Dianabol Kριτική, Παρενέργειες και Εναλλακτικά προϊόντα

Category: Αναβολικά

Το Dianabol, ή αλλιώς Dbol, είναι ένα αναβολικό στεροειδές με μεγάλη φήμη. Οι αθλητές και οι bodybuilders χρησιμοποιούν τακτικά το Dianabol για να αποκτήσουν δύναμη και όγκο. Η λήψη Dianabol είναι παρόμοια με τη λήψη ενός χαπιού, από το οποίο παίρνετε ένα στεροειδές που σας δίνει περισσότερη ενέργεια. Το Dianabol είναι πολύ αποτελεσματικό, καθώς αυξάνει την παραγωγή πρωτεϊνών μέσα στους μυς.

Οι bodybuilders ψάχνουν πάντα για φάρμακα που βελτιώνουν την απόδοση, όπως το Dianabol.  Θα είχατε πολύ περισσότερο κίνητρο να γυμναστείτε αν γνωρίζατε τις πραγματικές σας δυνατότητες. Μόλις φτάσετε σε ένα επίπεδο, η πρόοδός σας μπορεί να σταματήσει. Ωστόσο, δεν μπορείτε πάντα να συνεχίσετε να προχωράτε προς τα εμπρός όταν χτυπάτε ένα οροπέδιο. Δεν είναι μυστικό ότι πολλοί άνθρωποι στρέφονται στα χάπια Dianabol για αυτούς τους λόγους. Αλλά αξίζουν αυτά τα χάπια; Υπάρχουν κίνδυνοι που πρέπει να εξετάσετε όταν σκέφτεστε να πάρετε Dianabol. Τα καλά νέα είναι ότι έχετε πολλές καλύτερες επιλογές.

Η αναθεώρησή μας Dianabol κάνει μια βουτιά στις δυνατότητες και τις παρενέργειες των χαπιών Dianabol, καθώς και την καλύτερη εναλλακτική λύση σε αυτό.

Τι είναι το Dianabol

Το Dianabol, ή αλλιώς Dbol, είναι ένα αναβολικό στεροειδές που αυξάνει την παραγωγή πρωτεϊνών μέσα στους μυς. Η διαδικασία με την οποία το σώμα μας παράγει πρωτεΐνες ονομάζεται πρωτεϊνοσύνθεση. Όταν αυξάνεται η σύνθεση πρωτεϊνών, οι μύες μας μεγαλώνουν. Η χρήση του Dianabol θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε περισσότερο άζωτο στους μυς μας. Όσο περισσότερο άζωτο έχουμε, οι δυνάμεις μας θα είναι πιο ουσιαστικές.

Το Dianabol μπορεί επίσης να αυξήσει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, τα οποία παρέχουν οξυγόνο στους μυς. Περισσότερα ερυθρά αιμοσφαίρια σημαίνουν περισσότερο οξυγόνο για τις δυνάμεις μας και περισσότερο οξυγόνο σημαίνει καλύτερες επιδόσεις. Συνολικά, το Dianabol είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό στεροειδές για αθλητές και bodybuilders που θέλουν να αποκτήσουν εξαιρετική δύναμη και μέγεθος.

Το Dianabol (χάπια Dbol) είναι ένα προϊόν AAS, δηλαδή ένα ανδρογόνο και αναβολικό στεροειδές, το οποίο πωλείται είτε ως Methandienone είτε ως Methandrostenolone. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα αναβολικά στεροειδή εδώ και χρόνια, η προσιτή τιμή του το καθιστά ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα. Είναι εξαιρετικό για άτομα που θέλουν να πάρουν όγκο γρήγορα και είναι πρόθυμα να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια στο γυμναστήριο. Το Dianabol είναι χάπι, αλλά οι ενέσεις παρέχουν πιο άμεση και ισχυρή ανταπόκριση συνήθως.

Φυτικό Εναλλακτικό προιόν του Dianabol

Πώς λειτουργεί το Dianabol

Μεταξύ των πολλών αναβολικών που διατίθενται στην αγορά, το Dianabol είναι ένα από τα πιο δημοφιλή, και συχνά αποκαλείται το “πρωινό των πρωταθλητών” για τις απίστευτες επιδόσεις του. Αλλά πώς λειτουργεί το Dianabol;

Εκτός από την αύξηση της πρωτεϊνοσύνθεσης, το Dianabol θεωρείται συχνά ένα στεροειδές “εκκίνησης” που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και της δύναμης. Το Dianabol επηρεάζει επίσης δραματικά την αύξηση της τεστοστερόνης στο σώμα σας. Η ορμόνη τεστοστερόνη είναι υπεύθυνη για τη μυϊκή ανάπτυξη.

Ως εκ τούτου, το Dianabol μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε περισσότερους μυς αυξάνοντας την παραγωγή τεστοστερόνης από το σώμα σας, αυξάνοντας τη μυϊκή σας μάζα.  Τα στεροειδή Dianabol μπορούν επίσης να παρέχουν διάφορα οφέλη, όπως η αύξηση του αριθμού των ερυθρών αιμοσφαιρίων σας, η αύξηση της αντοχής σας και η δυνατότητα να ανακάμψετε ταχύτερα από τις προπονήσεις σας. Εκτός του ότι επηρεάζουν τη διάθεση του ατόμου, ανεβάζουν επίσης την αίσθηση της υγείας και βελτιώνουν τη γενική ευεξία του ατόμου.

Οφέλη του Dianabol

Τα οφέλη του Dianabol έχουν λάβει μεγάλη προσοχή πρόσφατα. Οι άνθρωποι ρωτούν αν αυτό το φάρμακο ή το συμπλήρωμα μπορεί να τους βοηθήσει να χάσουν βάρος. Πολλοί χρήστες έχουν πιστώσει αυτό το προϊόν ως το θαυματουργό χάπι της διατροφής τους.

Ένα σημαντικό όφελος του Dianabol είναι ότι αυξάνει γρήγορα τη μυϊκή μάζα. Μια γρήγορη αύξηση της μυϊκής μάζας μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση για κάποιον που θέλει να αποκτήσει μυϊκή μάζα. Παρ’ όλα αυτά, τα κέρδη των μυών δεν είναι φυσικά με τα δισκία Dianabol. Αντ’ αυτού, τα ενδοκυτταρικά υγρά, το άζωτο και η περιεκτικότητα σε κάλιο μπορεί να συμβάλλουν στην αύξηση των μυών. Επιπλέον, οι ουσίες αυτές υπερβαίνουν κατά πολύ τα φυσικά όρια.

Επίσης, τείνει να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν το στόχο τους για αύξηση της μυϊκής μάζας και της δύναμης. Αυτή η ουσία αυξάνει την ικανότητα του σώματος να διατηρεί άλιπη μυϊκή μάζα, αλλά μπορεί να εμφανιστούν σοβαρές παρενέργειες εάν ληφθεί υπερβολικά. Ο FDA έχει απαγορεύσει μόνιμα αυτό το φάρμακο, οπότε όποιος συλληφθεί να το χρησιμοποιεί μπορεί να φυλακιστεί.

Η ένωση Dianabol προκαλεί ένα αρχικό κύμα στα επίπεδα ελεύθερης τεστοστερόνης, στη σύνθεση πρωτεϊνών και στη σύνθεση γλυκογόνου που οδηγεί σε δραματική αύξηση της μυϊκής δύναμης και του μεγέθους. Ενισχύει επίσης τη μυϊκή δύναμη και τη λειτουργική απόδοση αυξάνοντας την ενδοκυτταρική κατακράτηση νερού. Υπάρχουν πολυάριθμα οφέλη από τη λήψη Dianabol, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων:

 • Κερδίζοντας δύναμη

Έχουν αναφερθεί χρήστες που κέρδισαν 25-30 κιλά στην πίεση πάγκου (και άλλες σύνθετες ασκήσεις) κατά την πρώτη εβδομάδα. Τα κέρδη δύναμης του Dianabol είναι σημαντικά και μπορούν να επιτευχθούν ακόμα και μόνο σε έναν κύκλο. Ένας τυπικός χρήστης θα αποκτήσει 20 κιλά τις πρώτες 30 ημέρες μετά την έναρξη του Dianabol. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της αύξησης βάρους είναι με τη μορφή μυϊκής μάζας. Οι μακρύτεροι κύκλοι οδηγούν γενικά σε υψηλότερα κέρδη μυών. Για παράδειγμα, ένας κύκλος έξι εβδομάδων μπορεί να αυξήσει έως και 30 κιλά.

 • Αύξηση του επιπέδου τεστοστερόνης

Η λήψη Dianabol θα αυξήσει αφύσικα τα επίπεδα τεστοστερόνης σας, επειδή είναι ένα χημικό παράγωγο της τεστοστερόνης. Το σκορ ελεύθερης τεστοστερόνης ενός bodybuilder είναι σημαντικό, καθώς αντιπροσωπεύει αυτό που είναι διαθέσιμο στο σώμα για τη σύνθεση νέου μυϊκού ιστού. Όταν παίρνετε Dianabol, και οι δύο αυτές μετρήσεις θα αυξηθούν σημαντικά, σε αντίθεση με την ολική τεστοστερόνη από μόνη της. Δεδομένου ότι η τεστοστερόνη έχει ισχυρή θετική επίδραση στην ευεξία, οι χρήστες Dianabol μπορεί να βιώσουν ευφορία όταν βρίσκονται σε κύκλο.

 • Βελτίωση της κατακράτησης αζώτου

Για να διατηρηθεί το σώμα “αναβολικό”, πρέπει να βρίσκεται σε αναβολικό περιβάλλον. Η διατήρηση του θετικού ισοζυγίου αζώτου είναι ζωτικής σημασίας για τη διαδικασία αυτή. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όταν οι μύες σας διατηρούν περισσότερο άζωτο, το σώμα σας μπορεί να χτίσει περισσότερους μύες. Από την άλλη πλευρά, όταν έχετε αρνητικό ισοζύγιο αζώτου, το σώμα σας θα βασιστεί στον καταβολισμό για να χτίσει μυς. Οι bodybuilders καταναλώνουν άφθονες ποσότητες πρωτεΐνης για να αποτρέψουν την κατακράτηση αζώτου και να μετατοπίσουν το ισοζύγιο αζώτου τους σε θετική κατάσταση. Ως αποτέλεσμα, ο αντίκτυπος των πλεονεκτημάτων του Dianabol στην κατακράτηση αζώτου είναι πολύ πιο σημαντικός από αυτόν άλλων στεροειδών.

 • Ενίσχυση της πρωτεϊνικής σύνθεσης

Η πρωτεϊνική σύνθεση ενισχύεται σε αφύσικα υψηλά επίπεδα όταν λαμβάνεται Dianabol. Ως αποτέλεσμα, τα κατεστραμμένα μυϊκά κύτταρα γίνονται πιο εμφανή και πιο ισχυρά από ό,τι ήταν πριν. Η ενίσχυση των επιπέδων αποκατάστασης επιτρέπει στις μυϊκές ίνες να μεγαλώσουν και να επιδιορθωθούν πιο γρήγορα, επιτρέποντας στους bodybuilders να προπονούνται περισσότερο χωρίς να κουράζονται ή να υπερπροπονούνται.

Πολλοί κλασικοί bodybuilders μπορούσαν να προπονούνται για αρκετές ώρες την ημέρα (εντατικά) χωρίς να υπερβάλλουν λόγω της ανώτερης ικανότητας αποκατάστασης. Όταν χρησιμοποιούν Dianabol, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι κοιμούνται λιγότερο. Ωστόσο, μπορεί να ξυπνήσουν μετά από 6 ώρες ύπνου νιώθοντας εξίσου ενεργητικοί. Αυτό δείχνει ότι το σώμα τους ανακάμπτει ταχύτερα από το συνηθισμένο.

 • Αυξάνουν το επίπεδο των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Εκτός από την αύξηση της ροής του αίματος στους μυς, το Dianabol αυξάνει την παροχή οξυγόνου, βελτιώνοντας τη μυϊκή αντοχή με μεγαλύτερη παροχή οξυγόνου. Κατά συνέπεια, το Dianabol συνταγογραφήθηκε επίσης σε πάσχοντες από αναιμία κατά τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του.

Η αύξηση του αριθμού των ερυθρών αιμοσφαιρίων μπορεί να επιτρέψει σε έναν bodybuilder να ολοκληρώσει περισσότερες επαναλήψεις κατά τη διάρκεια των σετ, με αποτέλεσμα μεγαλύτερες προπονήσεις. Η πρόσθετη ροή αίματος έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερες αντλίες κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, καθώς το μονοξείδιο του αζώτου παράγεται πιο αποτελεσματικά. Οι χρήστες μπορεί μερικές φορές να βλέπουν τις φλέβες τους στους μυς τους, σαν έναν ανθρώπινο οδικό χάρτη. Λόγω της αγγειοδιασταλτικής επίδρασης του Dianabol, τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται και γίνονται πιο εκτεταμένα, διαμένοντας πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματος.

Το Dianabol, ωστόσο, δεν είναι το καλύτερο στεροειδές για την αύξηση της αγγείωσης, επειδή προκαλεί κατακράτηση εξωκυττάριων υγρών (συλλογή νερού έξω από τους μυς). Η Trenbolone και η Anavar, από την άλλη πλευρά, δεν προκαλούν κατακράτηση εξωκυτταρικού νερού, οπότε είναι πιο αποτελεσματικά από αυτή την άποψη.

Κύκλος Dianabol

Τα χάπια Dianabol πρέπει να λαμβάνονται μόνο για τρεις εβδομάδες σε έναν κύκλο 8-12 εβδομάδων, και αυτό είναι για να ξεκινήσουν οι μηχανισμοί βραδείας έναρξης.  Ένας κύκλος Dianabol χρησιμοποιείται συνήθως για τη διόγκωση των μυών, γεγονός που υποδηλώνει επίσης έναν κύκλο διόγκωσης. Ωστόσο, τα στεροειδή Dianabol μπορούν να προσφέρουν αξιοσημείωτα κέρδη και η από του στόματος μορφή τους είναι πιο αποτελεσματική από τα ενέσιμα στεροειδή. Επιπλέον, αυτό το αναβολικό στεροειδές αλλάζει δραματικά το μέγεθος του σώματος και ποικίλλει σε μήκος.

Οι κύκλοι Dianabol πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια πλατώ στα μέσα του κύκλου, όπου η σύνθεση των μυών είναι ελάχιστη για κάποιο χρονικό διάστημα και έχει επιταχυνθεί ή ενισχυθεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, οι χρήστες υφίστανται ένα αργό φαινόμενο μυϊκής αύξησης που απαιτεί ένα διαφορετικό αναβολικό μείγμα για να προχωρήσει. Ως εκ τούτου, αντί να χρησιμοποιούν έναν κύκλο bodybuilding που παρέχει μικρό ή καθόλου κέρδος, χρησιμοποιούν το Dianabol για να ενισχύσουν τη δύναμη του σώματός τους και να αποκτήσουν άμεση μυϊκή μάζα και δύναμη.

Εάν το Dianabol χρησιμοποιείται για μεγαλύτερους κύκλους από 8 ή 12 εβδομάδες, ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να εμφανίσουν ηπατοτοξικότητα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με άλλα στεροειδή, όπως το Tren, παράγοντας προηγμένα και έντονα αποτελέσματα όταν συνδυάζεται. Για να έχετε τα πιο αποτελεσματικά αποτελέσματα από αυτό το φάρμακο, συνιστάται να ξεκινήσετε από μικρή δόσηηξ, να δοκιμάσετε την αντοχή σας και να ανεβείτε προς τα πάνω. Επιπλέον, μεταξύ των κύκλων, οι bodybuilders παίρνουν μια εβδομάδα διακοπή. Ορισμένοι bodybuilders στοιβάζουν το Dbol με άλλα αναβολικά στεροειδή όπως το Anavar. Αυτό μπορεί να σας δώσει σημαντικά αποτελέσματα, αλλά επίσης να αυξήσει τους κινδύνους σας.

Δοσολογία Dianabol

Τα χάπια Dbol πρέπει να λαμβάνονται για μέγιστο χρονικό διάστημα τεσσάρων εβδομάδων για μέγιστα αποτελέσματα. Η λήψη χαπιών Dbol πέραν των τεσσάρων εβδομάδων θα προκαλέσει ηπατική βλάβη στο συκώτι. Η βλάβη μπορεί να είναι ή να μην είναι αναστρέψιμη. Όταν κάνετε έναν κύκλο Dianabol, συνιστάται η μείωση της ποσότητας ενώ αυξάνεται η διάρκεια του κύκλου. Συνιστάται μια δόση 10-15 mg Dbol ημερησίως για 4-6 εβδομάδες. Αποθαρρύνεται έντονα η λήψη Dianabol για παρατεταμένο χρονικό διάστημα.

Dianabol πριν και μετά

Στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Dianabol, είδαμε πολλά αποτελέσματα του Dianabol πριν και μετά για να διαπιστώσουμε αν λειτουργεί.

Πήραμε το χρόνο να βρούμε ένα κατάλληλο άτομο δοκιμής για την αναθεώρηση του Dianabol μας. Ωστόσο, πριν σας δώσουμε τα αποτελέσματα, ας δούμε το ιστορικό του ατόμου δοκιμής. Ο Lars γυμνάζεται εδώ και τρία χρόνια, αλλά η μυϊκή του ανάπτυξη δεν έχει προχωρήσει σχεδόν καθόλου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να αναθεωρήσει το Dianabol για να διαπιστώσει αν το στεροειδές είναι αποτελεσματικό.

Εδώ είναι τα αποτελέσματα του Dianabol πριν και μετά:

Τις πρώτες δύο εβδομάδες, ο Lars παρατήρησε μικρές βελτιώσεις στη δύναμη και την αντοχή. Έκτοτε, έχει συνηθίσει τη σύσταση δοσολογίας του Dianabol και δεν παίρνει περισσότερα από 40 mg Dianabol κάθε μέρα. Επιπλέον, έχει αρχίσει να πηγαίνει στο γυμναστήριο τέσσερις φορές αντί για μόλις δύο φορές την εβδομάδα. Στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, ο Lars ανέφερε περαιτέρω βελτιώσεις στη δύναμη, την ενέργεια και την αντοχή. Αύξησε την ένταση της προπόνησής του και τώρα ξέρει πώς να βελτιστοποιήσει τις προπονήσεις του για να επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα. Παρόλο που δεν έχει αποκτήσει ακόμη μυϊκή μάζα, έχει σημειώσει πρόοδο προς αυτή την κατεύθυνση.

Είχαν περάσει έξι εβδομάδες από τότε που ξεκινήσαμε την ανασκόπηση του Dianabol και το θέμα μας είχε προοδεύσει σταθερά. Αυτό που ήταν επίσης εκπληκτικό και ευχάριστο ταυτόχρονα ήταν ότι δεν είχαμε δει καμία παρενέργεια του Dianabol. Επιπλέον, ο Lars θεωρεί πάντα τη σύσταση δοσολογίας του Dianabol, η οποία ελαχιστοποιεί τις ανεπιθύμητες ενέργειες του Dianabol. Ολοκληρώσαμε την ανασκόπηση του Dianabol μετά από οκτώ εβδομάδες μετά τον πρώτο κύκλο. Τα αποτελέσματα του κύκλου Dianabol του Lars δείχνουν ότι κέρδισε σημαντικά ενέργεια, αντοχή και δύναμη. Ο Lars απέκτησε επίσης μυϊκή μάζα, κάτι που είναι ασυνήθιστο για έναν πρώτο κύκλο. Ζύγιζε 95 κιλά, που είναι μια αύξηση 5 κιλών.

Παραγγέλνοντας δυο κουτιά D-BAL  παίρνετε άλλο ένα δώρο συν τον οδηγό με ασκήσεις και διατροφικά τιπς

Παρενέργειες του Dianabol

 • Αρτηριακή πίεση και χοληστερόλη

Δεδομένου ότι το Dianabol αυξάνει τη συσσώρευση πλάκας στα αιμοφόρα αγγεία, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν σημαντική αύξηση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης και δραματική πτώση των επιπέδων της HDL χοληστερόλης. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση της αρτηριακής πίεσης, η οποία αυξάνει τον κίνδυνο του χρήστη για έμφραγμα του μυοκαρδίου (καρδιακή προσβολή).

Επειδή είναι ένα από του στόματος αναβολικό στεροειδές και περνάει από το ήπαρ, τα δισκία Dianabol είναι ένα από τα πιο επιβλαβή αναβολικά στεροειδή. Ως εκ τούτου, μειώνει την HDL (καλή χοληστερόλη) διεγείροντας την ηπατική λιπάση.

 • Γυναικομαστία

 • Κατακράτηση νερού

 • Ηπατική τοξικότητα

Το Dianabol είναι ένα c-17 άλφα-αλκυλιωμένο στεροειδές όπως και κάθε άλλο στεροειδές από το στόμα, καθιστώντας το ηπατοτοξικό. Ως αποτέλεσμα, τα αποτελέσματα του Dianabol θα προκαλέσουν σημαντική ηπατική καταπόνηση μέχρι να διακοπεί. Πολλοί bodybuilders δεν ανησυχούν για μια τέτοια ηπατοτοξικότητα, καθώς το ήπαρ μπορεί να ανακάμψει μετά από εκτεταμένη κατάχρηση και είναι συνήθως μέρος της διαδικασίας.

Προληπτικά, είναι συνετό να εξαλείψετε την κατανάλωση αλκοόλ και να αποφύγετε ηπατοτοξικά φάρμακα (όπως ορισμένα αντικαταθλιπτικά) για να αποφύγετε τη χολόσταση. Οι παρενέργειες του Dianabol μπορεί να είναι επικίνδυνες για κάποιον με ανθυγιεινό συκώτι και η στοίβαξή του με ηπατοτοξικά στεροειδή όπως το Winstrol ή το Anadrol μπορεί να είναι επικίνδυνη.

 • Καταστολή της τεστοστερόνης

Ο άξονας HPTA καταστρέφεται από όλες τις μορφές των αναβολικών στεροειδών, προκαλώντας τη διακοπή της ενδογενούς τεστοστερόνης. Όταν ένας κύκλος βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτό δεν αποτελεί ζήτημα. Ωστόσο, όταν τελειώνει ένας κύκλος, οι χρήστες συχνά υποφέρουν από παρενέργειες χαμηλής τεστοστερόνης.

Ανάλογα με το πόσο σοβαρή είναι η βλάβη στον άξονα HPTA, οι χρήστες μπορεί να εμφανίσουν παρενέργειες για εβδομάδες ή και μήνες. Για το λόγο αυτό, οι bodybuilders συχνά συμβουλεύονται να χρησιμοποιούν θεραπεία μετά τον κύκλο (PCT).

D-BAL η φυσική εναλλακτική λύση για το Dianabol

Γρήγορα κέρδη μυών, αυξημένη δύναμη, γεφύρωση μεταξύ των κύκλων για διατηρημένα κέρδη.

D-Bal: Τα καλύτερα εναλλακτικά χάπια Dianabol

Τα αναβολικά στεροειδή έχουν κακή φήμη λόγω των αρνητικών συνεπειών της κακής χρήσης. Καθώς η επιστήμη έχει προχωρήσει, ωστόσο, έχουν αναπτυχθεί ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις στεροειδών. Μεταξύ αυτών των συμπληρωμάτων είναι το D-Bal από το CrazyBulk, το οποίο βοηθά τους άνδρες να ενισχύσουν τη μυϊκή ανάπτυξη με φυσικό τρόπο.

Έχει επίσης αποδειχθεί ότι ενισχύει την ανάπτυξη των μυών, ενισχύει την ενέργεια, μειώνει τη μυϊκή δυσφορία και επιταχύνει την ανάρρωση . Επίσης, βοηθά τους χρήστες να χάσουν επιπλέον κιλά, επιτρέποντάς τους να κάψουν λίπος ακόμα και όταν συσσωρεύουν μυς. Επειδή είναι κατασκευασμένο με φυσικά, επιστημονικά αποδεδειγμένα συστατικά, το D-Bal μπορεί να λειτουργήσει για τους περισσότερους χρήστες παράλληλα με τη διατροφή και την άσκηση.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ D-BAL

Το D-Bal από το CrazyBulk είναι ένα από τα καλύτερα νόμιμα στεροειδή που αναπτύχθηκαν για την προσομοίωση των ενεργειών του Dianabol , ενός παράνομου αναβολικού στεροειδούς. Ενώ μπορεί να έχει παρόμοια αποτελέσματα με το Dianabol, η εντελώς φυσική του σύνθεση σημαίνει ότι δεν θα προκαλέσει τόσες αρνητικές αντιδράσεις.

Το Dianabol αυξάνει τη δύναμη και την ανάπτυξη των μυών, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικά αποτελέσματα όπως λιπαρό δέρμα, ακμή, ανδρική φαλάκρα, ηπατική βλάβη και κατακράτηση υγρών. Για να αποφύγουν τους κινδύνους που συνδέονται με τα αναβολικά στεροειδή, πολλοί άνθρωποι στρέφονται σε νομικές εναλλακτικές λύσεις όπως το Crazy Bulk D-Bal.

Ο επίσημος ιστότοπος αναθεώρησης D-Bal ισχυρίζεται ότι το συμπλήρωμα μπορεί να βοηθήσει όσους ενδιαφέρονται για το bodybuilding, την άρση βαρών ή απλώς να αποκτήσουν γρήγορα μυϊκή μάζα χωρίς να θέσουν την υγεία τους σε κίνδυνο, όπως κάνει το Dianabol. Με βάση περισσότερες από 3.000 αξιολογήσεις πελατών, το Crazy Bulk D-Bal έχει κερδίσει βαθμολογία 4,2 αστέρων στο Trustpilot.

Πλεονεκτήματα D-BAL

 • Συστατικά που προέρχονται από τη φύση
 • Συνεπής αύξηση μυών
 • Αυξημένη τεστοστερόνη
 • Μειωμένη μυϊκή κόπωση και πόνος
 • Ενδελεχής σωματική καταπόνηση
 • Φανταστική μυϊκή τόνωση μετά την προπόνηση
 • Επιταχύνει τον μεταβολικό ρυθμό
 • Δωρεάν παράδοση οπουδήποτε στον κόσμο
 • Γρήγορα αποτελέσματα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ D-BAL

 • ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3 (ΧΟΛΗΚΑΛΣΙΦΕΡΟΛΗ) 7,5 MCG: Περίπου οι μισοί Έλληνες έχουν χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D και η έρευνα έχει δείξει ότι η παροχή αυτών των χαμηλών επιπέδων μπορεί να αυξήσει την παραγωγή τεστοστερόνης έως και 46% . Η βιταμίνη D μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της στυτικής δυσλειτουργίας (ΣΔ) και να προάγει τη σεξουαλική υγεία και τη συνολική ευεξία [2]. Εάν ο στόχος σας είναι να θεραπεύσετε το ΣΔ, σκεφτείτε τα καλύτερα χάπια ΣΔ όπως το vigrax και το big Erection.
 • ΜΑΓΝΗΣΙΟ (ΑΠΟ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ) 60 MG : Περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες έχουν μέτριο έλλειμμα του μαγνησίου, το οποίο είναι σημαντικό για την ποιότητα του ύπνου, την ανάπτυξη των μυών και τις ορμόνες . Ως εκ τούτου, είναι μια εξαιρετική προσθήκη για το D-Bal.
 • L-ISOLEUCINE 300 MG : Όπως υποδηλώνει το όνομα, η ισο-λευκίνη είναι ένα σχετικό αμινοξύ με τη λευκίνη και ένα σημαντικό θρεπτικό συστατικό. Οι πιο γνωστές χρήσεις του είναι η ρύθμιση της γλυκόζης, η απομάκρυνση των υπολειμμάτων αζώτου και η παραγωγή ενέργειας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση μετά την προπόνηση.
 • MSM 800 MG : Το MSM είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση των μυών . Ωστόσο, το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι η βελτίωση της υγείας των αρθρώσεων. Κατά την ανακούφιση του πόνου στις αρθρώσεις, ωστόσο, η τυπική δόση MSM είναι μεταξύ 1.000 και 2.000 χιλιοστόγραμμα την ημέρα. Ωστόσο, ένα μικρότερο ποσό θα είναι ακόμα χρήσιμο εάν δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα. Το D-Bal μπορεί να επωφελήθηκε από μεγαλύτερη δόση, αλλά οι έμπειροι αρσιβαρίστες γνωρίζουν ήδη ότι τα προβλήματα στις αρθρώσεις μπορεί να καταπνίξουν τη μυϊκή ανάπτυξη.
 • ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΙΖΑΣ ΣΟΥΜΑ 2:1  200 MG: Η έρευνα δείχνει ότι αυτό το συστατικό αυξάνει με επιτυχία τα επίπεδα τεστοστερόνης στα ποντίκια, αλλά η έρευνα είναι περιορισμένη στους ανθρώπους.
 • ASHWAGANDHA  200 MG : Το Ashwagandha μπορεί να μειώσει τα επίπεδα κορτιζόλης και να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου . Το άγχος και ο κακός ύπνος είναι κακό για τα επίπεδα τεστοστερόνης και τη σύνθεση πρωτεϊνών. Μπορεί επίσης να αυξήσει τα επίπεδα ελεύθερης τεστοστερόνης.
 • TRIBULUS TERRESTRIS  75 MG: Όπως και με το ashwagandha στις κριτικές του D-Bal, αυτό το φρούτο χρησιμοποιείται για την αρρενωπότητα των ανδρών και τη γενική υγεία.
 • ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ (ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ) 30 MG : Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα άλλο συμπλήρωμα για την υγεία των αρθρώσεων. Ωστόσο, δεν βοηθά στην ενίσχυση της τεστοστερόνης ούτε προάγει την πρωτεϊνοσύνθεση.

Δοσολογία D-BAL

Δοσολογία: 3 κάψουλες την ημέρα
Ανά μπουκάλι: 90 κάψουλες ανά μπουκάλι
Πώς να το χρησιμοποιήσετε: 3 κάψουλες με νερό, 45 λεπτά μετά την γυμναστική
Διάρκεια: τουλάχιστον 2 μήνες
Περίοδος γυμναστικής: 2 μήνες προγράμματος και 1.5 εβδομάδα ξεκούρασης
Συστάσεις: Συνδυάστε πάντα με την κατάλληλη διατροφή και πρόγραμμα γυμναστικής

D-BAL η φυσική εναλλακτική λύση για το Dianabol

Γρήγορα κέρδη μυών, αυξημένη δύναμη, γεφύρωση μεταξύ των κύκλων για διατηρημένα κέρδη.

Συμπέρασμα

Εν κατακλείδι, το Dianabol είναι ένα από τα καλύτερα στεροειδή στην αγορά σήμερα, αν σας ενδιαφέρει να πάρετε ένα στεροειδές που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μυϊκή μάζα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ωστόσο, τα χάπια Dianabol είναι αμφιλεγόμενα μεταξύ των bodybuilders λόγω των παρενεργειών που προκαλούν. Η αγορά αυθεντικών αναβολικών στεροειδών Dianabol δεν είναι νόμιμη στις περισσότερες χώρες. Επιπλέον, δεν είναι ούτε μια ασφαλής επιλογή. Λόγω των κινδύνων που σχετίζονται με τη λήψη αναβολικών στεροειδών στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι παράνομη η χρήση τους για βελτίωση της απόδοσης. Η αξία της υγείας σας δεν μπορεί να υποτιμηθεί.

Σε σύγκριση με τα δισκία Dianabol, το D-Bal είναι η πιο αποτελεσματική νομική και ασφαλή εναλλακτική λύση για τα χάπια Dianabol, επειδή είναι ασφαλές, περιέχει μόνο υγιή φυτικά εκχυλίσματα, και έχει ως στόχο να αναδημιουργήσει τα αποτελέσματα της επανεξέτασης Dianabol στεροειδή φυσικά.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Wishlist 0
Continue Shopping
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή