυξηθούν πάρα πολύ, προκαλώντας σημαντική ηπατική βλάβη.

Επίσης – όπως και με το προαναφερθέν Winstrol – υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αύξησης της αρτηριακής πίεσης του χρήστη (λόγω της χρήσης Trenbolone αλλά σε συνδυασμό με τη χρήση Anadrol γίνεται απλά “κίνδυνος θανάτου”).

Επιπλέον, λόγω της χημικής δομής αυτών των δύο (2) ισχυρών στεροειδών υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εμφάνισης γυναικομαστίας. Τέλος, με τη στοίβα Trenbolone και Anadrol, μιλάμε ξεκάθαρα για ακραία καταστολή της τεστοστερόνης και περισσότερο από απαραίτητο έναν κύκλο PCT.

Ο συνδυασμός Trenbolone και Anadrol έχει στοχοποιηθεί ακόμη και για παρενέργειες όπως η διεύρυνση του προστάτη, η ακμή, η ανδρογενετική αλωπεκία, οι καρδιαγγειακές παθήσεις και η ψυχολογική κατάρρευση.

#4. Άλλες δημοφιλείς στοίβες

Ορισμένες άλλες πολύ δημοφιλείς στοίβες είναι:

 • Τρεμπολόνης και τεστοστερόνης
 • Τρεμπολόνης και Anadrol και τεστοστερόνη
 • Τρεμπολόνη και Dianabol (αν και έχει πολλές παρενέργειες)

Trenbolone Παρενέργειες

Σε γενικές γραμμές, όπως επισημάνθηκε παραπάνω, η μορφή της Trenbolone, η οξική τρεμπολόνη είναι η πιο επικίνδυνη για την εμφάνιση σοβαρών παρενεργειών.

Η χημική δομή έχει μερίδιο ευθύνης για το γεγονός αυτό, αλλά και το γεγονός ότι (λόγω του σύντομου χρόνου ημιζωής της) απαιτεί συχνές δόσεις. Ωστόσο, η χρήση του Tren, ενέχει πολλούς διαφορετικούς κινδύνους, σε οποιαδήποτε μορφή και αν καταναλώνεται.

Ορισμένες από τις αναμενόμενες παρενέργειες της Trenbolone (ανεξάρτητα από τη μορφή του εστέρα) είναι:

 • Διαταραχές του ύπνου
 • στυτική δυσλειτουργία
 • αυξημένο στρες
 • κρίσεις πανικού
 • αναπνευστικά προβλήματα
 • μειωμένη λίμπιντο
 • υπογονιμότητα
 • ισχυρός βήχας
 • σοβαρή ακμή
 • εναλλαγές της διάθεσης
 • αυξημένη τριχοφυΐα στους γλουτούς και την πλάτη
 • νευρικότητα και επιθετικότητα
 • λιπαρό δέρμα
 • ανδρογενής αλωπεκία
 • υψηλά επίπεδα αρτηριακής πίεσης
 • καταστολή της τεστοστερόνης που παράγεται
 • πολύ υψηλά επίπεδα κακής (LDL) χοληστερόλης
 • μειωμένα επίπεδα καλής (HDL) χοληστερόλης
 • Αυξημένος κίνδυνος καρδιαγγειακής νόσου
 • Αυξημένος κίνδυνος εγκεφαλικού επεισοδίου
 • ηπατική τοξικότητα
 • αυξημένη εφίδρωση
 • νυχτερινές εφιδρώσεις
 • αρωματοποίηση & γυναικομαστία

Οφέλη vs. Παρενέργειες

Η Trenbolone θεωρείται ένα από τα πιο επιθετικά αναβολικά στεροειδή προϊόντα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας bodybuilder. Τα οφέλη που παρέχονται είναι πραγματικά θεαματικά, αλλά εξίσου “θεαματική” είναι και η βλάβη που προκαλείται στον οργανισμό. Ορισμένες από αυτές είναι αναστρέψιμες, ενώ κάποιες άλλες όχι.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να υποβάλλετε τον οργανισμό σας σε τέτοια “κακοποίηση” ή να θέσετε τον εαυτό σας σε τόσο υψηλό κίνδυνο (που θα μπορούσε να κοστίσει ακόμη και τη ζωή σας).

Trenbolone Αγορά

Ως απαγορευμένη ουσία δεν πωλείται παντού νόμιμα. Ωστόσο, στη μαύρη αγορά διατίθεται από διάφορους προμηθευτές.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε και να εμπιστεύεστε τον προμηθευτή, ώστε να μην αγοράσετε απομιμήσεις ή επικίνδυνα προϊόντα που θα επηρεάσουν σοβαρά την υγεία σας.

Οι τιμές ποικίλλουν. Η ακατέργαστη σκόνη Trenbolone φαρμακευτικής ποιότητας ανεβαίνει σαφώς στην τιμή! (Ωστόσο, η αγορά και η πώληση παραμένουν παράνομες).

Trenbolone: Νομική εναλλακτική λύση

Ονομάζεται Trenorol και είναι προϊόν της εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής για bodybuilding “CrazyBulk”.

Τι είναι το Trenorol 

Πρόκειται για ένα 100% φυσικό συμπλήρωμα σε μορφή κάψουλας για χρήση από το στόμα, ένα μη στεροειδές συμπλήρωμα, ωστόσο με οφέλη παρόμοια με εκείνα του αντίστοιχου στεροειδούς Trenbolone, τη δράση του οποίου μιμείται.

Το Trenorol, επομένως, μιμείται τους μηχανισμούς δράσης του Trenbolone, τα σωματικά οφέλη που προσφέρει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μιμείται τις παρενέργειές του.

Προσφέρει αναβολική ανδρογονική διέγερση στον οργανισμό βελτιώνει την αθλητική απόδοση και μεγιστοποιεί τα σωματικά του οφέλη.

Trenorol Οφέλη

 • τεράστια κέρδη μυών
 • σωματική μάζα από άπαχο σκληρό μυϊκή μάζα
 • βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος
 • αυξημένη αντοχή
 • ενισχυμένη σωματική δύναμη
 • αυξημένη καύση λίπους
 • μεγάλη ενεργειακή ώθηση

Trenorol Μέθοδοι δράσης

 • Αυξημένη κατακράτηση αζώτου από τους μύες

Οι μύες συγκρατούν περισσότερο άζωτο, βελτιώνοντας έτσι τη διαδικασία ανοικοδόμησης μιας άψογης σκληρής μυϊκής μάζας.

 • Ενίσχυση της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης

Δεν αναφερόμαστε σε καμία περίπτωση σε συνθετικές ορμόνες ή άλλα τέτοια παράνομα και επικίνδυνα πράγματα. Μιλάμε ξεκάθαρα για μια 100% φυσική διέγερση της παραγωγής ελεύθερης τεστοστερόνης από το ίδιο το σώμα (συγκεκριμένα από τους όρχεις).

Η ενίσχυση της τεστοστερόνης είναι αυτό που τελικά προσφέρει τεράστια αθλητικά οφέλη και όχι μόνο. Η ισχυρή ανδρογόνος αναβολική δράση της θα σας εξασφαλίσει δυναμικές και ακούραστες προπονήσεις, αλλά και τεράστια μυϊκά κέρδη.

 • Βελτίωση της παραγωγής ερυθρών αιμοσφαιρίων

Η αύξηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων ενισχύει την παροχή οξυγόνου στους μυς που έχουν κουραστεί από την προπόνηση και στη συνέχεια εξασφαλίζει μεγαλύτερα μυϊκά κέρδη.

Επιπλέον, αυτό θα σας επιτρέψει πιο κουραστικές προπονήσεις, υψηλότερης έντασης και αυξημένων απαιτήσεων. Τέλος, η βελτιωμένη οξυγόνωση των μυών θα οδηγήσει το σώμα σας σε αυξημένη αγγείωση, μια σέξι επιθυμία.

Trenorol η φυσική εναλλακτική λύση για το Trenbolone

 

Το Trenorol δίνει τη δυνατότητα στον μυϊκό ιστό σας να διατηρεί περισσότερο άζωτο, ένα από τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης. Περισσότερο άζωτο και περισσότερες πρωτεΐνες σημαίνουν τεράστια κέρδη μυών και γρήγορο κάψιμο λίπους.

Trenorol Συστατικά

 • Βήτα σιτοστερόλη 600 mg
 • Samento Inner Bark (Uncaria tomentosa) (φλοιός) 300 mg
 • Εκχύλισμα φύλλων τσουκνίδας (Urtica dioica) (φύλλα) 300 mg
 • Πεψίνη 75 mg

CrazyBulk Trenorol συμπλήρωμα ΔΕΝ περιέχει καθόλου:

 • Ζάχαρη
 • τεχνητά γλυκαντικά
 • μαγιά
 • δημητριακά
 • ρύζι
 • γλουτένη
 • οστρακοειδή
 • χρωστικές ουσίες
 • ενισχυτές γεύσης

Trenorol Αγορά – Τιμή

Η αγορά είναι δυνατή μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Trenorol.

Η τιμή ανά συσκευασία είναι 59,99 ευρώ, ενώ άλλες προσφορές είναι διαθέσιμες για αγορές πολλαπλών αγορών.

Συμπέρασμα

Το στεροειδές Trenbolone είναι σίγουρα για κάθε bodybuilder η λύση για υψηλότερες προπονήσεις και μεγαλύτερα φυσικά οφέλη.

Χρησιμοποιείται με πολύ καλά αποτελέσματα τόσο σε κύκλους κοπής όσο και σε κύκλους διόγκωσης, είναι γεγονός ότι εξασφαλίζει τη δυνατότητα πολλών διαφορετικών συνδυασμών χρήσης της σε στοίβες. Δεν προκαλεί κατακράτηση υγρών και φούσκωμα και εξασφαλίζει μεγάλο όγκο καθαρών μυών στο σώμα.

Παρ’ όλα αυτά, οι επιδράσεις στο σώμα μιας τόσο ισχυρής χημικής ένωσης είναι τεράστιες (και κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να παραβλέπονται).

Η επιθετική της δράση καθιστά την Τρεμπολόνη ακατάλληλη για αρχάριους, ενώ ακόμη και οι ενδιάμεσοι ή προχωρημένοι χρήστες θα πρέπει πάντα να είναι πολύ προσεκτικοί.

Η πρότασή μου παραμένει εντός του νομικού πλαισίου και αφορά ένα πολύ ισχυρό προϊόν νέας γενιάς – ένα νόμιμο στεροειδές – που φέρνει θεαματικά αποτελέσματα χωρίς κίνδυνο.

Το premium συμπλήρωμα Trenorol της CrazyBulk είναι μια ιδανική λύση για όσους αισθάνονται ότι χρειάζονται μια μεγάλη ώθηση στην προπόνησή τους… αλλά νοιάζονται για τον εαυτό τους, ώστε να μην θέσουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο για αναβολικά στεροειδή.

Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Trenorol CrazyBulk

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή